26/6- natt

HejHallu!

Låg och försökte sova, men det gick verkligen inte, kände jag var tvungen att skriva lite..Allt skulle nog kännas lite lättare efter det..


Ikväll har jag nog lyckats vara på väldens mest meningslösa fest, när vi grilla, kolla fotboll och spela kubb var mys.. Men allt därimellan, såsom sitta och supa och invända massa folk, som jag förövrigt inte hade en aning om vilka de var, det var mindre mys..
Har fortfarande inte kommit fram till ifall det är mig det är fel på, eller om jag bara har allmänt svårt för sånt med festande.. Jag trivs skitbra när man sitter och snacka, lagar lite mat, dricker lite osv. men när allt kmr till att bli så full som möjligt tappar jag helt lusten, slutar dricka totalt och blir helt osocial, känns inget givande att lära känna folk som man vet inte kmr minnas en dagen efter ändå.. Och tack vare att jag blir helt off mot folket blir jag tråkig, och tack vare att jag slutar dricka så börjar mer och mer personer påpeka det, och tack vare att jag inte heller dricker så märker jag så tydligt när alla andra blir påverkade och ist för att jag tkr det är lite småkul, eller jättekul som de tkr, så tkr jag bara att alla blir allmänt jobbiga och oseriösa.. alla börjar klaga på allt och alla, de säger grejer de inte skulle vågat säga om de inte vore påverkade och de tar åt sig mer av det folket säger till dem..
Jag fattar verkligen inte grejen!
Tror seriöst inte det är meningen att jag ska vara 18, utan lite äldre, umgås med folk som dricker för det är gott och något fint, inte för att bli fullast, säga mest idiotiska saker, däcka först och även må sämst dagen efter..
Jag passar inte in i dagens  samhälle, så enkelt är det..

Allt från mig..

25/6-26/6

Hallu!

Då sitter man hemma hos Andreas just nu då, kom hit igår och planerar la att åka hem i morron typ.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, träffa några av hans kompisar igår, va inne i Borås där de va lite musik och sån skit.. Minns dock inte va de hette, men sångaren hade nästan likadant hår som Anton, så då tänkte jag att Anton borde ha sitt hår så, hade vart naaajs! Så nu har jag berättat de för honom också =)..
Andreas är inte hemma, eller ingen är hemma, mer än jag och vovvarna. Men de kan ju vara trevligt det också..
Har kommit fram till att Andreas typ är beroende av sin dator och poker.. spelar hela tiden -_-
Finns inte så mkt mer att säga just nu känner jag, är nog inte på humör för bloggskrivande idag..
Ikväll blir det grillning och fotboll för hela slanten, blir säkert mysigt.
Hitta för övrigt en kamera nu, som inte tillhörde mig, och då är det ju som givet att man måste kolla, men jag blev lite besviken.. ingen rolig bild alls ju, haha..

Japp, allt från mig.. skriver mer när jag hittat hem igen tror jag.
Pussheejs<3


24/6

Hejhopp alla små och stora!

Då var denna onsdagen förbi, eller okej det är några timmar kvar, men känner att det inte kmr att hända så mkt mer nu.

Idag har jag och mamma vart i stan, där jag köpte en tröja och bokade massa körlektioner, så nu börjar det bli seriöst.. 
Efter det blev det stranden, skönt men varmt..Där såg jag även en snubbe som såg exakt precis ut som Jonathan, det var lite läskigt! Fast efter en stund kom jag fram till att det inte var han, då jag upptäckte att denna "Jonathanen" hade två barn och vad jag vet så har ju inte "min" Jonathan det.. 
Efter stranden blev att åka hem och äta lite, Andreas ringde också, de va lite trevligt sådära. Fick socialisera mig lite med hans kompis också.. som försökte locka dit mig genom att berätta att han enbart hade badbyxor på sig, men när jag berätta att jag precis kommit från stranden lät han lite besviken..
Sen bad jag brorsan om hjälp med min dator, eftersom den inte gick att starta.. Och han lyckades fint, just nu fungerar den ju som den ska iaf. Så det blev till att lägga in all skit på datorn igen, men märkte att jag inte orkade lika mkt denna gången så nu finns det enbart två bilder, varav en är på mig, dendu de trodde du inte om mig va!? Så får vi la se hur länge min dator är villig att sammarbeta med mig denna gången.. 
Försökte även få tag på Frida för att hitta på nått, men hon svarade inte, så får la bli annan dag ist.
Försökte få Anton att inse att han borde bli uppfinnare och uppfinna en plingare som man ringer till om man tappar bort sina nycklar, och att han skulle uppfinna bra datorer som höll och även billiga tågbiljetter, han lät inte lika inne på idén som jag hoppats.. menmen, kmr säkert lyckas övertala honom en vacker dag, haha.. 

Sitter just nu och funderar på ifall jag ska se en film, äta glass, sitta kvar här, eller göra allt på samma gång.. Vet dock inte vilken film det skulle vara, vet inte heller om jag har nån glass och det börjar bli segt vid datorn.. 

Musiken som gäller idag är, tro det eller ej, men det är inte Winnerbäck, utan Jumper.. Haha de är rätt sköna faktiskt, lite sommar över dem på nått sätt.. 

Tkr även att min Stina ska komma hem snart, då blir det donken med glass och 10 kronors burgare.. Blir nog sol och bad också och allt sånt allmänt mysigt! Mkt prat med, har ju vart utan henne hur länge som helst nu!! 

Nää, dax för glassen nu.. 
Pussheejs<3


23/6

Tjenixen!

Solat har vart dagens tema! Även fotboll, Sverige - Serbien, 3-1, de är grejer de!
Sen har det inte hänt så mkt mer, promenixade en sväng med moder min, åt med familjen också, det var nog nästan hela min dag.. Låter trist, men var skönt.
Just nu sitter jag och Anton och pratar lite sthlmsresa.. Saker vi ska göra och saker vi gjort, ett måste är att leta efter stora sniglar med hus! Ett annat måste är att stå i tunneln och känna tågets vibbration när de åker förbi, det är faktiskt viktigt!
Vi, eller mest jag, har även kommit fram till att det är orättvist att man bara får ett glas på donkan om man köper plus menyn, för tänk på lilla mig som inte äter så mkt. ska jag inte få ett glas då? Eller måste jag köpa jättemkt mat och sen bara slänga allt helt i onödan? Det låter ju varken speciellt ekonimiskt eller smart om man tänker på miljön eller på de fattiga barnen i Afrika.. 
Men iaf, funderar på att kolla film nu tills man somnar kanske.. Eller så fortsätter jag att vara social med min lilla favorit Marin på msn.. Fast han börjar få otroliga aggresioner på sitt internet, så kanske bäst att fly så länge man lever, haha.  

För övrigt så vill jag bara tala om att jag har en vattenflaska med två hål i, ett för att dricka/hälla ur vattner med och ett för att fylla på med.. Den är så fiffig att det till och med står under varje hål vad det ska användas till.. Försök slå dendu! Dock är det svårt att dricka ur den när man pratar, allt vatten rinner ur munnen igen, men tror inte det beror på flaskan.. 

Allt från mig, god natt på dig!
Pussheejs<3

22/6

Hejhoppgummisnopp! 

Ojojoj, idag har det då inte hänt så mkt.. 
Soooolat i stora lass, eller iaf försökt, men de va säkert minst 80 grader hemma på min gata i staaaan.. Så blev mkt springa in och ut för att hitta lite normal luft att andas.. Gav inte heller så mkt resultat, menmen de kmr! 
Efter det blev det att duscha och äta.. Sen bar det iväg ner mot trafikskolan, första teorilektionen starta, gick finfint..
Efter det var det bara att cykla hemåt, prata lite med Anton också, det var mys! 
Sen käka jag, Köttbullar såklart!!!! 
Sen blev det att dra ut och köra lite med pappsen.. Gick fint idag faktiskt, wihoo! Vi handlade också.. 
Och sen hem, beställde tågbiljetter till sthlm, wiihooo på det med!! Efter det åt jag glass, med chokladbitar i faktiskt, dendu! 
Sen bestämde jag mig för att glo film, blev barnhemmet, skum film dedär. 
Och nu tog den slut, så blev det lite msn, Winnerbäck och skriva blogg. 

Är grymt sugen på godis med.. Hoppas även på sommar och sol i morron med! Det är awesome! <3

Allt från mig! 
Pussheejs<3

21/6

Olalaa!

Idag har det då inte hänt så mkt.. 
Vaknade och startade datorn så den skulle få köra klart sin uppdatering av alla inställningar.. 
Gick ut och solade några timmar.. Sen in och äta, efter det träffa jag Johan, blev till att se film med honom..
Va nog den roligaste skräckfilmen vi sätt på länge, helt sjukt dålig.. men rolig de va den ! 
Efter att den tog slut så bestämde sig Johan för att cykla hem innan hans mamma skulle slå honom, haha. 
Då ringde Andreas, så snacka vi lite.. men han la på för alla höll på att smsa honom.. men han ringde upp igen.. Men nu skulle han nana, god natt på honom.. Så nu blev det dax att skriva blogg, lyssna lite Winnerbäck och snacka med lite folk på msn.. =)

Frågade även Anton om sthlmsresa i sommar.. Blev dock inte riktigt klog på om han ville ses då han ist börja prata om att han sovit dåligt de två sista nätterna för han varit för glad.. 

Nu blir det att dricka lite vatten tänkte jag.. sen typ sitta här tills jag blir trött och bestämmer mig för att nana. =)
Pussheejs<3


20/6

Shulululuuu!!

Idag tänkte jag faktiskt börja med att berätta vilken låt som gäller, fick den av Johan, Goo Goo Dolls - iris. Redigt skön låt !

Vaknade i Båstad idag, åt lite och sen bar det av hemåt, hade för lite pengar på rabattkortet så kom knappt hem, men kom på att det finns ju en annan automat med, så det löste sig.. Så går man på tåget å tänker att det nog inte är så många som åker idag vid den tiden ändå.. men ack så fel man har, eller visst, de va inte så mkt folk.. men det var ju ett tiotal danskar som var på cykelsemester så de hade ju ett tiotal cyklar med sig som tog upp halva vagnen, så man fick ändå stå ända till Halmstad.. men de funka ju fint ändå, börjar bli van vid det..
Sen kmr man till Falkenberg och då blir det att gå hem, hälsa på brorsan och äta lite, efter det kmr Johan hit..
Så fixa han min dator, tog lite tid och den dog några gånger, nästan så man började tro att den pajat totalt.. Men till slut funka den ju, och allt blev bra.. Tack så jättemkt för hjälpen, betyder mkt!! Jättekul var det att träffas igen ju. var ju ett tag sedan nu!!<3
Efter han drog hem så ringde jag Frida lite.. men hon var trött å skulle kolla lite film och sånt, så blev inte att träffas, vilket jag kan förstå eftersom hon jobbar rätt mkt just nu.. Får bli annan gång..=)
Så jag sätter mig och pillar lite med datorn och installerar lite saker och flyttar tbx all musiken igen och sånt trevligt.. 
Så mitt i allt ringer Andreas och vill träffas såhär sista kvällen innan han åker hem igen.. 
Så jag äter och sånt, sen frågar jag vart han är så tar jag mig ner mot stan, men väl nere i stan så har han dragit därifrån tbx till stranden.. Då kände jag mig lite dissad, trodde inte han gjorde så, så jag drog mig hem igen.. ,
Gratis träning, jippii, man måste ju se det från den ljusa sidan också.. 
Sen hemma blir det att hitta en cola och upptäcka hur gott det var, så längesen jag drack det nu så mindes inte ens smaken.. Då blev Johan lite besviken på mig, han tyckte det skulla vara lag på att minnas smaken av cola, haha.. 
Blir att kolla lite på Rocky filmen också, men orkade inte hela, så satte mig här för att fixa med datorn och sånt igen.. 
Men tröttnade nu så började skriva här ist, det är roligare. 

Men blir nog till att borsta tänderna och tänka på refrängen, alltså att sova.. Kmr ju faktiskt en dag i morron också.. 
Fast först är det dax för mina kvälls sit-ups.. Blir nog bara 200 idag med dock.. 
Pussheejs<3

18/6

Bloggdax!! 

Dagen idag började med att cykla ner till stan vid 8 i ösregn, mysigt värre, eller inte..
När man kom hem så bestämde jag mig för att dra ut å springa, tänkte att jag redan var så blöt efter att ha cyklat så lite mer regn kunde ju inte skada..  Så det blev till att dra ut en sväng..Gick hyffsat segt faktiskt, men hade ju precis cyklat å gjorde allt på tom mage (måste få skylla på nått).. 
Så kmr man hem å gör 200 sit-ups.. (känner mig dålig).
Efter det somnar jag, så sover jag tills brorsan kmr ner för att äta frukost, men somnar igen å vaknar när han kmr in i mitt rum, men somnar igen när han sitter å klappar på mig, så släcker han lampan å stänger dörren, så där sover jag gött en stund.. 
Vaknar, går och tar en dusch.. sen blir det lite mat och data och sånt.. 
Sen kmr mamma hem, då bär det av mot stan igen.. Sen hem å äta lite gott och ha lite allmän myskväll.. =)

och nu lite msn och musik och så.. Andreas har tydligen festat klart nu med.. så nu, vid 2, kmr han på att han vill att jag ska komma till honom.. men nöööe! 

Sova snart typ.. 
Pussheeejs<3

17/6

Shululululuuuu!

Även denna gång är gårdagens grejs lite sent, tänkte faktiskt tanken på att skrivit inatt men orkade inte.. 

Så igår hände det dock inte så mkt, vakna och ligga kvar i sängen för att fundera på om man skulle äta eller duscha först (haha svåra val i livet ibland), det blev iaf till att äta. Efter frukosten blev det att klippa gräset och sen väntade duschen.. 
Tiden gick och jag gjorde ingenting som var speciellt vettigt, men sen kom moder hem från jobbet så blev till att följa med henne att handla.. Sen kom man hem och åt lite mat.. 
Sen drog jag ner mot stranden för att träffa Andreas igen, så blev det att åter en gång försöka se på saw 5, det gick bättre denna gången, Wihoo! Efter den tog slut skulle vi se en annan film, så då blev det fast and furious men jag somna, hihi.. 
Efter att även den filmen tog slut så åt Andreas lite, sen gick vi ut för att borsta hans tänder.. 
sen cyklade jag hem, allt gick lugnt å fint tills dess att jag kommer till Fajans (ett ställe i fbg för dig som inte vet), då jag möter en bil som kör på cykelvägen, jag tänker "varför köra bil mitt på en cykelväg som inte leder nånstans du kan ta dig fram med bil till mitt i natten" så försöker jag undvika bilden så gott det går, men så märker jag att det är en polisbil, blir skiträdd för de kollar värsta skumt mot mig och man ser att de letar efter någon eller något. 
Jag plockar bort musiken och letar fram mobilen och ringer till min lille vän Anton.. Dock blev han nog rätt orolig när jag ringde, men iaf.. Så snackar jag med honom hela vägen hem.. Sen hemma så blir det att stänga av dator och sen sova, skulle ju upp tidigt.. 

Allt från mig, blir dusch nu.. =) 
Pussheejs <3

16/6

Hejhopp! 

Inlägget kmr en dag för sent (skrev det i morse men då gick det inte att ladda upp), för orka inte skriva när jag kom hem inatt.. å dagens kmr senare =) 

Började dagen med en gemensam frukost med broder, där vi slog våra kloka huvuden ihop och löste sudoku (stavas?), bäst som vi är klarar vi det jättefort! 
Efter vår lilla frukost blir det att ta sig ner mot stan, på inlines så klart. Självklart ska de ju hålla på att bygga om överallt så man får stanna å hoppa över allt grus hela tiden, störande värre, men iaf, väl nere i stan blev det till att klippa sig. 
Så nu är man fin igen då (A). 
Efter det blev det att äta lite, köttbullar ofc! Sen drog det ner mot stan igen med Madde, för jag skulle ta spruta så vi promenixa dit å så.. mysigt =D.. 
Väl hemma blev det att äta lite igen, å självklart med broder igen =). Jessica kom å hämta sina saker med som vi haft här sen vi flytta ut =) 
Sen drog jag ner mot stranden, snacka med Anton hela vägen ner också, det var trevligt. 
Så när jag kom ner så satte jag mig på bryggan för att vänta på Andreas, men så vägrar pöjken att komma dit å möta mig, men efter typ tjugo minuter kom han ändå, haha, så blev det att dra hem till hans lilla stuga. 
Efter det kom det lite mera folk, typ Jocke, kb, Jonas och Charlotte, tror jag de hette iaf, jag är ju inte så haj på dedär med att minnas namn.. 
Folket drog rätt tidigt ändå, men jag stanna så glodde vi på saw 4, efter den tog slut skulle det bli saw 5, men jag såg typ ingenting för jag var upptagen med att skratta åt ingenting =o.. 
Sen skulle Andreas ut för att ta en godnattcigg, så då bestämde jag mig för att dra mig hemåt, så då blev det att leta efter min cykel och sen cykla hem.. 
Väl hemma får man fyra sms från Kenny där han ber mig komma in på msn, så då gör jag det å då vill han träffas.. men jag orka inte så han gick för att sova ist.. Efter det blev det att sova även för mig.. 

Det var min dag det, och jag har fortfarande ont i armen sen sprutan.. men det går nog över =) 
Dax att klippa gräs.. 
Pussheeejs <3

15/6

Hallå där ute i skogen! 

Ännu en dag har paserat, säger som Stina - Tiden går alldeles för fort, man hinner inte reagera å man vill inte leva sitt liv så fort, det blir så läskigt när man tittar tbx på saker som hänt då! 
Dagen har bestått av att först försova mig en timma ungefär, eller ja, jag låg kvar i sängen nån timma mer än jag planerade igår.. men det gick ju fint ändå =).. sen blev det lite träning, sen frukost å dusch å sånt.. 

Efter att klockan slagit ungefär 50 min över sand så tog jag cyklen, hurtig som jag är, å cyklade ner mot staden där det blev ett väldigt snabbt besök på ungdomsmotagningen, men lämnade den efter cirka 3 min när jag märkte att jag säkert skulle få sitta minst en timma för att ens få snacka med nån, å den skulle säkert bara säga att jag måste boka tid.. 
Så då drog jag mot trafikskolan ist för att hämta böcker å sånt trevligt, men hon var på lunch så då blev det att ta sig mot Lindells för att beställa klippningstid tills i morron, blev 45 minuter över sand.. 
Efter det blev det ännu ett besök på trafikskolan, då hon ätit färdigt å hälsade på mig genom att riva ner tavlorna som stod lutade mot väggen.. 
Sen fick jag alla böcker å sånt så tacka jag å gick nöjt därifrån.. Tog genvägen över torget å höll på att bli påkörd av tre bilar ungefär, men jag klarade mig fint.. 

Efter det började jag fundera på vart jag ställt min cykel, tankspridd som jag är, men sen såg jag den stå där alldeles ensamt, eller inte riktigt, utanför JC.. Så då blev det att hurtigt cykla hemåt igen.. Snabb som en raket gick det upp för alla backar också.. =) 
Efter det blev det att inte göra så mkt.. vänta lite, sen åt jag. 

Sen drog jag ut med Frida, då vi tog våra inlines å drog ner mot stranden.. Där man träffa nån skum snubbe som körde förbi oss säkert 4-5 ggr å log skitmkt å sa hej å grejs.. 
Efter det blev det att åka hemåt igen.. lång runda, mina fötter vibbrerade satan när jag kom hem, men gött va det att åka igen! 

Väl hemma blev det att glo lite film.. sen ringe Anton, eller aah, jag ringde honom efter 2 sms som de stod "ring,ring,ring,ring (osv.)" på.. å när jag väl snacka med honom så säger han att jag låter som hans farmor.. =o plus att jag fick typ värsta skrattrycket å låg å skratta i säkert 10 min utan anledning.. haha men najs va de!
Sen blev det dator, å då det var då detta inlägg föddes fram.. =)

Winnerbäck som ger mig inspiration även idag =D<3

Allt från mig idag! Pussheeejs<3

14/6

Hejhopp! 

Då sitter man här igen då, dagen har inte varit så givande. 
 * Dator 
 * Dusch 
 * Övningskörning 
 * Tv 
 * Äta 
 * Sen dator igen.. 

 Dock gick det hyffsat fint att köra idag, känns iaf som det finns en chans att lyckas nångång i livet x) 

Har gått å fått redigt ont i halsen också, kan typ inte snacka längre.. =/ 

 Ajaa, upp tidigt i morron å träna då!! =D wihoo!! 

 Allt från mig, Pussheeejs!

13/6

Hejhopp!

Nu är det ju såhär att det är sommar å det betyder lov! Å förhoppningsvis betyder lov att det händer en massa roliga saker.. 
så jag tänkte starta upp min blogg rätt hyffsat bra igen, kanske skriva varje dag, iaf de ggr jag orkar.. 

Första lovdagen har jag gått upp vid 8, sen åkt bil i 3 timmar för att hämta hem min kära broder, sen åka hem igen i 3 timmar.. väl hemma så käka vi å så.. sen ringde Frida så drog jag ut med henne, träffade en som hon kände så haka vi på honom å hans kompisar hem till honom, redigt najs faktiskt! Dock uppstod det liiiite problem när vi skulle hem, då vi råka cykla åt fel håll ut från hans hus så vi kom in på fel väg å ingenting blev alls som vi planerat.. men sen efter ett "vi är vilse"-sms så lyckades även vi komma till platsen där hans kompis sa "här gick vi vilse en gång, men sen märkte vi att vi inte var vilse å fortsatte att gå, men då kom vi på att vi inte visste var vi var"..  Men sen kom vi hem ju, så här är jag nu, snackar med anton, anton å söte simon (A) , det är alltid mysigt! =D 

Självklart är det ju Winnerbäck som gäller ikväll osså! =D han är kärleken själv! <3

Måste börja tänka å skriva på grejset jag ska skicka in snart.. nått tips på nått bra? (A)

Pussheeejs från meej till deeej! =D

7/6

Tjolahej lilla beniga krokbenstjej! 

Va på konsert igår!! Wihooo!!
UNION SQUARE å SONIC SYNDICATE!! 
Helt galet bra! <3

Typ bästa spelningen us haft, iaf på länge =D 
Dock var det lite småpojkar som höll på å jobbade sig å knuffa satan å sånt grejs.. 
Men vafan, jag bestämmde mig för att skydda Emmas axel å att jag stod där först, så jag knuffa tbx.. dock blev jag rätt arg efter ett tag när han inte fatta.. så börja typ hålla på å slå honom i huvudet å skit XD sen blev han typ arg å gick därifrån med sina små vänner, men dum som han är så kmr han tillbaka å försöker knuffa iväg mig igen =O 
Stackars lilla dumma pojke som inte förstår att jag vägra flytta på mig.. 
Slapp honom sen när ss spelade som tur var x) 
Men kvällen var finfin, dock väldigt dåligt ljud.. =/ men iaf =) 

Dax att träffa Madde nu då, sen Stina kanske =D Wihooo! 
Pussheeeejs 



--


Vad hände egentligen?
Vf blev det så?
Jag förstår ingenting..
 

RSS 2.0