Dagens händelse!

Ville bara dela med mig av dagens intressantaste händelse! (Och nu vet jag att det kanske egentligen heter "mest intressanta" ist för "intressantaste" men det bara blev så och nu orkar jag inte ändra för jag är lat!)

Jag och Tobbe har införskaffat oss nya tandborstar. Den du!
Men då är min fråga, är det någon mer än han och jag som verkligen kan stå och välja vilken tandborste vi ska ha i säkert 5-10 minuter?
Och då menar jag inte att man står lite ointresserat och väljer, utan verkligen kämpar för att välja den rätta. Eller okej, det var mest jag som kämpade, kämpade så starkt att jag till och med frågade om hjälp!
Haha känns så typiskt mig.
Det var verkligen ett sådant tillfälle då jag tänkte tanken "undra vad Tobbe ser hos mig, vad är det som gör att han orkar med mig?", men sen när han glatt sa att jag skulle välja den rosa och glatt svarade "jaa det har du", och tog min hand och gick och tittade på juice ist, när jag sa att min förra tandborste också var rosa och att jag har rosa snören i min tröja. Då fick jag svaret på min fråga. Han är ju precis likadan själv! 
I vilket fall som helst så är det viktigaste för Tobbe när han väljer tandborste att den ser bra ut och för mig är det viktigaste färgen. Då är frågan på det, vilket är egentligen viktigast? Jag tror båda, för självklart är det viktigt att ha en bra tandborste. Men samtidigt är det väldigt viktigt att ha en som man tycker är fin, för då är det mycket roligare att använda den..

Och nu vet jag att om Anton läser detta så sitter han och skrattar och tänker "ooh herregud, jag älskar när hon tänker!!"
Och om Tobbe läser detta så tänker han tillbaka på händelsen idag och sen tänker han att han älskar mig (kan iaf hoppas att han tänker så ;) )
Och om mamma läser detta så vet jag att hon sitter och ler för sig själv och tänker att hon älskar sin dotter och att hon känner en värme i sin kropp och känner att jag mår riktigt bra just nu! 



Jag, rosa tandborste (min), blå tandborste (Tobbes).

Humor på hög nivå!

Hahahahhah detta är så min humor! Tror iofs att jag lider av lite..jag vet inte vad vi ska kalla det..överflumm kanske?



Dagen efter och en center

Ibland är det konstigt hur dåligt det kan gå att skriva in sitt lösenord. Fick skriva in mitt fem gånger innan jag skrev rätt och lyckades komma in här nu. Haha bara en liten "Johanna tanke" som kom. 
Sitter och tittar på kvällsöppet med Ekdal
på fyran nu. Är ett sånt där "dagen efter" program. (Läste du det Stina, känn dig stolt över mig! Tittar helt frivilligt, och igår tittade jag på valvakan! Det trodde du inte om mig va?)

Blev stan med Tobbe innan idag, som jag skrev innan, han köpte ett par jeans och sen tog vi en fika. Riktigt mysigt! Synd bara att vi hade så lite tid. Får göra om det någon gång och sitta länge!
Sen blev det träning. Annars har det inte hänt allt för mycket idag. Men jag klagar inte för det, för dagen har vart soft. 
Nu är Tobbe och jobbar så sitter ju som sagt och tittar på tv, och samtidigt äter jag center. Mörk center som är sisådär ett år gammal. Härligt! Händer inte allt för ofta att Tobbe lyckas ha godis hemma i ett helt år utan att äta det. (För dig som inte känner honom så är han lika stor godisgris som mig). Förstår dock varför han lämnat denna, för den är inte allt för god (om man äter för många bitar då vill säga) och han vann en jättecenter på Liseberg så har nog ätit rätt mycket center eftersom denna är ensam om att vara kvar ;). 
Men nu känner jag att jag snackat tillräckligt om "min" center. Tror inte att någon annan än jag bryr mig om det jag precis skrev. Men som jag nämnt så många gånger förut, min blogg med mina tankar och texter. Så bara njuta och vara glad. Och tycker du inte att det jag skriver är intressant så kan du ju alltid tänka på vilken söt tjej det är som skriver så blir allt nog mycket mer intressant igen ;).



Jag är koool, med k. för jag har ett plåster! ;D

Hata rubriker!

Japp, här sitter jag i mina myskläder med världens tjockaste strumpor på för att inte frysa ihjäl. Har en varm, och då menar jag verkligen alldeles för varm, kopp varm choklad bredvid mig. Varför jag fryser så mycket just idag förstår jag inte, är ju inte överdrivet kall dag idag väl? 
Gick in och läste Stinas blogg innan, men det borde jag inte gjort! För nu sitter jag här och är sjukt sugen på choklad! Jädra unge till att alltid snacka mat ;)
Annars väntar jag bara på att Tobbe ska vakna, fast lär väl dröja någon timma till iaf. Sen kanske vi skulle ta en runda in till stan, han snacka om några jeans igår iaf. Sen köpa mat och ikväll blir det träning för mig. 
Hörs!



Sthlm!

Hemma efter några dagar i Stockholm med mamma. Blev mycket shopping så det var nice! Åkte dit i torsdags och kom hem igår. Torsdagen gick ut på att åka tåg dit, komma dit vid 2 typ och lämna sakerna på hotellet sedan shopping, fika och mat på kvällen. Sen hela fredagen gick ut på shopping, fika och mat på kvällen. Så som sagt, mycket shopping ;). Sen i går blev det att köpa var sin platt persika och ett par skor/stövlar/någonting till mig. Sen åkte vi hem. 
På kvällen träffade jag Stina en liten stund innan Tobbe slutade jobba och kom och hämtade mig. 
Nu sitter jag och väntar på att han ska vakna, han ska jobba natt nu så han måste sova halva dagen först. Förståligt men tråkigt ;). 

Eftersom vi inte var så kulturella i Stockholm så blev det inte allt för många bilder. Därför får du nöja dig med en bild på mig och Stina. ;)


Näsig!

Vart hemma en runda idag, la in lite Winnerbäck på mobilen, hämta kamera (glömde dock laddaren), hämtade laddaren till mobilen och en grej till Tobbe. Sen blev det en runda till Ica där dagens lunch införskaffades. Så nu sitter jag och väntar på att potatisen ska bli färdigkokt så man kan göra mos av den och sen steka fläsk till. 
Tobbe har vart och jobbat och tränat så tänkte vart klar när han kom hem, men jag var lite seg i starten så lyckades inte så bra, så nu står han i duschen ist ;). 
Har även gått och blivit lite småförkyld, inget att skryta med eller så. Men halsen är lite skum så när jag vart tyst en lång stund och sen ska säga något låter det roligt. Ja du förstår hur jag menar. Är hes liksom med andra ord. 
Sen är jag näsig också, som jag kallade det igår när jag inte kom på ordet snorig. Men tycker näsig låter trevligare. Så jag är näsig! 
Nu ska jag titta till potatisen! 
Hörs!



Min vään!

Söt pojkvän man har

Det där med uppdateringen fungerar inte så bra när Tobbe är hemma märker jag. Sitter inte vid datorn mycket alls då faktiskt. Fast jag tycker det kan vara rätt skönt att "slippa" den. Är ju hellre med Tobbe än med datorn så att säga. 
Men i vilket fall som helst så var det underbart att träffa Tobbe igen. Försökte ju vara vaken och vänta men när klockan blev halv 3 så gick jag och la mig. Så vakna jag när han gick i trappan utanför. 
Sen senaste uppdateringen har jag bara vart massa med Tobbe och jobbat typ. 
En dag när jag kom hem från jobbet så hade Tobbe bakat bröd, köpt räkor och gjort en greksallad. Han har nog förvandlats till en grek på heltid typ. Jättemysigt var det och jättegott! Söt pojkvän man har! 

Nu sitter jag och tittar lite på tv bara, det är nalle puh, haha. Tänkte gå och göra mig i ordning också. Vad som händer mer idag vet jag inte, ska laga mat tills Tobbe kommer hem vid 4 typ. Sen vid 6 blir det träning. 
Hörs!



Hitta den på jobbet, tyckte den var lite söt och tog bild innan jag slängde den ;)


Greksallad!


Egenbakat bröd! Gott som tusan var det också :D

Otrolig!

Är han inte helt otrolig eller!? Helt underbar! Så underbar röst och hans texter, ja dem ska vi inte ens tala om! Hur lyckas, han varje gång dessutom. Han är så stor, men ändå så jordnära. Inte alla som klarar av det. Helt enkelt, han är helt otrolig!
Till och med när han beskriver sitt skägg gör han det på ett så poetiskt vis att man måste läsa det minst tre gånger innan man blir riktigt nöjd. Sen kan man gärna gå in och läsa det minst tre gånger dagen efter också. Tillslut har man läst det så många gånger att man vet varje liten bokstav han använder sig av. 
Precis likadant är det med hans texter, man kan lyssna om och om igen, blir aldrig trött på dem. Uppfattar dem på olika sätt beroende på vilken person man är. Då slutar allt med att man funderar hur han själv kände och tänkte när texterna skrevs. Tänker han som mig eller som någon annan? 
Otroligt!


En del av hans brev till rockbjörnen som jag fastnade så starkt för:
Jag har ingen ny skiva i huvudet, utan känner mig tvärtom väldigt oinspirerad och håglös, vilket också tydligt syns på mig. Min annars så spirituella uppsyn har fått ge vika för ett höstligt svårmod. Mitt skägg som annars har en lyster lik nyrivna morötters, liknar mer vattniga holkfjäll på en vissnad kardborre.




Det blev inte riktigt som planerat..

Ändrade planer, blev inget våffelbak för Emma var tvungen att gå in och jobba. Så jag och Emelie kom fram till att det blir bättre om vi förflyttar det till nästa vecka eller något. Så får inga våfflor idag heller, haha. 
Så kom precis hem, har vart på ica och handlat lite saker till Tobbes, så nu finns det iaf frukost där. Så lämnade jag lite saker hos honom med, så nu är nästan allt där. Bara datorn och någon tröja kvar. Sen har jag flyttat färdigt ;).
Så vad som händer nu fram till klockan 5 när vi ska på bio vet jag inte riktigt, känner mig väldigt trött och seg. Förstår inte varför för sov bra inatt. Jag kanske behöver mat, sen jag börjat träna igen så är jag nästan alltid hungrig. Tror min förbränning och matsmältning har satts igång som den ska. Rätt härligt det faktiskt, gillar när man kan äta vad som helst utan att bry sig ;). 
Får väl leta mat, hörs!


Har svårt att bestämma mig för om min lugg är för kort eller lagom.. ;O

Kittlande god!?

Haha juste, glömde skriva en sak på inlägget innan. 

När jag träffa Johan så köpte jag en powerade som jag drack medan vi gick.

Jag: är det mycket energi i sånahära *Visar upp flaskan*
Johan: Njoo det är det kanske
Jag: hahahh okeej, för det kittlas i tårna när jag dricker
Johan: hahah  *kollar konstigt*, du är konstig!
Jag: hahaha!




Den kittlande drickan!

Idag är en bra dag!

Idag blir det att göra våfflor, äntligen får jag mina efterlängade våfflor! Har ju velat ha det sen det var våffeldagen. Efter våffelätandet blir det bio, i rymden finns inga känslor, hoppas den är så bra som den verkar. Sen efter bion kör mamma mig till Tobbe, så blir det att sitta där i sin ensamhet och vänta. För inatt kommer han hem!! Så härligt ska det bli att få se honom igen! Längtar massa!

Igår hade jag öppningen på jobbet, gick väl fint. Var dock lite trög i hjärnan, men den startade upp sig efter en stund. Var nog inte riktigt min dag heller, rev mig på fyra ställen plus en gång när jag skulle flytta en fralla, då blodet rann massa så fick hämta plåster. Förstår dock inte hur det kunde komma så mycket blod ur ett sånt litet rivsår. Skumt!
Sen blev det iaf att åka hem och baka bröd med mamma. Nyttigare bröd finns nog inte! Men gott var det iaf. 
Sen lämnade vi alla mina saker hos Tobbe igen, så nu har jag nästan flyttat in igen ;). Kändes hur skönt som helst!
Sen åkte vi och tränade, han som skulle hålla i det egentligen var borta så de satte in en annan. Så blev ett baspass, fattar ni hur besviken jag var eller!? Hade gått och längtat hela dagen till att jag skulle få kämpa sönder och typ känna att jag dog. Men neej, då sätter de in någon som knappt orkar lyfta på en foten! Besviken är ordet!
Sen träffade jag iaf Johan, var längesedan så det var skojsigt! 
Och efter det drog jag hem och sov. 
Nu ska jag äta frukost. Hörs!


Brööd!


Mina nya skor i skenet av en gatlyckta, efter jag träffat Johan ;D


67 eller 65, de är frågan..

HejHallå!
Började dagen med att klippa mig, skönt! Behövdes verkligen, tror dock att jag kommer sakna längden =/. 
Sen efter jag var klar med det mötte jag Emma, så blev det en fika på stålboms. Varm choklad och en bakelse. Men förstår inte en grej, jag betalade 65 kronor och Emma, köpte exakt samma saker, betalade 67 kronor. Hur fick de ihop det? Tur för mig iaf att jag var den som fick betala lite ;).
Efter fikat blev det en runda på stan. Sen åkte vi hem till mig och lämnade "min" bil. Så åkte vi med "Emmas" bil till en skoaffär. Kom iofs på att jag köpte ett par skor i torsdags och sa till mig själv att jag inte skulle köpa nu. Sen åkte vi till fynda och tittade. Provade en jacka men Emma nästan skrek ut att den inte var snygg på mig. Så sa hon att jag nog är den enda i världen som inte passar i en sån jacka. Men mig gör det inget för den stacks ;)
Sen åkte vi hem och då åkte jag och handla lite, snäll som jag är =).
Nu ska jag byta om och dra och träna, hörs!



Bakelse


Varm choklad, men den på "på g" är godare =)


Nyklippt!


Nyklippt även i cam ;)

Även jag är snäll ibland ;)

Hemma från jobb och promenad nu då. Kort dag på jobbet, gick väldigt fort. Rätt skönt med sådana dagar också ibland. Innan jobbet roade jag mig med att slå in Tobbes paket. Blev tre stycken och ett litet kort. Snäll jag är ibland, hihi. 
Nu blir det att äta lite och se på tv. Hörs!




Kort natt

Inatt känns det som att jag inte sovit alls. Vaknade av klockan vid halv 9 och trodde seriöst att klockan bara var 3 eller något på natten. Så blev lite irriterad på mig själv att jag satt klockan fel, men sen såg jag att det inte alls var fel utan bara jag som var väldigt trött. Sen snozade jag fram till 9 då jag gick upp. Så blev det dusch. Och nu sitter jag och äter björnbär med turkisk yoghurt och flytande honung. Gott. 
Sen vid två ska jag och jobba, jobbar bara kort pass idag för hon som egentligen skulle jobba byter av mig vid halv 7 igen. Så missar träningen idag, känns lite segt. Men får ju pengar, så det går fint iaf ;). Och när jag sluter så hämtar moder mig så blir det en promenad innan vi äter. 
Mycket mer än så händer nog inte idag. Blir nog att sova tidigt ikväll känner jag. 
Hörs!




Tom inuti..

Ikväll är det Winnerbäck som gäller. Både för att hans låtar gör att jag mår bra och blir glad. Men också för att de får mig att tänka på Tobbe. Och nu menar jag inte att jag inte tänker på Tobbe så jag lyssnar på Winnerbäck för att lyckas tänka på honom. Utan det jag menar är att jag tänker på honom så mycket att det nästan känns som han sitter här och lyssnar på låtarna med mig.

Nu har jag suttit och stirrat in i skärmen i ungefär tio minuter och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska skriva. Hur jag ska börja, eller hur jag ska sluta. Inga ord känns rätt. Meningarna flyter inte bara på som de brukar. 
Jag känner mig ensam, samtidigt vet jag att jag har Tobbe med mig, han är med mig fast på avstånd. Ändå känner jag mig som den mest ensamma personen i världen. Skulle någon fråga mig nu om jag mår bra, då skulle jag svara att jag gör det. Skulle någon fråga mig om jag var lycklig skulle jag svara att det är jag absolut. Och skulle någon fråga mig om jag känner mig ensam, då skulle jag svara att jag gör det. Och till sist, skulle någon fråga mig om jag känner mig ledsen, även då skulle jag svara att jag gjorde det. 
Jag är glad, ledsen, lycklig, ensam, älskad och jag älskar på samma gång. Den känslan är svår att styra. Jag längtar tills Tobbe kommer hem. Då kommer allt kännas lättare igen. Då slipper jag känna mig ensam och ledsen. Då är jag bara lycklig. 
Utan Tobbe vid min sida känns det svårt att andas, svårt att le och svårt att ha någon att känna sig trygg vid. 
Som ni kanske förstår på min text så känner jag mig som ingenting utan Tobbe vid min sida. Så jag hoppas på ett långt liv med honom. Annars känns det inte lika mycket värt. Han är ju den jag älskar, man lever för att få älska och bli älskad. En del kanske tycker detta låter överdrivet, i mina öron låter det som äkta kärlek! 

Nu måste jag sluta tänka så mycket, får sova istället, så blir det en dag kortare tills min Tobbe kommer hem igen. Längta!




Så nära, men så långt bort..

Dagen började med jobb, hade öppning idag. Gick fint var dock rätt lite folk så tiden gick rätt långsamt. Men jag lyckades fördriva tiden på olika sätt iaf. Svinkallt när man vakna i morse ju, ville inte gå upp ur sängen. Fast var faktiskt inte så farligt trött. Var mer trött när klockan började närma sig 10 typ. Men då åt jag lite så fick jag lite energi igen. 
Efter jobbet så blev det att åka med mamma och pappa och plocka björnbär. Fast precis när vi skulle börja så ringde Tobbe mig, så jag koncentrerade mig inte allt för mycket på björnbärsplockningen utan var fullt upptagen med att prata. Så jag "råkade" äta upp alla bär jag hittade. Fast vi kom fram till att det var lika bra det. Man ska ju ändå äta dem förr eller senare. 
Sen efter det blev det att träffa Stina lite, tog en promenad. Och sen åt jag. Mycket mer har inte hänt idag. 
Men nu vet jag iaf vilken dag Tobbe kommer hem, kan vara bra att veta liksom =). Var härligt att få höra hans röst, fast samtidigt lite jobbigt att höra den så nära sig men inte kunna se honom. Men jag blev glad att han ringde iaf! 
Nu ska jag koncentrera mig på en liten text jag skrivit till Tobbe, får se om den är något att ha eller om jag slänger den innan han ens fått läsa, haha snäll jag känner mig ;)!
Hörs!


Hahah

23 år och 7 månader!

Får väl säga godmorgon. Klockan är ju inte så mycket och det är ju faktiskt första inlägget idag. Så morgon är det nog fortfarande. 
Nu är det ju helg, tiden alla väntar på för de är lediga. Men då jobbar jag, för jag är inte riktigt som alla andra jag ;).
Hahaha ooh vad roligt, precis efter jag skrivit det som står över här så tittade jag på mobilen och skulle se så jag verkligen inte skulle ha öppnat idag, för då hade jag ju vart lite sen i starten om man säger så ;). Är inte min helg egentligen så är lite förvirrad med tiderna, och jag som hela tiden har trott att jag börjar klockan 14 idag, har planerat efter det typ. Så ser jag nu att jag inte börjar fören 16. Haha okej, det var kanske inte så roligt egentligen. Men chockad blev jag. Tur att jag inte hade öppningen iaf =).

Men iaf, det jag egentligen ville ha sagt är att det är den 4 september idag. Det är dagen då jag och Tobbe firar 7 månader och han fyller 23 år. Och han är inte ens hemma, så jag får inte sjunga "jag mår han leva" och ge honom paket och tårta osv. Blir faktiskt lite ledsen inom mig när jag tänker på det. 
Fast en sak är bra, det är att jag jobbar nästan varje dag fram tills han kommer hem igen. Så tiden kommer nog gå rätt snabbt, och när han kommer hem så får jag ge honom paket. Fast då är det ju typ en vecka efter så det är inte riktigt lika roligt då. Men nu är det ju som det är och inte mycket att göra åt. Hoppas han har en bra dag iaf där borta i värmen utan mig ;). Och sen jobbar jag ju idag med, hade inte vart så roligt att behövt gå iväg på hans födelsedag och jobba. Så nu är det ju inte jag som "förstör" dagen iaf med att inte vara hemma ;D. 

Nu ska jag fixa håret. Hörs!



Jag tror bestämt att det måste vara olagligt att vara så fin som han! ♥
(Detta är dock innan han färga håret, ni skulle se efter. Då smälter man, hihi)

höhö


Vi snackar om hur man visar elva elefanter med fingrarna. kom fram till att man vifta med en tå och för att ha de andra tårna stilla så hänger man dem i taket.. Fråga mig inte hur han tänkte där ;D

Båstad och sånt!

Har vart med Emma nere i Båstad idag, hälsade på på skolan osv. Dock var det rätt många lärare som var lediga, så fick bara hälsat på typ 3. Lite synd. 
Sen på vägen hem åkte vi inom hennes farmor och farfar och sa hej. Sen blev det en runda inom Donken, testade pajen nu Stina! Fast den var kall, så får testa annan gång och se om den är ännu godare som varm ;)
Sen åkte vi inom stan. Köpte tomater på ica och ost på netto. Haha kul liv vi har va?
Just det ja, jag har köpt ett par skor idag också! Halva priset var det, så det gillas! =D
Sen ikväll blev det promenad med mamma och pappa, gick en runda runt ätran. Mycket fint nu när det börjar bli lite höst men solen lyser på träden. Fast blir ju ännu finare sen när träden har sådär fina färger. 
Kände innan att jag faktiskt längtar till hösten nu, vill ha fina färger i naturen och att man får gömma sig bakom en varm halsduk när man är ute. Och att man kan sitta i soffan och mysa med en kopp te eller kanske spela något trevligt spel.
Det med att spela spel är väldigt underskattat har jag märkt. Hur mysigt är det inte att spela spel liksom? Jag och Tobbe spela Fia med knuff innan han åkte. Så drack vi nyponsoppa till. Hur mysigt var inte det liksom!? Dock blev jag lite arg för att jag inte fick vinna en endaste gång! Men det gick över fort ;)
Nu ska jag nog snart krypa ner i min varma säng, drömma lite söta drömmar om min älskling och sedan vakna pigg och glad i morgon. 
Godnatt och vi hörs!


Vägen genom kära Båstad


Bild från när vi spela fia med knuff, tror bestämt att jag är de gröna!
Vet att bilden är mörk, men vi hade ju mysbelysning, som Frida kallar det ;)


**

Kärlek! ♥

Glass och så

Hejhallå!
Idag har dagen spenderats med min moder. Åkte in till stan där jag införskaffade mig en halsduk, en lila klocka, tack kort från studenten och en till sak som jag inte kan säga ;). 
Vi tog även en fika/lunch på Stålboms. Jag åt en kyckling och curry macka och mamma åt en kyckling-ost och curry macka. Goda var de och mysigt var det att fika! Sen efter det åkte vi för att titta på golv till köket och på vägen hem blev det att åka inom Siaglass och köpa glass. 
När jag sedan kom hem blev det att träffa Stina lite och ta en promenad. Efter den åkte jag med mamma och tränade. Och sen ikväll har det bara blivit att duscha, äta och titta lite på tv. Smakade självklart på en av glassarna också! 
Och nu sitter jag nerbäddad i min säng och myser lite med Tobbes tröja och lite musik. Gillar den tröja, den är stor och skön! ;D
Hörs!


Tog bilder när jag var med mamma innan idag med, men eftersom jag är för lat för att orka lägga mig under sängen och leta efter sladden till mobilen så tog jag dessa bilder från Stinas blogg ist. =)


Mycket fina Stina! ;D


Jag med min lila klocka, dock ser den blå ut på bilden ;O



RSS 2.0