25/9

Hejsan!

Ledig idag då, för jobbar imorron ist, för då är det mer folk där och på det viset mer att göra.
Så just nu sitter jag mest och väntar på att Anton ska sluta skolan, så ska vi gå och köpa godis, det är ju faktiskt fredag, då får man äta det!

Försökte få tjockiskatten Bamse att sitta hos mig, och visst gick det fint en liten stund, men sen sprang han iväg och la sig i en papperspåse ist och somnade. Söt tjockiskatt dedär.

Sen har jag även klippt min lugg idag, hahah någon inpulsgrej, blev så trött på att inte kunna platta den normalt utan var tvungen att ha spännen så klippte till den lite, men störde mig på att den hängde sen så satte ändå upp den med spännen, hahah får lära mig att vänja av mig vid spännen..

Annars har jag nog inte mycket att säga, vill köpa mig en ny fin tröja, men får se om jag lyckas dra med Anton in till stan nån dag.

Försöker även övertala Anton om att han ska vara med på sin idrottslektion, det går nog inte så bra, men ska kämpa lite till. Idrott är kul ju!

En sak som är orättvist, de är att min mamma köpt Winnerbäcks nya skiva nu medan jag är här uppe. Så när jag kmr hem så har hon redan lyssnat sönder skivan innan jag ens hunnit höra den en gång! Sen är det ännu mer orättvist om hon lyckas hitta hans bok med, då har hon ju hunnit läsa sönder den också innan jag ens hunnit kolla på framsidan! Jaa det är orättvist!

Men ja, det var nog allt från mig idag.

23/9

Hejhallå!

Jag är i sthlm och jag har hittat en ny praktikplats, för min första plats var inget bra!
Åkte hit i lördags och började jobba på ett ställe i måndags, men jag bytte sen när dagen var slut, så var ledig på tisdagen och idag provade jag det nya, och där planerar jag att stanna.
Tre veckor här i sthlm, sen två veckor på Grand i Fbg.
Jag gillar inte precis praktik, men ska nog överleva dessa veckorna också.

Har även lyckats åka fel två gånger, först åkte jag med fel tåg i måndags, så kom till Huddinge ist för till Skogås som jag skulle, men hoppade av och åkte tillbaka och sen bytte igen och sen, efter det, då var jag hemma i Skogås igen, Hihi, duktig man är.. Fast asså, anledningen till detta är att jag sprang in i tåget, så jag hann inte läsa vart det skulle gå, såg ju bara att folk började springa och att tåget stod åt rätt håll, självklart man hakar på då. Det hade ju vem som helst gjort!

Sen åkte jag även fel idag, när jag skulle till jobbet, men det är faktiskt inte bara mitt fel! Anton hjälpte mig på fel buss. För på min väg till jobbet ska man egentligen åka med pendel från Skogås till centralen, där man bytar till pendeln mot Märsta, sen åker till Sollentuna och bytar bussen mot Häggviks handelsplats, och så ska den köra till Stinsen, där jag ska gå in genom den norra dörren till andra våning där mitt ställe ligger..
Men, idag åkte jag pendel från skogås till centralen, byta till Märsta, sen till sollentuna, men i sollentuna blev det ist buss mot Spånga station, och det ledde inte till Stinsen, så jag åkte visst fel typ 40 min.. sen åka till Spånga och ta pendeln till Centralen och sedan mot sollentuna igen, och sedan leta rätt buss och sedan var jag framme, enbart 50 minuter försenad, hahah lyckat!
Men det var lugnt, för hon jag jobbar för tyckte bara att det var något jag skulle lära mig på, plus att jag ringde henne och sa att jag blev försenad.

Har även hittat tomtens hus, det stod iaf "Tomteboden" på huset, det var fint!
Fast jag trodde inte att tomten bodde i sthlm.

Men iaf, jag tycker det är fint här uppe och jag trivs som vanligt men saknar min Simon..

Nu blir det att kolla lite film och sen sova tror jag..
Ha det bra!

15/9

Hallå!
Då vart man hemma från Danmark då, var där med klassen idag för att besöka en liten trevlig vingård och även provsmaka lite vin.
Trevligt må jag säga, visst mannen som hade vingården pratade väldigt fort och även väldigt mycket, men han snackade ju svenska iaf så man ska väl inte klaga. Men jag tycker det var intressant ändå, så himla mycket arbete som ligger bakom lite vin liksom, så mycket arbete man inte tänker på eller kanske inte ens vet om. Så lång process innan allt är klart.
Och sen så mycket smak och så när man väl dricker det som många inte ens bryr sig om utan bara sveper allt som om det vore ett glas vatten! Ta vara på allt vin ni får, smaka på varenda liten droppe!
Nu tänker jag verkligen inte sätta mig och börja skriva hur processen går till eller något sånt, för det skulle ta hur lång tid som helst..
Men kan ju nämna att jag såg en bamseklubba på båten, den ville jag ha! Klubban var nästan lika stor som mitt huvud och pinnen fick man typ hålla med två händer för att nå runt, så underbart fint och gott! Den önskar jag mig i julklapp!

Sen vet jag inte om jag har så mycket mer att berätta. Det var ju iofs något jag tänkte på innan, men jag har lyckats glömma det, som vanligt..
Träning ikväll, sedan lite mat och tittande på idol tänkte jag.
Juppjupp, det får nog räcka för stunden..

13/9

Jag vet! Jag är världens sämsta på att uppdatera, och jag som till och med skrev att jag skulle bli bättre på det i det förra inlägget..hahh joo det märkte vi ju alla hur det gick med den saken..
Typ snart en vecka sen jag skrev ju, men tänkte faktiskt inte rada upp dag efter dag, händelse efter händelse.. För så intressant är inte mitt liv just nu.. Utan jag tänkte mer berätta lite kort sådär..
Jag har lyckats få ett VG på ett prov om öl, hahah jaa jag börjar med att skryta, men jag gick från IG till VG på en vecka, det är inte dåligt asså!

Jag har också skrivit klart mina texter, eller iaf en text, till Augustpriset som skulle skickas in i fredags.. så nu var den delen avklarad i mitt liv, tror dock inte jag kommer komma nått vidare långt med text nummer ett, såfall kanske lite bättre med text nummer två.. men det märker vi.
Sen har jag även varit sjuk och därför varit hemma från skolan en dag, och sen varit i skolan en dag även om jag inte mådde bra.. Det skrev jag ju iofs om i förra inlägget..
Sen var jag ledig i fredags, då blev det en lektion med övningskörning, äta plättar med Stina och sedan plugga matte med Frida, jag fattade matten för första gången i år också!
Har även lyckats fixa praktikplatser, tre veckor i sthlm, bor hos lille Anton då, Wihooo, Sen två veckor i Fbg.
Sen veckan efter praktiken är det lov, så är i Fbg i tre veckor där utan att åka nånstans.. Kanske blir nån tripp till Simon iofs, men inget bestämt än..
Annars vet jag inte riktigt vad som hänt i mitt liv som är något intressant för er att veta.. Eller jag träffade Simon i helgen lite, fast de kanske ni inte tyckte va intressant, eftersom folk inte verkar tycka att det är så ovanligt att jag gör det..

Så jaa, det får nog räcka för idag.. Borde plugga lite matte, men klockan är nog lite mycket för att jag ska få in något i min hjärna, så tar det i morron på engelskan ist.

Bara 6 dagar kvar tills jag åker till Sthlm igen!!


8/9

Tjaao!

Jag har blivit tillbedd att bli mer aktiv här igen, och jag vet att jag varit dålig den sista tiden så förbättring kan verkligen göras, så då känns det som det är upp till mig att lyssna och ta åt mig och därför skärpa mig med mer uppdateringar igen.
Skrev ju iofs senast igår så denna gång har det inte tagit så lång tid mellan gångerna, men iaf.

Idag drog jag till skolan, även om jag verkligen inte orkade, vet dock inte om det var speciellt givande dag eftersom jag inte orkade ta åt mig av vad folk sa och satt typ halva dagen och halvsov och andra halvan flumma runt som en galen höna på loppmarknad. Mådde iaf inget vidare under hela dagen..

Typ övertrött hela tiden, kan typ sova 15 timmar om dygnet utan att jag blir nått piggare, sen snurrar mitt huvud och jag får huvudvärk lite till och från, jag har stora blåsor i halva munnen så jag knappt kan äta eller borsta tänderna som normalt folk.. Och även ont i magen lite då och då, tror dock mer att det har mer att göra med mina vanliga "magkramper" än vad det har att göra med min nya lilla "sjukdom"..

Idag i skolan iaf hade vi först ett litet prov, tror iofs inte det gick så bra tyvärr, sen snackade vi om vin. Lite trevligt sådär.
Sen blev det lunch med potatismos, mådde iofs inte så bra efter jag ätit det, tror det var mjölk i och så, men det funka..
Efter lunch blev det projektarbete, snackade lite om mina ideér och så, sen slutade jag.
Medan jag vänta på Emma blev det att ringa Anton lite, snackade lite om praktik, sen lite om hans dag, min dag och hans misslyckade grupparbete. Sen var Emma klar, då stack vi hem, så packa jag och så, sen ut och äta lite..

Sen tog man tåget hem til Falkenberg igen, ska friskna till i morron tänkte jag. Så kommer man med tåget och ska promenera hem, blev att ringa Anton igen då. Och då hälsar Anton, "Anton tycker svininfluensan bara är reeent jävla bullshit, och varna från mig att de inte ska ta vaccinet"..

Sen tittar man sin mail, och får beskedet att jag inte kan ha praktik på grand, så nu blir det bara att söka nytt ställe för fullt då..

Aah, men det var nog det från mig för stunden.. Ha det bra!

7/9

Dålig uppdatering nu den senaste tiden, anledning till det är att mitt internet inte har fungerat på ett tag och började fungera nu i morse igen.
Saker som har hänt har inte varit så himla mycket, jag har varit hemma från skolan väldigt mycket pågrund av körningar. Sen har jag träffat Simon en hel del också, har även gått och blivit sjuk nu i helgen, så har legat mer eller mindre deckad halva lördagen och hela söndagen. Hade gärna varit hemma och tagit det lugnt även idag, men har fullt upp så hinner inte..
Har redan hunnit vara iväg på en timmes körning och två timmars teoripluggande, vilket båda gick helt åt skogen så nu ligger självförtroendet för körningen helt på botten.. Ska även tillbaka dit om två timmar ungefär och köra ett dubbelpass, jag orkar verkligen inte!
Sen ikväll blir det pluggande inför ölprovet i morron, måste lyckas få ett godkänt denna gången.
Som sagt, min energi och mitt självförtroende ligger under en normal nivå just nu, så tänkte faktiskt hinna sova lite innan jag ska cykla ner igen..
Skriver kanske mer ikväll. Tack för mig!

2/9

Tjao!

Var ju ett tag sedan jag skrev nu, mest bara för att jag faktiskt inte har tagit mig tiden och orken till att göra det.
Så nu kommer det lite kortfattat hur det ser ut i mitt liv just nu..

Måndag: Hemma från skolan idag, hade halkkörning i Halmstad. Gick rätt fint faktiskt, blev ju iaf godkänd, inte för att det är så svårt att bli det men iaf. Lite småläskigt var det ju också när man verkligen tappade all kontroll över bilen, är nog den enda gången i sitt liv som man faktiskt kan skratta och tycka det var kul att slira runt utan kontroll och även vara säker på att man inte skulle dö.. Vi var fyra stycken som hade halkan, och självklart var jag den som fick börja med att köra mot Halmstad, blev lite små nervös där, men det gick riktigt fint faktiskt. Hamna dock precis bakom en lastbil när jag skulle upp på motorvägen, så man kom ju ut på vägen i 80 typ.. var inte så svårt och inte speciellt kul, men iaf. Sen när vi väl skulle göra alla övningarna och sånt så plaserades jag i bil nummer 4, så blev sist vilket gav väldigt mycket seg väntan, fast det var det ju iofs för alla andra också så ska la inte klaga..
Körde inte över dockan som helt plötsligt låg på vägen heller, riktigt stolt, dock fastna jag vid rödljuset.. men iaf.
Sen blev det ju att äta på donken också, vid halv 11 på morronen, tidig lunch dedär.. Sen vart alla klart och det blev att ta sig hemåt igen..
På kvällen blev det att köra med pappa lite, sen ner till Båstad igen, satt och snackade med Emma lite och lite plugg typ..

Tisdag: Skola idag, blev dryckeskunskap med ölprovning från 8 till 12, rätt lärorikt faktiskt, finns ju sjukt mycket olika sorters öl och sån olik smak också, det är lite kul! Sen vid 12 blev det att äta lunch sen slutade vi, så då stack jag och Emma hem, bestämde oss för att baka, så stack och handla lite.. och sen hem, och vipps så hade vi gjort en daimtårta. God blev den ju också. Sen blev det lite träning med Jessa, gjorde pulstest och så.. Hårdträning väntar från och med nu!  Sen blev det hem och ta hand om tvätten, dammsuga lite, duscha och packa lite. Sen hände det faktiskt inte så mycket mera, gick och la mig och läste lite, sen somnade jag..

Onsdag: Skola även idag, började med att vara i köket, pillade med en liten krabba typ.. Sen efter vi ätit och sånt så blev det att byta om, sen leka en lek med klassen som Linda höll i på klasstiden, alla i klassen ska hålla i en egen grej, sen efter det blev det två timmars matte, fattade ingenting typ!
Efter det tog man bussen till tåget och åkte hem till Falkenberg igen, och där är jag nu. Har ätit lite och så.
Ska ut lite ikväll också..
I morron är det riskettan som gäller, funderade på att göra lite teori efter det med, men tror knappt jag orkar det efter 3-4 timmars lyssnande.. Men vi får väl se, annars får jag ta det på måndag som planerat.

Det var nog allt från mig för stunden..

RSS 2.0