Kväll och så

Kvällen började med en promenad, som sedan övergick till lite mat. Blev kycklingklubbor med sallad. Efter detta blev det att titta lite på tv, var inget speciellt bra på tv och jag satt och tittade i tidningen där alla program står, så funderade jag över vad jag och Tobbe brukar roa oss med att se på. Eftersom jag inte hittade något alls som jag tänkte var något att ha. Kom fram till att vi kanske brukar kolla på film vid den tiden på dygnet eller helt enkelt vara för upptagna med att kolla så att Internet och våra datorer inte slutat fungera. Blev iaf att tröttna och ist gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket. Sen kröp jag ner under täcket i sängen. 
Vägrade, eller vägrade är väl kanske fel ord eftersom ingen försökte tvinga mig, vi säger ville ist. Ville dock inte ta av mig Tobbes tröja än. Var och hämtade den innan idag om jag glömt att nämna det för dig. Kände mig inte riktigt färdigmyst med den än liksom. Så den får nog sitta på tills jag ska sova då jag lägger den bredvid sängen så jag kan dra på mig den det första jag gör i morgon när jag vaknar. 
Nu är det typ en vecka sen, nästan exakt som jag sa hejdå till Tobbe och fick en kram och puss av honom senast. Det betyder ju att det typ bara är en vecka kvar tills han kommer hem. Lycka! 
Nu ska jag snart sova. Hörs!




Såhär såg det ut när jag "hjälpte" Tobbe att packa, visst är jag duktig? ;)


Vad heter pappa långben egentligen?

Idag har jag ägnat dagen åt att ta det lugnt, kände mig ju så trött igår så tänkte att jag tar en dag då jag bara tar det lugnt utan att sätta klockan på morgonen och utan någon att träffa, för vill ju undvika att gå in i en sån där Johanna-trötthets-fas igen, som mamma kallar det. Och nu känner jag mig mycket piggare igen. Eller just nu är jag väl lite småtrött eftersom det är kväll och man typ snart ska sova. Men du förstår hur jag tänker ;)
Kvällen ägnades åt lite träning, var rätt tufft pass idag men riktigt härligt får jag säga. Sen efter det blev det en halvtimmas promenad, man måste ju få lite luft i lungorna också ;)
Sen blev det att äta lite. Har upptäckt att det är jättegott med turkisk yoghurt, så har man lite flytande honung till det. Var riktigt gott att doppa kiwi i också. Det rekommenderas verkligen!

När jag skulle borsta tänderna innan så var det en sån där pappa långben på handfatet (heter det pappa långben egentligen eller är det bara ett namn man har hittat på för att det är lättare att säga, låter ju lite skumt med pappa långben?). Men ist för att ta bort den, som de flesta människor säkert skulle göra alternativt ropa på hjälp, så vände jag mig bara om. Släckte lampan och beslöt mig för att vänta lite med att borsta tänderna. Man vill ju inte verka feg och be om hjälp liksom. Sen satte den sig på sidan om handfatet ist, då kändes det genast mycket säkrare och jag fick borstat mina tänder. Så nu är jag nerbäddad i sängen och redo för att sova. Men får nog vänta lite till, iaf någon halvtimma eller så. 
Hörs! 


Bild tagen från google, då det är alldeles för osäkert
att gå så nära att man själv lyckas ta en bild ;)


Under ytan

Hejhallå.
Har precis sett en film, under ytan hette den. 
Handlingen : Under ytan handlar om Sandra (Johanna Sällström) som befinner sig i drogträsket i Stockholm och med sig har hon sin "dödspolare" Roffe (Mikael Persbrandt). Och när hon väl bestämmer sig för att åka på behandlingshem i Småland, så behöver Roffe en ny kompanjon/flickvän och då tar han kontakt med Sandras lillasyster Jannika istället (Tove Appelqvist). Just när Sandra kommer på bättringsvägen dras Jannika ner i drogvärlden.
Filmen var rätt bra, man "drogs" med i den på ett sätt så man kände sig väldigt nära allt som hände. Därför mådde man illa under nästan hela filmen. Jag hittade den på youtube där den var uppdelad i 10 olika delar, varav alla varade i ca 10 minuter. Tycker absolut att den är värd att se.
Men nu tänkte jag dra och duscha. Hörs! 




jobb och saknad..

Hemma från jobbet för en stund sedan. Var en sån där bra dag att jobba. Typ rätt mycket folk men aldrig så man blev stressad men man höll ett bra tempo och tiden gick fort. Slapp all den dryga tiden då man bara står där och stirrar över butiken i hopp om att man ska hitta någon liten människa nere i ena hörnet som man totalt missade när den gick in. 
Tycker det är rätt roligt att jobba där faktiskt, för iaf de flesta som kommer in är bra och trevliga kunder. Och de som misslyckas med att ge ett leende och säga hej, ja dem kan man inte annat än le lite extra åt och fundera på vad som gjort deras dag så fruktansvärt dålig att de inte ens kan med och titta på kassörskan och hälsa. Så ja, jag trivs. Skulle inte sitta helt fel med lite mer tider bara. 

Men nu över till något annat, igår när jag träffade Emma så sa jag, lite stolt lät det nog också, att även om jag saknar Tobbe och det känns jättetomt, speciellt när man ska sova så klarar jag mig rätt bra och att jag nog absolut kommer överleva dessa veckorna. Men så vaknar jag idag, dock var jag rätt trött idag med (för att ha något mer att skylla på liksom), och är jättedeppig typ hela dagen bara för att jag saknar honom så mycket! Vad hände där liksom?
Dock kändes det lite bättre när han smsa mig. Så nu känns det bättre igen.
Tänkte åka inom hans/våran lägenhet någon gång i veckan nu för att typ ta in post och vattna blommor. Men också för att låna en tröja, så jag slipper känna mig så ensam liksom. 

Men nu ska jag digga lite till jumper, hörs!




Rubriker är svårt..

Godmorgon. Vaknade för typ 50 minuter sedan hur pigg som helst så tänkte att det var lika bra att gå upp då. Dock sov ju resten av huset så var inget roligt att vara upp så gick och satte mig med datorn i sängen ist. 
Igår jobbade jag morgonen, jättemycket folk hela tiden så var typ "kaos". Men det löste sig fint iaf. Idag jobbar jag kvällen, tror dock inte det kommer vara så mycket folk då. Brukar inte det iaf. 
Sen efter jobbet igår blev det en och en halv timmes promenad med mamma och pappa. Rätt skönt. 
Sen grillade vi lite på kvällen och efter jag ätit klart åkte jag med Emma till hennes släkt för de hade kräftskiva och hon ville inte dra dit ensam. Satt och snacka lite och provade massagestol osv. Den var skön samtidigt som det gjorde ont typ. Skum känsla. 
Sen åkte vi iaf hem och då snacka jag lite med mamma och sen gick jag och la mig för att sova. 
Drömde typ konstigt inatt med, minns inte så bra men minns iaf att det var någon som gick runt och bar på mig hela tiden och jag skrek massa för att han/hon skulle sätta ner mig. Sen gick någon efter oss och sa "akta er för Tobbe", varför vi skulle akta oss vet jag inte för han var aldrig med i drömmen, bara hans namn. Haha skumt.
Nu ska jag iaf äta lite frukost innan jag svälter ihjäl. Hörs!




Ännu en av de "fina" bilderna från Tobbes kamera.
Nu har han iaf lyckats se dem för han smsa igår och skrev att de var fina ;D

Om jag får somna bredvid dig

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamheten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

Det ena och det andra..

Sitter och är lite smårastlös och bara väntar på att något ska hända samtidigt som jag sitter och bara njuter av att vara hemma helt själv och att ingenting händer. Svårt att bestämma mig ;)
Gick upp vid 9 idag, var hur pigg som helst. Så idag har jag, utöver det man brukar göra på morgonen med att duscha och äta osv, hunnit tvätta mina lakan i sängen. Har även bytt täcket till det skönare som jag hade i Båstad innan. Har ju inte brytt om mig att byta innan eftersom jag typ har sovit hemma 5 gånger sen jag flytta därifrån. Men vaknade idag av att det var ruskigt kallt så tänkte att jag byter, eftersom jag fått för mig att detta är tjockare. Nog pratat om mitt täcke, ingen som bryr sig om det iaf ;). 

Ska gå och laga lite mat snart tänkte jag. Börjar känna mig lite hungrig. Får se vad man lyckas få fram för något gott idag. Behöver ju inte allt för mycket eftersom det serveras tacos ikväll. Så måste ju spara plats i magsäcken tills dess ;) 
Sen vid halv 5 blir det träning med Emelie, det tycker vi om! Får se om man lyckas övertala henne att skaffa träningskort så vi alltid kan träna på fredagar, är ju ett rätt bra pass då. Annars får man väl tjata på alla andra människor man känner eller träna ensam helt enkelt. Det löser sig! 

Hörs! 



Bild från när jag lånade Tobbes kamera och tog lite "fina" bilder på
mig när han var och jobbade. Tänkte att han kunde bli lite glatt
överraskad när han ser dem nu när han är i Grekland.

Världens finaste sms!

Idag blev det att träffa Emelie och Jenny. Vi bakade en blåbär och hallonpaj som vi sedan så gärna mumsade i oss. Vi spelade även ett spel, tror det hette på fem sekunder eller något sådant. Man skulle i vilket fall som helst svara på lite frågor och vinna "pluppar" att lägga på sin bricka och den som fyllt brickan först vann. Själva spelet i sig var väl rätt så roligt, dock var det sega frågor. Vissa var jättelätta medan vissa förstod man inte alls. Men blir väl alltid så med frågespel, man kan ju inte kunna allt liksom. 
Sen efter vi spelat tog vi en liten promenad. Den var så liten att den knappt ens är värd att nämnas. Fast anledningen till att den var så liten var för att jag var tvungen att dra hem. För när jag kom hem blev det träning med mamma. Sjukt segt pass, inget skoj allt. Den enda som var lite bra var att det var lite extra magövningar, men nästa vecka får det bli ett annat pass ist för detta. Men för att jämna upp det hela så gick vi på en promenad när vi kom hem. 
Sen har jag duschat och fick tanken att jag ville smsa Tobbe, men tänkte att jag väntar lite med det. Men då får man världens finaste sms av honom ist. Det hamnade direkt under "sparade sms" mappen. Och självklart försökte jag svara precis lika gulligt tillbaka men kändes som att jag misslyckades med det. Alltid så svårt att försöka väga upp och lyckas få ett ungefärligt lika fint sms nerskrivet som man precis fått. Det var ju som sagt världens finaste sms, inte det lättaste att slå liksom! 
Men nu får det nog snart bli att bädda ner sig i sängen och sova. En dag i morgon också ju ;)
Hörs kanske i morgon och godnatt!



Emelies alldeles för söta hund! En såndär liten hund som man ska ha i sin väska ;)
Bilden är för övrigt tagen från hennes facebook eftersom jag glömde att ta egen bild på vovven idag

Ensamtid ?

Nu har min Tobbe åkt till Grekland och jag gråter som ett as. Fast vi ses ju om två veckor igen så det ska vi nog överleva! Älskar honom mest, och även om det känns lite jobbigt nu så finns det en del inom mig som talar om för mig att lite saknad kan vara bra ibland. Så har bestämt mig för att i morgon ska jag lyssna på den lilla delen inom mig och försöka "ta vara" på ensamtiden. För som jag sa till honom innan, när han kommer hem så tänker jag inte släppa honom på länge! 
I morgon kan det nog råka bli så att jag tar en runda inom hans lägenhet för att hämta en tröja som är hans också, bara för att få känna doften. Kan ju vara bra att ha om man blir trött på ensamtiden liksom ;). 
Och medan han är i Grekland och dricker öl, solar och blir brun och är social med sina nära och kära så tänkte jag bli träningsnarkoman (okej just narkoman är väl lite att ta i kanske), leva på familjen Bloms middagsrutiner, jobba och kanske försöka träffa lite vänner. Vi får helt enkelt se. 
Blir nog att gråta en liten skvätt då och då också, men då har jag ju alltid en mamma som ställer upp för att trösta. Så ska nog klara mig!
Nu blir det att sova, godnatt! 







Skola

Nu finns det folk som säkert inte alls förstår hur jag tänker, men vet att det är många som tänker såhär som tog studenten i år. 
Man vill också börja skolan, man saknar alla människor. Slippa läxor och plugga men träffa folket, drälla runt i skolan utan att egentligen veta vart man ska, sitta och äta långa luncher i matsalen och sedan avsluta allt med en lunchcigg. (inte för att jag röker men i våran klass hörde det till att avsluta sin lunch med en sådan. Vare sig man tog den själv eller stod bredvid så var det nästan det viktigaste på hela dagen). Saknar att sitta på mattelektionerna och både jag och Emma vänder oss om till Jessica och frågar "vad blir det för mat ikväll?". 
Men på ett sätt skulle jag vilja börja från början. Lära känna massa nya människor, få massa nya kompisar som man ska följa i tre år. Saknar att alltid vara omringad av mina vänner, utan att man egentligen märker av det och man inte vill något hellre än få åka hem och ha helg i sin ensamhet. 
Aldrig blir man ju riktigt nöjd.. 





Min förra skola, bilden är tagen från deras hemsida

Nyfött barn!

Hej och hallå!
Igår var vi ute i skogen för att leta efter lite svamp, dock hittade vi bara 7 små svampar. Så inte alls så mycket att vara stolt över. Men vi blandade i dem i våran svampsås som vi skulle äta på kvällen. 
På kvällen blev det bara att sitta inne och mysa framför tvn. Regnet öste ju ner utanför så man kände sig inte så peppad på att dra ut precis. Men alltid mysigt med en hemmakväll. 
Vad dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt. Regent öser ju ner utanför idag också, tror dock vi skulle åka till fynda och se om vi hittade något (som jag just nu inte minns vad det var), som Tobbe skulle ha med sig till Grekland. 
Sen jobbar han ju i morgon så får väl bli att sova lite tidigare idag typ. 

Drömde en jättekonstig dröm inatt. Drömde att Tobbe och hans syster, Jessica, skaffade ett barn tillsammans. Så när det föddes så fick Tobbe den mesta vårdnaden om barnet. Så det skulle bo hemma hos oss. Men vi hade inga saker till något barn och jag hade varit helt ovetande om att det var Tobbes barn fram tills att jag fick det i armarna. Hade hela tiden trott att det var Jessicas och hennes pojkväns barn, men icke!
Så när vi var på väg hem, så gick Tobbe med barnet i armarna och så sa jag något i stil med 
"jag är inte van vid barn. Vet ingenting om dem och vet inte hur man ska hålla dem eller någonting. Har alltid varit yngst i min släckt och jag brukade inte springa runt och bära på mig själv så jag vet inte hur jag ska hålla osv." 
Då gav Tobbe mig barnet och sa "lär dig nu då". Sen när jag efter en stund lyckats få lite ordning på hur jag skulle hålla i det lilla nyfödda barnet så frågade jag.
"Hur kommer det sig att du vill skaffa barn med din syster men inte med mig?" Så svarade han.  "Hur menar du nu?" Så sa jag. "Ja men när vi blev tillsammans så sa du att du gärna väntar med barn tills du blir lite äldre och säkrare på situationen. Men varför skaffar du då barn med din syster istället för med mig. Jag är ju din flickvän?"

Sen vaknade jag och fick inget svar på frågan. Så det första jag gjorde när jag vakna var att kolla bredvid mig om det låg ett litet barn där. Men det gjorde det inte. Vilken tur! 

Känner dock att vi nog hade rätt dålig kommunikation med varandra om jag lyckas gå runt i nio månader och tro att hans barn tillhör hans syster och hennes pojkvän istället. Skärpning på den fasen! 





Mardröm

Inatt drömde jag världens mardröm. Den går inte riktigt att beskriva för den var inte riktigt så som så många andra drömmar.
Tex att man blir jagad och man springer och springer men kommer aldrig någonstans och när man nästan precis blir tagen så vaknar man. Eller tex de drömmar då man faller från ett stup, man bara faller och faller men når aldrig botten och efter ett tag vaknar man upp med känslan av att man faller. 
Denna dröm var inte obehaglig på det sättet. Det var mer som att man var med i en skräckfilm, fast ändå inte. Den är helt enkelt svår att förklara. Men efter en stunds drömmande vaknar jag med ett ryck, med gråtande ögon kryper jag närmre Tobbe för slippa känna mig ensam. Men han samarbetar inte utan vänder på sig och vänder mig ryggen till, just då kände jag mig mer rädd än jag gjort på länge. 
Försöker somna om igen men varje gång jag sluter mina ögon är den där igen, drömmen och dess handling är tillbaka. Tillslut vinner den över mig, jag klarar inte av det längre. Tar min kudde och lämnar rummet. Går och lägger mig i soffan istället ihop om att få somna om, lugn i kroppen. 
Efter en liten stund kommer Tobbe för att se vad som hänt. Men jag hade inget att säga. Drömmen går inte att förklara och jag var mitt i gråtandet så fick inte fram några ord. Efter en stund viskar jag att det var en dröm. Han tror jag drömde om honom, men så var det ju inte i detta fallet. Han säger att vi ska lägga oss igen men jag vill inte. Jag stannade kvar i soffan resten av natten, helt utan drömmar. 
Så även om natten inte var så lugn i mitt fall så är jag rätt pigg nu.
Drömmen skrämmer mig inte längre..

TL = Träffat Linda!

Det där med ensamdisko gick inget vidare. Raggade upp Linda ist. Så nu är jag precis hemkommen från en fin promenad. Mycket härligt. Dock lever vi i en konstig stad. För antingen är man hemma och sover eller så springer man runt utan kläder. För de enda människorna vi såg hade glömt att klä på sig.
Skumt. 
Nu ska jag sova ist. Min glass nummer två från den lilla påsen får jag ta och avnjuta i morgon ist för känner att det är lite sent för den nu. Orkar inte återgå till att ligga på golvet och stirra på en ölburk i taket, den är inte så intressant längre ;) 

Hörs! 


Den omtalade ölburken i taket. Du vet, det är sånt koola (med K) människor har ist för lampor ;)


Jag, lite småtrött och med friskluft i håret. Härligt när man ska sova ;D

Spring i benen, glass i magen med en förvirrad hjärna..

Sitter just nu och planerar en liten kupp. Den går ut på att ta mig hem till Simon för att ta hans fotölj. För en mer bekväm sådan finns det knappast. Dock går han inte med på detta och tycker att han ska ha den själv. Vilket jag tycker är rätt egoistiskt av honom, han har ju haft den jättelänge! 
Vi kom iaf fram till att det nog kan vara lite svårt för mig att bryta mig in i hans hus, ta en fotölj jag inte ens orkar bära själv. Därav jag måste ha med mig minst en person till som hjälper mig att bära. Sen ska vi frakta ut både fotölj och oss själva ur huset och packa in den i en bil, eller något annat som blir våran flykttransport. Och allt detta ska vi lyckas med utan att någon i hans familj, varken hund eller människa ska märka oss. Helst ska vi ju inte synas inför allt för många grannar heller. Knivig sits! Tror vi skiter i alltihopa helt enkelt. 

Annars händer inte allt för mycket, Tobbe är och jobbar så jag roade mig precis med att äta en glass. Men blev lite fundersam. Glassen var liksom förpackad två strutar i varje liten påse varav det låg en del små påsar i den stora påsen man köpt. Är det då meningen att man ska öppna en liten påse, plocka fram en glass, lägga tillbaka den andra i den stora påsen igen och sen stänga frysen och äta en glass?
Eller är det meningen att man ska äta båda glassarna i den lilla påsen, som ett litet måste liksom eftersom de är förpackade så?
Eller menas det att man måste vara två personer när man ska äta sån glass och är man ensam så får man helt enkelt ta en annan glass? Förvirrande. 

Nu ska jag starta disko för mig själv, för jag är så jädra springig i benen. Så vill du hoppa och dansa med mig så säg ifrån! Och om du, Tobbe, läser detta när du kommer från jobbet sådär lagom vid 6 tiden. Då tror jag inte jag är så springig längre. Så då kan vi ta en liten svängom sedan när vi båda har vaknat ist, det tackar jag inte nej till. Älskar dig! 

Hörs! 


Här står jag med spring i benen och glass i magen med en förvirrad hjärna..


Linköping! Risk för ointressanta bilder i överflöd..

Hemma från en dag i Linköping nu då. Mycket trevligt får jag säga. Gillas att ha en dag ensam med brorsan ibland. 
Under dagen har vi hunnit uppleva minst tio olika vägarbeten. Så resan upp blev lite längre än beräknat. Så har tillbringat minst 7 timmar i bilen. Vi har även hunnit undersöka IKEA en och en halv gång. (Gick tillbaka för att leta efter kryddlåda till mamma, därav den halva gången). Efter det har vi hunnit handla upp nästan "halva" Maxi på mat som vi sedan fyllde hela frysen med. Så nu ska han nog överleva den första veckan iaf. Haha.
Sen tog vi en runda inom plantagen och införskaffade oss lite nya fina blommor. När vi var klara med allt detta så åkte vi till Snoddas för att äta lite, lika gott som vanligt. 
Sen bar det hemåt då vi tog en extraresa genom Gränna, anledning till detta var för att vi skulle byta så att jag skulle köra ist för Marcus började bli lite trötter. På väg till Gränna kom världens ösregn så vi såg typ inte ens en meter framför oss. Men vi klarade oss fint igenom det tillsammans.
Så nu är jag hemma och visade stolt upp mina inköp från IKEA. Blev en styck diskborste, en röd sådan, mycket viktigt att komma ihåg! Åtta stycken galgar och ett styck bord till datorn. 



Allt är mobilbilder, de flesta tagna inifrån bilen därav totalt värdelösa.

Vägarbete..


Jag tröttnade och började ta kort på allt, till och med mig själv i spegeln ;O


Till slut fick vi åka vidare, såg att de la ny asfalt på vägen.. Intressant va?


Sen kom vi till (P)lastbilsskyltstället, och då väntar...


Fiiiika!! köttbullsmacka ska det vara, annars är det inte på rätt sätt!


Sen kom planen, då vet man att man snart ska svänga ;P



Framme, lite av brors lägenhet. Vet att den är på fel håll men orkar inte vända. ;D

Minigolf m.m.

Godmorgon! 
Nu är det slut på semestern och det roliga. Dags att börja leva det riktiga livet igen. Dock saknar jag ju fortfarande ett till jobb, så för mig är det inte så stor skillnad. Men iaf, man kan ju inte leva med semestervanor varje dag. Godis hit och godis dit fungerar inte i längden ju. 
Igår drog jag och Tobbe in till stan, skulle köpt bh till mig tänkte vi. Men hittade inte en enda rolig alls. Inte ens någon som var sådär så man kunde prova den och sedan konstatera att den inte var något att ha. Vet inte om det är för att det går från sommar mot höst, så att de mest säljer lite gamla bikinis på rea, eller om det är för att det är totalt väderlöst att hitta något fint i Falkenberg. Men tråkigt är det iaf, får hoppas att de får in lite kul snart. 
På kvällen blev det minigolf med några stycken, tror det var Nicke som vann tillslut. Var en mycket intressant runda (säger man runda i minigolf?) bollar flög in i buskar, småbarn klaga på att vi inte kunde sikta, glädjeskutt och även några nya ord som man inte ska använda offentligt fick vi höra. 
Kvällen avslutades iaf men en film, fläskpannkaka och glass med blåbär och banan till efterrätt. Filmen var nog bra, jag förstod inte så mycket som vanligt men Tobbe sa att han tyckte om den så jag beslöt mig för att se den någon annan gång igen och försöka förstå mer då. Tror den hette Sherlock Holmes. 
Nu ska jag borsta tänderna, för snart kommer bror min och hämtar mig. Ska med honom till Linköping idag, men kommer hem senare ikväll. 
Hörs!




Blåbär tex.

Igår var lille Tobbeplutt och jag ute i skogen och plockade blåbär. Blev några stycken, eller sisådär 4 siaglass burkar för att vara mer exakt. Beslöt oss sedan för att leta efter svamp och fortsätta med blåbären en annan dag då det inte öser ner massa regn.
Svampen var nog inte riktigt vår grej dock, eller så var vi helt enkelt på fel ställe för vi hittade enbart två stycken, vilka var väldigt små. Sen beslöt vi oss för att åka hem ist. 
Så på vägen hem skulle vi in på Willys, och som nämnt ovan så regnade det ju hyffsat mycket. Så man sprang in på Willys helt blöt från topp till tå. Hade inte folket där inne vetat att de regna ute skulle de nog bestämt trott att vi precis kommit ut från duschen. Bara en liten jämförelse på hur blöta vi var liksom. 
Sen hem och äta lite kräftor som blivit kvar från fredagen, gott. 

Idag har vi då utnyttjat en del av våra kära små blåbär, svampen väntar vi lite med att använda, vi bakade finfina muffins. 
Så den mesta delen av kvällen har vi ägnat åt en så kallad kvällsfika. Började väl vid nio någon gång kanske och tog slut för sisådär tjugo minuter sedan. Rätt lång kvällsfika då vill säga. Men det bjöds ju på både muffins, glass, chips, ahlgrens bilar, chokladsås och.. ja det var nog det. Så inte konstigt att det drog ut på tiden. 



Innan de besöker ugnen..


KLARA!

tjuv!?

Haha, är det typiskt mig eller? 
Drömde inatt att jag köpte yoghurt och flingor. Så vaknar överlycklig idag över att kunna få äta hur mycket flingor och yoghurt jag vill. Men när jag öppnar kylskåpet för att ta fram yoghurten så finns den ju inte där! 
Vem skjuttsingen har tagit min yoghurt tänker jag, och eftersom det bara är jag och Tobbe som existerar i detta lilla hus, även grannarna då men är tveksam på att de skulle bryta sig in hos oss för enbart en liter yoghurt, så tänker jag ju självklart att Tobbe satt och åt min yoghurt igår när jag var och jobbade. Taskigt! 
Med lite mummel öppnar jag då skafferiet och tänker att jag får väl äta flingor och mjölk ist då om det nu ska vara så jädrans svårt att hitta lite yoghurt i detta hus. Men till min stora förtret märker jag att det inte finns några flingor heller! 
Är halvvägs in till Tobbe för att fråga hur mycket han egentligen åt igår om han lyckats äta upp ett helt paket goda flingor när jag plötsligt drabbas av en tanke att jag inte alls var och handla igår.
Jag hade inte alls köpt flingor och yoghurt. Efter en stunds tänkande kommer jag på att det måste vart en dröm! En fin men dum sådan! 
Fnissar lite lätt för mig själv, tar en sväng inom toaletten och sedan tillbaka till sovrummet där jag pussar Tobbe lite lätt, som ett sätt att be om ursäkt för att jag så drastiskt utsåg honom till yoghurt och flingtjuv. 
Sen tog jag min dator och satte mig framför tvn och bestämde mig för att jag inte alls var sugen på frukost längre. 
Vilken morgon va!?



Ingen yoghurt så långt ögat når..


Inte heller några flingor..

RSS 2.0