tjugo, tvåa nolla!

Jag tror bestämt att jag fyllde år igår, hela 20 år blev jag. 
Eller som Tobbe sa; sista gången det är roligt att fylla år, framöver kommer du bara bli äldre och äldre.
Haha ska bli intressant och se hur han är när han fyller 40-50 något, då normala människor kommer in i åldersnojja, eftersom han är inne i det redan vid 23. 

Presenter jag fick var en skjorta av Tobbe, som var lite för liten för jag har så biffiga armar ;) Så blev att byta till en storlek större och nu sitter den som skräddarsytt! Sen fick jag ett presentkort på systemet av Tobbe med. 
Av Emma fick jag en kjol, den passade och var jättefin! Blir hur skön som helst att ha i vår/sommar. Tur jag inte beställde kjolen från ellos, hehe. 
Sen har jag ju fått massa av mamma och pappa med och alla andra släktinar och brorsan osv. Kortfattat var det pengar, en skål, en resa upp till brorsan, friskiskort, blommor, blommor, rosos. En höna (Fråga inte varför, hehe). Osv. OSv. Osv. 

Fick även lunch på laxbutiken igår, eller aah, Tobbe betala iaf. Så kan ju säga att det var en present. Blev iaf väldigt positivt överraskad, riktigt god mat! 
Sen var vi på bio i Halmstad, innan bion började var vi och kollade på kakel osv. inte jättekul kanske, men ett måste ju. 
På tal om kakel, fick golvet som vi ska ha i köket också av Tobbe. 
Hahah ofta man får golv i present av sin pojkvän liksom, men det fick jag! 

Så, det var nog min dag, eller mina presenter kanske man ska säga, hahah. 

Just nu sitter jag och bakar potaits i ugnen och väntar på att Tobbe ska komma hem från jobbet. Självklart har jag min nya skjorta på mig! 

'
Där ser ni färgen på den, blev skum bild om jag stod upp så ni får nöja er med denna bilden.
Och mamma, Wilde älskar blommarn jag fick. Hann knappt sätta fram den innan han börja smaka och jag tror den smakar ungefär som chips ;)

Trååkigt..

Jag har tråkigt idag, sitter just nu och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan laga lite mat.
Så fösökte underhålla mig med Wilde lite, vilket inte gick så bra för han är galen och bara bits och rivs. 






Ja, han är lika stor som min underarm. 
Och nej, han är inte nyfödd. Han föddes typ i augusti. 
Och ja, han hänger sig fast med sina klor i mina kläder ;)



Jaga svansen..brukar inte sluta så bra ;)


Och under tiden detta inlägg skrevs så gick han och åt, och nu ligger han i sin korg och solar. 
Han gillar solen =)


2011-02-17

Halloj!

Dagen började med att man vaknade av Tobbes klocka, något jag inte alls var beredd på och trodde bestämt att den var nog minst 12, eftersom han skulle jobba natten så brukar han ju sova lite längre.
Har du någonsin känt dendär känslan då man ser på klockan när man vaknar och nästan får panik för att man sovit bort hela dagen, så kändes det när jag hörde den. Men samtidigt orkade jag inte bry mig för kände mig fortfarande helt borta i huvudet och trött i hela min kropp. Så sträckte mig bara efter mobilen och såg att den var 9, har för mig det iaf. Och börjar då fundera på varför i hela friden Tobbes klocka ringer redan. Så hör jag Tobbe säga lite försiktigt, Du minns att vi ska till banken idag va? halv 11.., men icke, det mindes jag inte någonstans! Dock klickade det rätt snabbt i mitt huvud när han berätta men hade aldrig kommit på det själv. Händer inte ofta att jag är så borta och glömmer saker på det sättet, brukar ha rätt bra koll, men icke denna gång.
Så fick bara bli att dra sig upp ur sängen, inte för att jag just nu påstår att det är tidigt att gå upp vid 9, men du förstår hur jag menar.

Sen har dagen inneburit två besök på banken, då hon glömde ett papper vi skulle skriva under så vi blev inringda en gång till. Sen träffa Frida på hennes jobb och snacka lite. Så har vi fikat (Tobbe och jag alltså), ätit lunch, kvällsmat och fått tillbaka bilen. Då blev det en runda till Willys för att köpa billig fläskfile till nästa vecka. Ja vi planerar överdrivet långt fram men man tjänar på att göra det.
Och nu är Tobbe på jobbet, jag sitter och tittar på något skit på tv, ska ändå gå och lägga mig snart så bryr mig inte riktigt om vad det bjuds på för program och Wilde försöker äta chips från våran nyinköpta maxibag.

Men nu blir det att borsta tänderna, bädda ner mig i sängen och sedan ropa på Wilde så jag kan bädda ner honom under sin filt och sova gott fram tills att Tobbe kommer hem, då han troligtvis tar över Wildes plats i sängen och Wilde föflyttar sig ut i soffan.
Och ja, jag behandlar Wilde, som faktiskt är katt, som våran bebis. Men Tobbe är rätt bra på att ha honom som bebis också, vill ju att han ska ha det bra! Sen är han ju så söt med..

Nu räcker det, hörs!


Så kunde jag sett ut nu, men har inte orkat byta till min rosa bebisdräckt idag
..

7/2-11

Hemma från träningen, mätt i magen och en sovande katt i mitt knä.
Så ser det ut för mig just nu.
Sitter och leker datanörd med två datorer, får ju bli så när msn inte funkar på min dator och jag är för lat för att logga ut Tobbe och skriva in mitt namn och lösenord på alla platser jag ska in på.
Men det går fint såhär med, så jag klagar inte.

Träningen var för övrig riktigt skön, gillar hennes pass bättre denna terminen än förra. Så blir nog fler måndagskvällar tillbringade där borta.
Så när man kommer hem har Tobbe gjort fetaostfyllda biffar med klyftpotatis och tsatsiki, stavas?.
Eller okej, tsatsikin gjorde jag innan jag drog och träna. Men blev väldigt gott iaf.
Har ju bakat semlebullar med, så fick bli en sådan till efterrätt. Hahah kändes som att tränignen inte var så givande längre ;) men semla är gott så varför låta bli? ;)

Nu ska jag väcka Wilde och be honom hämta vatten till mig, han borde ju snart lära sig att göra lite nytta här hemma.

Hörs!


Ibland sover han såhär, dock ser han lite mer normal ut just för tillfället ;)

Statoilreklam överallt?

Är det bara jag eller ser du också reklam från Statoil över allt idag?
Kan ju iofs bero på att jag typ kollar på samma sida hela tiden och det brukar vara samma reklam en stund innan de byter. Men ändå, har typ aldrig sett Statoilreklam och nu ser jag det överallt. Det gillas! Kasta ut massa reklam så vi får miljoner kunder på onsdag när jag ska jobba, då blir jag glaad! 

Tänkte skrivit massa mer, men hinner inte det för måste dra iväg till Friskis. Blir första träningen för denna vecka. Dock inte den sista. Härligt! 

Hörs kanske när jag kommer hem, får se om jag orkar ;)




Ett år!

Ett år idag!







Firades igår med en överraskningsmiddag från Tobbe till mig. Blev tre rätters. Mycket gott och mysigt!
Sen fick han ett armband av mig med vårat datum på. Har ett likadant till mig själv också. Och idag fick jag ett halsband av Tobbe. Och just det! Fick 12 stora röda rosor av honom med, jättefina! 
Anledning till att det firades igår och inte idag så beror det på att Tobbe vart och jobbat hela dagen så nu när han kommer hem blir det bara lite mys med godis. Men spelar inte så stor roll för mig, det viktiga är ju att jag får tillbringa alla mina dagar med honom, sen om vi missar en dag här eller där på grund av jobb gör inte så mycket. Även om det handlar om ett-årsdagen. Jag är lycklig ändå! 



RSS 2.0