Jul 2009!

Kom precis upp från ett litet bad, skönt men tråkigt. Som alltid, hahah. 
Julafton var fint, blev precis som vanligt med att äta hos farmor och farfar sen hem till oss för Kalle Anka och sen julklappsutdelning och sen lite julbord. 
Fick en Winnerbäcksbiljett av bror min,
Det är kärlek!
Sen fick jag två linnen, pengar, hjälp till dator, pengar till tågresor, behövs väldigt mycket! Sen smink typ, och ett litet tåglok i plast, typ för de som är ett år (pengarna till tågbiljetter låg på det). Sen var det säkert mera, som man inte tänker på just nu, men det var iaf fina saker. Så tack så mycket alla! 
Sen blev det att sova, så vakna man vid 12 idag. fortfarande väldigt trött. Så blev det att äta lite och sen har man inte gjort mycket alls faktiskt, bara lite dator, sett på en serie och sen tagit ett bad. 
Ikväll vet jag fortfarande inte riktigt om de händer nått, har inte så stor ork att hitta på saker, men tror jag blir lätt uttråkad av att bara sitta hemma. Fast kan ju vara skönt det med kanske eftersom det troligtvis inte blir så mycket mer av det under detta lovet. För i morron kommer älskling hit! 


23/12

Dan före dan idag då, eller vet att klockan är över 12 och att det då står att det är julafton men det tänker inte jag bry mig om, för i min värld är det fortfarande den 23:de! 
Så idag har man vaknat och gjort sig klar, sen blev det att åka med Simon till kungsmässan för han skulle införskaffa sig lite julklappar, och det gick ju fint efter en stund. Dock tittade han efter saker till sig själv mest, han är nog lite egoistisk av sig ibland! Men han lyckades ju att hitta paket till alla han skulle så det är ju duktigt.
Sen efter det blev det att åka hem och äta lite och promenera en sväng med vovven, han såg verkligen lycklig ut när han "hoppade" runt i snön! 
Sen hjälpte jag Simon att slå in sina paket, han lyckades ju inte så bra själv, men det mesta fick han göra själv ändå han måste ju faktiskt lära sig så han kan slå in fina paket till mig sen!
Hihi. 
Sen åkte jag hem, då mötte bror mig på stationen, kändes lite småkomiskt när han kom och krama om mig och sa "välkommen hem", eftersom han själv kom hem bara en timma innan mig.  
Så berättade jag om min lilla resa till Kungsbacka igår och Marcus bara skratta åt mig. Sen hemma så krama han mig och vägrade släppa! Men sen släppte han mig när jag sa att han kunde hjälpa mig med att slå in paket, han är söt han! 
Så ikväll blev det att smaka på julmat och att titta lite på bingolotto, fast jag fattar inte spelen på bingolotto, de är för komplicerat för mig! Och så åt jag mig lite tjock på aladdinask och knäck, så nu blir det många fina hål i tänderna!

Och nu sitter jag och pratar med Anton om vad han skulle önskat sig i julklapp och så pratar jag med Simon om att jag älskar honom även om han är lite speciell ibland, men att jag tycker om honom som han är och att han inte ska vara "normal", vad de nu är? för om han blir det så är han inte han ju, och då funkar det ju inte!
Typ. 

Och de va de de, får se om jag skriver i morron, på självaste julafton vill man ju kanske inte sitta vid datorn liksom, men vem vet om man får lite tid över, annars så säger jag GOD JUL! 



22/12 nr 2

Blev ingen film, hittade ingen så det fick bli två red bull ist, lika fint det!
Sen blev det en liten runda typ, snackade lite och så, trevligt må jag säga, fast tiden går fort när man har skojsigt.
Sitter just nu i Simons knä och lyssnar på Peter Jöback, de är faktiskt fint! Har precis vart snäll flickvän och bäddat Simons säng så han kan sova där, ibland är han lite pedantisk av sig! Men tycker om honom iaf.

Joo, fick julklapp av plutten innan med, jättefint armband!! Så fick han paket av mig också, ibland är jag bra snäll asså! Så det borde rädda min jul så jag får massa julklappar även om mamma inte tycker jag ska få det eftersom jag döda spindeln som bodde under min dinusarie (stavas?)sko.


22/12

Sitter hemma hos älsklingen, han tar just nu sig en liten go dusch och jag skriver här.
Dagen idag har vart lite smått intressant må jag säga, vaknade och så precis som vanligt, inget märkvärdigt med det.
Men sen började det, först började det med att jag satt inne på mitt rum i lugn och ro, så hör man *Paaang, kraaacsh* så låter det ungefär som att en julgranskula från granen trillat ner, så reser mig och går och tittar. Men nej, då är det inte en liten kula som trillat, utan hela granen! Började skratta skitmycket, sen fick jag smått panik när jag såg att de rann massa vatten från den, så ringer mamma och försöker berätta allt och få hjälp. 
Sen när man försöker resa den upp så kan den inte stå själv, utan får luta den mot väggen. Så man sitter där på golvet, försöker balansera en gran, torka flera liter vatten och undvika att få både barr och splitter från kulan i fötterna, inte det lättaste må jag säga! Men duktig som man är lyckas man ju! Stolt!
Sen skyndade jag mig för att bli klar så jag skulle ta tåget vid 14.20 till Kungsbacka, typ halvt springer genom snöstormen till stationen. Så sätter man sig på tåget, men då är det problem med bromsarna, så vi kommer ingenstans, och efter en timma har vi lyckats ta oss cirka 50 meter kanske, då bestämmer sig lokföraren att vända och köra tillbaka till Falkenberg igen, där vi får springa över till andra sidan för att hoppa på det tåget som egentligen skulle gå 15.20, men eftersom det redan var fullt med folk på det tåget och vi som fick byta också var rätt många tog det jättelång tid innan de lyckats trycka in alla människor i tåget. Så vi lämna Falkenberg vid 15.40 ist för 14.20 som jag skulle. Och så trodde man att allt var frid och fröjd, men neheedå! för då tar det skitlång tid innan de lyckats byta resenärer i Varberg och sen när de väl lyckats med de och vi åker, ja då stannar vi utanför Kungsbacka typ, "vi står nu stilla på grund av signalfel, vi vet inte hur länge det tar att fixa", dock tog det inte så lång tid att fixa så åkte vidare. Var sedan framme i Kungsbacka typ 16.08. 
Finns massa mer att säga om tågresan men tror inte någon orkar läsa de. 
Sen blev det iaf att fira lite jul med Simons pappa och annat folk, fick två paket, en aladdinask och en trisslott, vann 50 kronor! 

Sen har jag och Simon lekt lite i snön, det hela börja med att vi drack varm choklad, men sen skulle han kolla om de var is på ån, och sen helt plötsligt låg jag ner i snön! 

Nu ska vi åka och hyra film, ha det fint så skriver jag mer i morron! 



21/12 nr 2

Har precis fixat julgodis, blev knäck och mariannetryffel, eller vad de nu hette. Hoppas de blir gott. 
Har även fått min julklapp av Emma ikväll, det var ett fint armband. Hon fick ett halsband av mig som jag tror hon blev rätt glad för faktiskt! 
Pappa sa att det ska snöa massa här i morron, så då blir det inget Ullared för min del men jag får ju snö, det är också nice! Ullared kan man ju åka till någon annan gång liksom. 
Har även kommit på att jag vill gå på bio, eller aah jag har vetat det ett tag egentligen men iaf, vill se avatar, men vet ingen som vill följa med mig, så vet du någon så säg till! 

Är väldigt trött idag, så planerar att sova jättetidigt, fast tror det kommer skita sig ifall Simon kommer hem snart och sätter sig vid datorn, han brukar vara rätt bra på att få mig att stanna. Men de är fint! Ska iaf gå och borsta tänderna nu så man får bort allt socker från dem som man fick av all avsmakning vid baket, hahah. 




3 dagar kvar!

Idag vakna man vid 10, så tänkte jag ta en dusch, men blev lite smått irriterad på pappa när jag märkte att han inte alls fixat den som han sa, så fick ta mina kläder och min handduk och springa ner genom hela huset till den andra duschen, inte för att det är så jobbigt i sig kanske, men gillar inte den så mycket, hahah. 
Efter duschen blev det iaf att äta lite och sådant annat intressant att skriva, och sen samtalade jag lite med min plutt på msn. 
Sen blev det att låna bilen och ta sig ut på halkbanan ner till stan för att kolla de sista julklapparna, så nu är alla klappar inhandlade förutom till farfar men den ska jag ta i morron på Ullared. Postade även mammas 10 julkort, lite lagom duktig och hjälpsam är man ju! Sen har jag faktiskt plockat undan all disk och tomt diskmaskinen och slagit in typ jättemånga av mammas paket, så jag är snäll och borde få massa julklappar! Thihi. 
Tänkte på det lite när jag satt med mammas julklappar, ber hon mig slå in dem för hon tycker jag är bättre på det än hon, eller ber hon mig för hon inte orkar själv eller för att hon inte har tid? Hahah hoppas på de första. 
Sen iaf har det inte hänt så mycket än, tog jättelång tid att slå in Simons paket, blev aldrig nöjd! Och de som till och med var så fint från början när jag köpte de, varför skulle jag på det och förstöra? Lätt att vara efterklok. 

Får även tillbaka min mobil när mamma kommer hem, för när hon skulle lämna in den sa de att de tyckte hon kunde komma tillbaka i mitten av januari för då hade de mer tid och kunde kolla på den på en gång när de inte var lediga hela tiden som nu över jul, så jag får springa runt med söndrig mobil, jippii!
Fast iaf bättre än inget alls, hoppas bara den inte pajar ännu mera! 



ÄNDRING!

Ändring från förra inlägget, dedär med att jag får använda mammas mobil ist för min egna, det sket sig.
För den mobilen var tydligen låst till telia, så kan inte använda den iaf. så nu är jag helt mobillös, så vill du mig nått så ring hem, eller kolla om jag finns på msn! 

Tack för mig.

20/12- 2

Blir inga bilder från idag, för min mobil har fått för sig att gå sönder. 
Satt helt lugnt och titta på tv och smsa med Simon när någon liten grejs i mobilen lossnar typ och nu går det inte att öppna och stänga den som vanligt, liksom visst det går att använda den, så helt död är den ju inte, men mamma ska lämna in den i morron så får vi se när man kan få tillbaka den. Så länge får jag använda mammas jättegamla, eftersom det är den enda mobil vi har hemma som vi inte bytt ut för att den gått sönder. 
Säger då de, dagens mobiler håller ju ingenting. Bättre var det förr när man kunde kasta sin mobil flera meter uppifrån med all kraft man hade och det enda som hände var att batteriet flög ut och att man fick sätta tillbaka det och sen var det inte mer med den saken. 
Min dator är rätt seg nu med för sitter och säkerhetskopierar allt från mobilen till datorn typ, så det slöar ner den värre än vanligt. 

Har även kommit på att Anna Anka nog är den mest dryga och pantade person jag kan komma på. Allt hon säger är bara skit och hon tror att hon vet allt och är bäst. Lite smått störande är det ju också att det står om henne precis överallt, liksom vad ser folk hos henne som är så himla bra? Hahah skrattretande är vad hon är! 

Funderar på om jag ska använda även denna kväll och natt till att bli en natt med många timmars sömn eller om jag kanske ska försöka hålla mig vaken lite så jag faktiskt känner av att det är lov..? 



20/12

Igår gick jag och la mig jättetidigt, mådde inte riktigt bra, så har sovit typ 11 timmar inatt men vaknade ändå vid 10 idag. Så då blev det att ligga kvar en stund, ungefär tills pappa började dammsuga, sen gick man upp. 
Då blev det storstädning av mitt rum, fy jädrar vad dammigt här var! Slängde en del saker också, såsom gamla tidningar man var stort fan av som mindre som man nu inte ens kan förstå hur någon kan orka skriva. Och en hel del gamla grejer man gjorde som mindre, tex teckningar, dikter, noveller och saker man gjorde i skolan osv. 
Sen blev det att ta fram lite tomtar och sådant trevligt som påminner lite lätt om att det faktiskt bara är fyra dagar kvar till jul nu. 
Och så blev det att ta in granen och klä den, fulare gran får man nog leta efter, hahha!
Tog lite bilder från städning och gran som jag planerat att lägga upp här, men har dem inte på datorn nu så får se om de kommer sen eller inte. 

Var även ute med Madde lite innan, gick runt på en gammal helig promenad, precis som förr i tiden. Snöade ju lite innan idag med, men det har tydligen slutat nu men jag hoppas det börjar snöa massa på onsdag igen! 

17/12-09

Hallå i kylan!

Idag är det torsdag och det betyder att det var sista dagen i skolan idag innan det blir jullov, underbart! 
Skolan var ju iofs hyfsat onödig även idag. Började med lite natur, men eftersom det var så förskräckligt halt ute idag så körde bussen långsammare än en ihjälfrusen pingvin, så även idag kom vi försent men det gjorde inte så mycket. Så iaf på naturen svarade vi på lite frågor på det vi gått igenom förra veckan, så det var lätt som en plätt och tog typ 15 min kanske. 
Sen blev det att ha idrott, även där körde bussen till idrotten långsammare än en ihjälfrusen pingvin plus att den vägen vi brukar ta var helt igensnöad så fick köra världens omväg så tog ännu längre tid bara det. Men vi kom ju fram till slut, då blev det lite mörkergömme, lite intressant att ha idrott på 7 personer varav 2 inte hade idrottskläder och inte fick vara med typ. Men iaf, jag kände mig riktigt bra på mörkergömme idag, för jag brukar aldrig lyckas ta mig enda fram och ta ärtpåse, men idag tog jag flera stycken, Stolt! Så jag och Simon vann nästan, bara att vi missade alla 5 poängsgrejer och den jag tänkte ta nådde jag inte upp till så fick strunta i den, orättvist att Hasse är mycket längre än mig! Sen efter mörkergömmet blev det iaf lite badminton, var dock lite segt när det inte var en match liksom, men de funka. Sen blev det lite styrka med armhävningar, rygglyft och sit-ups. Efter det var lektionen slut. Märkte då när jag kom hem sen på eftermiddagen att jag ökat antal blåmärken på mina ben, mest knän, och det lilla jag hade innan har tydligen gått och blivit ännu större. Dumma Simons vägg som ger mig blåmärken, och dumma mörkergömmelekar som ger mig ännu flera. Har kommit på att jag borde skaffa jättemycket benfett på benen, då skulle jag inte slå i mina ben så hårt! Hahah lycka till säger jag bara! 
Men efter idrotten blev det iaf att äta lite, eller två pannkakor rättare sagt, det var det som skolan bjöd på såhär dagen innan jullovet, de slår på stort nu innan jul känner jag! 
Sen blev det samhäll, kollade först på två små filmer typ, sen lekte vi leken stad och land, och sen slutade vi. Jag och Hasse äger på stad och land! Dock vann vi inte riktigt, men om man räknat som vi gjorde så hade vi vunnit iaf en av två gånger. 
Sen slutade vi, så blev det att åka hem, äta lite och vila sig. Sen har jag och Jessica vart duktiga och städat hela huset, så nu är här riktigt fint igen. Och sen åt jag lite soppa som Jessica gjort för ett bra tag sedan som hon visade mig fanns i frysen, riktigt god är den! Sen blev det att packa lite. Hittade en kjol i min garderob,
som för övrigt innehöll två t-shirts, är så bra på att använda garderoben känner jag!
Och nu blev det att värma sig en mugg varm choklad att dricka sig lite varm med. Har svinkallt i mitt rum, för har öppnat fönstret för att få in lite frisk luft. Så när jag står och väntar på att mjölken ska bli varm tänker jag den smarta idén att jag vill ha fruktsallad också, så öppnar jag kylen och ska plocka ut all frukt jag äger, och hittar enbart ett äpple, blev lite lätt besviken där men tänkte "äh skitsamma, fruktsallad är alltid en fruktsallad även om den för tillfället bara råkar innehålla ett äpple" så jag skar ner det till små "båtar" och gick och satte mig här.
Så nu är det varm choklad, fruktsallad på äpple, bloggskrivande och musik som gäller.
Sen tror jag faktiskt att det har börjat snöa igen, mysigt!
Herregud vad mycket jag skriver idag, tror jag hade väldigt stor lust att skriva för känns som jag skulle kunna fortsätta berätta hur mycket som helst. men tror jag ska sluta för tror inte det är någon som orkar läsa allt jag har att säga just nu.
Känner mig faktiskt riktigt glad idag. Du vet, en såndär dag när man typ sitter och tänker "idag mår jag bra, nu är jag glad" typ så känner jag mig, varför vet jag inte riktigt.

Pratade jättelänge med Andreas igår, och han klagade lite på att jag inte skriver om honom här längre så nu gör jag det. Men iaf, det var kul att prata med honom, speciellt när man såg honom i cam samtidigt, han såg så kul ut när han satt och proppa in massa chips i munnen, speciellt den gången det såg ut som han spotta ner dem i påsen igen. Hoppas hans lilla sång han skulle sjunga idag på avslutningen gick fint och att inte hela skolan han går på blev helt döva nu inför julen, men det tror jag inte de blev. Får se om jag kommer hem imorron och kan träffa honom eller om han åkt hem redan då.

Sen så vill jag bara avsluta hela detta långa fina inlägg med att säga att jag älskar min Simon och att jag saknar honom jättemycket och hoppas att vi snart kan ses igen!



Kent - Utan dina andetag

Typ gammal men fin låt, gillar den i små mängder såhär någon gång om året, så den får en liten plats här på bloggen.

Sista tisdagen i skolan innan jullovet är nu avklarad, fick sluta vid halv 12 typ och det var efter att först stått och väntat på bussen i 40 minuter i morse, eftersom de inte kunde starta bussen för det var för kallt. Så äkta Sverige, blir typ 2 minus och hela landet går under och alla blir helt inkompetenta av sig och inte vet vad de ska ta sig till. 
Men iaf, man kom ju till skolan sådär en halvtimme försent, de är ju lite lagom sådär, så blev det iaf att välja en dryck av några som stod på tavlan och ta reda på fakta om det, jag fick anissprit. 
Så letade man efter något intressant till det och sen redovisade vi det för resten av klassen, som förövrigt bestod utav 6 personer idag plus läraren, känns nödvändigt med sista veckan såhär. 
Sen blev det iaf att provsmaka lite olika likörer och annat sånt grejs. Inget vidare om jag får säga det själv, vet dock inte om det beror på att det var typ klockan 10 på förmiddagen eller om det helt enkelt inte riktigt är min grej. 
Sen blev det att se en film och sen slutade jag. 
Har snöat lite idag med, vilket nu har övergått i regn tyvärr, men det var fint så länge det varade. 

Så nu sitter jag här och samtalar lite smått med Simon på msn och så funderar jag på vad man ska äta ikväll. 
Har köpt apelsiner, det säger Frida är nyttigt med mycket vitaminer, så blir nog att äta en sådan iaf. 

Nu logga Anton in på msn, Wihooo!! Hoppas han är social idag. 

Har för övrigt ont i min tunga, för brände mig på den varma chockeladen jag drack innan, hahah de va lite kul! 

Men jaaa, de va allt nu då! Skriver igen när jag kmr på något att lätta mitt hjärta med. 



8/12

Satt och tittade runt lite överallt när jag helt plötsligt fick akut lust att skriva blogg.
Men så loggade jag in och tänkte börja skriva, men blev sittandes med fingrarna på tangenterna och ögonen tittandes på skärmen, längre än så kom jag inte, för visste inte alls hur jag skulle börja. 
Har akut lust att skriva, men verkligen ingenting att säga. Hur gör man då, struntar i att skriva, eller skriver man bara massa onödigt? Jag bestämde mig iaf för att skriva lite onödigt. 

Hade prov i drycker idag, om sprit, tror nog det gick rätt fint. Efter det blev det att kolla film och två uppgifter, sen slutade man. Så jag började promenera hem vid 12 ungefär och var hemma runt 13 nått för stannade med Emma på systemet en stund med. 
Sen hemma har det blivit att titta på en och en halv film och laga och äta lite mat. Blev kyckling och ris idag, gott!
Annars har det inte hänt mycket idag faktiskt. Får väl se vart resten av kvällen leder till nu när man inte har något att plugga.

Pratade lite med Simon igår, eller lite kanske det inte heter när de är typ 2-3 timmar eller så, men det var fint iaf. Var iofs rätt negativt till allt när vi började prata, men sen "tvingade" han mig att jag ska komma till honom på lördag så vi kan göra fruktsallad, med massa goda frukter i, och fixa en skräckfilm som vi kan sitta och vara rädda till tillsammans. Först lovade han ju iofs mig massa godis, men när jag nästintill skrek att jag inte är sugen på godis mera så ändrade han sig till frukt ist. Så då kunde man ju inte annat än att tänka tanken över hur underbar pojkvän man har och så tackade jag ja till denna trevliga lilla inbjudan. Och sen fick jag skrattanfall igen och skrattade åt allt och ingenting och sen skrattade jag ännu mer bara för jag kände mig så dum som skrattade åt ingenting, förstår inte hur Simon orkar med mig alltid.
Sen skulle vi iaf lägga på, så berättade jag att jag ibland skickar ett sms till den jag precis pratat med när den lägger på, så skriver jag typ "du klicka mig!! ='( " , och sen säger Simon åt mig att lägga på, och självklart skickar han sånt sms till mig då bara för att reta mig! Inte snällt!! 
Men jag tycker ju självklart om honom iaf, även om han gillar att retas ibland. Och jag kan lova, han kommer få tillbaka det någon gång! 

Sen på tal om ingenting, men det är snart fredag och då ska jag åka till posten och hämta mitt körkort tänkte om ni ville veta! 

Men nu måste jag fylla på min vattenflaska för typ fjärde gången idag, så vi hörs, ha de bra!



Mogen?

Herregud vad man kan vara bra ibland!

Idag blev det att gå upp halv 11, sen dra in till stan med mamma. 
Köpte massa julklappar och så, så nu är det bara typ 3 eller 4 kvar att införskaffa sig, så här tidig har jag aldrig varit! Fast i år har jag ju då mognat upp lite ;)
Sen efter julklappsinköp blev det att handla lite mat och sen hem. 
Hemma blev det att äta en glass och en clementin, det kallar jag bra lunch!
Sen efter lunchen blev det att plugga lite, så skrev klart mitt arbete som jag förövrigt inte ska vara klar med fören nästa måndag, även där ett bevis på att jag mognat

Så nu är det utskrivet och klart, det enda felet jag hitta på det var att det var för långa rader och ett litet k ist för ett stort k på en mening, men vem orkar bry sig, min lärare kan ju ändå inte se skillnad på ett å och ett ä så hon märker nog inget iaf. 
Sen blev det iaf att snacka lite med Frida om att hon ska agera mattelärare för mig i morron, eftersom jag typ är allmänt dum i huvudet och inte fattar någonting, men matte C är faktiskt väldigt komplicerat i mina ögon! Så hoppas hon kan få mig att klara provet iaf. 
Sen har jag även plockat fram min ängel som brukar stå i fönstret varje jul, den är lite fin. Så nu har jag två änglar i mitt liv, en i fönstret och en i Kungsbacka <3.
Hade ju iofs planerat att försöka fixa duschen lite där uppe idag med, så tror jag får göra det sen när jag skrivit klart. Ännu ett bevis på att jag mognat, herregud vad mogen jag måste vara!

Just det ja! Tror jag missat att nämna att jag fått körkort i veckan, så nu vet du. 

Tror typ det var det jag hade att säga denna gång, så vi hörs! 



Amandavardet.blogg.se (Parodi)

Hahah lätt bästa tjejen asså!

RSS 2.0