31/10-11

Halloj!

Inte min jobbdag idag, men har fått rycka in extra ändå. Synd att det var just idag när jag bestämt med Stina. Men hon verkade förstående och ville ses annan dag istället så det löste sig ändå.
Stackars Kajsa mådde inte riktigt bra så fick ta hennes sista timmar fram till stängning. 
Hoppas hon mår bättre i morgon igen, både för hennes skull och för att vi planerat att fixa här hemma så känner inte riktigt för att gå in i morgon också. Ska ju jobba onsdag, fredag, lördag och söndag. Så bara torsdag och i morgon jag är ledig denna veckan. Och då jobbar Tobbe torsdag så lär ju inte hända jättemycket här hemma då, hehe. 
Ska bli skönt att göra lite här hemma så vi känner att vi kommer framåt, är roligt när man ser resultat!

Hann med ett träningspass innan jag blev inringd, tur att man tillslut bestämde sig för halv 5 passet och inte halv 7 som jag först tänkt mig. Men blev ju halv 5 eftersom jag skulle träffa Stina. Ens planer kan ändras väldigt fort. 
Så blir ett träningspass med Madde i morgon på morgonen också, är rätt skönt att börja dagen så även om man hinner fundera på vad man gett sig in på rätt många gånger innan det är slut. Men sen är man sådär lagom stolt över sig själv resten av dagen, skön känsla!

Nu väntar vi på att zombiesserien ska komma så vi kan se den. 
Eller ja, jag väntar på det iallafall, Tobbe ser rätt upptagen ut med annat och Wilde sitter på bordet och blänger på mig. Han är så bråkig nu för tiden, tror han börjar bli en trotsig tonåring, haha. 

Ajaa, nu blir det att kolla lite tv innan man bestämmer sig för att sova. 
Hörs!


Jag just nu..

24/10-11

Dagen började med morgonpromenad med Madde, trevligt!
Sen har det inte hänt mycket spännande, tvättat lite, diskat. Skrivit matlista, fast kom bara på mat för halva veckan så blev inte så lyckat ändå. 
Sen lagade jag ost och skinksås med pasta till lunch, men den smakade mjöligt, så var inte gott alls. Kan berott osten, annars vet jag inte riktigt varför de blev som det blev. Har ju bara gått tre år på restaurang, så kan ju inte lyckas med allt. Haha nää, men vi skyller på osten, den var ju mjölig redan när jag rev den. 

Och här sitter jag nu och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan byta om och dra på träning. Känner egentligen inte riktigt för det idag men vet att det blir bra när jag väl kommer dit. Och om jag inte går får jag ju dåligt samvete, inte bra det heller. 
Så får det väl bli att handla när jag kommer hem från träningen, eftersom att halva veckans mat fattas så är det lite onödigt att handla redan nu. 
Är sugen på chips med, haha känns bra när man ska iväg och träna. 

Aja, nu ska jag leta efter Wilde och se så jag inte råkat stänga in honom i ett skåp eller något. Han har fått för sig att det är kul att sitta i skåpen bakom alla saker så man inte ser honom, som tur är har jag inte lyckats stänga in honom än, men kommer säkert hända om han gömmer sig hela tiden. 

Hörs!











Försöker roar mig själv i min ensamhet, hehe..


Kom precis på att det bara är TVÅ månader kvar till julafton och därför bara FYRA månader kvar tills jag blir tant, som Emma alltid kallar mig.. Så Emma, då är det bara två månader och 3 dagar tills du blir redo för att följa med Tant-Johanna till systemet, känns cooolt va!? ;)

21/10-11

Kanske borde jag gå och lägga mig?
Är inte speciellt trött dock, bara helt inne i min egna lilla värld.
Stirrar rakt fram hur länge som helst utan att riktigt reagera, har vart sån hela kvällen typ.
Lite småbökigt när man känner så på jobbet, fast som tur är "vakna" jag till liv när det kom någon. 

Min mage gör ont också, så har krängt i mig en bulle när jag kom hem för en timma sen. Tror det kallas att tröstäta. 
Klockan är satt på 06.25, så är det upp och iväg till jobbet igen. Hoppas på mycket folk, snabb klocka och mindre ont i magen i morgon. 

Trevligt, massa zombies på tv också, tror det är bäst att stänga av innan jag fastnar helt i programmet och sen drömmer att jag blir uppäten av en zombie eller något. Inte bra nu när Tobbe inte är hemma och kan rädda mig. Inte för att han är så bra på att rädda mig ändå, han brukar mest säga "mmh" i mitt öra och lägga handen på min mage, allt i ett sovande läge där han inte riktigt verkar vara medveten om vad han gör. Och jag brukar ta emot "hjälpen" genom att sucka och flytta en bit i från honom och lägga Bosse-Bo emellan, samtidigt som jag funderar på att låtsas trilla ur sängen och skrika allt vad jag kan så jag är riktigt säker på att han vaknar. (Hehe snäll jag är) Men vi tycker om varandra ändå faktiskt!

Men nog om det, nu blir det en värktablett till magen och sedan hopp i säng. 
Godnatt!


Såhär "söt" är jag efter en dag på jobbet..

19/10-11

Känns som att jag varit vaken alldeles för många timmar, mina ögon hänger inte riktigt med längre.
Katten kutar ryggen så hela soffan skakar.
Och jag orkar inte gå fram till tvn för att byta kanal, ja våran kontroll strejkar lite. 
Vet inte ens om jag stavar rätt, min hjärna är inte på topp så orkar inte läsa igenom igen.
Tobbe har jobbat, är nu på möte och ska sedan till Nicke.
Känner att det ovanstående ber mig att bädda ner mig i sängen.
Så får det bli helt enkelt, tar med mig Loranga-filmen och somnar inom 2 minuter.
Precis som det ska vara. 

Taggar för jobb i morgon, 14-22.

Hörs!


Antingen så fixar han med sladdarna, eller så sover han.. Svårt att avgöra ;)




15/10-11

God morgon!

Sitter här och myser, onepiecen är på, inte så ovanligt kanske. 
Så har jag plutten i knät, han och datorn bråkar om vem som ska få mest plats. Tror Wilde vinner, hehe.
Blir utgång med fina flickor ikväll, så borde snart ta tag i mitt liv och städa undan här. 
Ser ut som andra världskriget efter att vi pilla med lister igår. 

ajaa, hörs väl annan dag, jobbigt att skriva med plutten på tangentbordet, svårt att nå alla bokstäver om man säger så.



En annnan gång när Wilde hjälpte mig vid datorn.. ;D


12/10-11

Mippmipp!

Haft en fin och rätt lång dag med Emma idag. 
Sågs vid 10 och bakade muffins.

OOHH JÄDRAR! mina muffins ligger fortfarande i väskan! Tur jag skrev muffins!

Så, nu vart de uppackade. 
Sen åt vi lite. Sen blev det äventyr till Laholm. Sen bar det vidare, skulle vart Lund. Men blev inte Lund. Så vi hamna någon annanstans istället. Men blev lyckat där ändå. Vet dock inte om jag får säga för Emma vad vi gjorde, hon kanske vill "ljuga" för några till innan det får komma fram. 

Vi åkte iallafall hem igen och lagom hemma kom vi fram till att vi har för mycket fritid och för dålig humor för att få umgås längre stunder med varanda. Så vi bestämde att inte ses fören på lördag. 

Hemma fick jag se Wilde spela pingis, självklart på sitt egna lilla vis, och så fick jag titta på när Tobbe spelar dator. Föredrog nog Wilde faktiskt, hehe. Så satte mig här för att skriva om min dag, men vet ju inte hur mycket jag får säga så blev inte så givande inlägg. Så nu ska jag boka boxningspass i morgon och sen vet jag inte vad som händer mer. Tidigt att gå och lägga mig känns det som. 

Aja, strunt samma, det löser sig. Hörs!


Har ingen bild på Emma och mig på datorn, så fick bli på en pussig Wilde ist.

10/10-11 (2)

Hejhopp!

Känner för att skryta lite så vart är det bättre att göra det än på sin egna blogg? Här kan ju ingen komma och klaga på det jag skriver. Min blogg = mina tankar och mitt liv liksom!

Ska gå upp och träna i morgon vid halv 9. Sen blir det hem för att fixa sig lite innan man tar en promenad med Madde. Sen hem och göra pannkakor till Tobbe. Sen möte på jobbet och på kvällen ska jag träffa mamma för ännu en promenad. 
Röra mycket på mig i morgon helt enkelt, härligt!

Så just nu sitter jag och laddar med godis, inte mitt fel att det är billigt på ica! 

Försöker även få med Alicia på morgonträningen, gick bra innan men blev ändring när hon inte hade bil. Försöker övertala henne att ta bussen istället. Hoppas på det bästa! 

Sitter även och kollar på "svärföräldrarna från helvetet", haha skumt program. 
Förstår dock inte riktigt, de går ju runt själva. Jag menar, hade jag hälsat på hos Tobbe och hans familj var sån, då hade jag ju inte släppt han en sekund typ. Hade sprungit efter honom som en liten knähund, hehe. 
Aja, skoj att titta på i alla fall. 

Och för dig som vill veta, Alicia följer med i morgon, så nu är jag lycklig! 
Haha lätt att göra mig lycklig ibland. 
Så nu blir det en godis till, sen Bloons Tower Defense sen sova! 
Önska mig lycka till!

Godnatt!


Mys i min onepiece som vanligt ;D

10/10-11

Hallloj!

Skulle egentligen gått en morgonpromenad med Madde idag, men hon vart fortfarande sjuk så gick inte. Fast vi kom fram till att det nog var lika bra det, regnar massa, så får ta det en annan dag istället. 
Helgen har tillbringats på jobbet, det var skönt att få jobba lite, längesen sist ju. Dagen igår gick rätt fort faktiskt, brukar kunna kännas lång men inte igår. 

Tror det blir lite träning idag, eller ja, jag vet att ett pass måste det bli. Frågan är bara vilket, men tror jag tar samma som förra veckan då hinner jag hem och äta med Tobbe innan han ska till jobbet med, rätt bra. 

Satt och spelade "Bloons Tower Defense" hela kvällen igår. Tänkte bara spelat mig genom en reklampaus men så blev det visst inte. Var ju tvungen att få superapan så jag kunde vinna! 
Tyvärr vann jag aldrig, så jag kommer säkert lägga hela denna kvällen på att försöka vinna också. 
Varför är det alltid de mest meningslösa spelen man fastnar för? Onödigt ju. 



RSS 2.0