24/6

Hejhopp alla små och stora!

Då var denna onsdagen förbi, eller okej det är några timmar kvar, men känner att det inte kmr att hända så mkt mer nu.

Idag har jag och mamma vart i stan, där jag köpte en tröja och bokade massa körlektioner, så nu börjar det bli seriöst.. 
Efter det blev det stranden, skönt men varmt..Där såg jag även en snubbe som såg exakt precis ut som Jonathan, det var lite läskigt! Fast efter en stund kom jag fram till att det inte var han, då jag upptäckte att denna "Jonathanen" hade två barn och vad jag vet så har ju inte "min" Jonathan det.. 
Efter stranden blev att åka hem och äta lite, Andreas ringde också, de va lite trevligt sådära. Fick socialisera mig lite med hans kompis också.. som försökte locka dit mig genom att berätta att han enbart hade badbyxor på sig, men när jag berätta att jag precis kommit från stranden lät han lite besviken..
Sen bad jag brorsan om hjälp med min dator, eftersom den inte gick att starta.. Och han lyckades fint, just nu fungerar den ju som den ska iaf. Så det blev till att lägga in all skit på datorn igen, men märkte att jag inte orkade lika mkt denna gången så nu finns det enbart två bilder, varav en är på mig, dendu de trodde du inte om mig va!? Så får vi la se hur länge min dator är villig att sammarbeta med mig denna gången.. 
Försökte även få tag på Frida för att hitta på nått, men hon svarade inte, så får la bli annan dag ist.
Försökte få Anton att inse att han borde bli uppfinnare och uppfinna en plingare som man ringer till om man tappar bort sina nycklar, och att han skulle uppfinna bra datorer som höll och även billiga tågbiljetter, han lät inte lika inne på idén som jag hoppats.. menmen, kmr säkert lyckas övertala honom en vacker dag, haha.. 

Sitter just nu och funderar på ifall jag ska se en film, äta glass, sitta kvar här, eller göra allt på samma gång.. Vet dock inte vilken film det skulle vara, vet inte heller om jag har nån glass och det börjar bli segt vid datorn.. 

Musiken som gäller idag är, tro det eller ej, men det är inte Winnerbäck, utan Jumper.. Haha de är rätt sköna faktiskt, lite sommar över dem på nått sätt.. 

Tkr även att min Stina ska komma hem snart, då blir det donken med glass och 10 kronors burgare.. Blir nog sol och bad också och allt sånt allmänt mysigt! Mkt prat med, har ju vart utan henne hur länge som helst nu!! 

Nää, dax för glassen nu.. 
Pussheejs<3


Kommentarer
Postat av: Din "hemliga" beundrare XD

Hahahaha DUUUUU!!! jag va faktist väldigt inne på den iden:O spec billiga tåg!! för då får jag treäffa dig massor:O<3

2009-06-30 @ 00:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0