27/7-11

Sitter här och väntar på att klockan ska bli lite mer för då blir det mat. Börjar jobba vid 2 liksom. 
Låter som en kul sysselsättning va? 
Men nej, har faktiskt testat att göra en frisyr jag funderar på att ha på min kusins bröllop och sen har jag dammsugit upp efter Wilde. Han tyckte tydligen det var en jättebra idé att välta ut all jord och allt gräs över halva lägenheten och sen ligga och rulla runt i det och skvätta runt det lite extra mycket. Vet inte riktigt varför och när det hände. Men hoppas det inte låg där när Tobbe skulle till jobbet, han är så trött på den tiden på dygnet så tycker synd om honom om han fick vakna och se nått sånt. 
Och nu borde jag egentligen plocka bort tvätten, men det orkar jag inte. Och så borde jag åka till stranden, eller i alla fall vistas ute, för idag är det fint väder. Äntligen! Men det hinner jag inte, så hoppas på fint väder i morgon också.

Har hittat ett par skor på rean på Nelly, men vet inte om jag vågar beställa dem. För har inte riktigt kommit fram till om det är ett par skor som Tobbe skulle "älska" eller "hata". Och känns inget vidare att ha skor som han "hatar". Men jag tycker dem var lite roliga och de kostar ju bara 139, det är inte så farligt! 

Nu ska jag gå och se om vi har någon mat hemma. Så hörs!


Plutten trött efter nattens/morgonens bus..

RSS 2.0