26/6-11

Hemma från jobbet sen någon timma tillbaka.
Wilde leker olydig katt och springer runt på bordet även om jag säger till honom hela tiden. Och jag dricker fruksoda. Mysig söndagskväll vi har va? Och den tredje familjemedlemen, Tobbe alltså, är och jobbar sitt sista pass innan semestern. Skönt för honom! 

Har av någon oförklarlig anledning längtat till sängtid hela dagen och nu när den väl är kommen och det vore mer än lugnt att gå och lägga sig. Ja då har jag ingen lust längre.
Visst är jag fortfarande trött och så, men känner verkligen inte för att sova. 
Intresseklubben antecknar va?

Nu blev jag seg i huvudet och glömde allt jag tänkt skriva. Och framför allt så stavar jag fel på vartannat ord och börjar tröttna på det. Så nu får det vara färdigt med skrivandet för idag. 
Vet att jag egentligen skulle kunna radera allt, men visst är det skoj med ett inlägg ändå? ;)


Nu blev Wilde visst pussugen. Det lönar sig att tjata på honom att inte springa på borden ;)

Midsommar 2011

Jordgubbar och grädde till frukost på midsommardagen, det hör till! 
Sen att klockan råkar vara snart 2 är ju en helt annan sak.

Midsommarafton blev lyckad iaf. Jobb fram till 3. Sen kom Emelie, Alicia, Jenny, Emma och Linda då blev det lite mat och testa olika sorters drinkar.
Ungefär samtidigt som hälften av oss dansade runt som galningar och andra hälften kastade ut sina kransar genom fönstret bestämde vi oss för att lämna lägenheten och bege oss ut på stan ist. 

Där träffade vi några som vi följde med till skrea för att visa var de bodde, det kändes som en väldigt bra idé när vi bestämde det. Dock kändes det inte lika bra när man börja märka att fötterna värkte som bara den. 
Säger bara det, gå aldrig fram och tillbaka från stan till stranden i högklackat, höll på att spränga fötterna av oss. 
Men efter några timmars vandrande så lyckades vi komma hem, och då sov vi väldigt gott kan jag lova.

Och nu när jordgubbarna råkar vara slut så får jag nog ta en dusch. Passa på innan Tobbe vaknar och vill ha den ;)

Hörs!


Har inga bilder från igår, så får bli en på plutten ist.
Han var ju faktiskt också med igår.
Kan bara säga såhär, mojito var inte favoritdoften för hans del ;)
(och nej, självklart lät jag inte min katt dricka, bara lukta)

haha

Hahha skrek precis till för att jag trodde det sprang in en mus genom balkongdörren. Vid lite närmre titt så såg jag att det var Wildes leksaksmus som för det första är grön och för det andra har legat helt stilla den senaste timmen (eller hur länge jag nu suttit här i soffan).
Så förstår inte riktigt hur mina ögon tyckte sig se att den rörde på sig?  
Och hur tänkte min hjärna när jag trodde det kom in en mus från balkongen, bor ju faktiskt på tredje våning. Känns lite småjobbigt för en mus att klättra dit upp och inte bara att den ska lyckas ta sig upp till tredje våning, den ska även lyckas öppna fönstrerna och klättra genom och sedan stänga efter sig igen utan att jag märker det. 
Det kallar jag skicklig mus!

Men nu pusta vi ut, både Wilde och jag. Det var ju ingen liten mus som försökte göra inbrott, det var bara en liten grön mus som låg och vilade sig mitt på golvet. 
Vilken tur! 


Mycket läskig mus.. 


Wilde ville med vara med på bild, ser du musen eller? ;)

16/6-11

Hejsan hoppsan!

Igår kastrerades ju Wilde, det gick så fint så. Han har fortfarande kvar sin smak för chips iaf, hehe.
Dock var han riktigt arg på veterinären, morrade och höll på. Så han fick bli inlinad i flera handdukar så han inte skulle riva sönder dem. Men tror han hade skött sig bra ändå. 
Under tiden var jag och mamma i Halmstad och shoppade, blev en hel del faktiskt och en mysig dag så jag är nöjd!

På kvällen blev det träning och sedan Varberg med Emelie, Alicia och Jenny. Kollade när lite band spelade, bland annat Daniel Adams Ray. Var rätt mycket folk och så där så det var skoj.

Och idag blev det Göteborg med Emelie och Jenny. Efter en stund kom Jennys pojkvän också. Så idag blev det ännu mer shopping, hehe. Men det gillar vi! 

Så just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 10 så Tobbe kommer hem från jobbet. Och Wilde sitter och slår i min påse, tror han är nyfiken på vad jag kom hem med för skoj saker. Men tänkte väl visa det när Tobbe kommer hem ist. 

Nu vart det slut på ord, så vi hörs! 



15/6-11

Wilde fjant ska operaras i morgon. Eller ja, han ska kastreras och får därför inte äta något mer nu. Skålen skulle bort vid 12 och får inte komma fram fören efter allt är klart. Haha han kommer svälta ihjäl, stackarn. 
Han är ju van att alltid ha massa mat framme och kunna äta var och varannan minut. Lille plutten då. 

Rätt tur att han inte vet vad som väntar i morgon tror jag, då skulle han nog inte ligga och sova så lugnt som han gör nu. Det hade iaf inte jag gjort om jag visste om att jag skulle kasterar dagen efter ;)

Och under tiden Wilde är hos veterinären tar jag och mamsen en liten runda i Halmstad, får hoppas vi hittar något skoj. Annars är vi rätt bra på att bli griniga båda två ;) 

Och Tobbe skulle överraska mig med nytt golv i sovrummet, men han hann bara lägga halva idag men städade undan och ställde alla saker där de var innan så jag inte skulle märka något och så stängde han dörren in till sovrummet osv.
Men självklart märker jag det iaf, pågrund av att jag ser att det ligger tapeter i soporna. Och då blev jag så nyfiken på varför de låg där, tyckte det kändes lite skumt om han fått för sig att börja städa i ett rum vi inte är i liksom, så jag gick in i sovrummet och såg golvet. Så nu tycker han säkert att jag förstört hela överraskningen, men blev överraskad ändå, även om det bara var halva golvet än så länge. Fint av honom att överraska iaf, älskar överraskningar! 

Nu ska jag sova, hörs!


Lille jag med liten fjant på armen..

<3





De två finaste killarna i världen! ♥

02/06-11

Halloj!
Tappade bort hur jag tänkt börja inlägget, så hopper över en bra början, hehe.

Var student för falkenbergarna igår, var hos Madde och firade henne. Trevligt var det!
Hoppas hon fick det bra sen på kvällen när hon drog ut med Jesper och de andra också. 
Var kul att vara nere i stan och se hur glada alla var, fast tycker folket verkade gladare för några år sedan än vad de gjorde igår. Fast det är säkert lika glada nu för tiden, hehe. 

Tobbe är och jobbar och jag är hemma med Wilde, men han är ju typ värre än en bebis så det kan nästan räknas som ett jobb det med ibland ;)
För en liten stund sedan fick jag bada tassarna på honom för att han suttit inne i duschen och lyft bort golvbrunnen och sen tyckt att det var jätteskoj att bada i vattnet som ligger där i, så han var helt äcklig och full med hår och äckligt vatten när jag kom för att "rädda" honom. Men han verkade inte tycka det var så farligt och nu är han lika galen som vanligt igen.

Och för någon dag sedan fick vi bada hela honom för han var helt nerkissad bara för han kissa i sängen. Så då var hela han nybadad och lukta tvål. Var inte jätteuppskattat från hans sida kanske, men gick överraskande bra ändå. 

Fast jag tänkte nog dra och lägga mig snart, Tobbes föräldrar kommer i morgon och ska kakla i köket så kan ju vara bra att vara vaken när de kommer ;)

Ha det bra!


Börjar visst bli lite mörkt.. :O

RSS 2.0