Veckan..

HalloHallo! 
Johanna is back liksom! Nu var man i Falkenberg igen då. Ska stanna här i 4-5 veckor nu. Har praktik.
Denna veckan har inte varit riktigt som alla andra veckor;

Måndag: Blev skola först, sen var jag, Emma, Emma, Linda å Hasse i Danmark.. KulKul va det verkligen =D

Tisdag: Jag blev 18(!!), först skolan när vi var i köket.. gick la bra. sen blev det prov. Sen åkte vi hem.. å på kvällen blev det överraskningsfest för mig, Wihoo! 

Onsdag:  Idag var det skola, sen hem, städa, plugga å sådan tråkigt.

Torsdag: Skolan dårå, med prov i småföretagande osv. sen hem, städa, packa, se på tv.. följa med när folket åt pizza. Hem å se på film som jag inte fattade så fick ringa Anton å be honom förklara, fattade bättre sen =D..

Fredag: Det är ju idag, å eftersom dagen inte är slut än har jag bara hunnit med skolan, åka hem, gå hem, ringa till Anton. tappa byxor. promenixa med mamma å äta.. Blir till att träffa Stina sen ikväll.. FunnyFunny! =D


Veckan var naajs, men jobbig! Blir till att sova i helgen asså.. xD

Skriver mer sen när jag träffat efterlängtade STINA som kommit hem från Thailand idag!! Wihoo!! <3

21/2

Dagen idag har varit bra, vaknade lagom sent, låg kvar i sängen lagom länge..  Sen var det att fixa för kalas.
Göra tårta å sådant myspys. Sen kom folket, fick pengar, en tröja, shorst, hårddisk å ska få skor sen, najs saker ! 
Tårtan blev omtyckt osså (stolt), maten var god, å aah.. hela kvällen var rätt najs ! 
Skrattade rätt mkt när min moster börja prata om mig när jag var liten, tydligen var jag lättroad redan då.. tydligen roade jag mig med att sitta å leka med tågbana, ni vet sån av trä så kör man runt, runt med ett litet fult tåg.. Kunde tydligen roa mig flera timmar med det, otroligt asså ! Å sen när jag spelade, det där spelet som jag inte minns namnet på nu, men när det är bilder på brickor så vänder man två brickor å ska ha samma bild, då pekade jag alltid på vart den andra bilden låg så de jag spelade med vände rätt bricka, hur dum får man bli liksom !?!? herregud asså ! 
Sen snacka jag med Anton ett tag, vi försökte lösa korsord.. gick nog inte så bra faktiskt, svårt över telefon å svårt med svåra korsord.. men naajs va de !
Sen nu blev det msn, musik å skriva här då.. känner att jag är väldigt seg på att skriva idag.. menmen.
Blir nog sova snart.. Så Pussheejs! 

20/2-natt

Kvällen blev ju inte precis som jag planerat.. Blev, till Kennys glädje, att sitta hemma med mamma å pappa å kolla på "på spåret".. feta tråkigt.. menmen, drog till msn sen, snackade lite med Tööönt.. Var kankse inte så givande som jag hoppats, men alltid trevligt å prata med henne.
Fick osså läsa en blogg från en kompis, väldigt speciellt skrivet, men jag tyckte om det. Kanske att han skulle tänka på att läsa igenom det han skrivit innan han publicerade det dock, men älskade budskapet eller vad man ska kalla det i texterna, blir till att fortsätta läsa! 
Just nu var ju mina planer på att sova, men fick nått ryck å börja skriva här ist.. Ligger osså å drogar i Winnerbäck som vanligt.. Bästa på länge..

Finns mkt tankar i mig just nu, kan inte få fram alla.. men det börjar bli redigt jobbigt.. Saknar att känna mig sådär överlycklig hela tiden.. Nu ligger jag i ett såntdär mellan läge, mår varken bra eller dåligt.. bara lever å finns liksom.. 

Saknar att det verkligen inte händer nått i mitt liv längre, saknar att träffa folk, att skratta, att må bra helt enkelt.. 

Aja, sova nu då kanske, så man orkar vakna i morron å baka tårta, blir ju lite firande för mig då.. trevligttrevligt.. 
Sov gott ! Pussheejs 


20/2

Hejhallop!
Dagen idag har bestått av att tvätta, dammsuga, blocka ur diskmaskinen, duscha å snacka en stor del med Kenny.. 
Så nu är mitt rum fint igen, helt otroligt.  
Visst är det tråkigt att tvätta, dammsuga osv. men nu slipper man det ju i morron, wihoo! Har kommit fram till att Kenny verkar vara en trevlig liten prick, urgullig typ, å vet ni? Han bor i fbg, otroligt asså! 
Ikväll blir det nog att träffa Emma, iaf om det blir som planerat å det hoppas jag eftersom jag har fixat mitt hår för hennes skull, snäll jag är.. 
Just nu sitter jag å skriver här, lyssnar lite musik, väntar på att maten ska bli klar å dricker limeläsk, mysigtmysigt !
Finns nog inte mkt mer att säga just nu faktiskt.. kmr kanske senare eller i morron, beroende på om jag träffar Emma eller inte.. 



19/2,nr 2

Aah juste, skrev ju att jag skulle skriva igen om det hände något ikväll, å visst hände det saker alltid..
Blev dock inte att jag träffade Kenny som jag trodde, menmen.. 
Först var jag ute å gick, snackade med Anton i tel då.. mys 
Sen kom Frida, massa mys det med !
Sen när Frida dragit hem blev det msn, snackade med lite olika folk sådära.. 
Men skönast av allt var det nog att prata med Bobban igen, vet att det inte var längesen jag gjorde det..
Men allt kändes så fel då å tiden utan honom nu kändes mega lång.. 

Sen glömde jag nämna en liten, eller rätt stor grej kanske, innan.. jag vill ha en piercing !! Jaah, jag vill verkligen det, i läppen ! 

Just nu funderar jag starkt på att sova, sitter å drogar i mig Winnerbäck, vilket faktiskt inte är speciellt jätteovanligt ! men han är kärlek så det är inte konstigt !  

"Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder"


Men time to sleepa nu.. så sov gott !
Pussheeejs !


19/2

Haaaalllloo!! 
Idag är det näst sista dagen på lovet, om man inte räknar helgen då.. 
Dagen idag har vart chill, sov lite lagom länge.. pluggade lite lagom mkt, ätit lite lagom, aah, gjort allt i en lagom mängd liksom.. men nått som inte är lagom, det är uttråkningen (!) är så frukstansvärt uttråkad å vill bara hitta på nått !
Jag längtar efter en såndär kväll när man vaknar dagen efter å ba "Ooh, igår var den bästa kvällen på läääänge.. så sjukt obeskrivligt kul !! " Meeen, det verkar ju inte bli någon sådan.. men kanske (!?) 
En till sak som var lagom idag var mitt ego.. har tagit lagom många egopix, hahah, varje dag nya bilder typ ! naajs !
Snackade lite med Granholm innan, de var flumm som satan å naajs som en kaktus ! 
Påtal om kaktus, min mamma hittade mina gammla kaktusar jag haft på mitt rum för ett bra tag sedan.. men nu är de slängda, stackarna.. Menmen liksom, det kallas ju livscirklen.. (eller?) 
Lite kul var det osså när först mamma kom hem från jobbet, gick in i mitt rum å sa "du kanske ska kolla igenom dina kläder vilket som är rent å smuttsigt?" å sen kmr pappa in efter typ 20 min å säger "ditt rum ser ut som en tennisspelares hotellrum" jag ba "vadå?" han ba "jaa, stökigt.. de brukar de osså ha en del av dem" jag ba "jahaa, aah jag vet inte, jag har aldrig varit med nån tennisspelare.." han ba "*kollar skumt* HAHAH nehee okeej.. men ni skulle nog passa bra tsm" 
HAHAH aah, de va kanske inte så kul såhär.. men det var kul IRL liksom..  
Gjorde en liten tabbe idag mot Granholm med, han påpekade mina vantar, sen sa mamma" det är fint att du har en av varje färg" så säger jag det till Granholm å ska visa i cam.. å sätter upp ena handen å skriver - röd, å sen sätter jag upp andra handen å skriver -grå.. sen när jag precis gjort det börjar han skratta skit mkt å då fattar jag vad de roliga är.. min cam är ju i svartvit, så allt var ju grått å svart, även på den röda.. xD han kalla mig knasboll -.- ... menmen jag vet att han tyckte om det (!) 
Känner att jag varit helt lagom idag, men skriver gör jag alldeles för mkt, igeeen.. men jag älskar det ! 
Men nu ska jag gå å äta mina sex stycken köttbullar å mina kanske...några hundra (?) stycken mackaroner.. 
men kanske, kanske att jag återkommer senare ikväll om kvällen leder till något kul.. 
Pussheeejs !! 

18/2

HejsanHoppsan ! 
Jag har tänkt lite, och jag har kommit fram till att nu kommer jag vara hemma nästan varje dag fram till i april. 
Först denna veckan har jag lov, sen skolan en vecka, sen fyra veckors praktik, sen skolan en vecka.. och sen är det april..
Och i april är det Stockholm för mig som gäller. Kommer bli riktigt najs! 
Jag har också tänkt på det att om jag nu är hemma nästan varje dag, har jag ju tillgång till internet nästan varje dag, vilket jag ska försöka visa genom att skriva här nästan varje dag.. självklart blir det inte mina små texter då.. utan mer berätta vad som händer i mitt liv.. Vilket också kommer att leda till att mitt språk kommer att ändras lite, inte för att jag tycker det ser bättre ut utan för att det ska bli lite mer "jag" liksom. 

---

Idag har jag, mamma å pappa vart på IKEA, köpte skrivbord å grejs till datarummet som de håller på att göra om. 
Dagen var mys, men lite seg.. Redigt halt var det osså när vi körde dit, trodde nästan vi skulle krocka.. men det gick ju fint till slut iaf.. Just nu sitter jag å skriver här, men är osså inne på bdb, vilket är sjukt segt idag.. å sen msn, vilket osså är lite halvsegt. mkt folk inne men inte många jag snackar med ändå ..  Idag finns det inte mkt att berätta faktiskt.. 
Känner mig rätt så tom i huvudet på tankar och känslor, vilket är lite konstigt egentligen.. 

Fick höra igår att det inte riktigt uppskattats att jag inte skrivit vem jag menar på mina tidigare texter för det lätt kunde leda till förvirring.. men det är så att jag inte alltid själv vet vem det handlar om, å när jag vet det så är det inte alltid jag vill gå ut med det.. och känner man sig träffad av det borde det ju finnas nått i texten som gjort att man gjort det, å har man väl kommit på det kan man ju ta åt sig av det jag skrivit även om det inte var så min tanke var från början.. 

Fredag

Varm säng, 

Svarta lakan, svarta väggar med vita papper på, 
papper med bokstäver i olika färger, 
bokstäver som bildar ord, 
en mening, 
en text. 

Framför mig ser jag datorn, 
datorn med alla dikter, bilder och låtar, 
det som påminner mig om livet, 
hjälper mig i svåra stunder, 
får mig att skratta och gråta. 

Jag ser mobilen, 
känner den vibrera, 
sms, 
läser det, 
orkar inte förstå om det var seriöst menat eller på skämt, 
orkar inte fråga, svarar bara på frågan. 

Ny låt spelas, 
tankarna om dig återvänder till mig, 
tittar på en bild, 
studerar dig, 
studerar mig, 
Känner lyckan i bilden, känslan när bilden togs. 

Läser orden om och om igen, 
kvällen är långsam, 
känner John Blund nära mig nu, 
vill avsluta och sova, 
kan inte, har för mycket att ge, 
så mycket tankar jag vill dela med mig av. 

Saknar tiden med dig, 
alla skratt och alla tårar, 
alla minnen vi delar, 
längtan efter dig, 
lyckan av att få vara din, 
tryggheten du gav mig.

RSS 2.0