Påsk nu.. vad händer sen då?

Jahaja, klockan börjar ju närma sig 12 nu. Och denna veckan betyder det att datorn ska vara off. Så får bli att sova snart och förhoppningsvis så somnar jag inom tre sekunder som vanligt, haha. 
Snart är det påsk och det betyder påskägg och påskledigt. Fast påsklov blir det inte för min del riktigt än, flyttar fram det till vecka 15 istället. Men jag klagar inte för det! 
Påskägg däremot hoppas jag på att det blir för min del, för det är gott och hör påsken till!

Just det ja, satt och läste om olika högskolor och utbildningar innan. Blir lite fundersam över det där. Menar liksom, vill jag plugga vidare eller vill jag jobba efter studenten? Och väljer jag att jag vill plugga, vad menar jag då att jag vill plugga för något? Och vart någonstans menar jag att jag vill plugga? 
Skulle jag klara av det eller skulle det kännas fel att sätta sig vid skolbänken så snabbt inpå gymnasiet?
Skulle jag kanske jobba lite först och plugga sen?
Eller ska jag kanske bara jobba alltid och aldrig plugga?
Hur ska min framtid se ut och vart vill jag med den? 
Just för stunden är jag lite inne på att jag vill jobba med människor, att hjälpa till och så. Men kommer jag vilja det även om ett halvår? Kommer jag vilja det om en vecka ens? Kanske är det bara just nu jag känner för det? 
Hur vet man vad som är rätt och fel och hur känns det när man vet vad man vill göra?
Förvirrande det ska vara då!  

Nu får det bli att släppa allt vad framtid heter och leva i nuet, för nu ska jag sova.
Godnatt! 




Dagens låt

Eels - Grace Kelly Blues


Höhö

Vila i frid

Dagen har fungerat precis som vanligt så känner inte att det finns jättemycket att skriva om den så hoppar över det idag faktiskt, vill ju inte tråka ut dig mer än du redan är helt i onödan, haha

Så vill istället skriva att de verkar som att de har hittat den försvunna David idag. Ni vet den där killen som försvann den 5 februari utan att någon visste något alls..?
Ja i alla fall, vare sig du vet vem jag pratar om eller ej så har de nog hittat honom idag. I hamnen i Varberg. 
Så hemskt egentligen. Är på en fest, försvinner helt spårlöst. Folk i hela landet blir engagerade och sorgsna även om de inte vet vem killen är. Det bildas olika grupper på facebook där folk hoppas han ska komma hem levande osv. 
Sen hittas han död, i en hamn, nästan två månader efter sitt försvinnande. 
Fast på något sätt känns det skönt. Inte skönt att han är död. Utan skönt att han har hittats. Hans familj och vänner behöver inte längre leta och hoppas. De kan istället börja sin fas att sörja. Aldrig kul att sörja. Men inte heller kul att ständigt leva i en förhoppning av någonting man innerst inne känner är fel. Och inte kul att ständigt leva i ett letande. 
Och nu kommer alla frågor, varför hände det? Vem gjorde det mot honom, eller var det han själv? 
Jag personligen kände inte den här David, skulle detta aldrig hänt skulle jag inte veta att han existerade och jag hade inte haft en endaste tanke på honom. Men nu känner man en sorts sorg. Inte över just honom kanske, utan kanske mer över själva händelsen. Man känner en sorg till hans familj, till hans vänner, ja till alla som var honom nära. Kämpa på och ge inte upp, han finns vid er sida.
Så vila i frid David Birgersson. 





Det trodde du inte om mig va?

Vet du vad?
På onsdag har jag bett min moder komma in till vår lilla stad ungefär i den tiden jag slutar. För då ska jag ta med henne och titta på en klänning. Inget studentklänning, nejnej. Utan en helt vanlig klänning. En sådan klänning som ingen människa på denna jorden kan tänka sig att jag har spanat in hur länge som helst och bara känt "den där vill jag ha!!" En sådan klänning ska jag pröva och kanske investera i. 
Sen den onsdagen då jag har ledigt, då har jag bokat in min moder igen, för då ska vi till Halmstad och titta på en till klänning. En studentklänning denna gång. Och även skor till det. Och allt annat sådant trevligt man kan tänka sig behöva. 
Så nu ska jag skriva en "att göra lista" och sen får det bli att sova, ska försöka hålla min tidsplan att datorn ska vara off innan klockan slår 00.00. Lyckades igår, tänker lyckas idag, och förhoppningsvis i morgon. 
Börjar bli brådis med tid. Skynda skynda! 
Godnatt! 





Plättar i stora lass!

Nu har en ny vecka börjat på salladsbaren, fast kort vecka denna veckan. 
Dagen har gått fint får jag säga. Mycket kyckling har skurits och även städat en hel del. Men börjar vänja mig vid hur de jobbar nu, så nu trivs man till och med rätt bra. Alltid lite segt med praktik, känns liksom lite som att de får en gratis arbetskraft, men om man bortser från det så trivs jag rätt fint.
Tobbe och hans lille vän John var och åt där idag, de kom lagom till att jag slutade så jag satte mig ner och gjorde dem sällskap. Sen blev det att ta mig hemåt för skulle till Stina och göra plättar. 
Så blev ett 70-tal plättar med bacon och sylt. Gottgott. 
Plättar är våran grej om man säger så, vi är typ bäst på det!
Sen efter plättlagningen och plättätningen blev det en promenad med mycket snack om det ena och det andra.
Precis som vanligt. 
Och nu blev det en dusch när jag kom hem och sen har jag bäddat ner mig i sängen för att sova om en stund. 



Stina med lite plättar =)

Dagens låt

Slipknot - Snuff


Underbart!

TjaTja!
Är hemma från Tobbe nu, blev att sova där natten till idag. Och så har jag varit med honom hela dagen, vi har varit ute på en liten promenad och lagat lite mat. Blev biffar och potatismos.
Men nu skulle han iväg och jobba så jag fick åka hem för att sova. 
Nu är jag ju frisk igen så imorgon blir det att ta sig tillbaka till salladsbaren och praktiken. Får se om det blir 4 eller 5 dagars jobb denna veckan eftersom det är påsk sen, hoppas på 4 för är bjuden på påskmiddag hos farmor och farfar på fredag. 
Var mysigt att komma till Tobbe igår. När man öppnade dörren till hans lägenhet så möttes man av ljuset från levande ljus och ljudet av Winnerbäck. Och sen fick man se Tobbe med, så helt plötsligt var man omringad av de tre bästa sakerna här i livet, sin pojkvän, fin musik och levande ljus. Finns bara ett ord för det, underbart!
Men nu blev det ensamt att komma hem, hoppas på att jag får träffa Tobbe i morgon med. Kanske sova där snart med, är helt otroligt hur skönt och tryggt man sover hemma hos honom. Älskar det! 





Svar till kommentar

Svar på kommentar till inlägget "bror".



Svar:
Japp den 11 är det student och den 3 är det balen. Så inte alls länge kvar nu ju. Både skönt och skrämmande på samma gång typ. =)

Bror!

Har fått veta nu att min kära lilla älskade broder inte kommer ta sig hem över påsken. 
Var väl lite beredd på det kanske, men nu är det tydligen bestämt. Tycker det är lite synd, skulle varit roligt att träffat honom lite. Har inte träffat honom sedan i julas eller något sådant så hade suttit lite fint med en träff nu. 
Men jag får väl ta och åka upp till honom istället över någon helg kanske. 
En positiv sak är att han vet att han hinner komma hem till min student, han visste inte innan om han hade tenta och så under den dagen, men tydligen skulle den perioden ta slut någon vecka innan. Så han hinner med säkerhet hem till studenten och kanske även till balen. Det är bra tycker jag, så nu är jag lycklig igen!



Bror min och jag.
Snart är det min tur att stå där med mössan på, kan du förstå det?

Dagens låtar

Scorpions - Send Me An Angel





In Flames - Only For The Weak


Intressant va?

Hej och hallå!
Nu har man vaknat, ätit, tagit hand om tvätt och duschat. 
Det har även slutat regna och snart är vår gräsmatta grön/brun/gul/svart i stället för vit. Och det betyder att våren är här! 
Just nu sitter jag och pratar lite med Anton och funderar på att äta en apelsin och han funderar på en korvtallrik från Skogåspizzeria. Intressant va?
Fast nu tack vare Anton blev jag sugen på pommes, kanske ska man ta och äta det till lunch..?
Ikväll blir det Tobbekyckling iaf, det blir gott!
Så nu vet ni mina matvanor för idag, hoppas ni roades mycket.
Känner att jag bara snackar massa goja just nu, så kanske ska sluta skriva och komma tillbaka när jag kommer på något bra att säga. 
Hörs!

Tråkigt

Jag är jätteuttråkad, roa mig typ? 
Eller ska man gå och sova i ren protest kanske? 
Får nog bli så, godnatt!





Har en liten sak att erkänna

Hej mitt namn är Johanna.
Jag har en liten sak att erkänna.
Det är egentligen inte så liten sak kanske.
Och de flesta vet nog om det redan. 
Men jag känner för att skriva ner det nu iaf.
Anledningen till att jag vill skriva det är för att jag känner det i hela kroppen.
Ja, just precis nu känns det i hela min kropp.
Känns som tusen fjärilar flyger runt där.
Vill resa mig upp, springa ett varv runt jorden och skrika.
För vet du vad?
Jo, jag är kär!

Dagens låt

Kent - Pärlor


kvällen igår typ eller något sådant

HejHallå!
Igår när jag satt ute i solen och läste så kom Tobbe förbi. Han skulle hämta med mig hem till sig. 
På väg hem till honom hämtade vi upp hans grejer till balen. Köpte även en fluga som var i nästan samma färg som min klänning. Så nu kommer han bli jättefin! 
Sen hos honom blev det att skratta åt honom när han misslyckades med att vika sin tvätt, men efter en stund lyckades han fint i alla fall så tror bara han blev nervös när jag satt och studerade honom. 
Sen kollade vi lite tv och efter en stund fick Tobbe för sig att vi skulle baka bröd, så det gjorde vi. Blev ett ört och citronbröd. Så senare på kvällen åt vi brödet och så handlade vi ölkorv, ost och kex osv. Så blev att mysa lite med det. Vem säger liksom att man inte får unna sig lite mys med pojkvännen även när man är sjuk? Speciellt när man har världens mest mysiga pojkvän. 
Snackade lite i tel med Frida med, hon bestämde sig för att hitta en pojkvän som var som Tobbe som både kan tvätta, städa, baka bröd, mysa och har egen lägenhet plus bil själv. Så lycka till Frida!
Sen somnade vi, och idag har inte hänt mycket. Jag åkte hem när han gick och jobbade. 
Väl hemma blev det en dusch och sen handlat lite mat till ikväll. 
Och nu sitter jag och väntar på att min glass ska smälta lite så jag kan göra glassmet av den, för det är gott. 
Hörs!




Dagens låt

Anberlin - The Unwinding Cable Car


Hittade den tack vare att min lilla vän Simon la upp den på Facebook. Tyckte den var lite fin och kunde få en plats här.

Idag är ingen vanlig dag!

God morgon!
Vaknade för en liten stund sedan, hämtade datorn och gick och la mig i sängen igen. Startade lite musik och har bara tittat runt lite här och där. Klockan är ju för tidigt för att det ska vara något roligt folk inne på msn osv. 
Så nu funderar jag på ifall jag ska äta eller duscha först. Känner inte riktigt för något av det, men kan ju inte ligga i sängen hela dagen, då blir jag ju aldrig frisk. 
Solen verkar ju skina lite ute med, så kanske ska man sitta ute en stund med en bok eller något..?
Inatt var en kall natt, sov med mjukisbyxor, varma strumpor och täcke men frös i alla fall. Jag var så kall att det blev svårt att somna. Men när jag somna så sov jag som en lite gris. 
Och idag är ingen vanlig dag, för idag är det våffeldagen! Då ska man äta våfflor och vara glad. 





Nytt utseende, en liten bit på väg iaf

Tack vare Stina har jag nu lagt flera timmar på att pilla med bloggar, först hennes och sen min egna.
Så just nu ser min egna lite konstig ut med header och så, men det är bara för det inte riktigt är klart än. 
Men ska ha den vit och sådant sen så tänkte att jag kunde fixa det nu för skoj skull. Sen bytte jag även plats på menyn igen. Varför vet jag inte egentligen, hade nog bara lust med det. 
Så nu tänkte jag fixa det sista på Stinas blogg med, sen får jag nog vara färdiglekt för idag och gå och sova. 
Är ju faktiskt en dag i morgon också, plus att det är bra att sova när man har feber. 
Så godnatt nu alla fina människor där ute! 




KöksPelle var här

Sitter här med en kopp te och har precis satt in Stinas header på sin blogg, blev fint så hoppas hon blir lite nöjd.
Tycker det är skoj att pilla med bloggen sådär, när man ser resultat och så. Man känner sig lite småstolt över sig själv att man faktiskt lyckas förstå något av alla koder som finns.
Innan ikväll var köksPelle här, så nu är nog allt i köket bestämt, hur det ska se ut osv.  Blir intressant att se resultatet sen när det är klart. Och köksPelle var i alla fall en trevlig liten prick tycker jag. 
Så efter han gått blev det några riskakor och en apelsin, är typ beroende av apelsin och riskakor. Blev även kopp nummer två med te idag, gott. 
Men nu blir det att leka lite till med Stinas blogg, har fått nästan fria händer för att fixa så detta ska bli både fint och skoj!
Hörs!

Stinas header klar, min header halvklar!

Kallt, varmt och kallt om vartannat. 
Mamma säger "det var skönt ute idag, riktigt varmt".
Och här sitter jag inne i min säng och fryser. Har till och med mina converse på mig, och det är inge vilka converse som helst. Utan varma inneconverse. Samma sak som innetofflor (eller vad det nu heter på svenska nu för tiden).
Och jag fryser i alla fall. I vanliga fall brukar alla som tar på sig dem svettas som små grisar efter tre sekunder. Ja det är väldigt varma.
Men man ska la inte klaga egentligen. Jag slipper ju kräkas och äckla mig i alla fall. 

Över till annat.
Stinas header är nu klar. Blev tre olika så hon själv får välja. Sen får hon klaga hur mycket hon vill så får jag hjälpa henne igen om det skulle behövas. Hjälper gärna till!
Sen blev det även att pilla på en header till mig själv. Så nu saknas bara en bild som jag ska ha i mitten. Funderade lite på en bild på mig och Tobbe, tror det skulle vara riktigt fint. Men tveksam på om han vill visa sitt underbart fina ansikte på en blogg som denna. 

Nu ska jag i alla fall äta apelsin och titta på alla serier som går på tv nu vid denna tiden som jag "följt" under denna veckan. Hörs!

Stinas header börjar likna något

HejHej.
Sitter just nu och håller på med Stinas header, så väntar på ett litet svar från henne hur hon vill ha texten. 
Har fått fram en design som jag gillar, så den ska hon få se iaf.
Annars händer det ju inte mycket idag, tillbringar mesta tiden i sängen eller framför tvn. 
Har gjort utvärdering till träningsdagboken, så känner mig duktigt. Sen har jag ätit lite och tittat ett avsnitt av desperate housewives. Efter det blev det en liten dusch. 
Sen när mamma kommer hem igen blir det nog att försöka få ihop ett litet CV. Och ikväll kommer kökPelle som mamma kallar honom, och ska titta på vårat kök och säga hur vi kan göra när vi ska göra om det. 
Skriver la mer sen!




Kärlek!! <3

Fin kille det där

Är hemma nu, har varit hos Tobbe några dagar, ovanligt va?
Vi har tittat på sängar, lagat mat, hittat recept, hälsat på våra familjer, bakat tårta till Thommy som fyllde gammalt och hyrt film. 
Tobbe har även hunnit städa hela sin lägenhet, gjort nyponsoppa till mig, bädda ner mig i både soffan och sängen.
Och jag har hunnit äta mig tjock på godis och chips, blivit sjuk och skrämt Tobbe.
Så helt kortfattat så har vi hunnit med en hel del, lite av allt typ. Så helgen har varit mysig och fin. 
Tillbringade även mina två första dagar som sjuk hos honom, han är bra på att ta hand om mig när jag är sjuk. 
Säger som mamma, han är en fin kille det där. 
Men nu är jag iaf hemma, i min egna säng. Och det är väldigt ensamt. Har blivit tillsagd att stanna hemma resten av veckan från min praktik för att friskna till. Så hoppas jag blir pigg och frisk Johanna snart igen då. 
Imorgon ska jag göra färdigt Stinas header tänkte jag, är lite långsam på den fronten känner jag. Men i morgon är den mitt projekt. Så Stina, ser du detta, vilken färg vill du ha på texten? Och vad exakt vill du att det ska stå för något?
Men nu blir det sova, så hörs!




Jag är dålig, jag vet..

Har varit dålig dataanvändare de senaste dagarna, därför även en dålig bloggägare. Men jag lipar inte speciellt mycket för det faktiskt, känns rätt skönt att ha annat att fördriva tiden med ist för dator. 
Praktiken fungerar rätt bra nu tycker jag, visst är det lite segt och så, men inget som helst fel på själva stället egentligen, utan om man tänker efter är det nog mig det är fel på. Eftersom jag inte trivs i kök så är det rätt svårt att trivas på en praktik som går ut på att vara i kök liksom. Men stället är rätt fint, trevliga människor också.
Snart är det helg och det ska bli riktigt härligt känner jag. Blir lite småjobbigt att inte vara ledig på en fredag eftersom jag alltid brukar vara det dock, men det går nog fint iaf. 
Just nu sitter jag och läser lite om olika högskolor, lite intressant faktiskt. Kanske blir det att plugga lite till någon gång i livet?
Snart blir det iaf att åka till Tobbe, så nu är det nästan helg på sätt och vis. Fast först ska jag nog börja pilla lite på Stinas header som jag lovat att fixa till henne. 
Får väl se när jag hittat tillbaka till en dator igen så jag skriver lite här. Vi hörs!


Mobilblogg

Försöker lyssna efter tystnaden. Försöker höra hur den låter. Den hörs inte. Tystnaden är för svag för att tränga sig fram bakom alla ljud. Aldrig är världen tyst. Aldrig är det tyst där man är. Det vi idag uppfattar som tyst är inte tyst. Det är alltid något ljud som är starkare och tränger sig fram. Kanske är det en bil du hör där långt borta, eller är det en fluga som flyger förbi ditt öra just den sekund du försöker lyssna på det tysta. Kanske är det ljudet av vinden som låter. Undra hur det låter när det är tyst. Undra hur länge man skulle klara av tystnaden innan man fick panik. Men en sak är säker, det är att vi aldrig kommer få höra den riktiga tystnaden..

Praktikdag ett slut, tendinit på väg?

Första dagen på praktiken är nu slut, det var en lång dag. Så hoppas att klockan inser vilket håll den ska ticka åt och att den gör det fort de kommande dagarna, för idag kändes det som att den gick bakåt ist för framåt. 
De som jobbar där är väldigt trevliga och så, så det är det inget som helst fel på. Bara så att tempot är lite för segt för mig och det jag är van vid. Så allt går så långsamt. 
Men nu sitter jag iaf i min säng och vilar mina fötter. Vill ju inte råka ut för en tendinit igen, som läkaren har sagt att jag lider utav. På ren svenska kan man även kalla det för hälseneinflammation.
Jag har ju lite lätt för att råka ut för det när jag står för mycket eller jobbar inom kök, och eftersom jag inte har varit hos läkaren än och fått inlägg till skorna, eftersom vi hade prov i skolan den dagen jag fått tid så jag inte fick ta ledigt, så kommer jag säkert få tillbaka det även under denna praktik. Det känns lite segt får jag säga. Inger kommer inte bli lycklig på mig, inte min idrottslärare heller. 
Nu får det nog bli en liten dusch, känner mig inte allt för fräsch faktiskt. 
Så vi hörs!



Jag och min lilla vän Puh. Han har stort huvud =)

Winnerbäck!

Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig



Nu blir det att sova snart tänkte jag, så man är utvilad och glad flicka i morgon på ny praktikplats. 
Fast tänkte att jag kunde slänga in en liten låt igen, för den är fin och Winnerbäck är kärlek!
Kvällen har inte varit så spännande, har legat i min säng och slappat hela tiden. Tiden gick lite långsamt men det var skönt iaf. Jag gillar min säng. Den är skön. Fast mitt täcke är lite varmt. Men det är skönt iaf. 
Känner mig lite ensam nu. Men det kanske är bra att sakna ibland. Det blir ju så fint när man ses sen. Vi vill ha det fint. Eller iaf jag vill ha det fint. För vi har det redan fint. 
Nu känner jag mig klar. Hörs i morgon.

Våren var nog inte redo än

Blev att promenera ner till Tobbe igen, skulle hämta mina saker, lämna hans nyckel och ta med honom ut på promenad. Så blev en runda till, lite vid ätran och genom stan typ.
Fint, fast började bli lite kallt då. Tror inte våren känner sig redo riktigt än faktiskt, för började snöa när jag var på väg ner till Tobbe. Men har blivit mycket promenad för min del idag iaf, känner mig lite stolt!
Så nu har jag iaf sagt hejdå till honom lite, så får vi se när vi ses nästa gång typ. Eftersom han jobbar eftermiddag i morgon så ses vi nog inte då verkar det som. Så inatt blir det att sova själv för första gången på en vecka typ. Kommer nog bli lite ensamt. 
Imorgon är det praktik som gäller, hoppas på att det finns lite att göra där jag ska vara. Det är typ det enda "krav" jag har, att det ska finnas saker att göra så tiden går rätt fort och man slipper sitta och stirra rakt in i en vägg en hel dag. Eller i fyra veckor närmre bestämt. Men det återstår att se. 
Nu får det nog bli lite msn eller lite tv kanske. 
Hörs!




**

Black Veil Brides - Knives And Pens


Vår nu?

Tror bestämt att våren börjar vilja leva fram nu. Har varit soligt och fint många dagar nu ju. 
Blev att promenera hem från Tobbe idag med. Tycker att folket går väldigt långsamt i denna stad, man nästan springer ju förbi alla. Så fort går jag ju inte precis. Men det är ju iaf trevligt att det är så mycket folk ute i solen och promenerar idag.
Igår blev det iaf att vara med Tobbe på kvällen, han ville inte vara själv och sova.
Så på eftermiddagen så blev det att baka syltgrottor, en del blev faktiskt riktigt fina medan vissa så rann sylten på fel håll och lämnade hålet, men de smakar nog lika fint iaf. 
Sen på kvällen blev det att laga lite god mat, hasselbackspotatis med lövbiff, kantarellsås, champinjoner och bacon. Riktigt gott!
Blev även att titta lite på melodifestivalen, det var ju faktiskt final och jag har inte sett det någonting alls innan i år och man ville ju veta lite vem som vann iaf. Tror dock inte vi kommer klara oss så bra med henne, fast det hade vi nog inte gjort med någon annan av bidragen heller. 
Sen blev det att sova. Ville inte släppa Tobbe när han skulle till jobbet idag, ville att han skulle krypa ner till mig i sängen igen. Blir så ensamt när han går. 
Nu ska jag äta en apelsin. Hörs! 




''

Poets of the fall - Diamonds For Tears




Soool

Idag vaknade jag vid 9, så blev det dusch och så. Sen en runda in mot stan för att snacka med dem på min praktikplats om tider osv. men hon var och handla så skulle komma tillbaka senare igen.
Så blev att promenera hem ist, och där sitter jag just nu. 
Solen är hur skön som helst och man vill bara vara ute hela tiden, tur att jag har varit ute mycket idag. 
Snart får det nog bli att ta sig ner mot stan igen, sen en runda hem till Tobbe med. Får se om han hittat hem då eller om han tränar. Sen vet jag inte än om det blir att stanna där inatt med eller om han kanske vill vara själv för en gång skull. Han verkade ju lite trött i morse och kanske bara vill vara hemma ikväll och sova tidigt. Vi får se vad han säger helt enkelt.
Ut i solen nu, hörs!





Lite kort bara

Goddag, goddag!
Sitter hemma hos Tobbe. Åkte hit igår kväll, har sovit här och så. Han har ju iofs jobbat idag men jag roade mig genom att sova. Det var skön!
Så nu duschar han och jag passar på att skriva här lite.
Ikväll blir det att äta hemma hos Jessica/Tobbes föräldrar, trevligt.
Vad som händer mer idag vet jag inte riktigt än, lär la inte hända speciellt mycket kanske.
Men nu var Tobbe klar. Hörs senare!

En vecka i korthet typ

Det har inte varit den mest aktiva uppdateringen de senaste dagarna känner jag. Har inte varit vid datorn typ.
Men nu är jag iaf hemma igen efter ännu en vecka i Båstad. Fast denna veckan har inte varit som vilken vecka som helst. För det första hade vi helskumt schema och knappt några lektioner alls. Typ max två om dagen och vissa dagar inte en enda. Skönt får jag säga. 
Sen har även Tobbe och Thommy varit nere hos oss hela veckan, i tisdags var de med i skolan. Tror Thommy trivdes rätt bra där, han verkade känna sig som hemma. Iaf efter han fått kaffe. 
Riktigt mysigt och härligt har det varit att ha dem där, mest Tobbe då såklart. 
Så fick jag åka med dem hem idag med, blev att roa sig med ett stopp på Donken och att titta på sällskapsresan. Och jädrar vad trött jag blev sista biten, var till och med så trött att jag missade att säga vart man skulle svänga när man ska till mig, så Tobbe körde för långt. Men det löste sig fint iaf. 
Igår var det klassfest, trevligt det med ju. Sen slutade det med att vi drog till en lite större fest och efter det blev det att gå hem igen. 
Så nu är jag i Falkenberg igen, har praktik de närmsta fyra veckorna så blir att stanna här länge denna gång. 
Hemma har jag hunnit ta en dusch, packa upp och att slänga mig i sängen, där jag är nu. 
Får se vad som händer ikväll, inget planerat än så länge. 
Tjarrå!

Låt oss leva!

Precis inkommen efter en härlig promenad i solen nere vid havet. Riktigt fint var det!
Blev att promenera typ 45 minuter och sen sätta mig på en bänk på en bunker och titta ut på havet i 45 minuter med. Solen var riktigt varm och skön med. Skulle kunnat vara ute hur länge som helst kändes det som. 
Folk frågar mig, vill du ha sommar nu? Mitt svar på det är att jag inte alls vill ha sommar nu. Jag vill leva här och nu, visst sommaren är hur härlig som helst och visst vill man vara där vissa stunder.
Fast i det stora hela vill jag vara kvar här nu, vill få uppleva när vintern går från att vara vinter till att bli vår och sedan bli sommar. Vill kunna njuta av vårsolen och när alla blommor börjar titta fram. Vill inte att det redan ska vara över.
För visst är det härligt att leva i ett land där det faktiskt finns olika årstider med olika väder och temperaturer. Iaf jag tycker det är helt underbart! Så låt oss leva här och nu, ta vara på det vi lever med nu, sommaren kommer tids nog iaf.

Ledig idag!

Enligt schemat har vi en lektion idag, dock är vår lärare hemma för vård av sjukt barn. Så nu helt plötsligt har vi noll lektioner idag, vilket tyder att vi är lediga hela dagen. Har enbart en lektion i morgon med, för vår lärare har planerat in att sitt barn är sjukt i morgon med så hon inte kan komma till skolan. Helt okej i mina ögon!
Så blev att gå upp 9 idag, duscha och så. Sen har jag påbörjat och gjort klart prisberäkning. Har även skrivit träningsdagbok. Känner mig riktigt duktig får jag säga. Tänkte läsa lite på matkulturen nu med, så blir det inte så jättejobbigt i morgon att lära sig allt. 
Blev positivt överraskade i morse med, Tobbe och Thommy kom hit. De hade sagt att de skulle komma vid 3. Men deras klockor går nog fel, för min klocka var då inte mer än typ 10 eller något sådant. Men trevligt iaf!
Nu är de med Jessica i skolan och jag sitter här i solen (inne i köket iofs, men solen lyser in på mig iaf), har ju som sagt pluggat massa och så. Riktigt varmt och härligt är det här nu. Kanske skulle man ta sig ut på en liten promenad?
Jo, men så får det nog bli. Hörs sen!
Just det ja, om du läser detta mamma. Ring mig ikväll angående studentmössan. Om du inte läser detta eller inte orkar ringa så ringer jag dig ist. Pusselipuss!





Grattis!

Ja, må han leva,
ja, må han leva,
ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva,
javisst ska han leva,
javisst ska han leva uti hundrade år! 

Min vän Granholm fyller 18 idag, grattis till honom!
Hoppas du får en bra dag!




kärlek

Mitt hjärta rusar av lycka,
Allting har förändrats.
Dagen snön faller kan jag tycka,
Låt stormen slita och rycka,
Låt den ta och ge,
Vi kommer snart få se,
Den kärlek jag vill ge till dig,
Som jag även hoppas du vill dela med mig,
Av kärlekens kraft och mod,
Förvandlas allt mitt blod,
Kall storm blir varm och god,
Så låt den hållas!
Jag ger natt och dag,
Min älskades behag.
Stark gör han mig - och svag,
o, den underbara!


Oboy och vatten!

Hallojhalloj!
Framme i Båstad för någon timma sedan. Så sitter här med lite oboy och vatten. 
Funderade på om jag ska plugga nu eller i morgon, har beslutat att ta det i morgon. Man ska skjuta fram allt så länge det går, då mår man bra och blir inte det minsta stressad och frustrerad. Eller kanske det var tvärt om?
I vilket fall som helst så ska man inte plugga såhär sent när det handlar om matte! 
Så vad jag gör nu är en bra fråga. Försöker vara social med Anton på msn, men vi har båda lite svårt med stavning och att förstå varandra, så blir lite rörigt och skoj. Fast då är det ju iofs precis som vanligt, så det är lugnt. Vi förstår varandra bra iaf!


Svårt val!

Nu har man ätit och tittat lite tennis. Tennisen gick ju inte så bra kanske, men trevligt iaf. 
Snart bär det av mot Båstad igen, känns lite segt faktiskt. Varför det gör det vet jag inte, kommer bli en lugn vecka och så, men känns ändå lite småjobbigt. Men blir nog bra när jag väl kommer ner, det brukar det ju kunna bli. 
Funderar också på om jag ska ta med mig mjölk ner eller om jag ska leva på te och nyponsoppa denna veckan, svåra val här i livet! 
Skulle ju inte klaga på att få packa med mig Tobbe ner redan ikväll faktiskt och sedan ha honom med mig hela veckan. Det hade varit jättefint! Fast så blir det ju inte, man kan ju inte alltid få som man vill har jag hört. Lite synd det! 
Nu ska jag iaf räkna ut hur mycket pengar jag har kvar på mitt tågkort och se om jag behöver fylla på det eller inte. Så vi hörs senare! 


Hemma nu, Båstad ikväll

Hemma från min Tobbe nu, han skulle iväg och jobba igen så blev lite bråttom där på slutet. Men vi klarade det nog rätt bra iaf tycker jag. 
Så nu sitter jag iaf och funderar över ifall jag ska sitta kvar här eller om jag ska gå och titta på tennis på tvn. Brorsan är ju faktiskt med, så kanske borde man sitta och heja lite fint på avstånd.
Riktigt härligt väder är det ute nu med, promenerade från Tobbe innan och det var verkligen riktigt skönt!
Ikväll blir det Båstad, slapp vecka som väntar. Bara en lektion i morgon, mellan 2 och 4. Och sen fortsätter hela veckan ungefär på det viset med, helt okej om jag får säga det själv.
Får väl se om Tobbe och Thommy får för sig att komma förbi en sväng med, skulle vara mysigt. Har ju inte så mycket plugg denna veckan heller som förra, så är nog inte riktigt lika trött får vi hoppas. 
Men nu får det bli lite tennis och sen lite mat. Uppdaterar nog igen när jag kommer till Båstad, om inte ett inlägg innan det med. Det får vi se! Hörs! 



Hos Tobbe

Här sitter jag hemma hos Tobbe medan han är och jobbar. Börjar vänja mig vid att vara här nu så känns precis som när man är hemma och ensam. Man sitter framför tvn med datorn i knät och en skål med godis vid sin sida. Inga konstigheter med det inte. 
Sen blir det att somna här helt ensam och när man sedan vaknar i morgon så ligger Tobbe bredvid mig.
Ifall han inte lyckas väcka mig när han kommer hem då vill säga, för då får jag ju somna med honom bredvid mig också en gång. Det blir fint. 
Har iaf precis varit en jättefin flickvän till en ännu finare pojkvän och diskat all disk som fanns. Även om jag fick berättat för mig att jag inte skulle göra det utan att han fixar det själv i morgon, men så blir det inte! Förlåt Tobbe men nu får du komma på något nytt att roa dig med i morgon ist för att diska, hoppas du överlever iaf!


Joshua Radin

Joshua Radin - Only You



Djungelvrål och bilder

Då var man klar och så, eller iaf nästan. 
Har fått erbjudande om att köpa ett paket djungelvrål också, jag tackade nej. Dock hade det ju inte suttit helt fel med annat godis. Tycker det är konstigt att jag inte är tjock med tanke på allt jag äter. Men det är jättebra att äta och äta utan att det syns. Det tycker vi om! 
Har tagit lite bilder nu med, lite konstigt ljus tack vare solen kanske, men de får bli bra så iaf. 





Jag tycker det är trevligt med bilder på en blogg, det blir så mycket roligare att läsa då på något sätt. Fast det kanske bara är jag som tycker..?

Solen lyser och jag är lycklig

God morgon! 
Är det inte konstigt egentligen hur lätt solen påverkar oss människor. Allt känns så mycket lättare och härligare om man bara får känna eller se solens strålar lite. 
Alltid när jag ser solen så får jag lust att åka ner till stranden. Inte för att sola och bada, det är lite för kallt för det än, utan mer för att bara få stå där. Titta ut över havet och känna efter hur fint ens liv faktiskt kan vara ibland. Känna hur bra vi människor här har det. 
Så nu sitter jag här, dricker en kopp te, tittar ut på solen och alla små fåglar och lyssnar på lite musik. Känner mig som en gammal tant när jag skriver det. Förstår verkligen varför människor roas utav det, för det är ju verkligen hur härligt som helst. 
Men nu ska jag ta tag i mig själv och göra mig klar och fin, sen försöka få tag på lille Tobbe och se vad som händer idag. Stranden kanske? 

Stora tankar i min hjärna

Tänkte på en sak innan. Tänkte skriva ner det här, för det var en jättebra sak. Det var en sådan sak som kändes viktigt att dela med sig utav, att få visa mina tankar och åsikter om. 
Dock är minnet bra men väldigt kort, så jag har glömt. Mina tankar har kommit och gått. 
Så vad jag ska filosofera över nu vet jag inte riktigt. Känns så stort att börja tänka på frågan om vad meningen med livet är eller hur stort universum är eller kanske vad som händer efter döden. Börjar jag fundera över det nu så kommer jag ju aldrig få sova. Det vore ju inte så himla bra det kanske. 

Jag är typ trött men pigg. Uttråkad men road. Allt på samma gång. Så vet inte om jag ska sova eller vara vaken. 
Fick precis ett litet rim skrivit för mig. Handlade om mig, mina ben och energi dricka. Tjusigt får jag säga!
Och nu började jag precis prata om döden och livet efter döden, livet här och nu och fred på jorden med en kille på msn, så nu kommer jag väl aldrig att sova gissar jag på. 
Tog väldigt lång tid att skriva detta inlägget, därför kan det upplevas lite hoppigt kanske. 
Men nu säger vi godnatt här så skriver jag mer i morgon. 



Svar till kommentar

Svar på kommentar till "Photoshoplärare sökes"



Svar:
Klart jag är nöjd, kommer bli skitfint! Lite ovanligt att se dig i såna kläder bara, men var helt klart jättefint! =D Tycker du får hjälpa mig med det du känner att du kan och vill iaf. Så kan jag få ny header med, det är bra! =D Och när jag tröttnar för att jag är så seg i min hjärna och inte kan lära mig något kan du krama om mig och pussa mig och säga att jag inte alls är så dålig som jag påstår. 

Photoshoplärare sökes!

Har märkt en sak idag. Jag har märkt att jag kan behöva en liten kurs i Photoshop, för jag minns verkligen ingenting!
Satt och försökte friska upp mitt minne lite precis, gick inget vidare om man säger så. Allt sluta med att jag gav upp. 
Någon som kan och gärna vill visa mig?

För övrigt idag har jag varit hos tandläkaren, gick bra. 
Sen blev det att ta sig in till stan. Så gick vi runt lite där. Tobbe och Thommy prova kläder till balen, fint!
Tog lite tid och så, men nu har de ju iaf hittat. Fast Tobbe måste veta färgen på min klänning exakt så det blir rätt till honom osv. Det löser han nog fint!
Så när man kom hem mötte jag mamma, så blev en liten promenad med henne. 
Det blir att skriva i träningsdagboken, massa promenad idag.
Nu blir det mat, hörs!




Kategorier

Goddag!
Nu har jag fixat två nya kategorier, en som heter "musik" och en som heter "texter".
Anledningen till detta är för att jag vill göra det lite lättare att hitta det man söker i min blogg.
Så alla låtar jag laddar upp hamnar under kategorin "musik" och under kategorin "texter" tänkte jag lägga alla texter jag skriver som inte handlar om mitt liv, utan mer typ dikter eller så.
Vet att jag inte brukar publicera så mycket dikter här längre, men funderar på att börja lite lätt med det igen så tänkte att det kunde vara en fin början med en kategori för just det ämnet. 
Så söker du något av just de två sakerna är det bara att titta i menyn och under kategorier, mycket svårare än så är det inte.
Nu ska jag fixa mitt hår och sen ta mig ner till stan. Hörs senare.

Winnerbäck

"Jag tror på duvan som vet vart den ska,
jag tror på godhet och bättring"

Lars Winnerbäck - Dom tomma stegen



Mobilblogg

Då var man nerbäddad i sin säng nu, riktigt skön är den! Som jag planerade så skulle jag sovit tidigt idag, jag lyckades inte så bra som jag hade tänkt, så får väl försöka bättre en annan gång. Fast trött är jag nu, är sådär trött att jag precis somnade till lite lätt några minuter. Så nu får jag sova. Lite ensamt dock, får leka med tanken. Hörs!

Usch!

Jag vill ha ny header, blir galen! 
Vill du ge en hjälpande hand, eller ett litet tips eller något sådant så säg ifrån! 
Har typ noll idé om hur jag vill ha den och därför orkar jag inte börja pilla med bilder hit och dit. Men vill verkligen inte ha kvar den jag har nu, gillar den inte alls. Den ligger på minus 10 på gilla skalan. Och det är inget bra betyg vill jag lova!
Usch!

Sjung om studentens lyckliga dagar!

Har precis pratat lite med min älskade broder i telefon. Blev att prata om allt från te till studentmössor med doft och datorer som inte fungerar som de ska. 
Han började sjunga på en låt med, som jag nu har på hjärnan. Studentsången du vet, "sjung om studentens lyckliga dagar" så sjöng han den med jättemörk röst och tyckte att jag skulle springa runt så på stan i morgon. 
Sen försökte han komma på vad han mest såg fram emot till frukost nu när han ska till Stockholm och bo på hotell och döma tennis hela helgen. Han kom inte fram till något mer än att han ville att det skulle finnas massa saker att välja på. 
Imorgon ska mamma ta med min dator till jobbet med, så får vi se vad de säger om Photoshop osv. Fast har ju min gamla kvar så det är lugnt. Blir nog inte mycket dator under dagen i morgon iaf, ska ju in till stan och till tandläkaren. Tycker det är trevligt att vara ledig på fredagar på det här viset, man hinner med så mycket på en helg då känns det som. 
Så nu planerar jag att sova, eller snart iaf. Får bli lite Winnerbäck först känner jag! 
Ska nog även sätta mig och skriva lite, alltså liten dikt eller så. För det var rätt längesedan och jag känner inspiration till det nu, så då är det bäst att ta vara på inspirationen. Så vi hörs!




Praktiskt prov i restaurang idag

Nu är det helg! 
Idag hade jag praktiskt prov i restaurang. Gick ut på att laga en tre rätters. 
Man skulle försöka vara nyskapande men även att få det att smaka så bra att man skulle kunnat servera det på en restaurang och tagit 300 kronor för det. Inte det lättaste kan jag lova. 
Men det gick ju rätt fint till slut iaf får jag säga. G+/VG- i betyg är ju inte fy skam när man har Inger som lärare. 
Min förrätt var det som var bäst och mest nyskapande. Även det jag blev mest nöjd med, både i smak och utseende. Så jag är helt klart nöjd. Känns skönt att ha det gjort nu med, så slipper man tänka mer på det. Inte för att jag varit så nervös över det precis, men iaf. 
Så nu kom jag nästan precis hem till Falkenberg igen, slängde mig i sängen det första jag gjorde när jag kom hem. Är riktigt trött nu kan jag lova. Planerar att sova tidigt idag och länge i morgon, får se hur det blir med den saken.
Ska ut och träffa Stina, det blir mysigt. Har inte träffat henne på jättelänge nu, eftersom hon har varit i Thailand.  
Hörs! 




Sova

Packat klart nu, eller egentligen inte, men har valt vilka kläder jag ska ha med mig hem, resten får jag packa ner i morgon någon gång när det passar.
Så nu är jag nerbäddad i sängen, precis godnatt smsat med min mamma lite. Frågade även om hon kunde kila över till netonnet och samtala lite med dem om min dator, hon skulle nog fixa det på fredag. 
Just nu händer det inget skoj alls, har redan kollat facebook och alla andra sådana spännande sidor miljoner gånger ikväll och det är ingen skoj på msn. Iaf ingen som är social med mig. 
Eller det var en snubbe, men när jag sa att jag vägrar starta min cam precis när jag kom från duschen så blev han lite sur, sen när han frågade om jag hade pojkvän var jag tydligen inte intressant längre för han fick väldigt bråttom med att sluta prata med mig helt plötsligt. Omogen kille kallar jag det där. 
Så ja, nu funderar jag faktiskt på att sova. Gissar att Tobbes mobil kanske har dåligt batteri igen, för gick inte att leverera sms till honom mera. Och eftersom det gick fint att smsa med moder min så gissar jag på att min mobil mår rätt bra iaf. 
Så kan ju lika bra sova nu, så är jag pigg och glad tills i morgon och tills min slappehelg börjar. 
Känns som detta kommer bli en helg då jag tillbringar mycket tid hemma, med min mamma och pappa. Visst, du kanske inte tycker det låter så skoj, men jag har inte varit hemma och knappt träffat dem på hur länge som helst känns det som, så tycker det ska bli rätt skönt faktiskt. Får försöka starta tävlingen "vem somnar i soffan först idag", jag gissar att pappa vinner. 
Fast nu ska jag starta tävlingen "Hur många sekunder tar det innan Johanna sover idag" för mig själv. Undra om jag vinner över min tid igår, då tog det inte speciellt lång tid. Fast då hade jag ju iofs Tobbe precis bredvid mig och han kliade mig så skönt över ryggen så jag blev helt avslappnad. Får helt enkelt leka med tanken att han är här nu med. 
Godnatt, sov gott! Hörs i morgon!




Favorit i repris.

Ta tag i mitt liv nu?

Nu är jag ren och fin igen efter en dusch, skönt det!
Blev förövrigt väldigt, väldigt trött just nu. Vaknade precis upp ur någon sorts försvinnande, eller vad man ska kalla det. Satt och stirra rakt fram hur länge som helst, utan att egentligen tänka på något speciellt alls. Det är då man märker att man antingen borde sova eller göra något mer viktigt med sitt liv. 
Dock har jag ju inte speciellt mycket ork att ta tag i mitt liv just nu, klockan är ju nästan mycket. Så får nog bli att stirra rakt fram en stund till eller kanske sova. Skulle vara redigt skönt att somna nu vid halv 10 typ och sova enda tills klockan ringer vid 7 i morgon. Kanske borde jag satsa på det? 
Kom ju iofs på att jag måste packa lite med, åker ju hem i morgon igen. 
Gillar inte att packa när man inte vet vad man ska göra under helgen, blir så svårt att bestämma kläder då och jag orkar ju inte packa ner onödigt mycket kläder. Blir så jobbigt att bära på då. 
Nej, nu får det nog helt enkelt bli att borsta tänderna iaf, så jag inte kränger i ännu mer godis. 

Dusch?

Har precis ätit lite kvällsmat. Tänkte ta mig en dusch, men hittade godis ist så blev att stanna en stund till.
Så sitter här och kollar runt på lite olika bloggar osv. Emma sitter vid Jessicas dator och lyssnar julmusik och Jessica sitter och syr. 
Är lite smått uttråkad faktiskt. 
Just det ja! Blev att boka Green Day biljetter innan, så om några månader är det jag och Jessica som tar oss till Göteborg! SkojSkoj! 
Nä nu ska jag tvinga Emma att duscha så jag kan duscha efter henne någon gång.
Hörs!





Saknar min Tobbe nu!

Den lilla tjejen med stora tankar

Vet att det varit lite dålig uppdatering och sådant de senaste dagarna. Ska jag vara helt ärlig så har uppdateringen bara följt min tid vid datorn, för har inte suttit mycket vid datorn alls den senaste tiden. 
Eller visst i söndags satt jag ett tag, men då skrev jag ju även rätt många inlägg, men sen runt om den gången har jag inte varit så stor dataanvändare så därför inte heller så stor bloggskrivare. 
Jag skriver ju egentligen min blogg mest för att kunna berätta för mig själv och de som vill veta vad som händer i mitt liv just nu. Jag använder den lite som en dagbok, för att må bra och för att kunna gå bakåt i tiden och se vad jag gjort i mitt liv osv. Men även om jag tänkt att den enbart ska användas just då jag själv känner för att skriva och berätta så har det inte riktigt blivit så. 
Jag kan få lite skuldkänslor om jag suttit vid datorn men inte skrivit blogg. Det känns som att jag på något sätt sviker mina läsare, även om jag inte har speciellt många per dag alls. Men för mig är det inte viktigt att ha många läsare varje dag, utan för mig känns det viktigt att den som vill och bryr sig ska kunna läsa om mig och mitt liv. Jag vill inte att någon ska känna sig tvingad att läsa vad jag har att säga, jag vill att de ska veta för att de vill det själva. 
Ibland funderar jag över vad jag tjänar på att skriva en blogg ist för att skriva en vanlig dagbok. Varför vill jag att vem som helst ska kunna läsa, varför håller jag inte mig och mitt liv inom mig själv och mina egna tankar?
Svaret på det är för att jag inte klarar av att hålla mina tankar inom mig. Sen dess att jag började skriva blogg, då menar jag när jag började skriva nästan varje dag och inte en gång var tredje månad, har jag släppt ut så mycket känslor och tankar. Det känns som om att något som var väldigt tungt att bära på har släppt från mig och mitt hjärta. 
Jag älskar att skriva, tycker det är lättare att skriva än att prata. Därför skriver jag.
Jag gillar att få fram mina åsikter och tankar, men blir ofta osäker på dem när folk ger kritik. Därför skriver jag, då kan jag förklara precis hur jag tycker och tänker och vara säker på min sak även om folk börjar säga emot. 
Jag gillar att synas, att synas på ett diskret sätt. 
Får ofta höra "Du är den lilla tjejen med stora tankar". Då förstår jag varför jag skriver om mina tankar och mitt liv i en blogg. Varför jag skriver det på ett ställe där precis alla kan läsa. Det vore bara dumt av mig att hålla allt i en liten sluten bok. Jag vill ju faktiskt höras.

Måste plugga

Hemma från skolan nu då, två och en halv timmas naturkunskap är inte att leka med om man säger så, speciellt inte om man har en timmas samhälle precis efter det, samhälle är inte så intressant precis. 
Men vi klarade det. 
Nu försöker jag plugga lite, men vet inte vad jag ska börja med så blev att skriva här ist.
Snart kommer det gäster hit, Tobbe och Thommy. 
Borde plugga lite nu, skriver nog mer sen. 
Hörs!

Min dag

Idag var en dag då jag inte ville vakna och gå upp ur sängen. Sen öppnar jag dörren till mitt rum och tittar ut genom fönstret och ser att det snöar, då ville jag ännu mindre gå upp. 
Blev iaf att tvinga mig själv att ställa mig i duschen ist för att lägga mig i sängen igen. Sen la jag mina lakan i tvätten för att frestelsen att gå och lägga sig skulle försvinna. Det hjälpte lite, plus att jag nu har nytvättade lakan, alltid ett plus det med!
I skolan blev det först två timmars matte, gick faktiskt rätt bra om jag säger så. Det är bra att sitta bredvid Jessica, hon förstår och kan hjälpa mig. 
Sen blev det rast en timma, efter det skulle vi ha projektarbete. Men ingen lärare kom så vi tog rast en timma till. 
Sista lektion på dagen var samhälle och den gick ut på att rita framsidor till tidningar och sedan snacka om skillnaden på den riktiga och den vi själva gjort, så fruktansvärt onödigt!
Sen blev det att åka hem, äta lite. Gå och handla osv. 
Ikväll blev det pannkakor! Och nu sitter jag här. Mycket mer har ju inte hänt i mitt liv idag. 
Ikväll får det nog bli att sova tidigt, redigt trött!





5. Söndag

Såja, då var vi nu inne på rätt dag igen. Har skrivit ifatt mig nu, känns bra. 
Blev att även denna dag vakna hemma hos Tobbe, mycket mysigt får jag säga.
Dagen har inte haft allt för mycket att bjuda på, mer en chilldag som gick ut på att ligga i sängen halva dagen. 
Åkte och köpte sallad med och hyrde en film. Filmen minns jag inte namnet på, men den var lite småskoj i början sådär men blev rätt dryg efter en stund. 
Efter detta åkte vi hem till mig, åt middag med mina föräldrar. Sen fick jag lite panik då jag insåg att klockan var rätt mycket, så blev att packa lite för att ta mig till Båstad. 
Riktigt jobbigt är det att säga hejdå till Tobbe på stationen, men riktigt fint samtidigt. Så jag både gillar och inte gillar det. Men man vet ju att man snart åker hem igen och att man då kan få träffa honom. 
Väl nere i Båstad blev det en liten promenad, snackade även med Frida i telefon en stund. Trevligt!

Känner att min hjärna börjar bli trött nu, orkar inte skriva så mycket mer. Nu vet du ju iaf vad jag gjort sen sist (om du läst i rätt ordning). Så ny vecka i morgon och säkert mer bloggande då. 
Nu får det nog bli att sova lite kanske. Godnatt! 

4. Lördag

Idag var det lördag och vi bestämde oss för att baka, det slutade med att vi inte bakade utan att Tobbe lagade mat ist för klockan hann bli lite mycket innan vi bestämd vad vi skulle baka, handlat till det och att jag slutade klia Tobbes rygg. 
Fast man kan ju inte lyckas hinna med allt här i livet. Maten blev i vilket fall som helst riktigt god, tror jag har valt en perfekt pojkvän som till och med lagar mat till mig, även om det är jag som går restaurang! 
Sen efter maten blev det att försöka få med Jessica och Thommy ut, det gick efter ett tag. Så åkte och hämtade dem och drog hem till Tobbe igen, efter en stund där blev det att ta oss in till stan. 
Sen vad som hände i stan tänker jag inte skriva, både för att det kommer bli allt för långt inlägg och även för att om du inte var med så vet du säkert inte vilket folket är ändå och då är det inte skoj att läsa om det och var du med behöver du inte läsa om det, då du förhoppningsvis redan vet vad som hände. 
På vägen hem från stan fick jag iaf gå och höra på Tobbes tjat om att han behövde en toalett och så fick jag höra honom sjunga. Mycket trevlig kväll och natt får jag säga.
Fick även lite bilder på Tobbe nu, jag "tvingade" honom att skicka. Blev helt kär på nytt, mitt hjärta stannade för en stund och sen tog det trippel slag på det. Och de enda ord jag får fram är något i stil med 
"aaaaahmaaaagaaaaaaaah!" Vad jag vill ha sagt med de ordet förstår jag inte riktigt själv, men det är redigt positivt kan jag tala om. 




Kärlek på honom!!

3. Fredag

Blev att vakna upp hemma hos Tobbe idag, underbart är det!
Vi åkte hem till Tobbes syster och hälsa på, två små barn fanns det där med. En liten och en ännu mindre. Så fina verkar de vara!
Efter vårat mysiga lilla besök där åkte vi och köpte fika. Blev en chokladboll, det är ju nästan ett måste när man fikar känner jag, dock smakade den väldigt mycket kaffe, det var lite synd för annars var den riktigt god. Blev även en bulle för min del och ett wienerbröd för Tobbe. Så blev det att åka hem och fika det med lite saft. 
Min Tobbe är så sjukt mysig kille så man vill äta upp hela honom, fast har kommit fram till att om jag äter upp honom får jag inte ha kvar honom och det skulle ju vara lite synd, så jag låter bli helt enkelt.
Sen på kvällen blev det att dra in till stan, skulle se eller lyssna på, eller vad man nu säger, Jessicas kompis Fia som sjöng tillsammans med en kille där. Så blev att äta lite där och sådant trevligt. 
Sen efter det skulle vi egentligen gått ut lite men blev inte så. 
Jag och Tobbe åkte iaf hem till honom, då blev det lite tv och sådant. Dock kände vi oss rätt uttråkade, eller värst var nog jag. Så vi gick och la oss ist för att sova.
Måste säga att även om kvällen inte riktigt blev som den var tänkt så älskar jag verkligen varje sekund jag delar med Tobbe. Jag är lycklig i hans närvaro och vad vi än gör så är jag glad om jag bara får göra det med honom. 

2. Torsdag

Idag blev det att ta tåget mot Göteborg med Emma och Frida, för idag skulle vi vara modeller. 
Först och främst vaknade man lite lätt utav att Tobbes klocka ringde, men bestämde mig för att det inte gällde mig och somnade om innan jag ens hann märka att han hann reagera. 
Sen någon, eller några timmar senare ringde min klocka och det blev lite dusch och frukost precis som vanligt. Kändes dock lite ovanligt att springa runt i Tobbes lilla lya och plocka i hans grejer utan att han fanns där någonstans. 
Sen blev det att låna hans bil och ta mig till stationen. Träffade Frida och Emma, åkte tåget mot Göteborg. 
Väl framme blev det att gå runt lite, sen äta på McDonalds och sen försöka hitta till rätt ställe. 
Gick till fel fotostudio först, men fick en liten vägbeskrivning och hittade sedan rätt. 
Väl framme blev det att få håret fixat och att bli sminkad. Lite trevligt att bli ompysslad på det viset kände jag.
När det sedan var dags för att fota blev det genast väldigt intressant. Sitta i konstiga poser och försöka se bra ut på samma gång är inte riktigt det lättaste om man så säger. Vet inte vem utav oss som såg mest smidig ut egentligen, under början var det nog kanske jag. Tror dock det beror på att jag fick se hur det skulle gå till medan både Emma och Frida fotades. 
Så vi höll på att fotas ett bra tag, dock kom det svåra först då vi skulle välja bilderna vi skulle köpa. 
Det är ju inte de billigaste bilder man kan få tag på om man så säger, så jag bestämde mig för att vilja ha 11 bilder, man fick en gratis och om man köpte 10 så var det ett så kallat paketpris och man fick det lite billigare. 
Men att välja ut 11 av 60 bilder är inte så lätt kan jag tala om. Men vi lyckades och jag gick därifrån glad och rätt mycket fattigare. 
Blev att ta tåget hem och väl hemma blev det att åka till Tobbe igen, då bjöd han mig på räkwok, mycket smarrigt får jag säga. Sen senare kom Emma och Frida dit och vi gick en liten promenad och efter att de åkt hem blev det bara jag och min lilla Tobbe kvar, då blev det lite tv och mysande. Sen sov vi och det var den dagen det.
Mycket trevligt dag får jag säga!




RSS 2.0