29/9-11

Träffat Madde idag, hon har kommit hem från Turkiet nu. Verkar som hon haft det hur bra som helst så är massa glad för hennes skull! Hon var där med sin pojkvän och hans familj för dig som vill veta, hehe. 

Sen fick jag skicka hem Madde så blev det ett till träningspass, det sista för denna veckan gissar jag på. Var inte så mycket folk där idag så vi hade massa plats att röra oss på, skönt! 
Så nu är jag hungrig som bara den, har precis tryckt i mig en macka med köttfärs och ost på, men hade nog lätt fått i mig massa till känns det som. Magen kurrar och skriker. Gissar på att det blir som förra året när jag började träna, äter som en häst och blir lika hungrig igen efter bara någon timma, inte lätt! 
Tycker Emelie kan komma hem snart så kan vi vara hungriga tillsammans, hehe. Hon är också alltid hungrig säger hon. Som när vi var i Göteborg innan hon flytta, hon tjata om mat hela tiden och när hon inte nämnde mat så tjata jag om glass. Haha stackars Jenny som fick lyssna på oss.. men hon är väl van kanske? 

Tycker faktiskt att jag klarar mig riktigt bra med Emelie i Umeå, trodde jag skulle gå under av att vara uttråkad. 
Fast självklart finns det dagar då hon är riktigt saknad. Men hon kommer ju hem i jul så då får vi ses igen!

Haha känner att detta var ett rätt meningslöst inlägg, men kände för att skriva lite även om jag inte hade något viktigt att säga. 

Kan säga, i morgon åker jag och Tobbe till Helsingborg, massa mysigt! Självklart har vi fixat kattvakt så Wilde överlever nog han också. 
Så borde egentligen packa lite kläder, men så verkar det inte bli. 
Hoppas Tobbe tycker det blir bra bara, är ju faktiskt hans födelsedagspresent!

Hörs!


Mys i onepiecen =)

28/9-11

Idag har det varit en såndär dag som jag egentligen inte mår så bra av. Sitta och kolla på tv hela dagen och inte göra något vettigt alls förutom att träna. 
Blir ofta så rastlös när jag har dagar som denna, så kryper det i hela mig för det känns som att jag måste hitta på något nu, NU på en gång!
Gör jag inget vettigt så känns det som att jag bara slarvar bort mitt liv.
Och ja, precis som alla andra kan jag med tycka det är skönt med en latdag då och då. Men inte för ofta. 
Idag har det faktiskt gått väldigt bra. Vart taggad på att träna hela dagen så inte gjort så mycket att jag laddade upp med vänner, unga mödrar, sjunde himlen, top model och allt annat "intressant" som gått på tv hela dagen.

Träningen gick väldigt bra, har mått så konstigt när jag tränat senaste tiden. Typ som illamående fast det har suttit i halsen och inte i magen som normalt illamående så inte blivit riktigt klok på vad det varit. Men envis (eller feg, vad vet jag) så har jag låtit bli att kolla upp det och hoppas det skulle gå över av sig själv. Och både i måndags och idag har träningen flytit på nästan lika lätt som förra året. Vågar ju inte vara helt säker på att det löst sig, men känns lovande i alla fall. 
Så nu blir det väl snart att öka antalet dagar att träna och komma igång på riktigt. 
Mamma är ju på resa nu och fick sms av henne innan att nästa vecka får det bli massa träning, "man lever ju inte på sallad här borta så att säga!"
Finns nog ingen annan i hela världen som förstår mig så bra som mamma! 
Älskar att jag flyttade hemifrån och fick bättre kontakt med henne. Hon har aldrig känts så viktigt för mig som nu. 

Jaja, nu blir det duschen och sedan en clementin tror jag. 
Hörs!


"lille" Puh björnen. Han får tydligen inte flytta med mig, då har mamma ingen att prata med när hon är ensam hemma.. Haha undra om hon fått det av mig eller jag som fått det av henne...?

27/9-11

Tänkte en tanke och samtidigt som tanken gick genom mitt huvud logga jag in här för att kunna skriva ner den.
Och nu är jag inloggad och redo att skriva, dock har tanken försvunnit. Händer alldeles för ofta detdär!

Hade varit roligt att komma igång med skrivandet igen. Då menar jag inte här på bloggen utan dikter och noveller, sånt jag skrev en hel drös med förr. Känns som att min hjärna har dött en del på senaste tiden. Ingen fantasi, inget flyt och stavningen har jag nog lagt av mig någonstans. Allt går trögt helt enkelt. 
Ett exempel, innan idag skulle jag skriva en lapp till mamma och pappa, så skulle jag använda mig av ordet "förmiddag" och "eftermiddag". Fick stanna upp efter förmid.. och fundera på om det är med ett eller två D. 
Jag menar, jag hade svårt att veta om det skulle vara två D:n när jag var 6 år, inte 20! 

Och att skriva för hand ska man ju inte ens tala om, ser inte ens själv vad jag skriver längre. Har aldrig haft någon handstil att skryta över, men nu vågar jag ju knappt visa det för mig själv för den är så oläskligt ful. Ajaa, tur man använder datorn oftast nu för tiden. 

Borde hitta någon frivillig som vill hjälpa mig att komma igång med skrivandet igen. Typ sätta en deadline (heter så va?), när en text ska vara klar och sedan får personen i fråga läsa texten och säga vad som är bra och vad som inte är så bra och hur jag ska bättra den osv. 
Måste dock vara en ärlig person som kan med och säga att texten är värdelös om den nu skulle råka vara det. Men säger personen att texten är det bästa den läst ska jag kunna lita på det också. 


Jaja, lyckades visst få ihop ett litet inlägg även om mina tankar hade gått och lagt sig. Tur det va? 
Ska väl också gå och lägga snart, göra tankarna sällskap. Tobbe jobbar natten inatt så får sova bredvid Musse Pigg och Bosse-Bo istället. 
Hahah ja, Emma. Jag har döpt sälen till Bosse-Bo. Erkänn du älskar det!? 

Godnatt!


Jag och Bosse-Bo!

23/9-11

Bra dag idag! 
Har kört igång en maskin tvätt, städat undan i köket och lekt med Wilde, samtidigt som jag sminkade mig och platta håret. Haha ett under att man faktiskt lyckades bra med alltihop. 
Och nu sitter jag och äter frukost, snart kommer Emma så blir det att åka runt överallt med henne, ska leta regnkläder. Och ikväll blir det hem till mamma och pappa för lite mat, jag bjöd ju visst in mig och Tobbe dit, hehe. 
Sen är nog dagen slut och det blir att sova. För i morgon ska man till Liseberg med simmet, Liseberg är inte riktigt min grej egentligen, men mysigt att gå runt i alla fall så får väl agera väskbärare eller något.

Igår var jag och Tobbe I Halmstad, var på Jula.
Är det någon gång det är mysigt och intressant att gå på jula är det nog när man är där med Tobbe. 
Sen på hemvägen blev det att köpa lite thai. Gottgott! 

Nu kom Emma, hörs!


Wilde verkar gilla wellpapp, ligger kanske i släkten? ;)

<3

♥Mina fina pojkar!





♥♥♥

15/9-11

Vart i Göteborg med Madde idag, mycket rolig dag! 
Blev bland annat en klänning, ett par skor och en väska. Självklart en present till Tobben också, blev kalsonger. 
Tanken var en tröja från början. Men finns ju inga kläder för killar som är lite billigare. Varje tröja man såg som jag kunde tänka mig kostar ju miljoner känns det som. Kände inte för att lägga massa pengar på en tröja jag inte ens visste om han ville ha eller skulle använda. Så fick bli kalsonger ist. Det vet jag ju att han använder liksom ;)

Så när man kom hem hade han satt upp spegel i hallen, en helspegel! 
Så nu Emelie, när du kommer hem till jul och ska fixa dig här innan vi ska ut slipper vi stå och trängas fem personer vid lilla spegeln. Plus att du kan se HELA dig på en och samma gång! Bra va!? 
Så i morgon blir det nog att sminka mig i sittande position, Niice!
Duktig pojkvän man har, utan honom hade den här lägenheten inte vart mycket att skryta med! 


Väskan, gjorde sig dock inte alls bra på bild..


Klänningen, även den gjorde sig inte så bra på bild.
Bättre på mig än på galgen.


Skooorna!


Och superfina spegeln! 
Och ja, det är en bakmaskin i bakgrunden,
fick den av mamma i inflyttningspresent, så här ska bakas bullar!

10/9-11

Halloj!

Stora festdagen idag eller? 
Tycker typ varannan person på Facebook uppdaterar något med fest. 

"Ses i dimman", "Fest någon?", "vad gör vi, nu kör vi!" osv osv. 

Själv har man stått helt ovetande på jobbet hela eftermiddagen och kvällen. Ska även dit i morgon, börjar tidigt, så inget fest för min del.
Men tycker faktiskt det är rätt skönt ibland, att ha jobbet att skylla på när folk vill ha med en på något. 
För idag är jag inte alls taggad för fest. Varenda person på Facebook får gärna skriva om sina fester, lockar mig inte ändå. 

Ibland är jag festsugen att det känns enda ner i tårna, tar en liten sång och dansstund tillsammans med golvmoppen på jobbet men idag har jag inte ens tittat åt moppens håll. Eller okej, jag städade ju faktiskt golvet, men det gills knappt. 

Det jag faktiskt vill just nu är att äta, är massa hungrig. Men ska snart gå och lägga mig så får vänta med maten tills frukosten i morgon ist. Lika bra det egentligen, sover ju bättre då. 

Tobbe är också ute ikväll, så bara jag och Wilden hemma nu. Men vi verkar ligga på samma nivå, hungriga och trötta båda två. Fester kan slänga sig i väggen. Här ska sovas! ;)

Hörs!


(gammal bild) Nu börjar det gå mot lite kallare, då får jag äntligen använda min myströja igen! :D


4 Sep - 11

4 September idag.
Det betyder både att jag och Tobbe har varit tillsammans 19 månader och att det är Tobbes födelsedag!
Så idag gick jag upp och gjorde pannkakor och slog in paket. Så blev det frukost på sängen för Tobbes del. 
Tror han uppskattade det, verkade så i alla fall, och vem uppskattar inte pannkakor med grädde, sylt och socker på sin födelsedag?

Sen har vi haft kalas här, trevligttrevligt! Fast Wilde gillade nog mest när gästerna gick hem. Blev i alla fall tårta och kakor i massor. Även massa paket till Tobbe. 

Just det, kanske vill veta vad han fick av mig? Han fick en hotellnatt i Helsingborg. Så om en månad är det han och jag som drar dit och myser massa! Har jacuzzi (stavas?) på rummet, så lär väl bli att bada halva natten. Mys!
Sen fick han massa godis också, självklart. Godis är nästan en tradition när vi fyller år verkar det som. Tror vi har gett varandra det varje gång. (Inte för att vi har fyllt år så många gånger under våran tid tillsammans, men du fattar hur jag menar, kanske blir tradition kan jag säga istället). 

Och nu är han på jobbet, så jag sitter och "tittar" på film, stirrar mer in i datorn än på tvn så vet inte vad som händer i filmen. Är ingen filmmänniska tror jag. Kan tycka det är jättemysigt att se på film, om man ser den med någon, ser jag själv blir jag rastlös och tröttnar på fem minuter typ. Lite segt faktiskt. 
Så samtidigt som jag sitter här äter jag ju självklart av godiset han fick av mig. Måste ju smaka så det är färskt liksom, annars är det ju en värdelös present.

Nu har jag inte mycket mer att skriva tror jag. Så skriver annan gång istället. 

Hörs!


"Lilla" godisskålen, en lycklig Johanna och en Wilde som ser ut att se spöken.. 
(Och ja, jag ser ut som en mupp på bilden, men svårt att styra musen med foten. Så la all koncentration på det. Hehe fiiint!)

RSS 2.0