26/4-Söndag


Egentligen finns det rätt mkt att skriva just nu, var ju ett tag sedan.. Men orken att gå igenom allt igen finns tydligen inte.. 

Mitt liv denna veckan har mest gått ut på att träna, äta, skolan och sova.. Vilket det ska fortsätta med ! Träning med Töönt är det bästa just nu !<3

Trodde jag skulle fått träffat Kenny denna helgen, men blev ju tydligen inte så, han svara ju varken på msn eller sms.. Menmen så kan de vara..

I fredags lekte jag lite med Stina, mysigt som vanligt ! 
Min helg har annars mest gått ut på att sova och sola.. 
Sov rätt dåligt inatt å precis när man äntligen somnar å sover bra så ringer Bobban, sorry att jag inte svara men klockan var ju 6 ! 

Ikväll blir det Båsta igen, kort vecka denna veckan. slutar redan på torsdag ju. 
Blir nog åka till Ljungby då.. hihi

Sen nästa onsdag, den 6 maj.. då blir det sthlm igen! Som den sanna Falkenbergaren jag är blir det att följa Union Square under new generation festivalen.. wihooo! Plus att jag ska flytta in hos plutten ännu en gång.. hihi
Missar dock paddlingen i skolan, men de får la gå fint ändå..

----

Har nu bestämmt mig för att jag inte ska bli mer sårad från folk, ska inte låta dem ge mig massa falska förhoppningar hela tiden.. Så vill ni ha nått seriöst med mig å göra så säg det till mig, annars kan ni skita i mig helt så letar jag nya mer äkta vänner, de som vill ha mig för den jag är.. Är så trött på att nästan varje helg sitta ensam kvar för att någon sagt nått den inte håller.. Är trött på att gå i månader å vänta på ingenting.. att vänta på att få vänta ännu längre.. Det är inget kul längre !  

----

Det finns en låt, Hero Of War, som jag lyssnar på just nu, den ger mig tankar till dig, det känns lite som "vår" låt, även om det inte alls är så..  Du vet att du har haft en speciell plats för mig sen första gången du skrev till mig.. Jag vet inte om du läser detta, men jag vill ändå att du ska veta att jag tänker på dig.. varje dag..



onödig skit..

Satt här å kollade runt lite smått på internet när jag kom på att jag har ju faktiskt en blogg som jag inte skrivit i på jättelänge nu.. Så tänkte att det kunde jag pyssla med en stund, men när jag väl skulle börja så kände jag inte alls för det.. 
Det har hänt så mkt den senaste tiden att jag inte riktigt vet vart jag ska börja.. Tror det är just därför jag inte orkar börja alls.. Jag är ledsen.. men det blir återigen liten väntan innan jag skriver vad som händer i mitt liv.. 
I morron kanske.. eller om en vecka, eller om en månad, eller aldrig.. vem vet?


Men sov gott å sånt grejs nu.. 
Pussheejs 

RSS 2.0