Tisdag

Typ vart dålig uppdatering idag även om jag vart hemma hela dagen. 
Men har inte känt för det, har inte haft något intressant att skriva om. Då är det inte skoj, varken för mig att skriva eller dig att läsa. Så lika bra att man är tyst då.

Dagen har vart hyfsat händelselös. Var och handlade en runda med Emma i förmiddags, mitt i ösregnet. Lagom tills man kom hem och hade duschat en långt varm dusch så började solen titta fram lite lätt. 
Då blev det lunch, blev hästkorv, eller falukorv som det egentligen heter. Varför jag kallar det hästkorv kan vi ta en annan gång. 
Sen i eftermiddags har jag pluggat lite matte, men gick inget bra alls typ så allt slutade med att jag blev sur och slog handen så hårt i bordet att jag själv blev rädd. Sen packade jag ihop mina saker med ett tjut av "jag orkar inte detta mer, bryr mig inte längre!". Kände vid det tillfället att det var ett bra tillfälle att sluta försöka räkna innan jag skulle få för mig att kasta miniräknaren i väggen så den skulle gå i miljoner bitar. Det har ju funnits sådana insidenter tidigare, dock inte med miniräknare utan med andra föremål som råkade ligga alldeles för nära vid helt fel tillfällen.
Sen blev det i alla fall lite räkwook till kvällsmat och resten av kvällen bestod utav lite tv, var ju desperate housewives! Blir ledsen om jag missar nästa avsnitt, de är ju det sista på denna säsongen. 
Nu har jag i alla fall bäddat ner mig i min säng och tänkte sova lite. Är ju en dag i morgon också. Hörs!





Närbild är fint ;D

Ändringar

Såja då har man lagt de senaste två timmarna på att pilla lite med bloggen, igen.
Ändrat lite färg och lagt till en linje under inläggen och även lagt till en "gilla-knapp", en sådan som finns på facebook. Får se om det är något att ha eller om jag plockar bort den igen inom kort. 
Men nu ska jag i alla fall gå och borsta mina tänder innan hela huset har somnat och jag lyckas väcka dem,
igen.
Ha det fint, godnatt!

Ibland behöver man känna folk för att förstå deras eget bästa



Jag försöker förklara för Anton vilken reklam jag menade att jag störde mig på. Enda sättet att få honom att förstå är helt enkelt att använda bilder. Det är nog bara för att han är fotonörd som han bara förstå bilder och inte ord. Har alltid tyckt att han är lite speciell ;)

Bara för att jag är sämst på rubriker..

Sitter just nu och lyssnar på före detta Union Square, nuvarande A silent Escape. Trevligt frågar du dig då kanske..? Mitt svar får väl helt enkelt bli, jo men visst.
Lite synd utan Sebbe, men man får väl helt enkelt bita i det sura äpplet, som man brukar säga, och vara glad över att de lyckades hitta någon ny och kan fortsätta ett tag till. Dock med nya låtar och nytt namn. Men i alla fall, helt borta är de ju inte. 


Även denna måndagen har vi lyckats ta oss igenom i skolan. Inte många måndagar kvar alls nu ju. Typ två va?
I morgon är vi lediga, precis som nästa tisdag. Så har bara en tisdag kvar i skolan också. Är det inte lite sjukt?
Tänkte plugga lite matte i morgon då, har prov i det på fredag och sen ett nästa onsdag. Så kan kännas bra att börja plugga nu när man är lite ledig kanske. Nu ska jag i alla fall springa ner och hämta min vattenflaska. Så hörs!




Allt börjar närma sig sitt slut

Tillbaka i Båstad igen nu då. Lite segt för hade inte alls lusten att åka ner hit nu. Är ju så fint väder hemma så nu trivs man med att inte göra så himla mycket mer än att ligga på Tobbes balkong och sola hela dagarna. I alla fall ett tag. Så helgen har gått för fort helt enkelt.
Men inte mycket kvar i skolan nu. Tre veckor bara så det går fort. 
Man läser på facebook om alla som är på studentbal och folk som tar studenten redan nu på torsdag osv. Då förstår man att det börjar närma sig sitt slut. Läskigt och skönt på samma gång. 
Tror jag kommer sakna själva grejen med att bo själv mest. Och skolan. Inte plugget utan bara att driva runt där hela dagarna och kunna vara lite social när man känner för det och ha något att klaga över när man känner för just det (för alla vet ju att alla är jädrigt duktiga på att klaga på skolan utan anledning ibland).
Fast samtidigt kommer det bli lite härligt att få sluta skolan. Att få tillbringa massa utav min tid med Tobbe och med massa andra människor. Att få göra precis vad man vill med sitt liv. Jag vill ha ett jobb. Ett jobb så jag kan få pengar till en lägenhet. Tror det kommer bli jobbigt både för mig och mina föräldrar att jag ska flytta hem igen. 
Så jobb känns viktigt. Har inget än dock, men jag tror det kommer. Allt löser sig, som mamma brukar säga. 
Nu ska jag snart sova. Hörs!






Städat!

Godmorgon!

Är hos Tobbe idag. Vi var och grilla med mamma och pappa igår, trevligt. Sen åkte vi hem till Tobbe för att bädda ner honom i sängen. Han skulle ju upp tidigt idag och jobba. Så själv vaknade jag första gången vid 8 idag, men tvingade mig själv att somna om en stund. Så gick upp vid 9 istället. Och då hade jag ingenting att göra, för det fanns ingen sol så man kunde sola och det blåser rätt kallt ute på hans balkong. Så jag började helt enkelt att diska resten av hans disk och efter det så fortsatte jag genom hela lägenheten. Så nu är den dammad, dammsugen och alla saker är bortplockade osv. 
Så nu sitter jag och tittar lite på tv, tänkte ta en dusch snart med. Så hörs!






Glad!

Hejhopp!
Lekt med Stina lite idag, plattade hennes hår osv. för hon skulle iväg och träffa en liten vän, som hon själv kallade det.
Och nu lyser solen igen. Känns som sommar ute typ. Underbart! 
Grillen är även igång. Kan det bli mycket bättre? Eller okej, Tobbe saknas. Men annars är det perfekt!
Är glad i hela mig just nu. Kanske märks lite på mitt sätt att skriva. Hehe.





Tillbaka i Falkenberg

Hej och hallå!
Varit lite dålig med uppdateringen denna veckan, anledningen till detta är för att Tobbe har vart nere i Båstad hela veckan så han har roat mig de mesta utav tiden så har inte känt behöv av att skriva blogg. 
Men nu är jag åter i Falkenberg igen, Tobbe är kvar i Båstad för att se modevisningen som textilarna har denna veckan. Jessica (som jag bor med) går ju textil så hon är med på modevisningen. Vi i skolan var och såg den igår. Riktigt duktiga var dem och mycket olika sorters kläder och tankesätt. Mycket intressant och roligt. Så har du vägarna förbi Båstad idag så åk dit och titta!
Nu sitter jag ute på våran uteplats med datorn i knät och lyssnar på åskregnet som precis började. Hade tänkt att sola, men fick ändra mina planer när himlen öppnade sig. Fast fortfarande är det riktigt varmt och skönt ute så sitter nog här lite till. 






Dagens låt

State Of Shock - Best I Ever Had


Ensam i stor säng

Ligger nerbäddad i Tobbes säng, väntar på att han ska komma från jobbet. Eller väntar väl kanske mest på att jag ska bli trött och sova, men du fattar grejen? ;)
Mor och far min åker till London idag, hoppas de får det trevligt där!
Marcus har vart hemma i helgen med, mysigt. Var ju ett tag sedan man träffades nu eftersom han inte vart hemma sen i julas. Fast sen är han ju hemma hela sommaren, och det är inte långt kvar. Så känns inte så hemskt att han ska tillbaka till Linköping i morgon. 
Nu dör snart min dator, så hörs mer annan gång. Godnatt!

Tom på ord.

Hej och Hallå!
Känner mig rätt tom på ord så vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. 
Sov hos Tobbe inatt, åkte dit efter han slutat jobba igår. Mysigt!
Fast spelar nog inget roll hur stor säng jag sover i, kommer nog alltid vara den som tar mest plats i alla fall. Hehe.
Sitter och tittar på tv nu, unga mödrar tror jag det heter. Fast var reklam så tänkte att jag kunde skriva lite. Men nu börjar det igen. Så vi hörs!

Meningsfull vecka

Skolveckan är nu slut och jag är tillbaka i Falkenberg. Ligger nerbäddad i min säng och försöker återfå lite normal kroppstemperatur. 
Kan någon säga mig varför lärarna inte bara säger åt oss att stanna hemma hela dagen istället för att ta dit och oss säga att vi inte har lektion? Orka åka dit för att ha egen mattelektion och sen leta efter läraren vi har i samhälle för att få 4 frågor och en text att läsa tills måndag. Vad är meningen liksom? 
Fick i alla fall åka med Hasse till stationen så hann med tåget vid halv 12, så är i Falkenberg nu. Och frågar jag mig, vart har majvädret tagit vägen? Är det inte maj nu? Brukar det inte vara blommor och knoppar och sol då?
För nu regnar det, så att ta sig från stationen till hem gör att man blir lika blöt som när man står i en dusch. Plus att man blir nerdränkt av en lastbil som gör flodvåg över en. Trevligt må jag säga!
Så när jag kom hem blev det att krypa ner under täcket för att bli varm. Och det hjälper faktiskt. Så ska nog göra samhällen nu så den är gjord. Hörs!





Mobilblogg från skolan

God morgon. Precis haft lite matte, skulle räknat till ett visst tal och det gjorde jag på en kvart, så för att verkligen förstå och fördriva tid räknade jag om den delen i kapitlet. Som jag sagt innan tycker jag att denna veckan är en väldigt intressant vecka, idag var det bara jag på matten, och då menar jag bara jag. Inte ens läraren var där liksom. Illa! Och nu väntar jag på att se ifall vi har fler lektioner idag eller om jag är ensam i klassen. Jobbigt om vi slutar för kan inte ta mig till stationen, regnar jättemycket så blir ju blöt av att bara gå mellan husen på skolan.

Motivation? - Nej inte är den här inte.

Varför ska det vara så förbaskat svårt att sätta sig med naturen och plugga, vart har motivationen tagit vägen. Är det såhär det ska vara sista tiden innan studenten, att man inte orkar ta tag i saker och ting utan känner att allt man gör är ändå inte så viktigt mer..?
Måste ju plugga natur nu, för har massa projektarbete att göra i helgen och kan inte ha allt nästa vecka. Det fungerar liksom inte då! 
Men snart kommer väl Jessica från skolan och då blir det väl att äta lite, sen ut på promenad med Tobbe på avstånd om han vill och sen skulle jag ju egentligen packa och se tv, men känns inte som att det blir så. Så får se tv på söndag istället. Eller hos Stina, hon brukar spela in det ;D. 
Men nu ska jag tina kyckling. Hörs!






Tisdag, maj och inget vackert väder!

Blev kort dag i skolan idag med, eftersom vi egentligen skulle ha två lektioner. Idrott från 9 till 11, och sen natur från 12 till 20 över 3, men vår idrottslärare var ju inte där idag så vi fick hålla lektionen själva. Det var jag, Hans och Tung som var där, så vi hade idrott en timma och sen snackade vi med Fredrik och började naturen lite tidigare. 
På naturen hade vi frågesport. Gick rätt fint, vi blev i alla fall mycket väl godkända!
Efter frågesporten skulle vi göra ett eget spel, så vi fixade spelplan och frågor som vi sedan ska spela med klassen. Hoppas de uppskattar Hasses fina spelplan och mina och Tungs fina frågor. För svarar man fel, ja då får man springa ett varv runt skolan!
Sen åt vi lite i alla fall och fick sedan sluta.  Så nu sitter jag här i köket igen. Vad som händer mer idag vet jag inte riktigt, eller ska duscha, packa, äta och plugga natur i alla fall. Kanske blir det en liten promenad med Tobbe fast på avstånd också, får se om han har lust ikväll efter han tränat.
Simonssons, hyresvärdens, föräldrar är även här och klipper gräset, var ju rätt långt så det kan behövas. Plus att nu slipper vi göra det själva. Härligt! Dock trodde mamma Simonsson att jag gick första året och frågade om jag skulle bo kvar nästa år med. Vet att folk tycker jag ser liten ut, men så liten är väl lite att ta i?
Nu ska jag leta efter något att äta, hörs!



Bilder från promenaden på idrottslektionen.  
Glömde ta bild på havet, så tänkte göra det (bild nummer 2)
men var en äppelodling i vägen och jag hann inte stanna för att ta bild.
Därför helt värdelösa bilder. Men i alla fall.




Duktig Johanna

Bara för jag är duktig, har redan börjat plugga på naturprovet vi har nästa vecka. Händer inte allt för ofta att man pluggar i så god tid. Men känns som ett rätt stort prov så lika bra att börja redan nu. Har ju ändå fullt upp nästa vecka med projektarbete, matkultur och matte. 
Fast nu är jag trött, men man kan inte riktigt med att somna redan innan klockan är 9. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med istället, för nu orkar jag inte plugga mer. 
Vi får väl se, men säger godnatt nu i alla fall. Hörs!




Intressant dag

Mycket, mycket intressant dag idag. 
Först lite matte, gick väl helt okej. Efter det var det klasstid som gällde, jag och Hasse var de enda som var där, eftersom resten är i Spanien. Så vi fick ta en promenad till Boarp för att fika med lilla Inger. Såna klasstider gillar vi!
Efter det blev det samhälle, då tittade vi på en film, "Hotel Rwanda". Lite småseg i början, men sen blev den bra och den gjorde att man tänkte till väldigt mycket. Nästan så jag började gråta lite där i slutet med, men det kan ju bero på att jag är lite känslig av mig i mitt ena öga ;).
Sen blev det i alla fall att åka hem och där sitter jag nu, vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Plugga lite natur kanske. Hade ju planerat att plugga projektarbete, men de gick inte att skriva ut i skolan idag så får ta det när jag kommer hem, eller om jag lyckas i morgon istället. 
Nu ska jag i alla fall ta något att äta, inte ätit så mycket idag. 
Säger till och med lärarna "jag tog lite, tittade på det och luktade. Gick och slängde det och tog ett knäckebröd istället", då är det något med maten som inte är riktigt godkänt. Så nej, vi åt inte i skolan idag. 
Hörs!



Promenad från Boarp.


Vägen tog slut, så fick börja gå på egen gjord grusväg istället. 
Vet att bilden är på fel håll, men orkar inte vända den. 


Den egen gjorda grusvägen tog med slut, så vi fick börja traska i skogen istället. 


Framme vid skolan snart. Ungefär vid detta tillfället skriker, och då menar jag skriker, Inger ut "Promenad i skogen, vilket spännande äventyyyyr!!"

Måndag, igen.

Måndag igen nu då, segt. 
Fast kort vecka denna veckan så ska väl gå fint i alla fall tror jag.
Helgen har mest bestått utav att bygga ihop resterna av sängen, köpa täcken och kuddar och lakan till säng. Det är Tobbes säng vi snackar om nu då. Någon lyckligare person har jag nog aldrig sett, i alla fall inte över en säng. Fast förstår honom, var riktigt härligt att ligga i den med bamsetäcket över sig. 
Igår åkte jag ner till Båstad väldigt tidigt. Behövde plugga, så det fick bli så. 
Och nu påbörjar jag en vecka med max fyra personer i klassen, kan det bli mer onödigt? Fast på onsdag åker jag hem igen. Bror min kommer hem denna helg, har inte träffat honom sen i julas, tror jag det är, så ska bli fint att ses igen! 
Nu ska jag äta lite, hörs!




Jag brukar sova i mitten ;)

Dagen

Tjenixen!
Idag har man hunnit med både det ena och det andra.
Vaknade, åkte till Falkenberg, gick från stationen genom hela stan till ungdomsmottagningen. Sen genom hela stan igen till stationen då man hinner med tåget i sista sekund för att ta sig till Halmstad där Tobbe möter upp mig. Springer runt där en stund och kollar kläder osv. Provade lite skor till balen, men inget som var tillräckligt bra för att köpas. Sen tillbaka till Båstad igen, där det blev tacos och pilla med Stinas blogg. 
Får se om hon blir nöjd med den eller inte. Lär ju märkas liksom ;).
Nu sitter jag iallafall och gör ingenting, eller skriver ju här, men utöver det gör jag ingenting. Funderar på att göra lite excel nu så man blir klar med det typ.
Hörs!





Slut på veckan

HalliHallå!
Nu var även denna skolvecka över. Eller egentligen inte, för vi hade tydligen lektion i morgon till 12. Men eftersom jag är så förbaskat söt så slapp vi den eftersom hälften av klassen är hemma och backar till Spanien och andra halvan vet inte om att vi har lektion. 
Och eftersom de åker till Spanien på fredag så är vi överflöda lediga då med. Nice!
Fick lite smått panik innan idag, min lärare sa att vi skulle flytta fram opponeringen av projektarbetet till vecka 22 i stället för vecka 20 som det var bestämt. Det gick jag inte med på, vill kunna släppa det nu!
Fast matten idag var lite skoj, eller i alla fall slutet av lektion, då min lärare slutat prata så mycket och vi fick jobba själva. För jag fattar vad det är vi gör så då gick det jättefort att jobba. Det är så det ska vara, det är då jag förstår varför jag valt matte C. 
Så nu sitter jag hemma med Tobbe och Thommy, tror vi lagar lunch faktiskt. Men jag tog bloggpaus. 
Fast tror det är klart nu, så hörs!





Till Tobbe!

Ett djup, ett svart hål.
Ensamheten skaver mitt hjärta i tusen bitar.
Orkar inte, vill inte.
Låt mig slippa, låt mig leva.
Bildar sår på min arm, sår som än en gång kommer lämna ärr.
Vill inte ha det såhär.
Låt mig slippa, låt mig leva!
En ängel på denna jord,
en ängel som är du.
Som den vackraste stjärna lyser du upp min dag.
Du höll mig nära,
du håller mig hårt.
Vi delar nu vår tid,
delar samma säng.
Du får mig att leva, leva och må bra.
Du är underbar, livet är du.
Älskar dina ord i mitt öra,
ditt huvud mot mitt bröst.
Låt mig få hålla din hand,
känna din kropp och dela mitt liv,
med en ängel som du.


Dagens låt

Lars Winnerbäck - Att fånga en fjäril


Oh herregud!

Oh herregud säger jag bara, vilken dag!
Först sovmorgon och allt var frid och fröjd. Vi bestämmer oss för att åka till skolan lite tidigare för att hinna betala till balen. Vi tar oss dit och än har det inte blivit något som gått emot oss denna dag. Vi hämtar våra pengar från expeditionen och blir positivt överraskade över hur mycket det var. Ska betala balen, men de hade inte fixat klasslistor än så vi kunde inte göra det. Så fick fortsätta springa runt med alldeles för mycket pengar i väskan. 
Sen är det lite andra saker vi ska fixa, typ ta reda på om vår lärare är sjuk i morgon också osv. Men ingenting går som vi vill. Inget svar på om läraren är sjuk eller inte heller, så vet inte vårat schema för i morgon. 
Sen natur som gällde då vi kollade film och lekte lekar om nervsystemet. Gick väl bra. Fick rast då de ringer från Willys och säger att jag inte får något jobb där i sommar. Så vad ska jag nu göra!?
Sen ska vi i alla fall hem, då är moppen sönder och ingen kan hjälpa oss. Axel försökte men visste inte, men tack i alla fall till honom. Sen ringer vi Emmas farfar för att han ska hjälpa oss, och det gör han. Så sen startar den och vi kan ta oss hem.
Har bara en sak att säga då, Välkommen till Båstad - Staden där alla kör som de vill och ju mer du bryter mot reglerna och ju mer du kör ut precis framför folk så man nästan krockar och ju fler trottoarer du kan använda som bilväg, desto bättre är du. 
Oh herregud! Men jag lever ju, det är bra!
Så nu sitter jag och äter lite, Emma stack iväg för att sola så blev ensam. 
Men vi hörs!

Tre månader!

Hej och Hallå!
Sovmorgon idag, det är älskvärt! Eller i alla fall de dagar man kan ta sig till och från skolan utan problem. 
Så sitter just nu och äter en skål yoghurt och dricker en mugg nyponsoppa. Trevlig sysselsättning såhär på morgonen.
Sen blir det skolan med natur. Inte helt fel det heller. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, plugga lite matte kanske. Vi får väl se. 
Imorgon kommer min älskade Tobbe hit,
SAKNA!
Och idag har vi vart tillsammans i tre månader, inte dåligt! Fast hoppas på massa mer månader, och tror även det kommer bli så. UNDERBART!
Dikten jag skrev igår är till honom, eller om honom, eller vad man nu säger. Så tror han kommer tjata som en..jag vet inte vad.. imorgon för att få läsa den. Eller så glömmer han bort det. Får väl se. 
Men nu ska jag snart platta mitt hår, så vi hörs!





Kan inte annat än älska bilden, och älska han på bilden med för den delen!

Pärlplatta sökes!

Matteläxan avklarad, kvällsmaten avklarad, sudoku är lösta. Vad mer kan man förvänta sig en kväll som denna av mig? Just det ja, har pärlat lite också, men har ingen platta så blev lite ledsen inom mig och slutade pärla. 
Någon som har en pärlplatta över som du gärna vill skänka till mig, eftersom jag är så lat och aldrig orkar ta mig till stan och köpa och när jag väl är i stan glömmer jag bort det.

Imorgon är det sovmorgon som gäller, har bara natur på hela dagen och natur är trevligt så det blir nice.
Dock vet jag inte vad jag ska roa mig med nu, känns tidigt att sova och har inget skoj att göra vid datorn. 
Fast det brukar alltid lösa sig i alla fall. 
Tror faktiskt att jag ska finslipa lite på min dikt jag skrev innan idag. Så hörs! 




Student, matte och bilder i överflöd!

Goddag, måndag nu igen då. Veckorna går väldigt fort och studenten närmar sig med stormsteg. Samtidigt som det skrämmer skiten ur mig så längtar jag. Det skrämmer mig att jag har noll koll på vad som händer sen, efter den 11 juni är det jag själv som styr mitt liv. Inte lärare och scheman. 
Än så länge har jag ingen speciellt bra koll på vad som händer och inte heller på vad jag vill ska hända. Men hoppas på jobb nu i början i alla fall. 
Känner mig utöver det rätt lugnt inför studenten. Försöker mest leva här och nu och kunna lämna Apelryd och Båstad med ett positivt minne för livet. 

Skulle fått extra hjälp i matten idag, så skulle haft tre timmars matte istället för två, men vår samhällslärare är sjuk så vi fick sluta två timmar tidigare och min mattelärare hade då inte tid med mig. Så fick låna B boken och försöka lära mig ifrån den istället och stanna över nästa måndag istället.
Då är ju nästan alla treor i Spanien med, så då blir det lugnare på matten och han hinner nog lägga ner lite mer tid på mig. Det är positivt. 

Så nu sitter jag istället hemma i köket. Sitter och skriver lite blogg och lyssnar musik. Ska skriva en liten dikt sen med tänkte jag för fick jättelust med det innan i skolan. 
Vill ha vatten nu, så skriver mer senare. Hörs!




Lite ljusa bilder kanske, men solen lyser genom fönstret så det blev så.
Men du kan väl inte annat än älska det iaf?  ;D







Tack för mig! =D

Dagens låt

Lillen - Ett tillsammans



Får väl säga att jag tänker på Tobbe när jag hör låten. Fast det är rätt självklart kanske. 
Så vi säger väl att låten är tillägnad min Tobbe! =D

Söndag

Mippmipp!
Har precis ätit lite med mina päron. 
Och nu trilla pappa upp för trappan, smidigt va? Sen kom han in och påpekade att gräset börjar bli långt och behöver snart klippas. undra vem han syftar på som första klippare. Kan det vara mig kanske?
Ikväll är det Båstad som gäller, känner mig inte så pepp inför det faktiskt, men tror det beror på att jag ska ha tre timmars matte i morgon som förstör allt. 
Så nu får det väl bli lite packning och tv kanske innan det bär av mot stationen. 




Saknad! <3

Klar!

Härligt!
Klar med powerpoint nu, så nu är det enbart excel kvar att göra. Och det behöver egentligen inte vara klart fören den 28, men har typ massa annat då också så tänkte göra klart excel till veckan som kommer nu. Har bestämt att Tobbe ska lova att hjälpa mig när han ändå är med mig nere i Båstad. Hihi.
Gjorde en powerpoint presentation om Winnerbäck, det kan man inget annat än älska!
Sen har jag skrivit ut mitt projektarbete också, och skrivit grejer till klasstiden i morgon. Så nu är jag klar med helgens sysslor. Skönt. 
Så sitter just nu i köket, kommer nog snart bli hög på målarfärg och lacknafta! funnyfunny.
Tänkte ta någonting att äta nu och sedan ta en liten dusch. Så Hörs!




Söt kamel, den fick vara med på presentationen om Egypten ;D

Hejhopp

Bjöd föräldrar och annat folk på mat igår, blev väldigt uppskattat.
Sen blev det lite eld och fyrverkerier innan man gick hem för att vänta på Tobbe. 
Blev att ge honom lite mat och sedan bjussa på kladdkaka med dumlekola i. Väldigt uppskattat det med tror jag.
Efter det blev det att leka taxi och köra hem Hans. Han bor precis vid Tobbe med så tillbringade natten där. 
Och idag vaknar man och har extremt ont i magen, så har tillbringat mestadels av dagen i Tobbes säng. Vi har surplat te, ätit risifrutti, kletat risifrutti på Tobbes hand, ätit ibumetin och tryckt på min mage. 
Sen körde han mig hem för att sedan ta sig till Thommy. Och jag gick ut med Stina på promenad och sen har jag ätit krabba och kräftor, gott. 
Nu ska jag gå upp till mamma och snacka student med henne. Blir säkert snack om kök också, för de har tagit bort alla luckor från köket nu och målar om osv. För på torsdag ska kökspelle komma hit och göra om. Nice.
Nu skriker mamma. Hörs!


Dagens låt

Magnus Weideskog - Förlåt


RSS 2.0