15/6-11

Wilde fjant ska operaras i morgon. Eller ja, han ska kastreras och får därför inte äta något mer nu. Skålen skulle bort vid 12 och får inte komma fram fören efter allt är klart. Haha han kommer svälta ihjäl, stackarn. 
Han är ju van att alltid ha massa mat framme och kunna äta var och varannan minut. Lille plutten då. 

Rätt tur att han inte vet vad som väntar i morgon tror jag, då skulle han nog inte ligga och sova så lugnt som han gör nu. Det hade iaf inte jag gjort om jag visste om att jag skulle kasterar dagen efter ;)

Och under tiden Wilde är hos veterinären tar jag och mamsen en liten runda i Halmstad, får hoppas vi hittar något skoj. Annars är vi rätt bra på att bli griniga båda två ;) 

Och Tobbe skulle överraska mig med nytt golv i sovrummet, men han hann bara lägga halva idag men städade undan och ställde alla saker där de var innan så jag inte skulle märka något och så stängde han dörren in till sovrummet osv.
Men självklart märker jag det iaf, pågrund av att jag ser att det ligger tapeter i soporna. Och då blev jag så nyfiken på varför de låg där, tyckte det kändes lite skumt om han fått för sig att börja städa i ett rum vi inte är i liksom, så jag gick in i sovrummet och såg golvet. Så nu tycker han säkert att jag förstört hela överraskningen, men blev överraskad ändå, även om det bara var halva golvet än så länge. Fint av honom att överraska iaf, älskar överraskningar! 

Nu ska jag sova, hörs!


Lille jag med liten fjant på armen..

Kommentarer
Postat av: Lucas Liljemark

Hej, jadu Johanna du verkade ha fullt upp igår men vad var det för typ utav nytt golv han la och vilken färg?



Och sen du med katten din det går nog säkert bra skall du se....



MVH Lucas

2011-06-15 @ 00:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0