29/10

Union Square - Goodbye

 

Tänkte att det kunde passa med en liten låt av Union Square nu, med tanke på att de lagt av och för att jag aldrig mer kommer kunna se dem live, hur hemskt är inte det liksom!? Usch!

Är även nu hemma på lite lov och paus, lov från skola och praktik och paus från Simon.. Fast på lördag tar pausen slut och då får jag träffa min lille Simon igen! Underbart!!

 

Vad vi ska hitta på då vet jag inte, blir väl troligtvis att sitta hemma hos honom och mysa som bara den och kanske se någon trevlig liten film eller något sådant, men det tycker vi om! 
Har även märkt att jag har små stunder ibland där jag verkligen kommer på hur mycket jag gillar Simon, liksom självklart gillar jag honom hela tiden och så, men vissa stunder förstår jag verkligen hur underbar han är och jag vill verkligen inget annat än att pussa sönder honom och verkligen skrika ut till hela världen att han är min pojke! 
Men visst, ibland förvånar det mig, och skrämmer mig kanske lite, över hur mycket han faktiskt vet om mig och hur mycket han faktiskt iakttar mig, som typ i helgen när jag var där, så märkte han att jag blev lite irriterad på honom när han blev så arg för en sak, och han märkte det på mig genom att jag åt en hel godis på en gång utan att bita av den till mindre bitar som jag brukar! Är inte det rätt läskigt egentligen?
Sen bet jag ju mig i kinden bara för jag hade för mycket i munnen på samma gång så gjorde det svinont och jag börja nästan gråta, ja okej jag kanske är lite känslig i vissa fall, men då tittade han på mig och tog min hand på det där sättet som bara min Simon kan, och då kände jag hur fint allt kändes för en liten stund och det var ett sådant tillfälle då jag märkte hur mycket han betyder för mig. 
Helt kortfattar om Simon kan man säga typ såhär, Jag har världens bästa pojkvän!!

Men nog om Simon då kanske, eller egentligen rätt nog om allt faktiskt.

Snart kommer det nog upp en ny header, eller rättare sagt det måste snart göra det, blir ju helt galen av den jag har nu, usch! 

Tack för mig !


~

Secondhand Serenade - Your call

Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry 
Call I'm desperate for your voice
Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet

I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Stripped and polished, I am new, I am fresh
I am feeling so ambitious, you and me, flesh to flesh
Because every breath that you will take
when you are sitting next to me
will bring life into my deepest hopes, What's your fantasy?
What's your...

I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home
x4
(I know everything you wanted isn't anything you have)

I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight
(I know everything you wanted isn't anything you have)

19/10

Allo!
Här sitter jag vid världens mest lånsamma dator, får panik! Har ingenting att göra heller, blir ännu mer segt då.

Idag blev det doktorn igen, fick ta blodprov och sånt, var iofs lite problematiskt då de inte kunde hitta mina blodådror, menmen, efter ett tag gick det ju fint iaf. Så får svar på dem om några dagar. 
Snackade även ännu en gång om min fot, och denna gång bestämde sig herr doktor för att skriva ett sjukintyg så jag fick stanna hemma resten av praktiken. Så får bli att jobba satan med mitt projektarbete nu ist! 

Klarade sista fasen med teorin idag också, till min stora förvåning, så nu behöver jag inte tvinga mig ner dit varje dag i veckan som jag tänkt. Men får la ta mig ner någon dag till bara för att plugga lite extra så jag blir bäst! 

Har inte fixat den sista bilden på headern än så det lär la dröja lite till innan den nya skiten kommer upp, men jag lovar att det kommer att ske någon gång! 

Funderar på att äta en liten clementin nu kanske, så vi hörs! 


Helgen.

Tjaao!

Klockan är 21.04 och här sitter jag helt ensam i ett kallt litet hus.
Hemma från en fin liten helg i Kungsbacka hos min Simon och allt vad det innebär. 

Blev skaldjurskväll i fredags med hans lille familj och även lite idol. Men vi lämnade idol mitt i för Simon fick för sig att jag ville ha godis, undra vart han fick det ifrån, jag äter väl aldrig godis? (A)
Sen blev det iaf lite film och så typ. 

Sen på lördagen blev det att stanna i sängen länge, sen typ Kungsbacka runt och sen äta lite.
Skulle hyra film med, men hitta ingen bra så sket i det. Min fot började göra svinont där någon gång också så jag typ blev helt tråkig och orkade inte bry mig mera.. Palla min fot!
Sen blev det iaf att åka hem och vila lite, pratade med Simon också om en grej, sen efter det kändes allt mycket bättre och vi åkte med Simons lille vän och hans flickvän till Göteborg, trevligt värre, väldigt fint var det också. 
När vi kom hem från det blev det att gå ut med vovven. Och sen film, men jag somna, tror även Simon somna efter en stund, hihi. Sen vakna jag mitt in natten och fixa mig och somna om igen. 

Sen idag blev det att mysa länge igen, och sen åka hem, alltid lika jobbigt dedär. 
Träffade Stina på tåget som vart hos sin lille Simon, trevligt! 

Och ikväll blev det att äta middag hos farmor och farfar och nu sitter jag här, iklädd Simons mysetröja. 

Tack för mig!

<3

Vi är som ett unikt pussel på två bitar,
Det är bara våra konturer som passar ihop.
Det är först när vi är tillsammans som vi skapar en förstående bild.
Vi behöver varandra för att bli något helt.

15/10

Hej och hallå!
Idag har det inte hänt mycket alls, min fot gör så ont att jag inte kunde stå på den i morse.
Så blev att vara hemma från praktiken idag, gick till doktorn med och han klämde lite och kittla på den, sen sa han att jag skulle ta det lugnt och att han skulle kolla på den på måndag igen om det inte gått över då.
Så blir att vara hemma i morgon med.. lite segt sådär faktiskt. 

Hahah, har just nu drabbats av något akut kliande, så kliar på hela kroppen hela tiden, det är ju iofs inte så ovanligt, tror det ser rätt roande ut också. 

Jag åt pizza med min mamma idag, trevligt värre! 

Ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer nu, så dåligt jag känner mig.. 

Kan ju säga att jag just nu sitter och snackar med någon snubbe som kallar mig idiot bara för jag inte fatta vad "redundant" betyder. Hm.. skumt. 

Men iaf, nu blir det att fixa lite musik och att försöka roa sig en stund till här, sen nana kudden lite!

14/10

Hej och hå!

Jag har inte mycket att säga idag känner jag, men hade ändå lust att skriva lite.
Som du ser har jag inte fixat till bloggen än, saknas fortfarande en bild. 

För övrigt mår jag rätt bra idag, till skillnad från igår kväll, vet inte riktigt vad som hände med mig då.. Men lille Simon höll mig kvar på msn och fick mig att öppna mig rätt mycket och säga lite jobbiga saker, tror iofs han redan visste typ allt, men iaf. Så efter det kunde jag iaf sova skönt och somna utan gråt i ögonen.

Fick även frågan i en kommentar igår ifall jag är tillsammans med Simon nu. Och det kan jag säga att jag är, och Simon är verkligen en jättefin person, vi är så lika varandra och vill samma saker men ändå så olika. Vi förstår iaf varandra väldigt bra, och han tar mig verkligen för den jag är och vill finnas där för mig i alla lägen, om jag mår bra och vill skratta så skrattar han med mig och mår jag dåligt och vill gråta, då tröstar han. Och han är villig att kämpa lite för att jag ska må bra igen, så han hjälper mig väldigt mycket. 

Sen så har jag fått ännu mer ont i min fot nu, kan knappt stå eller gå längre.. Så lite jobbigt att jobba. Gick in till doktorn idag för att få tid så de kunde kolla på den och samtidigt som de ska kolla på den så ska de göra tester mot laktos eller glutenintolerans. Men det blir nog att jobba i morgon ändå, och se vad som händer. 

Sitter just nu och drogar i Winnerbäck, hans nya är kärlek! 
Fryser som satan gör jag också, så funderar på att packa ner mig i sängen rätt tidigt idag, men tror knappats att jag kommer lyckas, det brukar ju inte gå så jättebra ändå.
Men det var nog det för idag.
Pusselipuss!

13/10

Min header är nästan klar! Det saknas bara en bild och att sen passas in här, så det är bara det jobbigaste kvar typ, hurra!

Sen kan jag säga att dag ett, på praktikplats nummer 3, faktiskt gick rätt fint.
Dock gick strömmen där på morgonen och tack vare det kunde vi inte börja med lunchen vid 8 som vi skulle, men det fixade sig fint och strömmen var tillbaka så vi kunde laga mat vid halv 11 ist, lagom bra till att lunchen typ ska vara klar. men på något högervänster så lyckades vi få fram lite mat till våra gäster och även till oss själva.
Så dagen gick fint ändå, lite lagom rörigt och kaos sådär. Inte riktigt mjukstart kanske menmen.
Så nu sitter man här och stinker stekt fläsk, har inte orkat ta mig till duschen än, men det är väl trevligt?
Har även kommit på att de jag jobbar med nog inte riktigt har samma humor som mig.
Typ som idag, Marcus/Markus, stod och vänta på mig när vi skulle på lunch, så jag inte skulle springa vilse medan jag tog mat. och när jag är klar med att tagit så går jag till honom, men så ser han inte det. så har han hittat en sopkvast som han tagit upp och trycker mot en som jobbar i serveringen, och så sa han "längesen du borsta tänderna nu eller?" så tryckte han den mot honom som att han skulle borsta tänderna med den, så sa den andra "ska jag sopa till dig eller!?" så började jag asgarva, lät ju kul, sopa till dig med en sopkvast. Liksom sopa som i att slå.

Så tittade både Marcus/Markus på mig som att jag var dum i huvudet, så skaka de på sina huvuden och gick därifrån, och där stod jag kvar och skratta för mig själv.. Och sen innan på dagen så tappade en snubbe några tallrikar eller glas eller vad det nu var i golvet, så stod en annan snubbe bredvid honom och skrek "Meeh, (hans namn som jag inte minns) du måste varna innan du slänger saker i golvet på dedär viset!" och även då började jag asgarva, medan alla andra typ fortsatte att jobba som att de aldrig hänt och som att jag inte var där.

Sen slutade Erik jobba idag med, min handledare, hahah de är lite komiskt, min handledare slutar jobba efter min första dag! Så nu blir väl typ Marcus/Markus min nya handledare eller nått, ska iaf jobba med honom i morron med.

Sen har man inget namn när man jobbar där, alla springer runt och säger "Gumman kom hit. Gumman gör detta. Gumman gör såhär. Gumman har du dendär saken hos dig?" hahah, det är lite fult, men trevligt.
Sen har jag även fått Simon att skicka Winnerbäcksnya till mig, eftersom min skiva inte ville samarbeta med mig när jag skulle lägga in den.. så blev lite ledsen, men det har fixat sig nu.

Blev även promenad med mamma idag. och en liten dusch.

Har även fått ont i min häl igen, hoppas att det inte är sån skit som förra året, men det fixar sig nog.

Nu ska jag prata med min moder om min broder. Tack för mig!

11/10

Heeej!

Jag är sämst, men snart, ja snart, då blir det uppdatering på hög nivå igen. Bara att fixa bloggen lite sen blir allt mycket finare och roligare igen. Det går ju iofs rätt segt att fixa den, som ni säkert märkt, men snart är det på gång igen.
På senare tid i mitt liv har jag levt som sthlmare, som jag nämnt innan. Det har gått fint, men är slut på det nu för denna gång. Jobbet gick finfint, MVG i allt så nu kan Inger inget annat än att älska mig!
Det var också fint att bo hos Anton, blev en hel del godis och så, men det är gott! Sen var vi inne i stan en dag, köpte lite tröjor och sånt, sen Farsta en dag, då blev det donken och en mössa för mig. Massa fint! Tack för allt!
Åkte hem igår, seg resa men det gick fint. Snubben som satt bredvid mig åt jordnötter, vilket luktade lite illa men man blev van.. Sen en annan som satt bredvid mig var jättetråkig, hon tittade inte ens på mig!
Sen kom man hem, då mötte mamma mig på stationen, så blev det att åka hem. Så kom Simon, så fint att se honom igen!
Sen blev det mat, då pratade jag så mycket att jag glömde äta och min mat blev kall. Och efter maten blev det att väcka Simon som tog sig en liten tupplur.
Sen på kvällen åkte jag och Simon ut på ett litet äventyr. Blev först ner mot stan, sen mot stranden.. sen helt plötsligt åkte vi runt, runt, runt i en rondell, det var kul. Efter det hamnade vi långt bort i ingenstans men fick lämna när det kom en securitasbil (stavas?), och då helt plötsligt var vi tillbaka i rondellen igen. Och då ställde vi oss på Willys parkering, hahah de som åkte förbi måste trott vi var dumma som stod på en parkering mitt i natten, men det var fint. Och det kom faktiskt två poliser också, med blåljus och allt, undra vart de skulle..?
Sen blev det en runda inom ett industriområde, snacka om att inte ha nått liv, köra runt på ett industriområde klockan 2 en lördagsnatt.. efter det blev det iaf att köra massa på massa andra såna helt meningslösa ställen, och sen tillbaka igen.
Efter äventyret, blev det hem och se film. Fast först ringde Johan och sa att han var full och satt på en stol och skulle äta hamburgare. Filmen var inget bra så vi stängde av och sov.
Och idag har det inte hänt mycket alls. Simon åkte hem vid 2 typ och då åt jag lite och duschade, sen lite dator, tv och så. Sen blev det middag och nu sitter jag här.
Nu ska jag pilla lite med headern så den kanske blir klar någon gång så jag kan bli seriös bloggskrivare igen.
Tack för mig!

RSS 2.0