Packat!

Wiihoo!
Har packat min första, och kanske min enda, flyttlåda idag! Dock blev den inte ens full, känns som om något inte riktit sämmer då. Liksom, är alla mina saker i mitt liv så få att jag kan få plats i en enda låda?
Okej jag vet, jag lever med hjälp av fler saker. Såsom alla saker i köket och i badrummet osv. Men de sakerna är ju inte bara mina. Fast packar jag ner mitt smink och lite saker från badrummet och min statoilmugg och min julklappsmugg och mina två filtar. Då kan jag nog lyckas fylla lådan ändå.

Sen drog jag ut alla kläder ur min garderob för att sortera dem och slänga sånt jag inte ville ha kvar tänkte jag, lyckades lägga undan två linnen och ett par byxor. Byxorna ligger i den högen för jag inte orkade prova dem.
Svårt att slänga kläder?
- Ja.

Och! Och idag var första, ja första, gången som Tobbe faktiskt erkände att jag kanske, risken finns liksom, har mer kläder än honom och egentligen borde det vara jag som har mest plats för kläderna!
Otroligt!

Så nu är jag nästan färdig med packningen. Ska ta lite saker hemifrån mamma och pappa med, men det väntar jag med tills vi kommit på rätt plats. Känns lite onödigt att köra det fram och tillbaka massa.

Så nu vet ni det, kul va?
Hörs!


Gammal bild igen =)

Tror inte jag fattat än..

Hahah satt precis och läste en blogg, så stod det att tjejen, hon som skriver bloggen alltså, och hennes kille skulle skriva på papper i morgon och få nycklar till sin nya lägenhet. Och samtidigt som jag läser det kommer tanken "Meeh jag vill också ha ny lägenhet, orättvist ju!", upp i mitt huvud. Så sitter jag lite sådär små suckandes och bitter, eller hur man nu ska förklara det. Du vet dendär känslan man får när någon annan får något som man själv vill ha. Och just i det ögonblicket känns hela livet helt hopplöst och som att man aldrig får någonting. Men precis när jag tänkt färdigt meningen och suckat någon suck för mig själv kommer jag på att jag och Tobbe får ju med våran lägenhet snart! Bara typ 18-19 dagar kvar!
Då kände jag mig inte så avundsjuk längre. För vi ska ju till och med få våran egna bostadsrätt, inte hyresrätt. Kan det bli bättre eller!?
Ska bli så skönt att flytta härifrån, få sitt egna liksom. Lycka!

Märkte även nu att jag överanvänder ordet "ju". Har dock tagit bort några ju ur texten ovan för att det lät bättre så. Därför är det viktigt att alltid läsa det man skriver en gång extra, för ibland låter det inte likadant nerskrivet som det gjorde i huvudet. Intressant va?

Nu ska jag återgå till mitt bloggläsande, sen får det bli att sova. Godnatt!


Gammal bild, det enda som finns på Tobbes dator.
Min är på lagning.. Tror jag..



13/3-11

Halloj!
Söndag idag, egentligen sista dagen på helgen, fast en annan har ju helg ända fram tills fredag. Eller iaf vad jag vet nu, skulle gärna se att min helg tog slut på sisådär tisdag kanske.
Igår var jag hemma hos mina föräldrar för att äta lite, trevligt. Dock klantade jag mig rätt stort. Skulle fixa adressändringen tills vi flyttar, så bad jag pappa hjälpa mig för att vara säker på att det inte blev något fel. Så fixar vi det och efteråt går jag ner till mamma och säger något i stil med att man snart inte bor kvar här mer då.
Då frågar hon något, som jag inte minns, men det fick mig iaf att komma på att jag skrev fel!
Skrev 7C ist för 7B på adressändringen! Hur smart är det liksom!?
Så skickade sms till Tobbe för att kolla så vi verkligen inte ska bo på C, men det skulle vi inte. Så gick till datorn igen för att se om man kunde ändra sig på något sätt. Som tur är kunde jag ändra mig sen när jag får papprerna att fylla i. Snacka om att jag kände mig dum!
Så får hoppas det löser sig ändå, annars blir det så jobbigt!

Nu sitter jag och väntar på att Tobbe ska vakna, han var ute igår och jobbar natten idag så nu passar han på att sova halva dagen så han orkar vara uppe inatt. Så i våran lilla familj är det bara jag vaken, för Wilde ligger i mitt knä och sover så djupt så hela han skakar typ.
Men nu får det bli att leta efter något att äta, hörs!


Gammal bild, sakna sommar!

3/3

Har egentligen kännt för att blogga hela dagen, men har jobbat så har inte kunnat. Och sen när jag slutade och kom hem så hade jag ingen lust längre, kom inte på något bra att skriva. Inte för att jag kommit på något bra nu heller, men tänkte att det var bäst att blogga när jag nu velat det hela dagen.

Stina har kommit hem från sin lilla semester, så imorgon åker jag till henne och hjälper henne att äta familjen Wernersson ur huset. Mysigt! Dock kommer jag känna mig blekare än någonsin och troligtvis vilja klä på mig en täckmantel som döljer min färg som inte existerar från topp till tå. Men det är nog smällar man får ta ibland. 

Och just nu ligger jag i soffan, med en Wilde på rumpan. Vi tittar på scrubs, som förövrigt snart är slut, och äter mjuk pepparkaka, eller vad det nu heter, som Tobbe bakade innan idag när jag jobbade. När jag var liten gillade jag inte sådan kaka, men idag var det rätt gott faktiskt, lite läskigt att det smakar pepparkaka bara när den är mjuk. Men man vänjer sig ju vid det med. 

Smakade förresten en såndär lakritsstång på jobbet idag, och jag förstår verkligen inte alls varför folk är så galna i dem? Kokosstången är mycket godare då och krockofanterna. Så nu vet jag det iaf. Man måste ju testa sig fram så man vet vad man säljer för något och vad man ska svara om någon frågar vilken av stängerna som är godast. 

Nu ska jag hämta vatten iaf, så började precis how i met your mother, så får bli att se på det och försöka bli trött. 

Hörs! 





RSS 2.0