tankar

Hade inte planerat att skriva här mer idag.. men nu blir det så iaf.
Och anledningen till detta är för att jag satt och kolla runt lite på internet, sådär lite här och där, även saker man inte bryr sig om osv. så kom jag in på en text, texten var rätt lång, men jag tog mig toden och orken att läsa den iaf.
Och någonstans mitt i texten typ så stod meningen;

"Ta din tid och var vid hennes sida - varje dag kan vara den sista".

Och ja, när man läser enbart den raden från texten så låter det inte så jättebra, meningen har inte såndär fint flyt osv.. men om man tänker på vad meningen egentligen säger och vill ha fram, då är den väldigt givande.
För när jag läste den texten och kom till denna meningen, så kom jag att tänka på hur mycket vi egentligen tar våra medmänniskor förgivet.. Det är ju egentligen först när allt är för sent som man börjar tänka och orka reagera på hur folk faktiskt har det och hur det mår, och det är först efteråt som man tänker på vad man kunnat göra för att förhindra att förlora sin nära..
Extra hemsk känner iaf jag mig när någon försöker prata med mig om något och jag senare kommer på att jag inte brydde mig sådär mycket som personen egentligen behövde.
Det kan kännas svårt och jobbigt när man förstår sanningen att man förlorat en nära, det är först då man egentligen tar sig tiden att se efter vilka som betyder.. På samma sätt som det egentligen är först när man själv försvinner som man förstår vilka som var en själv riktigt, riktigt nära..

Jag personligen försöker att lägga ner tid av mig själv till alla som jag känner betyder för mig, och visst, vissa får mer medan andra får mindre.. Men ibland räcker inte det, ibland krävs detdär lilla extra, för just en person.
Och ibland skulle allt lösas ifall man bara kunde släppa sin skepnad och försöka ta sig in i sina medmänniskors liv, bara för en stund, för att se ifall de fick precis det de behövde från mig, eller ifall även jag valt den lätta vägen och tar alla för givet..

I dagens samhälle lever nästan alla i skräck av att gå ut själva på nätterna, nästan alla tjejer man frågar vågar inte gå hem själva för de är rädda för att bli våldtagna.. Nästan alla man frågar är innerst inne rädda för att gå ut, för i dagens samhälle spelar det ingen roll vem du är eller vad du gjort, du är lika lite värd ändå, ifall du är på fel plats på fel tid så blir du misshandlad, våldtagen och mördad utan att ens fått en förvarning..
Tänk ifall det händer någon av mina kompisar nu ikväll, när de ska ta sig hem från festen.. Då skulle iaf jag må dåligt, självklart skulle jag må dåligt över att inte längre ha dem kvar vid liv, men nästan mest för att jag tagit dem så givet, och att de tar mig så givet.. Att de tittar på mitt leende och tror att allt är bra, utan att egentligen fråga, eller utan att egentligen ens bry sig när jag försöker berätta..

Det är först när allt är försent som man slutar ta folk för givet, för då finns det ingen kvar man kan ta förgivet..

Söndag - 30/8

HalluHallu!

Var ett tag sedan jag skrev nu ju, men de är mest bara för jag har kännt att jag inte riktigt har haft något intressnt att skriva om..

Är nästan precis hemkommen från Båstad, halkkörning i morron därför jag pallrar mig hemåt på en söndag.
Stannade i Båstad i helgen för söte Simon kom dit och hälsade på. Vi var nere vid havet, blåste som satan men fint var det. Det blev också att stanna och snacka lite mitt i korsningen i skogen, kolla film, äta köttbullar, sova osv. Jag gjorde jättemånga fina grejer av löv, som vi sedan pyntade i brevlådan med. Tror brevbäraren kommer älska det!
Helgen tog slut och det blev till att åka hemåt, jag fick åka med Simon till Falkenberg. Generös pojk dedär.
Fast även om helgen gick väldigt fort, så känns det som vi lärt känna varandra ännu bättre och kommit varandra ännu närmre. Och vet du vad? Det känns massa bra! Simon är liksom en sådan person som förstår en och stöttar en och finns för en, hur man än mår eller vad man än gör. Han är en sådan som man skulle kunna ringa vid typ tre på natten och bara söka lite tröst hos. Nu ringer jag ju iofs inte honom klockan tre på natten, så det behöver du inte vara rädd för Simon, men ni förstår nog hur jag menar..

Sen väl hemma blev det att gå ut på en liten promenix med moder och fader, träffade Marcus som satt på en bänk också, så blev det en liten syskonkram sådär mitt på ljusa dagen.
Sen blev det att köpa nytt tangentbord till datorn, så det är det jag prövar just nu.
 
Och sist men absolut inte minst blev det att köra Falkenberg runt med pappa, fast blir så arg på mig själv när jag får kärringastopp vid rödljusen, jag får ju det ingen annanstans, så varför just där!? Varje gång också typ!
Sen var det helt plötsligt någon skum bil som stannade mitt framför mig mitt i vägen för att snacka med någon snubbe på cykelvägen. Sen fick vi möte på en rätt smal väg, och då höll snubben i den andra bilen på att köra ner en barnvagn ner i diket.. Jag blir helt förvirrad när sånt händer. Fast jag kunde ju inte göra något annat än att bara fortsätta köra..

Och ja, nu sitter jag då här.. ska nog gå ner och hjälpa till med maten lite.. Eller nått sånt.

Tänkte pilla lite på en ny header, bilderna där uppe på mig, någon gång snarast. Gillar inte den jag har nu något alls. Problemet är ju bara att jag inte har photoshop, så är jättesvårt att få ihop någon snygg bild, eftersom jag gärna vill ha med mig själv på den.. Så ifall du känner att du har lite tid över och skulle vilja hjälpa till så hojta på mig så är jag öppen för dina förslag.

Tack för mig!

26/8

Onsdag idag och enbart två lektioner i skolan.. 
Började halv 1, med lite brännboll, så det var rätt lugnt och fint sådär. Sen blev det ju dock två timmar av matte som inte var lika fridfulla, jag blir arg på mig själv när jag inte fattar! 

Sen kom vi hem och då blev det lite städning och så, sen kom Emmas farfar och hämtade min cykel, eftersom den är sönder så ville han försöka laga den..

Så har jag snackat med Anton i tel idag med, inte snackat med honom sen jag åkte ifrån honom ju. 
Och ja mamma, även denna gång pratade jag som honom, det tog typ enbart en halvminut innan jag blev påverkad.. 
Men det var trevligt iaf, vi sjönt lite tillsammans och jag dansade samtidigt. Sen var det väl lite såntdär snack om att jag kanske ska ta mig dit snart igen.. Man får väl se vad som händer liksom.

Ikväll blev det att äta av Jessicas soppa, den var faktiskt riktigt god, sen blev det att duscha och kolla en film som Emma hyrt. Ska nog inte ens försöka förklara filmen, som jag alltid säger när jag sett en film, men den var både fin och seg på samma gång.. Helt klart en film man såg klart på, men som man inte skulle få för sig att kolla på igen.. Det var inte riktigt min smak av filmer, ifall man säger det på det sättet.. Men visst, den var fin.

Nu blev det iaf lite dator innan jag ska sova. 
Hörs la mer i morron kanske. 

25/8

Hallu!

Alltså ärligt så vet jag inte ifall jag ska göra en liten såkallad bloggpaus ett tag.. För det känns inte riktigt som att folk uppskattar det jag skriver så mycket längre och då känns det inte lika kul att skriva här.. Känns som jag kan börja med att skriva ner mina tankar enbart för mig själv på lite random papper här och där, som innan ist.. 

Idag har det iaf vart skola, kom 40 minuter försent för moppen ville inte starta.. Men gick fint iaf.
Sen ikväll har det vart fest med ettorna, det gick väl fint och så, bara det att en tjej fick lite för mycket för sitt egna bästa. 
Men vi lyckades få hem även henne, med lite kämpande iaf. Dock blev man helt off under tiden man stod och väntade på taxin, så kändes inte jättekul att komma tillbaka till festen sen när man släppt henne, fast alla började nog tycka det blev 
segt, för alla gick på samma gång och klockan var inte ens mycket.. 

Men nu sitter man iaf här igen, och skriver, även om jag inte tänkt göra det idag.. 
Börjar bli lite småtrött och hungrig också, men det fixar sig tills i morron. 

Sov morron till nått runt ett i morron, det är lite små trevligt sådär, eller har ju egentligen projektarbete, men jobbar hemifrån och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, så jag tänker på det än så länge.. 

Tror nästan det var allt från mig för idag..
Blir nog sova snart. 


24/8-2

Hallu!

Mössprovningen gick finfint idag.. Så nu vart det färdigt. 
Efter skolan blev det att åka runt i hela Båstad för att handla grejer till kräftskiva med ettorna i morron. 
Och sen när man kom hem från det så fixade Jessica kvällsmat, blev en paj, riktigt gott!
Efter pajen träffade jag Jessa, så titta hon hur vi levde och så, sen gick vi runt och snackade massa..
Mötte Thea med, följde med in till henne en kort stund, sen stack jag hem.. Fast gick ner och satte mig vid havet ist, helt otrolig stjärnhimel idag, la nog minst en timma på att sitta där nere..

Och nu sitter jag här, tänkte egentligen inte starta datorn utan sova på en gång, men tänkte jag ville skriva här lite, men nu när jag väl började var det som att alla ord försvann ur min hjärna, alla de bra ord och texter jag tänkt på hela dagen är nu som bortblåsta.. Gillar inte när det blir så..

Så bara för det tror jag att jag ska kolla lite på mina dikter, se ifall de låter något bra även om man känner sig helt tom inom sig..

Märkte innan också att mina besökare har sänkts, kan ju kanske iofs bara varit idag också, men iaf.. tänkte att det inte är så kul ifall det gör det, så har ni nått ni vill jag ska skriva om eller någon fråga eller så, så är det bara att säga till.. Går ju även att kommentera anonymt ifall man inte vill säga vem man är och sånt.. Eller nått.. 

Tack från mig för idag då!
 

24/8-1

Hallå!

Hahah, så typiskt mig.. Förra veckan gick jag upp så jag fick skynda mig varje dag, och nu idag har jag lyckats bli klar en halvtimme för tidigt, hur gör jag!?

Iaf, natten var inget bra inatt, var svårt att somna och svårt att hålla sig sovande, vaknade hela tiden med känslan av att jag missat något eller att det skulle hända något speciellt idag så jag var stressad. Men vad jag vet har jag inte missat något och det enda som är speciellt idag är att vi har mössprovardag, men det är ju inget att vara stressad över.. Skumt!

Sen har jag kommit på att dedär med vita golv inte är någon bra idé, visst det är fint och så, men man ser ju varje litet dammkorn, tur man inte är pedantisk då hade man aldrig klarat av att bo här. 
Fast iofs, det kan ju vara smart med vita golv också, just för att man ser när det är smutsigt så slipper man gå runt och undra liksom, och man slipper ju städa i onödan. Fast jag kan ju inte skryta med att jag är den som städar överdrivet ofta precis.. jag städar när jag själv tycker det behövs och ändå tillräckligt ofta för att det ska kännas fräscht liksom. 
Hahah, intressant för er att veta när jag städar då.. men de va bara en tanke dedär med vita golv. 

Idag är det ju iaf som sagt mössprovardag, får man se hur det går, känns lite tidigt att ha en dag för att prova studentmössa en vecka efter vi börjat första terminen iofs, känns ju som vi snart kommer att sluta bara för det. Men det blir nog bra med den saken också..

---

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen 
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen 
Det finns ingen att behaga, inget att förklara 
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen 
Jag gav upp för länge se..


23/8-2, äventyret!

Såja, då var man i Båstad igen då.

Emmas och mitt "lilla" äventyr är avslutat och gick finfint.. 
Äventyret gick ut på att köra ner Emmas moppe till Båstad. Det tog ungefär fyra timmar, med lite felkörningar och lite pauser. 
Vi fick se rätt mycket på vägen ner med, tex fick vi se kossor, stora mjölkpaket, husvagnar, bilar, ängar, vägar, skyltar och en massa, massa mer. 
Tog lite bilder med, tänkte lägga upp några få av dem här. 
Hahah jaa just de ja, i Halmstad så körde vi världens omväg. för Emmas pappa sa att vi skulle köra en speciell väg, men när vi gjorde det kom vi efter typ fem minuter tillbaka till den platsen där vi började allt.. kändes lite smått onödigt sådär. 
Sen helt plötsligt kom vi ner till hamnen, även om vi inte skulle vara där.. men det gjorde inte så mkt, fick ju ett fint ställe att stanna och fika lite på.. Men sen iaf, då hittade vi ut från Halmstad och åkte och besökte Emmas faster en stund, hon bodde ju ändå på vägen liksom.. och sen efter det var det inte långt kvar. 
Sen när vi kom hem blev det att slänga in väskan och sen till Spara för att handla lite, sen kom Emmas farmor och farfar med våra saker.. 
Och ikväll blev det att kolla på någon skum tjejfilm, ska inte ens försöka beskriva den, kommer bara låta ännu mer sjuk än den faktiskt var.. Och så tvättade vi lite också, hahah så bra är vi! 

Och nu gick folket för att sova, så då satte jag mig här, som vanligt typ.. Och i morron är det ny vecka, segt! 

Allt från mig för idag. Bilderna nu då.. 

Hahah,, aah du ser nog själv vad de är.. 

Och så stanna vi för lite påfyllning av energi och så.

Sen lite av kossorna, jag missa ju den stora flocken av dem tyvärr. 

Sen där vi stanna och åt.. 

Och sen såg vi skylten med "pensionat, resaturang Hjorten" på.. så då förstod vi att vi var framme, men missa att ta bild på den.. 

Tack för mig! 


23/8-1

HallåHallå!

Söndag nu då, har inte hänt så mycket än. 
Vaknade vid halv 11 typ och åt lite. Fixa mig och sånt.

Ska äta lite nu, sedan packa klart, sen åka till Willys och handla lite till mitt och Emmas äventyr som verkar bli av iaf. 
Så vid 2 sticker vi. 

Har även försökt få tag på körskolan för att klaga över att min inloggning inte funkar hemifrån så jag kan inte avboka/boka lektioner på egenhand utan att behöva gå in på skolan.. Så får se ifall de fixar sig eller om jag får ringa dit i morron ist. 

Men nu måste jag leta lite mat. 
Skriver mer ikväll igen!


22/8-2

Hallå!

Japp, jag har ju egentligen ingenting att säga men iaf.. 

Idag blev det körning med pappa i typ en och en halv timma. Det gick finfint. 
Sen träffade jag Andreas och Tjocko i typ en kvart eller nått, fick två klubbor av Andreas, så söt han är. Fast sen stack de igen för de var hungriga.. Så skulle vi träffats nu ikväll egentligen, men det blev inte så för kunde inte ta mig dit och så, så får bli annan gång.. Fast snackade i typ 40 minuter i tel ist, eller va de nu va, så det var trevligt. bara det att jag var typ övertrött så skrattade mest hela tiden.

Mammas brorsa var här ikväll med, så blev lite grillande med honom och så, trevligt. 
Annars har det faktiskt inte hänt så himla mycket idag, blev inget handlande för min del. Fann ingen som ville med.
Så får fixa i morron ist då. 

Tror jag ska sova snart, hörs i morron ist. 

22/8-1

HejHallå!

Somna tidigt igår och vakna sent idag, så nu är man nog lite utvilad, känns skönt. 
Har inte hunnit med så mycket idag, ätit och duschat bara. 
Sen får vi se vart dagen leder, kanske skulle träffa Andreas ifall vi fick ihop det med tiderna, han skulle ha match och så. 
och sen blir det körning med pappa också. 
Annars är jag ledig på heltid, hahah.. 

Jag kunde inte ens hålla mig en dag med den nya designen, har redan börjat pilla och försökt fixa till den.. men visste inte hur jag skulle göra eller vad jag egentligen var ute efter att ändra på, så fick sluta innan jag förstörde allt.. 
Jag vet iaf att jag vill ha bort det vita som sitter runt om bilderna på mig, tycker inte det är något fint med det. Men lyckas bara få bort det ovanför bilden.. störande!

Måste fixa lite mat och fika och så tills i morron när jag och Emma ska ut på äventyr, det kan jag ju göra idag. Måste bara hitta någon som vill följa med mig på det, inget kul att gå och handla sånt själv liksom.. 

Anton!! jag saknar våra godisfrukostar, godislunchar, godismiddagar och vårat godis till varje film vi ser på!  
Jag får åka till dig snart igen så vi kan bli stammisar på Ica och handla hos den rädda osociala killen i kassan och så du kan skänka femtioöringar till röda korset! Och sen måste vi springa runt i hela sthlm och mobba fjortisarna! 
Hahah, jaa, men kortfattat så vill jag egentligen bara säga att jag saknar dig och sthlm, och att jag vill åka till dig snart igen! Hahah aah medan jag ändå håller på så måste jag säga att jag fortfarande springer runt med mig svamp i fickan, hahah.. den är fin!

---

Winnerbäck<3
Jag får liksom ingen ordning på mitt liv,
det kan va så förfärligt, 
det kan va så bra.
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd.
det kanske var pundigt
det kanske var bra. 

21/8-2

Hallå igen.

Det blev en slapp kväll ikväll, blev bara till att sitta hemma.. men är så grymt trött att det var skönt det med. 
Pillat lite med bloggen, dock inte hundra procent nöjd, så blir nog snart omfixning igen till de bättre.. 
men detta får bli bra så länge, orkar inte mer just nu.

Det är konstigt hur trött man kan bli efter en vecka i skolan, känns som man ska somna vilken minut som helst.

Saknar mitt fina täcke i Båstad, de är mycket fluffigare och mysigare än detta här hemma.

Just nu är det lite msn som gäller, trevligt typ. 

Winnerbäck har ju släppt ny singel idag med, låten är finfin med lika fina texter som alltid. Fast blir inte till att köpa den, väntar tills skivan kommer ist. så köper jag den ist. Även planerat att införskaffa hans bok. Är ju dock typ en månad kvar tills allt det kommer, men det klarar jag nog.

Imorron är det lördag och jag har ungefär noll aning om vad som händer, sova tills jag blir pigg iaf. 
Skulle vilja vara i sthlm nu med, fast de vill jag ju alltid, men iaf. hade vart nice att vara där i morron när det är såndär grejs.

Tror faktiskt att jag ska sova nu.. 
Hörs i morron!

21/8-1

Då var denna skolveckan slut då. Det har gått fort men samtidigt väldigt segt. 

Allt har känts bra med huset och så, lite för vitt för min smak men det funkar. 
Vi har redan börjat med att göra massa sjuka saker och skrika på varandra, men det tycker vi om! 

Fredagar i skolan är sjukt sega, har två olika ämnen under dagen, och har lektioner från 8.20 till 14.00, så du kan ju tänka dig att det är långa lektioner. Fast även om det säkert kommer bli segt så har vi turen att fått två lärare som själva tycker det är segt med så långa lektioner så de försöker hitta på massa roliga saker att göra för att vi inte ska somna allihopa. 
Som idag tex. då gjorde vi expriment med gurkor. Fast Emma gick mitt i allt så fick göra klart det själv och då orkade inte Fredrik berätta vad det gick ut på, för han ville vänta tills Emma kom tillbaka, men när hon kom så glömde han att berätta för oss och sen slutade vi. så jag vet inte riktigt om vi fick fram rätt resultat. 

Sen blev det ju att åka tåg och så, lika givande som vanligt, och nu sitter jag i min säng och äter riskaka. 

Har inga planer för kvällen, Stina är på öland och Frida skulle nog jobba. Men man får väl se vad som händer, kanske chillar hemma lite eller något. 

Hörs sen! 

20/8-3

Såja, då var bakningen färdig och jag har även både städat och "packat" , haha dendu mamma! packat flera timmar innan jag ska åka, de trodde du allt inte va? Eller aah, jag har slängt ut de jag funderar på att ta med mig hem på golvet, så får jag lägga ner det i väskan i morron.. Men iaf, de är bra ändå! 

Har fortfarande inte hittat vad jag ska ha på mig i morron, men det löser sig nog. Har iaf plattat håret, alltid ett framsteg.

Blir snart att sova då tänkte jag, fast lite bilder först då. 

Aah vi lever ju inte i det huset med de bästa bakgrejerna, så man får ta det man hittar att använda, tex gamla läskflaskor som kavel.. Men de funkade ju iaf. 

Och nu på jäsning..

Färdiga! Blev dock lite torra, men aah.. de funkar.


Och här fick jag, av någon skum anledning, för mig att använda Jessicas täcke som klänning.
Hon fick för sig att det var en tjock Johanna på bal i sin balklänning. 
Och Emma skratta så hon nästan låg på golvet.. 
Hahah jaa, vi har lite sämst humor, men kul va de iaf! 

Sen var det lite mer bilder och så, men de va inga viktiga.. 

Dagens låt: Winnerbäck - Tidvis <3

Snart dax att sova, så allt från mig denna dag!

20/8-2

Jappjapp, då sitter man här igen.. 

Skolan gick fint, var inte så kallt att bada faktiskt. simmade tusen meter och tack vare det höll man sig varm. 
Var dock väldigt mycket folk från olika skolor, mest mindre barn, som simmade, så blev lite sämre med plats än vad de brukar vara när vi är där. 
Idag var även första gången min klass hade engelska utan att jag behövde vara med, fast jag satt ändå i klassrummet under hela lektionen utan att göra någonting. För läraren jag ska ha i datakunskap ist för att läsa engelska nu hade gått hem, så kunde inte få böckerna och sådant men så gick det ingen buss hem och min mobil var död så hade ingen musik så orkade inte gå hela vägen hem, det är ju en bit nu.. Men iaf, jag försökte skriva lite på Augustprisgrejen, men det var svårt för jag tänkte bara på engelska och fick fram bra texter men kunde inte få dem att låta lika bra på svenska och jag kan ju inte skriva på engelska så det skulle inte bli någon bra text, så jag fick hoppa över det och sätta mig och lyssna när resten av klassen satt och hade en debatt om att låta barn se och spela våldsamheter och vålsdamaspel. 
Sen blev det att dra hem, äta lite, sen läste jag.. 
Blev vårrullar med ris till kvällsmat, helt okej faktiskt. 

Nu håller jag och Emma på att baka och försöka hitta kläder jag kan ha på mig i morron på skolfotot, min klass har ju fått för sig att vi ska se ut som om vi är en brat, men jag har inga sånna kläder så det går inte så bra för min del.. 
Lite bilder från bak och klädprovning tänkte jag lägga upp sen när bakningen är klar så man ser resultatet också. 

Måste kolla till bakningen och Emma nu. 
Skriver sen! 

20/8-1

Tjaao!

Då var det torsdag då, och snart skola igen.. Lite nya lektioner och sånt idag och ska bada. 
Kommer bli riktigt kallt, knappt sol ute ens ju, menmen bara att hoppa i och göra de man ska sen upp till bastun då,
de kommer nog gå bra..

Hahah sorry Simon att jag somna igår, men du vet hur jag är.. 

Emma ropar, måste dra!

Hörs sen! 

19/8-2

Såja, då var tränigen och allt vad det innebär, såsom att äta och duscha och varva ner färdigt.. 
Gick bra, dog inte alls, känner mig duktig! 
Vet dock inte hur långt vi sprang, och har ingen koll på hur många sit-ups, rygglyft och armhävningar det blev heller.. men iaf. 

Efter träningen när jag kom hem blev det att duscha och så, sen va det lite msn som gällde, snackade med mamma och några till. Hon sa att Marcus verkar trivas bra och ha det kul i Linköping, det känns så otroligt skönt att han hittat något ställe han verkligen verkar trivas på! 
Sen berätta hon att de planerade att måla om ett rum hemma ifall de blev regn i helgen, det låter ju bra de också.

Sen ikväll tänkte jag och Emma kolla på fotboll, och ja, vi tittade en stund. men sen blev båda rätt trötta så vi tog ett gemensamt beslut om att gå och sova ist. 
Och då kommer ju självklart Jessica och blöter ner mig efter hon borstat tänderna, men vi blev kompisar snabbt igen och kramades godnatt. Sen kramades jag och Emma godnatt och sedan lekte Emma med dörren lite, hon tyckte det var kul när den knarra.. Ja vi är övertrötta och skrattar åt allt! 
Hahah, just de, på tal om att skratta åt allt, jag trilla ner för trappen innan idag, de va lite kul det också. Fast jag klarade mig ju och sånt så det är prima med mig! 

I morron blir det lite bad och så på idrotten, kommer vara svinkallt, är ju utomhus.. Men det kommer nog gå bra, det brukar det ju göra.

Tror jag ska försöka dra mig nu och sova tidigt idag, så är man kankse lite pigg i morron när klockan ringer, det hade ju suttit fint.

19/8-1

HejHallå!

Då var det ju såhär att jag träffade Sibbe igår då, och hans kompis också, va la trevligt och så.. Inget vidare kul i Båstad så det var kanske inte så givande precis, men iaf, alltid trevligt att ses ju. 

Sen på vägen hem plockade vi upp Emma på vägen, sen stack Tönt hem och jag och Emma gick mot vårat. Väl hemma gick Emma och borsta tänderna och jag sprang efter henne och snackade. Sen blev vi sittandes inne på toaletten någon timma innan Jessica också kom in dit och börja snacka lite, men efter en stund gick de och la sig för att sova.
Så då blev det lite dator för min del innan jag somnade, mitt internet funkar ju nu igen utan sladd.. kanske redan berättat det, minns inte vilket.. men nu vet du ju iaf, det är bra! 

Har även klarat av första riktiga dagen i skolan med lektioner, först var vi i köket, jobbade med Hasse och Axel, det gick riktigt fint faktiskt, vi hade bra komunikation till varandra. Sen efter det hade vi klasstid.. Då min lärare frågade mig hur det kändes att komma tillbaka till skolan, och när jag inte svarade så frågade hon om det kändes hemskt och då sa jag att de gjorde det, sen satt hon och tjatade på klassen att de skulle börja ta hand mer om mig och bry sig om mig.. Dock behöver jag ingen som tar hand om mig, men visst, alltid trevligt när någon bryr sig.. Dock var det ingen som tog det seriöst att jag inte trivdes, så blir nog ingen förändring på den saken.. Och ja, ni från min klass som läser detta, jag vet att ni nu sitter och tänker "meen vafan, hon får la fan ta kontakt själv och försöka lite på egen hand, vi kan inte göra allt heller".. men då ska jag berätta att jag inte orkar, för jag känner att vi inte ligger på samma nivå i livet, jag tycker inte längre att det är speciellt kul när folk fiser och jag bryr mig inte om att bli fullast på alla fester, det känns liksom inte så roande längre.. Tyvärr..

Men iaf, sen efter den lektionen blev det matte, första mattelektionen för denna terminen och vi fick börja med ett prov, det gick inget bra och jag kände mig dålig, men nej! de ska inte få mig att ge upp, jag ska klara det! Det kommer bli jobbigt och ta mycket tid, det har jag märkt, men jag ska klara den! Kan kanske hinna räkna lite när de andra har engelska ju, det känns bra. 

Träning med Tönt ikväll med, kommer typ dö efter fem sekunder, är otroligt otränad just nu jämfört med henne.. menmen, måste ju börja någonstans. 

Känner för övrigt att jag börjar få mitt rum att kännas som mitt rum, saker och kläder lite överallt, känns inte så vitt längre, det känns också bra! 

Men ne, nu måste jag byta om och fixa mig innan jag ska möta Tönt. 
Skriver sen ikväll med! 

Vill också bara påpeka att jag blir super glad över kommentarerna jag får, verkligen jättegulligt av er, så fortsätt gärna!
Finns inga osmarta eller dumma kommentarer, så det behöver ni inte vara rädda för och dyker det upp frågor så ska jag försöka svara på den nästa gång jag skriver .. 
Tack för mig! 

18/8-2

Hallå igen!

Första dagen avklarad, helt meningslös var den också. Tror de var meningen att vi skulle lära känna de nya ettorna, men jag har inte ens lärt mig namnet på någon av dem.. ingen sa ju vad den hette, skumma saker dedär! 
Vi började dagen i ladan, så snackade rektorn lite och sånt.. sen till klassrummet där vi fick schema för de tre första veckorna, kunde dock ändras.. Sen blev det rast, och efter det kom tvåorna till oss så blev vi indelade i grupper så skulle vi hitta på lekar eller nått sätt iaf som gjorde att ettorna skulle bli lite roade på eftermiddagen.. 
Min grupp gjorde någon grejs så de skulle springa runt i hela skolan och lära sig hitta olika salar och sånt, gick fint typ. 

Efter det var färdiglekt för deras del och färdig väntat för våran del så blev det fika.. Och sedan sitta och vänta på att klockan skulle bli tre så vi kunde ta bussen hem. 

Vår mentor började snacka praktik med mig när jag väntade på bussen med och frågade ifall jag skulle upp till Linköping eller Sthlm igen eller så.. och så nämnde jag visst nått om att Antons mamma sagt nått om att jag kunde va i sthlm och bo hos de, kanske vara på grand eller nått.. Då skrek Inger ( mentorn då alltså) till högt och sa "det är ju nästan så man blir avundsjuk på dig!!" sen reste hon sig upp och sa "nee, ska man få lite gjort är det nog bäst man går innan man halkar in i era slappevanor".. Så gick hon, och så kom bussen..

Sen komvi hem, käkade lite och kolla tv, sen blev jag så trött så jag fick sätta mig här för att inte somna, hahah.. men hände inte så mkt kul här ändå.. 

Sibbs skulle tydligen ha vägarna förbi här med, så kankse att han kommer och hälsar på en stund eller så. 

Sen va det ju det med bilden som jag nämde i morse, jag glömde ju bort att ta någon och nu har jag bytat kläder.. så får bli annan dag ist,, hihi.. 

Allt från mig!

18/8-1

Hej och Hå!

Ett snabbt litet inlägg nu innan man ska iväg då..

Snart dax för första dagen i skolan, bussen går vid 8 så måste lämna huset vilken sekund som helst.

Tänkte lägga upp en bild på hur jag ser ut idag men hinner inte så tar de när jag kmr hem eller nått..

Får se vad som händer i skolan och när man kmr hem då.

Nu ropar Emma, måste springa!



17/8-2

Hahah det gick inget bra med städandet i förrådet, vi orkade inte.. Så tar det i morron ist. 

Vi gick och hämtade Tööönt från tåget ist, så gick vi hem till henne, sen efter en stund kom Jessica dit med, för hon hade glömt sin nyckel och kom inte in i huset.. 
Sen gick vi hemåt, då blev det mest att vänta på att Linda skulle komma till Båstad så vi kunde gå ut och äta.

När vi sen skulle ut och träffa Linda så började det ösregna, så blev jätteblöta. Men det var kul, för Emma trampa rätt i en jättevattenpöl och blev helt nerskvätt! 
Efter en stund kom vi fram till Linda och då beställde vi maten, sen väntade vi på den och när den var klar gick vi till Thea och åt, De va lite trevligt sådär.

Sen blev det att gå hemåt i regnet igen.. Sen hem och prova "nya" skor, och platta håret, mest för skojs skull, och lite sånt.
Och nu gick Emma och la sig för att sova och Jessica snackar telefon, så jag satte mig här.

Sista dagen på sommarlovet är slut nu med ju, skola i morron och jag fick precis se mitt schema, har inte kollat så noga än så kan inte säga ifall det är soft eller jobbigt..Men det kommer ni nog märka sen. 

Får nog bli lite msn nu och sedan försöka sova lite, upp tidigt i morron ju, ingen mjukstart precis, börjar 8.. 

Allt från mig, hörs i morron!

17/8-1

Hallu!

Satt precis och kollade på en tjej som gjort lite videoinlägg på sin blogg, jag lovar! hon är nog världens mest störande tjej, säger "mmhmh.. mmmh.. hihi.. mh.." efter varje ord typ, blev rätt irriterande efter några gånger.. Och så stod hon och drog i håret för att de skulle ligga "perfekt" blev dock ingen skillnad, och så drog hon i tröjan hela tiden, märktes iofs inte ens.. 
menmen, vill hon hålla på så visst, gärna för mig, jag kan ju bara sluta kolla så behöver jag inte störa mig på det mer..

För övrigt så har min cykel gått sönder, orkar inte ens berätta hur det gick till, men den har iaf kraftig punka och går inte att cykla på alls och måste byta däcket helt. Vet dock inte vart man gör det någonstans här i Båstad, så får se hur det blir med den saken. Får la ta hem den någon gång om pappa och jag är ute och kör hit eller så, eftersom han sa att vi ska övningsköra hit fler gånger ifall det blir problem eller fattas saker här nere.. 

Skulle även ut snart och försöka fixa lite plats i förrådet så Emma kanske kunde ta ner moppen. 
Så ska nog springa och leta efter henne nu! 
Hörs sen! 

16/8 - 3

Godkväll!

Dagens tredje och sista inlägg då nu då..

Klockan är snart ett och andra dagen är avklarad på det nya stället, träffat hyresvärden för första gången och även gjort mycket annat för första gången i detta hus, som att låsa/låsa upp dörren, att laga mat, äta maten, sova i sin nya säng, vakna i den, vänta på att tiden ska gå osv. 

Ikväll har vi först roat oss själva lite, alla satt vid sina datorer eller tvn.. Sen åt Jessica lite, sen Emma och sen kände jag att jag kunde sällskapa Emma och äta lite jag med, så så blev det. Sen efter maten blev det att roa sig med att göra massa tester på facebook med Emma, haha vet att vi inte har några liv och alldeles för mycket fritid just nu. 
Sen stack vi ut lite, träffa lite folk från skolan och sånt, Thea bla. så va det lite grejs som hände där som inte ger er så mycket att veta.. Sen stack vi och kollade hur Thea bodde, och sedan hem. 
Då gick Emma och Jessica och la sig för att sova och jag satte mig här.

Hittade även lite husdjur som vi fått idag. En snigel, den är brun, och även en himlans massa nyckelpigor, så mycket nyckelpigor som jag sett dessa två dagarna här nere har jag nog inte sett på hela sommaren innan.. 
Tog kort på 4-5 stycken som satt i en liten hög på en stol, fast har inte lagt över bilderna från mobilen till datorn än så därför orkar jag inte visa utan berättar ist.. 
Hittade även två stora spindlar, då blev Emma lite äcklad och gick in, men jag försökte ta bild på dem, men den ena flög iväg (en pappa långbenspindel) och den andra blev nog lite rädd för den sprang och gömde sig som en liten hög i ett hörn.. Den var iaf brun med lite ljusare bruna prickar på sig eller nått..
Sen när vi kom hem nu ikväll så hittade vi en gräshoppa också, den var jättestor! men grön och söt,men Emma ville inte ha in den i huset., vilket man nog kan förstå när man tänker efter..

Har även pillat lite med bloggen idag, kom iofs bara till att fixa en liten grej, men har planerat att lägga ny bakgrundsbild och ändra där uppe med, där det står "johannaablom" typ.. fast vet inte riktigt än hur, men det fixar sig nog. 

Japp men börjar bli hungrig nu, så får nog snart bli dax att sova innan jag inte kan somna för överhunger..
Allt från mig! 

16/8 - 2

Hallå!

Japp då satt man här igen då, trevligt som vanligt..

Vår hyresvärd kom vid 13 idag, kallar dock inte det förmiddag, men iaf.. Han verkar trevlig och så, helt klart en bra hyresvärd.. Säger ju att sthlmare är trevliga, hahah..
Han visade lite saker i huset och sa lite regler och sådant, fast allt var rätt logiskt så blir inte så svårt att hålla sig till dem. 

Sen efter han åkt igen blev det att äta, köttbullar och mackaroner såklart, med Emma. sen när vi satt där och åt så kom Jessica hit också. Så blev det att snacka lite sommar och sånt, efter det gick vi till Spara för att handla lite. Köpte även varsin glass, jag valde ju självklart en med både choklad och glass på bara för att vara så nyttig som möjligt, gott va det iaf!

Snackade med mamma också och fick veta mina körtider, verkar som det blir mycket ledighet för mig nu här i början, fast de gillar vi, har kommit fram till att jag trivs väldigt bra med körningen och sånt..Tycker de är lite småroligt faktiskt, även om det är på en körskola och kostar jättemycket mer än man har lust att betala, men Stefan som jag kör för är så skön snubbe så man trivs bra i bilen med honom och är inte rädd för att göra fel osv.

Sen blev det att dra ner min saccosäck och plasera sig mitt på golvet med datorn i knät, starta lite musik och bara chilla lite, lite mysigt sådär.. 

I morron är det sista dagen på sommarlovet och jag får lite panik när jag tänker på det, för jag har verkligen ingenting att göra, så ska det inte vara sista dagen!! 

Allt från mig.
Pussheejs

16/8-morron

HejHallå!

Första natten avklarad i det nya stället nu då, den gick faktiskt finare än vad det brukar göra. 
Brukar alltid vara så svårt att sova första natten på nya ställen, men inatt sov jag hela tiden nästan, somna till och med ifrån sms.. Sen vakna man av klockan idag vid 9, för att kunna gå upp och vara klar tills hyresvärden ska komma och snacka lite med oss.. Vi vet dock inte riktigt när han kommer, någon gång under förmiddagen sa han.. Så nu sitter jag och Emma och väntar på honom.. 
Emma roar sig med att titta på tv och jag roar mig med att skriva här. 
Senare idag blir det att gå och handla, igen, för Emma behövde något och vi saknar en tvål till badrummet där uppe. 
Tänkte även kanske ta någon bild och ladda upp här, får se om jag orkar sen.. 
Sen ska jag även leka lite modell inför Emma och se hur mina "nya" skor ser ut och vad man kan ha dem till för byxor osv. 

Nee nu blir det att gå och hålla Emma sällskap framför tvn.. 
Skriver mer senare idag! 
Pussheejs<3

15/8

Hejhallå!

Internet gick att fixa, enbart på min dator för tillfället dock, men är la på tiden att det är jag som har dator och inte de andra, hahah.. 

Har kommit fram och packat upp och kommit lite till rätta nu, var och handlade med Emma för en liten stund sedan. Blev först mat, sen efterrätt och sedan lite chips för att fira lördag.. mkt mat asså, men maten kan behövas för att få tiden att gå, här är dåligt väder och inget att göra.. Allt är redan uppackat och färdigt så nu letar vi efter lite tidsfördriv.. 
Försökte få ner Frida hit, men som vanligt är den kvinnan för upptagen med sitt liv för att kunna lämna sitt kära Falkenberg..

Fick börja med att möblera om i vardagsrummet också för att kunna få tvn, dock blev det lite problem med kanalerna när den först inte kunde söka upp dem, och när den klarade det hitta den inte ettan eller tvåan, men Emma pilla lite så då löste sig allt, så nu har vi massa kanaler.

Juste, har kört idag med, från Falkenberg ner till Båstad, dock började det ösa ner massa regn lagom till Halmstad, men gick fint ändå. inte ens mamma var rädd där bak, hahah.. 

Men nee, nu blir det dax att smörja in nycklar och lås med olja så man kan hantera dörren utan att behöva slå sönder den i tio minuter innan den fattar att den ska låsas.. 

Puss och hej från mig till dig ! <3

15/8-flyttdagen

Hejhej!

Då va flyttdagen inne, har varit uppe ett tag nu och packat och sådant. Fast nu när man packat klart och snart ska lägga in allt i bilen och åka så vill jag inte mera.. Visst, flytta ska la bli kul och blir säkert bra och sånt, men vill inte säga hejdå till sommaren och allt här hemma, vill inte komma tillbaka till skolan och dens värld..
Har ingen lust att träffa alla lärare, klasskompisar och skolan igen, vill inte få läxor och sånt.. Vill leva som jag gjort i sommar!
Du vet inte hur bra du har det Simon, utan läxor!

Visst, man ska la inte klaga, jag har möjlighet att gå på en jättefin skola och allt. Men jag tycker inte om det längre, det är inte Johanna som är där, inte den Johanna som jag levt som i sommar iaf..

Hinner inte skriva mer, ska åka..
Ska försöka uppdatera så gott de går, med eller utan internet..
Pussheejs<3

12-14/8

HejHallå!

Hemma från Sthlm ännu en gång då. Gillar detta med att åka dit en gång i veckan, det är lite lagom så. Har ännu en gång kommit fram till att Sthlm nog kommer bli min framtida hemstad, gillar staden starkt! 

I onsdags blev det till att springa runt i affärerna.. Men när vi hittade ett par byxor till mamma och inte till mig tappade jag allt tålamod och tyckte inte det var roligt längre, men så gick vi iaf in på Carlings, mest för skojs skull, och fick hjälp av en jättenice snubbe där, så jag gick därifrån som en stolt ägare till ett par nya byxor, exakt samma som snubben som hjälpte mig hade på sig, hahah, så typiskt mig.. Sen efter det blev det iaf att gå ut och äta lite på kvällen och sånt, de va mysigt!

Sen på torsdagen var vi på skansen, riktigt fint ställe, fina små söta hus att kolla inne i och sånt, sen massa söta små djur med. Ville sno med mig en björn hem, men mamma sa att det var svårt att ta den när det var så mycket folk, och att den skulle vara svår att frakta med lite diskret på tåget.. så det blev inget med det. Sen när vi åkte från skansen så började det regna jättemycket, så vi flydde in på slottet för att skydda oss, men blev utkastade efter en stund när de skulle stänga, så då fick vi åka hem ist. så klarade vi oss hyffsat bra mot allt vatten och alla pölar, hur bra man nu kan klara sig när det vräker ner vatten hela tiden och det åskar och blixtrar precis ovanför våra huvuden, men så trampar jag rätt på mattan som låg precis utanför hotellets dörr så det skvätter vatten säkert en halv meter åt alla håll, haha de va lite kul! 
Och sen på kvällen blev det att ännu denna gång åka in till gamla stan för att äta lite och så, dock regnade det så var inte lika mysigt, men fint iaf. Kom fram några turister som frågade mamma om hjälp att hitta vägen med, men det gick nog inte så bra, eftersom mamma kände sig som lika mycket turist som dem.. 

Sen Idag, fredag alltså, blev det att åka ut till Skogås och Anton, det är ju givet när man är i Sthlm. Så gick runt sjön lite och visade mamma Skogås runt lite och sånt, det var trevligt. Längesedan mamma och Anton träffades nu också ju, så det var lite kul att de fick ses igen med. Sen följde Anton med oss in till centralen för att släppa oss vid tåget.. 
Sen blev det ju bara en lång resa hem igen.. Alltid lika sorgligt att lämna Sthlm, fast lite lättare idag när man inte tagit så nära inpå Anton, blev inte så jobbigt att släppa honom då iaf.. 

Sen när man kom hem blev det att packa upp för att kunna tvätta för att sedan kunna packa ner allt igen.. Flytt som gäller i morron ju! Lite jobbigt att packa ner allt och lämna sommaren och sånt.. men man kommer ju hem igen. 
Vet dock inte ännu hur det blir med mitt internet i Båstad, så kanske inte kan skriva blogg fören nästa helg om jag har otur.. Det känns jobbigt, fast ifall det är på det viset så ska jag kolla upp lite mer med det, för orkar inte leva ett år till utan internet.. 

Fast nu blir det nog till att sova snart, upp tidigt i morron och packa det sista och köra neråt.. 
Ha det fint! 
Pussheejs<3

11/8

Oj! Jag hade helt glömt de med bloggen idag, höll på att skriva innan men tänkte att jag tar det lite senare ändå, men nu glömde jag helt bort det nästan! fast tur att hjärnan klickar till ibland så man kommer på saker..

Idag blev det först lite körning på skolan, motorväg för första gången, det gick faktiskt fint, känner mig stolt!
När jag kom hem blev det att chilla lite, så la mig i sängen med boken och sedan datorn en stund. Och mitt som jag låg där fick jag en himlans lust att leta fram min mössa och ha på mig, men när jag satte ner foten på golvet märkte jag att det var kallt så jag la mig tillbaka under täcket igen.. hahah.. Sen efter ett tag tog jag iaf kraften och mordet till att gå från sängen upp till duschen, riktigt skönt faktiskt, sen blev det att laga mat, eller iaf försöka laga mat. Först ringer Frida när jag precis börjat, sen när hon lagt på så ringer pappa och när maten precis är klar och jag tar första tuggan ringer mamma också! 
Visst, det är trevligt när folk ringer, men alla på en och samma gång! Kan de inte sprida ut sig, nu kommer det ju ta flera veckor innan någon ringer hem till mig igen! 
Sen stack jag iaf till Frida, så sitter vi och snackar och lite så, sen diskar hon och jag tittar genom hennes skolkatalog och skriker till varje gång jag ser någon jag känner eller iaf känner igen..
Efter hon diskat klart drog vi ut med Theo, hunden alltså, en liten runda, hittade en liten fin gräsmatta att lägga oss på, så det gör vi, dock somnar vi nästan båda två, jag vaknar av att Theo drar i kopplet och Frida vaknar av att ett litet barn står och stirrar på oss och sedan springer till sin mamma och säger "två flickor och en hund är det därborta".. hahah så söt han va!

Sen drog jag hem, och då blev det lite körning med pappa, lite motorväg och lite annan väg också, fast jag blev arg på mig själv och började skrika, för jag kände mig dålig när jag misslyckades på sånt jag egentligen kan! 

Sen ikväll har det blivit att äta lite, packa till sthlmsresan i morron, sitta vid msn och fixa musik till mobilen.. 

Åker ju iväg i morron och kommer hem på fredag, så kommer inte skriva något under den tiden,men det kommer ju igen när jag kommer hem. 

Hahaha just de ja! Innan när jag varit borta från datorn typ 5 minuter för att borsta tänderna och så, så kommer jag tillbaka och tänkte skriva en grej till Anton men så tittar jag på datorn och ser en gräshoppa sitta på den! typ jättestor med, kroppen va nog minst 8 cm lång och sen hade den ju ben på det med! Fast visst, när jag hämtat mig lite från chocken så märkte jag att den var rätt söt, men jag bestämde mig ändå för att jag inte ville sova med den inatt så jag gick in och la den i rummet bredvid där pappa sover ist, så nu blir han nog glad när han vaknar och ser att han fått en ny liten vän! 

Men det var nog nästan allt från mig idag, känns som jag glömt något men kan inte komma på vad så vi hoppar det! 
Ha det bra och så!
Nås ju på mobilen när jag inte är hemma ifall de är nått! 
Pussheejs<3

10/8

Hej,hallå!

Här sitter jag och dregglar ner datorn med tomat, mumsigt !

Gick upp idag och åkte till körskolan för en liten lektion, en äkta falkenbergslektion, allt gick fram och tillbaka, precis som nere vid stranden, (haha Anton fattar vad jag snackar om)..Sen stanna jag kvar och skulle göra lite teori, men det gick inget bra så jag blev arg och gick hem..! 

Sen hemma hände det inte så mycket, suttit vid datorn idag och läst lite. 
Sen ikväll blev det att dra ut och köra med pappa, det gick fint, som vanligt. När vi vart ute någon timma blev allt kolsvart och vi bestämde att åka hem innan vi skulle få en blixt i huvudet, så vi åkte ju då, som sagt, hem.. 
Då satt mamma och titta på världens mest ointressanta program på tv, tror dock inte hon tittade så mycket för hon visste inte ens själv vad det handlade om, men det handlade tydligen om havet eller något.. fatta inte riktigt, som vanligt.

Och nu ville pappa titta på något ännu mer ointressant program så jag satte mig här med min tomat, fast den är slut nu.. 
Va inte så mycket kul folk på msn heller, men de kommer nog. 

Juste, någon helt skum snubbe har börjat hålla på att vara jobbig och försöker få att varenda människa jag känner ska hata mig genom att ljuga ihop massa skit som jag inte ens har sagt och får dem att tro på det.. 
Jobbigt för mig och mina vänner, men måste ändå vara mest jobbigt för honom själv som inte har något till liv och hjärna och hoppar på mig som han inte ens känner och tror att han kommer få träffa mig sen när alla mina andra vänner lämnat mig.. Idiot säger jag bara, ofta man skulle träffa någon som håller på så..? 

Dax att hämta ny tomat och lite oboy och sätta mig med boken igen.. 
Tack för mig! 
Pussheejs<3

8-9/8

Hallå i stugan!

Missade ju att skriva igår, så dagens får bli lite från igår och lite från idag tänkte jag.

Igår var jag på stranden hela dagen, riktigt varmt och skönt!
Sen blev det att äta lite och snacka med broder i tel, han har det bra och tycker det är kul och sånt även om det tydligen bara för tillfället sitter och klipper ut biljetter, men var skönt att höra att han trivs med att ha kommit tillbaka.
Sen på kvällen kom Simon hit, då blev det att glo lite film och sen åkte vi ner till stranden, riktigt fint va de där nere, mycket stjärnor att kolla på också, sånt gillar ju jag. Sen åkte vi hem och glodde på film igen fast den var inget bra så vi bestämde oss för att sova ist.  

Så vaknade man idag av att grannen höll på att banka och spika och sånt, fast de gjorde inte så mycket för Simon var ändå tvungen att åka hem så hans moder kunde ta bilen.. Men det var iaf fint att träffa honom, han var lätt att snacka med och så, så det blev inte sådär jobbiga tystnader eller panik för man inte kom på något att göra..

Så efter han åkt så åt jag lite och duschade, sen övriga dagen har jag mest suttit ute och läst..
Läser en bok som heter "Bakom stängda dörrar" och är en sann historia, den handlar om en 14-årig tjej som bor hos sin pappa, även samma person som försökte döda hennes mamma. Flickan, vid namn Kristina, blir efter en tids boende hos sin far, inte enbart hans dotter utan även hans flickhustru. Hon föder efter en tid honom två barn. 
Boken är skriven av Kristina själv, nu som vuxen. Den är rätt bra, lite seg och upprepande i vissa lägen, men svårt att lägga ifrån sig och attt inte slutföra. 

Jag körde lite idag med, det gick riktigt fint faktiskt, känns verkligen som man börjar ta sig någonstans nu och som att man kanske kommer kunna slutföra detta snart. Dock hände det rätt mycket på den korta tid vi var ute, först blir vi bombade av massa ekollon eller något så både jag och pappa blir skiträdda, sen exakt efter det möter vi ett femtio-tal motorcyklar som vi blir lite facinerade (stavas?) av, sen efter en stund håller tre bilar framför oss på att krocka då den ena ska köra om den andra medan den tredje svänger åt vänster på samma gång, pappa skriker och jag blir helt förvirrad. Sen hamnar vi bakom någon som kör i 30 på en 70 väg, troligtvis för han tyckte utsikten var så fin, så efter typ fem minuter kör han in på en liten väg för att kunna släppa förbi mig. Och sen sist men inte minst åker vi hem till Emma för att hämta min tröja, och sen blev det att fara hemåt.

Sen ikväll har jag även träffat Stina, så gick vi runt och snackade lite och sånt som vi brukar, lika trevligt som vanligt! 

Och sen kom jag hem, satte igån Winnerbäcksfilmen och det är där jag sitter nu. Älskar verkligen den filmen, tittar iofs nästan aldrig utan har den mer i bakgrunden, typ som nu, men den ger mig så mycket känns det som..

Och nu när jag då blir klar med detta för idag så tänkte jag läsa igenom min text som jag planerar att skicka in till Augustpristävlingen, fast vet inte om den är något bra.. Hjälp!!? 

Jappjapp, det var det för mig för idag..
Ha det fint! 
Pussheejs<3

7/8

Tja, Tjenixen, Tjabba, tjena!

Vaknade i morse av ett himlans pipande ljud, blev skiträdd och trodde de va typ larmet som gick, men sen märkte jag att det bara var mobilen som gjorde lite väsen ifrån sig. haha.. 

Det hände inte så mycket idag, blev att pilla lite med mobilen och fixa musik till den och sånt, fint väder var det ju också så satt ute med dator, skönt men lite för varmt när solen stog mitt över mig, men man ska la inte klaga! 

Sen blev det dusch och så, sen drog jag mig ner till Emma, då lagade vi kyckling med couscous (stavas?).. Sen åkte vi ner till stan där det hände lite saker så var en himlans massa folk, men det är trevligt. Dock missa vi när ett band som vi ville se spelade, men sen smsa mamma och sa att en snubbe från det bandet spelade på Bratt (en restaurang/krog) också, så då drog vi dit och lyssna ist. Riktigt fint och bra va det! 

Efter han spelat lite så skulle en fransman spela en låt, och även ifall de hade presenterat honom som "Jonny från Nice" så tog det ungefär fem minuter innan Emma fatta att han inte va från Sverige utan från Frankrike, haha de tyckte jag va lite kul.

Sen när även han var färdig med sitt spelande så drog vi hem, och här sitter jag nu.. Dock var det inte mycket kul som hände här, så vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Men de märker vi nog.

Aah men tack för mig!
Pussheejs<3

sthlm!!!!

Home sweet home!

Efter en lite speciell men helt normal vecka i sthlm så är man då åter hemma i Falkenberg..

Veckan har, i korthet, bestått bla. av:

Fiska, sen äta fisk och "nästan" dö av fiskben i halsen i tre dygn.. men det är borta nu, bara litet sår kvar så jag lever!

Sen har vi varit vid havet och badat och solat, det var fint och sånt, men kallt i vattnet, usch! Plus att det sprang runt massa ungar och skrek "bulle, bulle, någon som vill ha bulle!!?" så det störde friden lite, haha..

Sen har det varit att tjocka sig i godis för att sedan promenera bort det flera gånger om dagen, gärna mellan varje film, det ger bäst resultat då.

Sen har vi sprungit runt med Granholm inne i sthlm också, det var trevligt. Då åt vi på donken och där inne valde Anton att handla från Marcus, eftersom han var snyggast. Sen flög det pommes och landade i mitt huvud. Sen försökte Anton få kontakt med någon främmande person, men den tog bara emot en bild sen slutade den höra av sig.. Och jag stirrade ut en kille tills både Anton och Granholm också började kolla, då blev han lite nervös och gick, Hoppsan!

Sen har Anton knät sönder mobiler, eller iaf min mobil, så fick bli till att införskaffa en ny. Som de kan gå när man står på för djupt vatten, som Marcus alltid säger!

Sen kollade vi på filmen, Horton, om dendär elefanten som hittar ett sandkorn, då kom jag att tänka på min Sune och vart han är, han måste ju med mig till Båstad!

Vi har sjungit tillsammans också, typ hela tiden om jag tänker efter, stackars grannar, hahah.. men det var fint!

Sen på tågresan hem fick jag en ny bästis, men hon bytte plats med mig sen så jag vet inte vad hon heter, men hon var ändå för gammal för mig! 

Klappat katter, snackat döden, skrämt varandra, slagits, skrattat, nästan gråtit, kvävts, hostat.. jaa allt, veckan gick fort, men den var massa bra och den måste göras om!! Jag älskar sthlm och jag älskar att vara hos Anton och allt, då leker livet! 


---

Sen kom jag hem, så blev det snacka lite med pappa, sen fick jag mobilen.. Efter det åkte jag och mamma ner till stranden lite, för att sen åka hem och äta.. Sen blev det bara att pilla lite med mobilen och nu snacka med lite folk på msn.. 
Kvällens msn-snack har varit lite krävande från alla håll och kanter faktiskt, fast känns skönt på samma gång.. 
Mkt tårar iaf.. men tror att jag behövde det.. 

Snart flyttar jag också, eller om 8 dagar mer exakt, blandade känslor på det faktiskt.. 

--

Min nacke gör ont, ska nog sova..
Pusshejs

3/8

Hejsan!

Har vart lite slö med skrivandet, vilket jag troligen kmr fortsätta vara ungefär tills dess att jag kmr hem igen..

Igår var vi och fiskade och solade lite, var lite mys. Sen åt vi fisken på kvällen, fast då åt jag tydligen ett ben, för de sitter kvar i halsen nu med och det gör ont, menmen det försvinner säkert snart..

På torsdag åker jag hem, och då hoppas jag att Emma lyckats övertala Frida om att ses någon kväll innan skolan börjar igen, för de kvällarna är saknade!

Mkt mer vet jag inte just nu, eller ska ut och promenixa lite nu snart, det blir lite nice..

Sen funderar jag på ifall man kan sakna någon man aldrig träffat?
För om man kan det så gör jag nog det, hihi..

Min Tööönt fyllde år för två dagar sedan också, så GRATTIS på henne, lite i efterskott iofs, men iaf, hon är älskad!

Saknar att prata med min Stina också, det är i behov just nu!

Dax att gå ut!
Pussheejs<3

RSS 2.0