1. Tillbaka till dator igen

Hej och hallå!
Jag har nu återfunnit min plats framför datorn, saknat mig?
Iaf, som du kanske förstår är jag nu tillbaka i Båstad igen. Inte speciellt skoj kanske, eller skulle ju iaf inte klaga om de ringde från skolan och sa något i stil med
"Tänkte bara säga att vi har beslutat att alla på Apelrydsskolan skall få ha lov en vecka till, anledningen till detta är för att vi helt enkelt känner för det. Så ses igen vecka 10" 
Tror dock inte detta är så stor chans. Känns även som att vecka 10 kan bli lite småjobbigt då, väldigt mycket prov och läxor osv om man så säger, så kanske lika bra att dela upp det på två veckor iaf?
Men nog tjatat om det, nu vet du vad jag känner inför Båstad denna veckan så nu kan vi släppa det bakom oss och gå vidare. 
Var ju några dagar sedan jag uppdaterade och så nu, har hänt en hel del. Eller inte egentligen kanske, men på sätt och vis har det gjort det. Blev lite flummigt förklarat där kanske, så får helt enkelt skriva ner lite kortfattat vad som hänt tänkte jag. 
För att det inte ska bli allt för långa inlägg så tänkte jag skriva ett inlägg om varje dag, med överskriften vilken dag jag pratar om, även en siffra för att det ska bli enklare att börja läsa från början till slutet, eftersom de lägger sig i fel ordning om du är som mig och börjar läsa de översta inlägget och gå neråt.
Anledning till det är för att jag personligen tycker det är riktigt jobbigt att läsa för långa inlägg, man tappar liksom koncentrationen efter en stund och orkar inte bry sig.
Allt för långa inlägg brukar jag ha förmågan att hoppa över, om det inte verkar allt för intressanta. 
Dock ska jag först gå och borsta mina tänder och gråta en liten skvätt över att jag inte har någon Tobbe att titta på i spegeln, utan blir tvingad att titta på mig själv. Livet är allt bra orättvist och jobbigt ibland!
TjingTjong så länge!

19 år idag!

Idag har det varit en bra dag, är ju min födelsedag och allt. 
Först fixade jag praktikplats, såhär tidigt ute har jag nog aldrig varit innan. Nu borde Inger bli redigt stolt över mig!
Sen har jag shopat kläder med mamma i Halmstad, riktigt fina grejer vi hittade. 
Sen köpte vi även en balklänning, dendu det var du inte beredd på va!?
Det är min dag i korthet fram tills nu, sen blir det att vara med Tobbe och sova där inatt och imorgon blir det Göteborg med Emma och Frida, så känner att det kan komma bli lite dålig uppdatering den närmsta tiden. Men ska försöka berätta allt, iaf sen när jag får tid. 
Nu ska jag prova kläder och se hur det jag köpte idag ser ut och vad jag ska ha på mig i morgon. 
Hörs! 




Sakna

Jag är trött men kan inte sova, varför vet jag inte. 
Vill prata med Tobbe, har egentligen inget speciellt att säga honom. Vill mest bara tala om att jag saknar honom. 
Tobbe, jag vill ligga i din famn just nu. Kunna ligga och titta på dig. Studera dig noga. Bli helt varm i kroppen av att se dig. Krypa nära dig. Känna hur gott du luktar. Vill ligga så nära, känna känslan att jag är stolt över att få vara din. Överlycklig att få vara din. Vill tänka tanken "vad ser han i mig, varför just mig?". vill pussa dig lite lätt och sedan se dig sova så skönt. Ligga nära dig och somna i din famn. Känna mig trygg och speciell. 
Tobbe, jag saknar dig!

Mobilblogg

Mitt namn är Johanna och jag är nu en tjej på 19 år. Idag har jag fått en kladdkaka utav Jessica, så nu mår jag väldigt illa, för självklart var jag ju tvungen att äta upp hela! Att vara nere vid stranden var jättemysigt får jag säga, inte så farligt kallt ändå faktiskt. Det enda som kunde varit ett litet störande moment kan ha varit jag, tror knappt jag var tyst en sekund från det att jag hoppa in i bilen tills dess att jag hoppa av hemma igen två timmar senare. Men tror allt det uppskattades lite iaf. Nu lever jag på sockerkick och tror knappt jag kommer somna inom den närmsta timmen iaf, men borde försöka. Tack till er som var med nere vid stranden, skitmysigt! Detta borde vi göra om! Godnatt, nu ska jag försöka lugna ner mig lite, finns ju ändå ingen kvar att prata med. Haha kommer säkert börja prata med mig själv nu med.

Stranden snart

Har pillat lite med bloggen, inget som syns troligtvis eftersom jag bara lagt till en liten länk typ.
Ska fixa ny header snart tänkte jag, ska bara införskaffa lite bilder och även försöka fixa mitt photoshop. 
Sen när ny header är uppe blir det nog att fixa till storleken på bloggen med så det passar perfekt, det gör det ju inte riktigt nu. 
Nu blir det att åka ner till stranden för att fira in min födelsedag!




**

Blev precis medlem på bloglovin, anledning till detta? Ingen aning, kan vara smidigt kanske.

Där ville de iaf att man skulle publicera ett inlägg med denna text på, för att man själv ska kunna bestämma över sin egna blogg över den sidan, eller något sådant. Jag förstod nog ungefär lika lite som du just nu, så ingen idé att diskutera detta mera. 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1527971/johannaablom?claim=bx29we9rq8g">Följ min blogg med bloglovin</a>

Tack för mig!

Champis

Har varit ute på en timmes promenad med moder min. Skönt väder ute idag får jag säga.
Nu sitter jag och dricker champis ur en jättestor mugg, det är så det ska vara! 
Snart blir det potatisgratäng och kyckling, gottgott!
Måste ringa Emma igen med, tar det efter maten tänkte jag. Så får man se vilket nummer man når henne på denna gången. Spännande. 


Illa och inte illa

Frida är dum och svarar inte när man ringer. Illa!
Jag är förvirrad och vet inte vart jag ska smsa när jag ska försöka få tag på Emma. Illa!
Vindruvorna jag åt precis var inte speciellt goda, börjar nog bli lite gamla. Illa!
Snart kommer mamma hem, då blir det promenad. Inte illa!
Ikväll blir det att äta potatisgratäng, ska fira mig. Inte illa!
Nu är jag törstig, ska hämta min vattenflaska. Inte illa!


Fluff

Det finns de lägen här i livet då jag förstår varför jag blir kallad pudel, idag är det ett sådant läge.



Fluff! =D

Planering med Emma

Har precis samtalat med min lilla vän Emma i telefon, trevligt får man säga. 
Dock var det lite svårt att få prata med just henne. Först ringer jag till hennes mobil och då svarar hennes mamma och så har de tydligen bytt nummer, så ringer jag till hennes mammas nummer ist och då svarar hennes syster. Blev lite smått förvirrad, men sen fick jag iaf prata med Emma.
Blev att bestämma lite inför Göteborgsresan på torsdag och även lite om stranden inatt. 
Så nu är det bara att försöka få tag på Frida med och överföra all fakta till henne och se om hon faktiskt har insett att hon har lovat mig och Emma en heldag på torsdag. Hon kommer ångra sitt val, precis som alltid. Haha. 
Nu ska jag starta om Winnerbäckskivan och sminka mig lite, sen ringa Frida. 
Hörs!





Spännande

Godmorgon alla glada och alla mindre glada!
Solen skiner och snön ligger stilla, borde man ta sig ut på en promenad kanske? 
Fast först blir det nog lite frukost och en dusch. 
Tycker det är lite intressant, för när jag somnade igår så var mitt rum helt släkt och svart. Man såg ingenting alls. Sen vaknar jag idag och lampan på mitt skåp lyser. Den har då på något vis tänt sig själv inatt, för jag är helt hundra procent säker på att den inte lyste inatt. För jag låg faktiskt och tänkte tanken på att det var väldigt mörkt i mitt rum så man inte märkte skillnad på om man tittade eller blundade, för det var samma svarta. 
Så då är frågan, hur har lampan lyckats tända mitt i natten utan att någon rört den? 
Det kommer jag nog aldrig få svar på. 

Kommentar

Svar till kommentar på inlägget "hjälp sökes"


svar:
Ne, det enda jag fick var datorn, milljoner böcker om hur man startar den på olika språk, en bok om skydd eller något och ett stort papper som det stod "när lampan är blå är den laddad, när lampan är röd behöver den laddas". Så inga skivor här inte.

Godnatt

Anton gick. Jessica gick. Jag blev ensam kvar. Så nu planerar även jag att gå. 
Får bli att leta kul spel i morgon ist tänkte jag, för nu tänker jag sova. 
Börjar även bli lite småtrött på Lasse Lindh nu, så lika bra att han med får bli tyst nu. Känner också att det är tur att ingen är här just nu, för jag är på ett humör så jag skulle kunna sitta och prata om allt och ingenting i flera timmar utan att tröttna och bli tyst. Skulle säkert avbryta mig själv lite då och då med ett skrattanfall. Men det är ju inte speciellt ovanligt från min sida kanske. 
Så nu är det nog bäst att logga ut och sova, innan Jessica kommer in på msn igen och ber mig ännu en gång att gå och lägga mig för att klockan är efter 12. Hon gillar nog att ta hand om mig, kan inte ens släppa mig när vi inte är i Båstad. Söt sambo man har! 
Men vi hörs i morgon igen, sov gott! 



Svåra val här i livet

Nu har jag ungefär tre alternativ att välja mellan.

Alternativ 1: Logga ut från msn, stänga av datorn och sova samtidigt som Anton ska göra det.
Positivt med det: Somnar i bra tid vilket kanske leder till att jag vaknar i bra tid i morgon och är pigg då. Jag slipper märka att jag inte pratar med någon på msn, slipper på det viset känna mig så ensam. 
Negativt med det: Är inte speciellt trött nu och gillar inte att försöka sova när jag inte är det minsta trött.

Alternativ 2: Stanna kvar på msn och sitta och kolla runt lite överallt på internet och alla dess sidor, som jag egentligen redan har studerat miljoner gånger innan ikväll. 
Positivt med det: Svårt att hitta positivt med det.
Negativt med det: Känner mig allmänt ensam när jag inte har någon att prata med, blir allmänt uttråkad eftersom jag inte har någon ny rolig sida att besöka. Sitter uppe helt i onödan och vänder på dygnet utan någon som helst anledning. 

Alternativ 3: Logga ut från msn och allt annat, spendera tid genom att testa alla spelen som finns på datorn, alternativt hitta något mycket intressant och tilltalande spel på internet jag kan uppskatta och fördriva tid med.
Positivt med det: Kan fördriva mycket tid, även roas utav det i framtida lägen och slipper känna mig så uttråkad.
Negativt med det: Aldrig bra att bli beroende av spel. 

Tror dock inte jag kommer välja alternativ nummer två, men trean låter rätt tilltalande. Även ettan känns lockande. Får nog helt enkelt se när Anton planerar att sova. Kanske har jag hunnit bli trött tills dess, kanske inte.

Med ett leende på läpparna

Ikväll är det en Lasse Lindh kväll. Drogar i hans musik, inte för att den är speciellt bra. Eller inget vidare någonstans egentligen. Utan för det är minnen! Lasse Lindh tar mig tillbaka en tid i livet, inte för att jag vill dit igen. Verkligen inte. Jag vill stanna här nu. Eller utvecklas framåt, men med det jag har nu.
För så jag mår just nu, så har jag inte mått på länge. Jag är lycklig, och då menar jag lycklig, hela tiden. Eller okej, alla har sina stunder ibland, jag med, jag är ju bara människa liksom. Men mestadels av den tid jag upplever just nu är jag lycklig. Lever och mår bra. Ser positivt i det mesta. Är den Johanna jag länge önskat jag skulle bli igen. Och jag hoppas det får hålla i sig länge, helst hela livet.
Och det finns vissa personer jag har att tacka för det. Tänker inte nämna några namn. Så bara att själv känna efter om du känner dig som en av dem personerna eller ej. Dock finns det en person. En person som jag har lite mer att tacka. Jag hoppas även att denna personen känner av detta extra mycket. För den gör att jag känner mig omtyckt, saknad och speciell. Den får mig att leva på rosa små moln. 

Hjälp sökes!

Det kanske är jag som är allmänt dum i huvudet, vad vet jag, men jag förstår inte!
Jag skulle få med Photoshop på min nya dator, men det finns inte. Hur menar de att man ska hitta det? Eller hur menar de? Hjälp mig någon snälla!?


Anton, en som dig borde alla ha!

Har lagt lite tid på att titta på balklänningar med min mamma ikväll. Blev även att vi kollade in några brudklänningar, riktigt fina! 
Dock har jag inte hittat någon riktigt än, men kanske är jag på god väg nu. 
Sen efter klänningstittandet blev det att studera Göteborg lite, kom fram till att jag nog är sämst på Göteborg, förstår inte ens kartan när jag verkligen försöker.
Har lättare för Stockholm känns det som, fast kan ju iofs vara tack vare Anton och att jag ägnat många dagar (och nätter såklart) där uppe hos honom. Det saknar man lite ibland, att springa runt på stan, i Skogås och att tjocka i massa godis och filmer. Framför allt saknar man allt skratt. Finns mycket minnen med den pojken, helt ärligt är han en av mina bästa vänner.
Han vet nästan allt om mig, iaf allt som är nödvändigt att veta, och vi har känt varandra i flera år. Han förstår mig verkligen bra, räcker ibland att jag skriver en halv mening och han förstår precis vad jag vill ha fram och vad jag känner inför det. Han känns som en sådan person som alltid kommer finnas kvar i mitt liv, kanske träffas vi inte så ofta längre och kanske inte i framtiden heller. Men att släppa kontakten med honom känns jobbigt. Det vill jag inte ska hända! 
Så tack Anton, tack för att du finns! 




Lite om allt och ingenting

Precis inkommen efter en liten promenad på en timma ungefär. Måste säga att det känns intressant när de har plogat upp all snö där man ska gå, så man ist för gå mitt på vägen där bilarna ska köra egentligen. Man känner inte alls att det är lite farligt eller så, egentligen borde man nog ha vett att stanna inomhus dagar som dessa. 
Men det är så skönt och friskt ute, så man vill ut ju. 
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma in efter att ha skottat lite, då blir det nog lite mat och så. Iaf enligt mina planer. 
Vad som händer sen ikväll vet jag inte, Frida ville inte med ut på promenad så jag gissar att det säkert blir dator mestadels av kvällen. Ska även visa alla klänningar för min mamma sen och se vad hon säger om dem. 
Kanske får bli en kopp te sen med, det är ju gott. 
Men nu känns det som att jag bara snackar massa i onödan, som vanligt, så borde sluta skriva nu och skriva mer sen igen. Hörs!




telefonsamtal

Haha skoj!

*telefonen ringer*
Jag: aah det är Johanna.
Han: jag heter blabla och ringer från bredbandbolaget, söker Peter Andersson.
Jag: han jobbar.
han: ahaa, men du är hans dotter?
jag: japp de är jag.
han: då kan jag snacka med dig ist. 
Jag: ahaa?
han: för gissar att du är över 18?
jag: adå.
han: bra, funkar ditt internet bra?
jag: jahadå, inga problem här inte!
han. så bra. har du en mobil?
jag: aah.
han: är de en sony ericsson, rätt ny?
jag: mmh typ. 
han: är den snygg?
jag: jovars, funkar. 
han: okej, har du abonnemang eller kontantkort?
jag: abonnemang.
han: vilket då?
jag: glocalnet.
han: ahaa, men det är vårt systerföretag, Balblablablablabla.
jag: ahaa okeej. *försöker fatta och hänga med på vad han snackar om*
han: men vi tänkte sänka dina månadskostnader på samtalen, ringer du för kanske 400-500 månaden?
jag: HAHAHAH neejneej! typ 30-50 kronor något kanske.
han: ahaa, då var inte du så bra person att snacka med, för du får inte ut mycket av det. så får ringa när peter kommer hem igen då. 
jag: haha gör det.
han: är du säker du inte har högre kostnad, du är tjej på 18 år, du ska snacka tel hela tiden?
jag: hahah men jag har gratis sms, så snackar med folk genom det eller så ringer de mig. 
han: okej, du är för smart för mig. får vänta på din pappa.
jag: hahah gör så. hejdå.
han: hejdå!


Tvilling

Jag har en tvilling på avstånd, han heter Morgan och bor på Gotland. 
Denna Morgan fyller år om precis två dagar, då blir han 19 år gammal. 
I slutet av sommaren eller början på hösten ska han bli pappa. 
Pappa till ett litet barn. Ett barn han ska uppfostra tillsammans med barnets moder. 
Det jag vill ha sagt är egentligen att jag önskar all lycka till för Morgan, min tvilling på avstånd. 
Jag vet att han kan klara av det, även om det blir svårt ibland.
Bara viljan finns så finns även styrkan att kämpa.
Så grattis till dig Morgan, två dagar för tidigt, och lycka till med precis allting du bestämmer dig för!

Kommentar

Svar på kommentar till inlägget "Balklänningar" 




Svar:
Skitskoj var det! Hade lätt kunnat köpa hur mycket kläder som helst inatt om jag bara haft pengarna. Sen det med att ha hittat, jag hittade några stycken som var fina. Ska kolla på dem igen nu tänkte jag och se om de verkligen var så fina som jag tyckte inatt. Så kanske det blir någon av dem, eller så får jag titta vidare igen. Känns som det kan vara bra att beställa nu ju, inte så jättelänge kvar egentligen och det tar ju tid att få hem dem osv. 



Klippt mig

Har varit ute och kört i mördarsnön idag.
Har varit och klippt mig, först när jag satt där kändes det inte alls som det skulle bli bra och jag blev nästan lite småledsen i mig själv, inte på ett sätt så jag börja gråta utan lite mer små deppig typ, men sen gick man ut i snön lite och när jag sedan kom hem var inte håret så överfluff längre och såg inte så tillfixat ut. 
Missuppfatta mig rätt, jag tycker inte det är något som helst fel på att ha tillfixat hår, utan menade mer på det att jag föredrar mitt egna när det är naturligt och inte massa hårprodukter i det. 
Så nu känns det nog rätt bra iaf, inte så stor skillnad från innan direkt och innan har jag ju trivts med det, så varför inte nu? 



Och ja, jag har Tobbes tröja på mig. Anledning till det? Den är varm och skön. 
(och jag har alla mina tjocka tröjor i Båstad, eftersom jag är så smart så lämna jag dem där)

Mobilblogg

Nu var datorn avstängd och jag har krypt ner i min säng. Ska försöka tvinga mig själv att sova nu tänkte jag, anledningen till ordvalet tvinga är för att jag inte känner ro för att kunna slappna av och sova. Så får tvinga mig själv som så många gånger förut. Men positivt är faktiskt att detta är första gången på rätt länge jag känner såhär, så hoppas det dröjer lika länge till nästa gång. Men iaf, känner även att jag börjar bli hungrig nu, så får bli att gå upp imorgon och äta stor frukost innan jag ska klippa mig, undra hur jag ska göra..? Återstår att se i morgon. Men nu säger jag godnatt och så skriver jag mer om några timmar. Godnatt och sov gott!

Balklänningar

Sitter och tittar runt på olika sidor med balklänningar. Ja du läste rätt, jag sitter klockan 12 på natten och tittar på balklänningar, utan att någon har tvingat mig! 
Och vet du vad det mest skumma med allt är? Jo jag roas utav det och blir helt "iiiih, ooooh iiiih den vill jag ha!!" i hela kroppen! Vad har hänt med mig? 
Har faktiskt hittat flera fina, ingen jag riktigt vet att jag med 110 % vill ha, men många fina som jag lätt skulle kunna tänka mig att ta på mig och som jag lätt skulle köpa om bara ekonomin tillät. 
Precis innan jag börja skriva här hittade jag även en jättesöt vanlig klänning. Inget jag personligen skulle bära kanske, men absolut en sådan jag skulle vilja äga. 
Nä men vad har hänt, inte nog med att jag tittar på klänningar, nu vill jag även köpa massa bara för att få äga dem och stolt kunna säga "en sådan har jag, låna?" 
Men nu ska jag läsa mitt sms jag fick, sedan ska jag återgå till tittandet efter klänningar.

Mycket Tobbe, lite header

Nemen hoppsan, man lyckades komma in. Har försökt om och om igen sen jag kom hem för någon timma sedan, men först nu lyckas man. Men bättre sent än aldrig sägs det ju. 
Har ju, som jag nämnde, inte varit hemma så länge. Tobbe kom hit igår och sedan blev det att ta oss till honom mitt i natten. Lite små svårt i backen, men det gick.
Så blev iaf att sova hos honom inatt och att vara med honom idag. Har bakat kladdkaka, gjort pannkakor och tagit en liten promenad. Redigt kallt var det, men friskt. 
Pannkakorna hade jag ju gått och längtat efter sen i torsdags då vi (eller kanske jag) bestämde att vi skulle äta det, så det var riktigt fint och gott. Fast Tobbe åt bara alla prickiga, han är bra skum han.
Så nu när jag inte kunde ta med honom hem så fick jag iaf låna en tröja. Dock fick jag egentligen låna den för att det var kallt och jag skulle slippa frysa, men det låter finare om man säger att jag fick låna den för att slippa sakna honom så mycket, så det låtsas jag. 

Vill för övrigt göra en ny header (bilden där uppe, som just nu är på mig), men vet inte om jag ska ha
* En bild på mig
* Flera bilder på mig
* Olika bilder med folk som betyder lite mer (har dock inga sådana just nu)
* En bild som symboliserar mig men som inte är jag
* Bara en text.
Så helt enkelt, jag har ingen aning om hur jag vill att den ska se ut, vet bara att den ska vara rätt enkel men ändå snygg och tilltalande. Tips, råd eller förslag någon?

Mobilblogg

Mitt spotify har slutat fungera och det går inte heller att ladda ner på nytt. Vi kom inte heller upp för backen tack vare all snö. Så vi fick fixa ny taxi åt gästerna, så jag slapp. Men nu kom de iaf, så nu är det kalas. Hörs!

Snö, snö och åter snö

Precis utkommen från duschen, mycket skönt var det får jag säga. 
Det trillade även ner hur mycket snö som helst från vårat tack precis när jag satte mig här, lät så högt att jag först trodde det var själva taket som trilla ner över mig, haha tur att det inte var så iaf!
Tycker även att de kan komma hit och skotta bort snön från våran backe, annars blir det lite svårt att ta sig upp där sen när man ska ut och köra. 
Kväll är det kalas som gäller, om jag inte redan sagt det. Eller iaf om gästerna lyckas ta sig hit i snövädret. 
Jag var även ute innan och pulsade runt lite i snön i skogen, snö långt upp på låren på mig så det var lite små svårt att ta sig framåt utan att trilla, men det var rätt skoj iaf.
Försökte även ta en liten fin bild på det snöiga landskapet, men kunde inte ta mig upp på kullen och nedanför så blev alla bilder bara helt vita typ. Så inga bilder här inte. 
Dock lyckades jag åstadkomma en snölyckta, redigt fin om jag får säga det själv! 
Kanske ska man ta och sova någon halvtimma nu, blev väldigt trött när jag satte mig i sängen,
haha känns som jag är väldigt trött väldigt ofta nu för tiden. 

*

Lifehouse - Everything


Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
And how can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything.

And How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this? 
How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

<background>How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Would you tell me how could it be any better than this?

Svar till madde

Inatt sov jag som bara den, tror jag var rätt trött. Somnade till Tobbes sms igår vid kvart i 12 något och vakna inte fören idag vid 11. Ville inte gå upp då heller egentligen, men gjorde det iaf. 
Sen idag har jag inte gjort mycket alls och snart tänkte jag ta mig ut på en liten promenad. 

Sen har jag även fått en liten kommentar från madde:


Och med det vill jag bara svara att jag finns hela tiden, det är bara att snacka med mig. Ska försöka hjälpa till så gått det går, förstår ju hur du känner och så. 

Mobilblogg

Ligger just nu i min varma säng, hade glömt hur skönt det är! Nalle Puh har jag vid min sida också, man vill ju inte känna sig så ensam. Tänkte egentligen bara säga ett litet godnatt, tänkte sova snart. Så vill jag också tala om att jag saknar Tobbe, att höra hur hans andetag blir tystare och lugnare ju mer han somnar. De gör mig så lugn och avslappnad. Så godnatt nu och sov fint! Hörs i morgon igen.

Mätt, glad och trött

Nu vart man väldigt mätt och glad igen då, fast är trött som bara den. Tror jag kommer somna inom tre minuter när jag slänger mig i soffan snart. Men sömn är bra, så man får väl offra sig någon gång, även om det råkar vara fredag idag. Kom även på innan att det var rätt längesen jag sov i min egna säng, eller det känns som det var längesen iaf. Kommer inte ihåg när det var sist, haha. 
Äsh nu känner jag att jag bara snackar massa onödigt, så nu blir det soffa och chips ist! 
Hörs sen eller så säger jag godnatt nu så hörs vi i morgon när jag vaknar ist. 
Saknar du mig så kan du försöka få kontakt med mig genom sms eller så, men jag lovar inte att jag svarar.
Tack för mig!




Bacon!

Min pappa är snäll, han har stekt jättemycket bacon till maten nu, bara för han vet att jag är baconälskare nummer ett! 
Så nu ska jag tjocka i mig massa bacon och även lite ceasarsallad, hörs. 

Snö, snö, snö!

Stina du borde varit hemma nu, så kunde vi lekt i snön som vi gjorde när vi var fem år gamla! Åkt pulka, göra massa snöänglar, snögubbar och snögrejer som vi kunde satt fina ljus i. Det hör ju liksom till när det är såhär mycket snö!
Har iaf varit ute på en liten promenad med mamma precis, mina kläder gick från att vara svarta till att vara vita.
Jag trillade även tre gånger, fast bara en gång så jag låg på marken, och då drog jag i mamma samtidigt som hon trampa på sitt skosnöre så hon trilla med ner på marken, det var skoj! 
Nu är jag iaf inne i värmen igen, ska laga mat och sådant nu. 
Hörs!

Svar till kommentarer

Svar till kommentar på inlägget "Pannacotta, bilder och apelsiner":


Svar: Pannacottan blev nog rätt bra tror jag, eller får se det i morgon ifall det blev tillräckligt med gelantin så det stelnar =P. Nä men du är välkommen då också, vi väntar på dig =D

Fick även frågan vad det var för bild jag har på Tobbe, så får väl helt enkelt slänga upp den här. Dock är den suddig och så, men iaf. 



Pannacotta, bilder och apelsiner

Nu har man både dammsugit, tvättat två maskiner tvätt, eller den ena håller på just nu, och gjort baileyspannacotta.
Pannacottan ska användas i morgon då det är kalas för lilla mig. Jag gjorde en till dig med Tobbe ifall du vill komma efter du slutat.
Så nu sitter jag här och funderar på att äta en apelsin, blev sugen på saft också.
Det har även slutat snöa nu, så nu är det jättevitt och rent och fint igen ute!
Tänkte även rensa bort allt från den andra datorn, mest för skoj skull. Men kom på att jag har min hårddisk i Båstad så kan inte lägga alla saker någonstans så jag får helt enkelt vänta med det tills efter lovet eller något.  

Blev även att egopixa lite med min cam. Har dock inget smink (inte för att mina ögon syns bakom håret, men iaf) och håret är icke fixat heller, har även min älskade brors jättefina tröja på mig. Men folk säger att jag är fin precis som jag är, så därför blir det lite bilder nu. 
Kortfattat; här är jag, helt naturlig! 




Och nu ska jag ta mig en apelsin och sitta och titta ut genom fönstret när de skottar bort snön från våran backe utanför huset. Spännande liv jag har känner jag!

Lite Tobbe, liten bild, lite snö osv.

Natten tillbringades hemma hos Tobbe, därför jag inte skrev mer här igår. 
Han skulle jobba vid 13 idag, så då körde han mig hem och här är jag nu. 
Trivs så himla bra med Tobbe och hemma hos honom. Känns så tryggt på något sätt. 
Snöar gör det ju nu igen också, känns som att det ungefär bara är jag i hela detta land som uppskattar snön fortfarande.
Visst jag skulle med tycka det vore skönt med lite värme och slippa ha så mycket kläder på sig och att man slapp bli insnöad överallt hela tiden och att man kunde vara ute på vägarna utan risk att halka. Men det är ju bara februari, hellre snö och fint en månad till än att ha grått och trist och blött med slask överallt. 
Hittade även en bild på Tobbe på min mobil innan, tror det är Jessica som tog den när han var nere i Båstad nu i veckan, för jag har då inte tagit den det är jag säker på. Lika fin som alltid är han på bilden iaf! 
Nu ska jag iaf ställa in mjölken i kylskåpet och dammsuga vårat hus, så blir mamma lycklig när hon kommer hem. Ska även slänga in en maskin tvätt kom jag på nu. Hörs!

Bloggning, mat, snö och svar på kommentar

Åter hemma i lilla fridfulla Falkenberg. Snörar gör det och blåser gör det och jobbigt var det att ta sig hem från stationen. Men eftersom jag är så otroligt bra så klarade jag det utan problem! 
Tänkte ha bloggat innan jag lämna Båstad, men kom på att jag packat ner datorn så det gick inte. Sen tänkte jag ha bloggat på tåget, men internet där var så segt så mobilen fick problem och la av typ. Så blev att blogga nu när jag kom hem ist. 
Har ätit tre rätters hos tvåorna och deras restaurang idag. Det var gott och en väldigt fin naturlektion kände jag, såna borde vi ha oftare!
Nu ska jag snart ut och gå iaf, väntar bara på att mamma ska hitta hem i snön. 


Svar på kommentar till inlägget "John Blund":




Svar- Ja men självklart! =D

John Blund

Neheedu!
Nu planerar jag att ta och besöka John Blund för några timmar eller så. Helst fram till klockan sju i morgon, hade ju egentligen velat ännu längre, men det tar vi på fredag. 
Inatt tänkte jag att jag och John ska leva oss in i en värld nere vid havet, gärna lite sommar och varmt, men kväll ska det vara. Inte speciellt mycket människor, nästan bara jag. Kan iofs ta med mig någon frivillig som vill hålla min hand lite lätt
Längst ute på bryggan ska vi vara, ligga där och titta upp mot himlen, studera alla stjärnor och se precis vad varje liten prick har att ge. Det kommer ta flera timmar men det gör mig ingenting. Man ska höra vattnet under oss, ska kännas som vi är ute på havet. 
Tyst, stilla och fridfullt ska allting vara. Man blir helt lugn i sin själ. 
Bara ligga där ute, lyssna på vattnet, studera stjärnorna och andas in den friska luft världen har att ge oss! 
Det ska John skapa för mig inatt. Låter det inte underbart?

"och" och "men"

Såja, Emma är hämtad sen några timmar tillbaka, städningen är nästan klar, får räcka för idag iaf. 
Så har blivit lite msn sen ikväll typ, inte så händelserik kväll då med andra ord. 

Dock har jag tänkt på en liten sak, i mina inlägg här börjar jag vissa meningar, rätt många faktiskt, med orden "och" och "men". Varför jag gör detta förstår jag inte, eftersom man inte ska börja meningar med de orden i det svenska språket egentligen. Jag brukar aldrig annars göra det i andra texter. Bara just här i bloggen. 
Jag känner att det är lite småstörande faktiskt, fast kanske bara är jag som tänker på det?
Ska jag vara helt ärlig blir jag total hjärndöd ibland när jag skriver här så vet inte hur jag ska kunna börja mina meningar om jag inte får använda mig utav "och" och "men". Borde bli bättring på den fronten känner jag!

Bilder och så!

Nu var man nästan klar med städningen, inte riktigt, men nästan. Känner mig i vilket fall som helst väldigt duktig. Fint blev det också, eller det hade iaf blivit om inte Jessica kommit hem och fått för sig att baka muffins mitt i min städning. Men hon städar nog upp efter sig så det blir fint igen. 
Funderar även på att äta något nu för om någon timma ska jag upp till stationen och hämta hem lilla Emma och efter det känns det lite sent att äta. 

Har även lekt lite med att ta lite bilder på mig själv, inte speciellt fina eller speciella eller någonting, men slänger väl upp dem här iaf bara för att jag vet att ni gillar bilder. 






Min dag

Börjar faktiskt bli riktigt irriterad över att man inte kan logga in här när som helst, att sidan ofta ligger nere osv. 
Den gjorde det i morse när jag skulle skriva också, därför blir det så sent med första inlägget idag även om det inte var planerat så. 
Men iaf, nu är jag hemma och blogg.se fungerar för stunden igen. Idag har det varit matte som gällde, sen efter det blev det idrott med styrka. Jag och Linda var bäst!
Var inte så jobbig lektion iofs, men rätt lagom nu när jag inte är fullt frisk. Efter idrotten blev det att åka till donken för lite lunch och sedan vidare hem till min lärare Inger för att fika lite. Eller ha lektion kanske det heter.
Vi fick semlor och te, det var trevligt.
Vi pratade även om våran middag vi ska ha sen i slutet av terminen för lite folk utanför skolan, typ med vinprovning kanske osv. Jag blev tydligen utsedd till att vara ekonomiansvarig för det hela, eftersom jag går på matte C och då borde vara bra på att räkna. Men det ska nog gå fint, iaf så länge de andra i klassen samarbetar med mig och inte är så förbannat långsamma och sega hela tiden! 
Och just nu sitter jag här hemma, tänkte städa lite i köket så det blir fint nu innan lovet och så, men har inte riktigt kommit igång än men tror jag ska ta tag i saken nu! Hörs sen. 

Min kväll

Min Tobbe åkte hem för en liten stund sedan. Dumt att han jobba i morgon, ville ha kvar honom längre. 
Men mysigt var det iaf den stund det vara, blev att äta semlor med Jessica och två av hennes kompisar. Sen drog de hem, då åkte vi och handla så blev det att äta lite kycklingwok. 
Sen skulle han hem, han var lite trött och behövde nana lite innan han ska upp i morgon och jobba vid 5, stackarn! 
Men vi ses ju säkert till helgen igen, så inte många dagar kvar alls egentligen, det är bra!
När han sedan åkt blev det att ta en liten dusch, borsta mina tänder och sätta mig här. 
Fast nu känner jag mig helt plötsligt rätt ensam, det är inte så bra! 
Längtar lite smått till måndag när jag får klippa mig också, är rätt trött på mitt hår just nu, svårt att få fint ju! 
Men nu ska jag packa ner mig under täcket tänkte jag, kanske se en liten film eller bara vara allmänt social på msn. 
Hörs senare eller i morgon igen! 



Bilden är på fel håll och ser rolig ut, men den är fin på sitt egna lilla vis.

Tre rätters, stick i fingret och 5 poäng till mig!

Är hemma nu. Naturen var en lite intressant lektion får jag säga. Vi stack oss i fingret och lekte med blodet och tog värden på det och lyssnade på hjärtat osv osv. 
Dock är ju mitt finger lite långsamt på att förstå att det ska komma ut blod från det när man gör hål där, så mitt blod började rinna lagom tills lektionen var slut. 
Men bra värden hade jag ju iaf på det lilla blod jag kunde åstadkomma. 
Undra även när denna vintern kommer ta slut, snöar ju hela tiden! 
Har ätit tre rätters till lunch i skolan idag, blev en kräftröra på toast till förrätt, kött med potatispuré, rödvinssås och en cow slow (stavning?) det är iaf en rätt så god sallad, till huvudrätt. Sen till dessert blev det tre olika sorters sorbe, en kiwi, en hallon och en ananas, med lite grädde, havreflan och chokladsås till. Mycket gott får jag säga! Havreflanen, som för övrigt var jag som gjorde, fick 5 poäng av 5 möjliga av vår lärare. Inte för att det är så svårt att göra havreflan så det är ju inte mycket att skryta med, men iaf!
Och nu sitter jag här med mitt vatten och funderar på om jag ska gå och se lite på tv eller vad jag ska roa mig med. Blir säkert att sitta kvar här ett tag till, som alltid. 

Mobilblogg

Hallåhallå. Det har inte gått att komma in på blogg.se sen igår när jag skrev det senaste inlägget, väldigt irriterande eftersom jag hade jättemycket att skriva igår kväll. Fungerade inte heller i morse när jag åt, men nu funkar det igen. Iaf, sitter i skolan nu och väntar på att naturen ska börja. Sen blir det att åka hem och sen kommer Tobbe hit, mysigt! Blir även att äta lite semla ikväll som Jessica ska vara duktig och göra. Nu börjar jag, hörs sen!

Chill

Sitter här med mitt täcke och mina kuddar, med en dator i knät, en tv framför mig och en ätande Jessica vid min sida. 
Sitter och snackar massa skit med min kära lilla vän Anton, mycket trevligt får jag säga! 
Försöker även att samla ork till att hämta min vattenflaska, men det går inte så bra precis. 
Har lust att redigera bilder, fota, måla och skriva texter. Dock har jag inga bilder att redigera, inget fint att fota, kan inte måla och vet inte vad jag vill skriva. Något tips? 



En liten bild på mig och bror bara för det var en fin dag!

*

Secondhand Serenade - Your Call


Promenad

Precis inkommen efter en liten promenad till Ica. 
Frisk luft är ett måste för att man ska bli frisk känner jag, så bestämde mig för att gå ut en sväng och kom på att vi behövde handla lite, så tog det i samma runda. 
Dock var det inte speciellt skönt på vägen dit, då jag fick gå i en fart som kändes att jag gick bakåt ist för framåt för det gick så långsamt. Anledningen till denna väldigt osmidiga fart var att det kändes som jag skulle spy varje gång pulsen gick upp lite. Men man blev lite van vid känslan och kunde öka farten en del på vägen hem igen.
Lagom på vägen hem trillar jag ner i en killes armar, bokstavligt talat, för han höll på att skotta bort snö på strandpromenaden där jag gick, så var det jätteliten yta mellan honom, hans bil och snön.
Så tänkte han ju tydligen att jag skulle lyckas gå mellan honom och snön. Vilket inte gick så bra då jag halkar till på snön och trillar rätt in i honom och han fångar upp mig och säger "hoppsan hejsan, vilken tur att jag stod här och fångar upp dig, hahah" och jag svarar "hahah joo, men hade du inte stått där hade jag aldrig trillat" så svara han "haha så sant, så sant". Sen gick jag hem. Lite småskoj sådär. 
Nu blir det att äta lite tänkte jag, mat är med viktigt för att bli frisk och eftersom jag är allmänt sämst på att äta, speciellt när jag är sjuk så är det bäst att passa på när jag har ork och lust för det. 




Sjuk

God morgon! 
Är hemma och sjuk idag. Har vaknat många gånger inatt av att mitt öga gjorde ont och det grät. 
Vaknade idag och det var helt rött och svullet, mitt huvud snurrade, lite lätt illamående, näsan rinner och halsen gör ont. Haha känner att det inte är mycket rätt på mig idag. 
Men det blev iaf att stanna hemma i hopp att man blir friskare tills i morgon eller så. 
Så nu tänkte jag sätta igång en liten film och krypa ner i sängen igen.
Så godnatt!

Båstad

Tillbaka i Båstad nu då efter en jättefin och mysig helg. Var en sådan helg som borde göras om igen massor av gånger. 
Så tack till min lilla Tobbe som gjorde helgen! 

Snart kommer nog Linda hit, ska sova här för hon ville inte sova ensam. 
Mitt öga gråter jättemycket just nu också, vet inte vad det är med det. 
Men nu ska jag snart ut i det kalla igen och möta Linda, så hörs! 




Hos Tobbe

Hejsan!
Blev inte mycket till blogg igår och kommer inte bli speciellt mycket mer idag känner jag.
Men nu sitter jag och väntar på att Tobbe ska duschat klart, så tänkte jag kunde roa mig med ett litet inlägg.
Igår var det att leka med Tobbe hela dagen, sedan på kvällen blev det lite fest med han och hans små vänner.
Även min lilla sambo Jessica var där, trevligt får jag säga!
Idag blir det att leka ännu mer med Tobbe, känns som jag flyttat in här nu, haha.
Tror det blir en liten promenad senare och ikväll blir det att äta paaj!

Min lilla Stina har åkt till Thailand nu, ska vara borta två veckor. Känns inget kul att hon ska vara borta över lovet, vill ju träffa henne. Det är rätt konstigt egentligen, båda kan vara hemma i Falkenberg i flera helger utan att vi ses och utan att man tänker speciellt mycket på att vi inte ses. Medan nu när hon är bortrest så saknar jag henne redan.
Det är konstigt att man saknar först när det inte finns chans att träffas typ. Men som tur är kommer hon ju nästan snart hem igen!

Låg vaken innan idag och tittade på Tobbe när han sov, sen helt plötsligt började jag tänka på universum, hur stor är det? vad finns när det tar slut, för det måste väl ta slut någon gång? Hur ser det ut där ute, är det svart och mörkt eller vitt och ljust, eller är det kanske rosa med små gröna prickar i? Hur vet man att det är "oändligt"? Och vad betyder egentligen oändligt? Finns det liv där ute, eller är allt dött?
Dessa är bara några få frågor jag ställde mig själv, som jag inte fick något svar på.

Nu är Tobbe snart klar, så skriver mer i morgon igen, tack för mig och mina ord.

Min dag

Tjenna!
Idag har varit en fin dag, blev först skridskoåkning och sedan bad. 
Skridskoåkningen gick faktiskt bättre än jag trott och jag kände mig till och med stolt över mig själv. 
Badet var rätt skoj, men blev lite långtråkigt efter ett tag.
Så dagen blev helt klart godkänd! 
Blev att ta sig till Falkenberg sedan, då det blev mat och en timmas promenad. Kom precis ut från duschen också, riktigt skönt. 
Blir inte så långt inlägg idag, för orkar inte sitta vid denna datorn för den är jobbig. Och min nya är i Båstad. 
Så snart blir det att träffa Tobbe, så vi får väl se när jag skriver igen!
Tack och hej från mig!



Två stycken i mitt blivande proffshockeylag!

KLAR!

Bara för att jag är så jädra bra! 
Tror mitt projektarbete är KLART nu, jaa klart med stora bokstäver!
Har iaf fått ihop alla delar jag ska göra och ändrat allt de klagade på, så bäst för dem att de inte hakar upp sig på massa småfel under nästa vecka, då får jag tår i ögat! 
För nu känner jag mig klar! Och jag har inte ens någon att fira det med, suck!
Så får fira med att sova, helt ensam också, jätteskoj verkligen!
Uff, du borde komma hit nu! Ja du vet vem du är!
Haha kul att jag skriver så mycket även i mina tankar, eller alltså det som jag skriver med kursiv text är typ mer mina tankar också, utfyllnad för att ni lättare ska förstå och för att min hjärna överarbetar hela tiden. 
Men nu blir det att sova och drömma fint, första kvällen på några dagar nu som jag inte somnar till Tobbes sms, undra hur det kommer gå..? 


'
Ungefär så glad är jag just nu. Så godnatt!

Projektarbete och en onödig kontakt på msn

Såja nu blev det lite tyst här i huset igen. Först var ju Emma och Linda här och åt lite, sen gick jag och duschade och när jag kommer ut från duschen har det tydligen bildats lite fest här. Kände mig inte riktigt peppad på att haka på sådär nyduschad och "fin", så stängde in mig på mitt rum, haha så rolig är jag! 
Bestämde mig iaf för att försöka göra klart metoden på projektarbetet, känns som att projektarbete är det enda som kretsar i mig och mitt liv just nu, men känner inte för att sitta massa med det i helgen så kan lika gärna göra det nu under veckan när jag får tid, det ska ju göras i vilket fall som helst. 
Blev att fixa till den och lite andra saker, sen skulle jag precis börja på sista punkten på resultatredovisningen då jag fick himla lust att skriva blogg ist. Varför vet jag inte riktigt eftersom jag inte har mycket att säga i vilket fall som helst. 
Imorgon är det sovmorgon som gäller, så känner att jag borde tvinga mig att vara vaken lite till och plugga det sista med, så är det inte alls mycket kvar att göra när jag kommer hem. 
En annan lite "intressant" sak är att det just nu loggade in en tjej på msn, med namnet "Nån kåt tjej?", då blev jag lite fundersam. Varför i hela friden har jag henne på min msn? Hon lär ju inte få ut mycket av att ha mig som kontakt och jag får ju ut precis lika lite av att ha henne som kontakt, varför låter jag henne ändå vara kvar, och sitter och läser hennes namn kväll efter kväll och tänker alltid att jag borde ta bort henne, men aldrig gör det. 
Det är konstigt hur lat man är ibland, hur jobbigt är det att lägga tre sekunder på att ta bort en kontakt liksom? 
Menmen, hon får helt enkelt stanna ett tag till, mest för att jag är så förbaskat lat just nu och inte orkar lägga tid på henne.

'

Lars Winnerbäck - För dig


Snö och fräscht!

Hemma från skolan nu då och jag är så kool (med k) så det står "FRÄSCHT" på min hand! 
Ute så snöar det och solen lyser, riktigt fint får jag säga. 
Hade idrottslektion idag, jag och Linda var det som höll i den, gick nog rätt bra. Blev en godkänd lektion iaf och klassen verkade tycka det var skoj. 
Nu tänkte jag hinna med att plugga lite projekt innan Emma och Linda kommer hit och lagar mat. 
Hörs sen! 



Fräscht!

Godnatt!

Det är kväll och snart är det natt. 
Jag är trött och snart är jag ännu tröttare!
Har dålig uppdatering idag, men har inte hänt mycket som vart något att tala om. 
Projektarbetet gick rätt bra, men inte så bra som planerat. Skriva utvärdering till Jessa gick nog bra, om hon ens fått den då vill säga eftersom hon varken svarar på sms eller mailet eller säger något på msn. Men hon får väl klaga om den inte kommit fram till henne som den ska. 
Men funderar starkt på att sova nu så det kan bli helg någon gång! 
Tack för mig och godnatt! 

Saknar dig!




Insnöade

Hemma från skolan nu då, har haft kök och natur idag. Så var en slapp dag helt enkelt.
Nu sitter jag här med en kopp te, resten utav dagen är planerad att gå ut på att plugga projektarbete och ta mig en dusch. Så mitt liv är inte jätteskoj just idag kanske, men jag klagar inte över det, är lika lycklig iaf! 
Dagen började rätt intressant om man så säger, när klockan blev dags-att-gå-till-bussen tid så kom vi inte ut genom våran dörr, jag trodde ju självklart först att det var Emma som misslyckats med att låsa upp den, men märkte rätt snabbt att det inte var så det låg till. 
Emma ringer till Linda och jag tittar ut genom fönstret, där jag möts utav en liten mindre chock då jag ser att någon, eller några, har lagt snö nästan upp till handtaget på våran dörr. Inte konstigt att vi inte kunde öppna den. 
Emma och Linda kommer iaf hit för att hjälpa oss ta bort all snö så vi kan ta oss till skolan precis som vanligt. 
Lite speciell början på dagen kanske, men himla skoj när man tänker efter! 



Mobilbild, men i vilket fall som helst så är detta våran "lilla" fina överraskning i morse. 


Känslor

Tänkte faktiskt lite kort, eller långt kanske, skriva ner lite precis hur jag känner mig just nu, hur jag mår och lite vilka känslor och tankar som rör sig inne i mig och min kropp just nu. 
Vet inte riktigt hur jag ska börja faktiskt, har inget riktigt bra ord att starta allt med. Vilket är väldigt dumt egentligen, för man vill ju egentligen börja med en riktigt bra start, så man får dig att vilja fortsätta läsa och inte tycker jag verkar vara hur tråkig som helst att läsa om.
Gissar på att jag helt enkelt får släppa min känsla av att detta ska bli en bra text och i stället bara skriva som orden kommer, utan som helst mening eller speciell innebörd. Så du får helt enkelt försöka hänga med och förstå så gott det går. 

Känner mig för tillfället som ett litet barn, ett barn sådär kanske tre dagar innan julafton. Överlycklig över att det snart är dags att vakna upp på julaftons morgon, vakna med en spännande tid framför sig utan några som helst tankar på varken framtiden eller det som hänt, utan leva bara här och nu, du och jag, han och hon. 
En del av mig säger mig att det är klart tomten finns, klart du får allt du vill ha. En annan del ber mig stanna upp, se vart livet verkligen tar mig, om detta är rätt eller fel. Det enda jag får fram är att det är rätt, att jag trivs nu, att jag är som det barn som egentligen borde få ha julafton varje dag hela året. 
Jag känner mig också som det barn som precis fått sitt års första julklapp i sina händer, ingen aning om vad det innehåller och vad det har att ge mig, vart det kommer leda mig till i framtiden, om det ens är gjort för just mig. 
Jag kan sitta och titta på mitt paket minut efter minut, timmar efter timmar.
Helt plötsligt känns det inte viktigt att slänga sig över det och slita av det allt dess papper och få se vad det innehåller. Nej, detta är något som är värt att vänta på, att ta steg för steg. Först titta på det, sen skaka det lite lätt för att se om det låter, sen börja leka med snöret. Kämpa för att det ska trilla av, kämpa väldigt försiktigt så det inte ska gå sönder. 
Studerar ännu en gång på den spännande sak jag har i min hand, blir helt svag i kroppen av att bara titta på det. Blir svag och stark på en och samma gång. Sakta, sakta börjar jag närma mig mitt paket, sakta men säkert börjar jag pilla bort den ena tejpen efter den andra, tar vara på varje sekund. 
Vill aldrig att det ska ta slut, njuter av varje liten rörelse som görs, varje litet andetag. 
Jag tänker inte längre på ett barn med sitt paket. Jag lever inte längre med mina tankar på julafton. 
Jag lever som den ängel på rosa små moln du är. Den finaste och vackraste ängel. 
Så lite tid, men ack så fint det känns.

Full på känslor, tom på ord

Hemma från skolan och sådant nu, ska egentligen plugga lite tänkte jag och sedan städa. Men blev ju självklart att sätta sig vid msn och bloggen först, det hör liksom till. 
Har inte så mycket att plugga just nu heller, så känner mig rätt lugn. 
Städa är ju iofs rätt viktigt känner jag, vill inte leva i massa smuts. 
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga just nu, känner mig typ rätt tom samtidigt som jag är hur glad som helst. 
Typ full på känslor men tom på ord kan man säga, så tänkte nog skriva mer sen när min hjärna inte känner sig så död på ord.

Mobilblogg

God morgon! Sitter vid frukostbordet just nu, dricker ett glas oboy och hoppas att Kerstin från expeditionen i skolan snart ska ringa och säga att skolan håller stängt idag så alla vi små barn får stanna hemma ist. Tror dock inte min önskan kommer genomföras. Är för övrigt väldigt trött, somna inte fören 3 inatt med anledningen att jag helt enkelt inte klarar av att sova själv vissa stunder, sen när jag lugnat ner mig över det så fick jag världens hosta och var tvungen att dricka vatten, men efter det somna jag hyfsat fort. Ska borsta tänderna nu och klä på mig, sedan springa till bussen och åka mot en två timmar lång mattelektion, det gillas inte! Hörs senare.

Dum dag!

Jag har tänkt på en liten sak, har egentligen lagt rätt mycket tankar åt denna grej, tror jag lagt alldeles för mycket onödiga tankar egentligen. 
Det jag tänkt på är den där dagen som heter "Alla hjärtans dag". Vad är den egentligen bra för? 
Kanske är det bara jag som känner så eftersom jag aldrig haft någon att dela denna dag med, eller så är det helt enkelt en onödig dag. 
Men känns lite som att antingen är du tillsammans med någon och då ska du väl inte behöva ha en speciell dag för att visa för den personen att du älskar den, att du bryr dig om den. Du ska väl kunna visa det hela tiden, kanske överraska personen någon gång då den minst anar det ist?
Eller så är du inte tillsammans med någon, då lever du där helt ensam, blir extra påmind om att du är ensam, tack vare denna dag. Du kanske blir ledsen och mår dåligt över att vara ensam, då hjälper ju inte denna dagen till alls. 
Det är även så höga förväntningar på denna dag om du har någon att dela den med, alla vill ha en så "perfekt" dag som det bara går, detta är ju ändå den dagen man ska visa att man älskar varandra, men varför bara leva en dag, varför bara ge och ta under en dag? Lev hela tiden ist. Lev, ge och ta under alla dagar på året, överraska och säg fina komplimanger när personen minst anar det, för det är under de tillfällena som de betyder mest!

Min dag

Redigt dålig uppdatering idag, det ursäktar jag mig för!
Men har faktiskt gjort annat än tänkt på bloggen idag, och eftersom jag driver denna blogg för att få ut mina känslor så känner jag mig inte speciellt tvingad till att skriva hela tiden utan mer när jag själv vill det. Därför är det inte mycket uppdatering idag och jag borde egentligen inte ens behöva ursäkta mig. 

Men iaf, nog tjatat om det. Idag blev det först liten promenad med moder min nere vid havet, mysigt!
Sen efter det blev det att åka pulka med Stina, det där med pulka är rent självmord! Förstår inte hur man som förälder sätter sitt barn på tre år att åka ner för en backe.
Men okej, de på tre år kanske inte riktigt åker i såna backa jag och Stina roade oss i. Men iaf, jag var ju livrädd innan vi ens hunnit komma någonstans! 
Visst, sen är jag rätt mesig av mig och är verkligen totalt livrädd för allt med lite fart och snurr i, så det kan ju ha en lite negativ del i det hela, men iaf totalt livsfarligt i mina ögon!
Livsfarligt, men herre gud så skoj! Världens leende på både mig och Stina under hela tiden, var nog tur att det enbart var vi två i backen. Hade vi delat den med mindre barn lovar jag att det ändå hade varit jag och Stina som tyckt det var roligast av oss allihopa. 

Sen blev det iaf att gå hem och äta lite, sen packa och ta sig ner till Båstad för ännu en ny vecka. Tror dock den kommer gå rätt fort, för är bara fyra dagar, varav en går ut på att åka skridskor och att bada. Sen har vi inte allt för mycket läxor heller så det är skönt. Och bäst av allt, jag har något att se fram emot till helgen! 



En Stina som gör en snöängel i alldeles för mycket snö.

.

Har en sak att säga, 
Kvällen igår skulle jag inte byta ut mot någonting!
Den hamnar högst upp på alla mina "det gillas" kategorier.

Stranden!

Tog min kamera, en Winnerbäck skiva och min jacka och åkte ner till stranden. 
Fint var det där nere, men lite speciellt att gå ner på stranden och inte höra några vågor som slog. 
Hur mycket is som helst och även snö i massor, dock var det inte överflöd av människor precis. Det var jag och havet mot världen! 
Var nog lite klumpig av mig också, först tappar jag ner kameran i all snö, så försöker jag få den torr och fin igen och då tappar jag ner mobilen i snön. Sen när jag kom hem och skulle plocka fram nycklarna så tappar jag ner mobilen i snön ännu en gång. Men de lever ju, både mobil och kamera så ingen fara skedd här inte!




Nytt utseende

Har suttit och pillat lite med bloggen nu, nytt utseende typ. 
Eller ja, lite ny nyans på färgen på vissa ställen och menyn på vänster sida ist för höger som innan. Ville även ha bort den gråa, eller vad det nu är för färg, saken på höger sida, för känner inte att den är speciellt snygg där. Men blev inte riktigt klok på hur man skulle göra, om det ens gick. Så jag gav upp efter en stund. 
Tror man får ändra bredden på hela bloggen då, men då blev den alldeles för smal och det var inget snyggt och inte speciellt smidigt när man skulle läsa lite större inlägg. Så jag lät helt enkelt bli att ändra bredden. 
Som du då kanske redan har tänkt ut så lät jag bli att göra det sista på projektarbetet, för jag förstod inte riktigt hur man skulle skriva så tänkte att jag snackar med lärarna på måndag om det ist så skriver jag nog rätt snabbt ihop det till veckan som kommer. 



Även denna gång en favorit i repris.
Anledning: Jag är för lat för att orka lägga tre sekunder på att hitta ny bild och ladda upp.

Jag vill..

Jag vill ner till havet! 
Jag vill leka med min kamera nere vid havet!
Jag vill ha en systemkamera!
Jag vill ha en kram!
Jag vill, jag vill, jag vill!

Projektarbete är dåligt påhitt!

Projektarbete är tråkigt! Och det är flera miljoner papper att skriva ut nu med så det tar flera timmar, minst!
Ska bli skönt när man får lämna in det och känna sig klar, projektarbete är ingen bra idé känner jag, det tar bara fram massa stress hos oss små barn, stress är inget skoj! 
Haha känner att jag bara klagar just nu, men man har faktiskt rätt att klaga ibland! och det är orättvist att våra lärare ser detta med projektarbete som något så viktigt när det sen finns dem som knappt ens behöver göra något alls. Det gillas inte!
Men nu ska jag iaf skriva ut mitt arbete på typ miljoner sidor, sen ska jag nog äta något och sedan försöka börja skriva på diskussionsdelen, även om den känns jättejobbig. 
Hörs!



Favorit i repris på bilden idag!

God morgon

Jag är vaken! 
Har iofs varit det sen 10, men inte startat datorn fören nu. Så God morgon!
Måste säga att detta verkligen är en god morgon, har sovit jättebra inatt och känner mig ovanligt pigg och glad. 
Lever ju dock i min lilla förkylning, men den är på väg bort nu och den stör mig inte så mycket så inget jag klagar över precis. 
Tänkte försöka plugga massa projektarbete idag, för märkte igår att det då var exakt två veckor kvar tills det ska vara färdigt och inlämnat, så jag fick lite inre panik och bestämde mig för att försöka bli klar idag. Tror dock inte jag lyckas med det, men man kan ju alltid försöka. 

Stora tankar i liten person

Hade två rätt stora saker jag funderade lite extra på innan ikväll som jag ville ha sagt här, det ena handla om meningen med livet och den andra handla om att vara så ensam att man skulle kunna försvinna utan att någon varken märkte det eller brydde sig. 
Dock har jag för lite energi i min hjärna just nu för att orka ta tag i och skriva om så stora ämnen just nu, så får kanske bli en annan gång ist. Eller så får jag helt enkelt hålla de tankarna för mig själv. 
Tänkte faktiskt ta och stänga av datorn nu och sedan krypa ner i min säng och bara allmänt njuta över att jag är jag, för har kommit fram till att ibland är det riktigt bra att vara mig. 
Och tack vare att jag skrev det så kom jag på ett till ämne att prata om. Att folk är avundsjuka. Det är nog därför vissa har något emot mig, för vad jag vet har jag inte gjort dem någonting som gör att de borde titta ner på mig! 
Så nu blir det att glädjas över mig själv en stund i ensamheten, sedan blir det att nana, så godnatt!

Fredagsmys med ny luft i lungorna!

Har varit ute med Stina en lång stund på en lång runda med massa snack om det ena och det andra. 
Sen hem, då det blev ett snabbt toalettbesök (för dig som vill veta all fakta) och sen ut på en promenad till med mamma, med snack om balklänningar. 
Så mycket luft i mina lungor har nu utbytts känner jag, det är skönt!
Nu blir det snart att äta paj, känns typ som att jag lever på paj nu för tiden, men det är gott!
Sen vad som händer ikväll är inte mycket, känner att min fredagssyssla ungefär kommer att gå ut på att äta chips och dricka lite vatten. Är det fredagsmys så är det!

**

Jag minns några ord från en dröm inatt..
Jag har en dröm, vill du uppfylla den med mig?





Mobilblogg

Sitter just nu hemma hos Emma och tittar på balklänningar, har prövat några stycken som hennes kusin haft, en var jättefin i färgen och satt perfekt över midjan och så, men dock är jag för liten och fyllde inte upp den tillräckligt. Får helt enkelt skaffa silikon. Haha kan du tänka dig mig i en balklänning, det kan knappt jag själv. Finns en hemsida som vi tittar på nu som man kan beställa efter sina egna storlekar, det är ju perfekt! Har hittat två stycken där som jag verkligen fastnade för, eller egentligen hitta jag tre, men de var fel färg. Ska dra hem nu, så hörs!

Mys!

Har inte mycket att säga just nu, först vill jag ursäkta mig för en totalt värdelös uppdatering igår, men hade inte tillgång till datorn speciellt mycket och tänkte inte på mobilbloggning. 
Sen vill jag tacka för en fin kväll, eller mer dag och kväll, igår också. Riktigt mysigt, hade kunnat stanna flera dagar till. Så hoppas vi snart ses igen! Helt otroligt mysigt. 
Problem uppstod ju dock när det blev att säga hej då, förstår inte varför det ska vara så svårt att skiljas från någon på det sättet, ville aldrig släppa och gå. Så ännu en gång, tack för igår!

Snö, snö och åter snö!

Hemma i Falkenberg igen då, det ligger en tre meter hög snöhög utanför min backe vid mitt hus och det trillade ner flera miljoner liter snö på mig när jag kom hem, grattis och tack till mig för ett lyckat välkomnande till Falkenberg. 
På vägen hem idag såg jag en gubbe som skotta snö från taket, är det normalt? 
Dagen idag har för övrigt varit bra, började skolan 9.50 och slutade igen 11.30 typ, skönt!
Så nu sitter jag hemma med världens mest långsamma och störande dator, enbart för att jag är så lat att jag inte orkar släpa min dator fram och tillbaka längre, men denna här hemma är ju jobbig så blir kanske att börja ta med sig den nya överallt ist. 
Nu ska jag iaf ut lite, så hörs sen! 

Mobilblogg

Godmorron alla glada och ledsna! Just nu sitter jag och äter mina frukostmackor och dricker morgonoboy. Fick precis ett sms där det stod "grattis på födelsedagen och tack för taxiresan i lördags" kände att det var väldigt gulligt av honom att gratta mig såhär, dock är det 20 dagar för tidigt, haha men det gillas iaf. Men nu ska jag ut och brottas med snön lite, önska mig lycka till!

Vill införa en ny lag!

Nu tycker jag att vi bestämmer att vi ska kasta en sten i huvudet på mig, inte så hårt så att jag tuppar av och dör på heltid, men kanske så att jag glömmer bort lite lätt hur man använder sin hjärna för att tänka.
Bara för en liten stund eller så. Typ fram tills i morron skulle sitta fint! 

Vill egentligen också tacka Simon för smsen som du alltid låter mig somna till och smset inatt som jag fick vakna till, för dig kanske de inte betyder någonting, men för mig betyder dem, de hjälper mig mycket! 
Du är en fin vän som får mig trygg och du vet mina problem på nätterna, vilket gör att jag kanske vänder mig lite mycket till dig vissa stunder, men det är bara för du varit med om hur jag kan bli och jag behöver inte förklara så mycket, bara be om hjälp eller att du bara pratar med mig en stund. 

Gillar verkligen detta med sms på natten, de sms där man får vakna på morgonen och inse att någon faktiskt tänk på en under natten, kanske till och med saknat en lite. Man känner sig så glad då, det känns så mycket lättare att gå upp på morgonen när man vet att det faktiskt finns folk som bryr sig och tycker om en! 
Så att skicka ett sms till Johanna någon gång då och då och berätta att man saknar henne, att man tänker på henne eller att man bara ville se hur hon mår, det borde vara lag på det! 



Kände att bilden var lite passande till hur jag känner mig just nu,
som att någonting är i vägen för ett leende.

Söta som socker!

Bara för att jag och Anton typ är snyggast i cam! 


Vi har så mycket till liv just nu, det gillas!

Mobilblogg

Nu tog jag tag i saken och tänkte kolla upp detta med mobilblogg, väldigt segt går det innan man kommer in. Men än så länge verkar det ju fungera iaf. Annars tänkte jag faktiskt lägga mig och sova en halvtimma eller så nu, sen ta en dusch kanske, eller äta kvällsmat kanske, får se. Ligger just nu i min säng under täcket, riktigt mysigt får jag säga. Undra om det fortfarande snöar ute, skulle inte kunna tänka mig att det slutat, kändes inte så när man tittade ut innan iaf. Tänkte knäppa av några bilder på vårt fina vinterbåstad sen också, fast får kanske bli i morron om det hinner bli för mörkt innan jag får för mig att lämna mig värma och allt för sköna säng.

Roa mig?

Nödvändig dag i skolan idag? Nej, först matteprov där jag garanterat har dragit på mig ett ig, sedan idrott där det blev lite minitennis och sedan lite springa och styrka så det kändes som jag skulle spy upp mina lungor, man borde kanske inte vara med på idrotten när man har ont i halsen? 
Sen blev det lite lunch och de sista två lektionerna var inställda på grund av att lärarna har blivit insnöade hemma och inte kunde ta sig till skolan. 
Men jag klagar inte på att komma hem tidigt inte, nu kan man ju vila en stund och sedan plugga kanske lite och äta och packa i lugn och ro.
Tycker ju iofs att någon kan komma hit och roa mig ist,
snälla





Orkar inte!

Orkar verkligen inte plugga idag, vill ha en anledning för att slippa det, en riktigt bra anledning! 
Har precis duschat en riktigt varm dusch och försökt rensa bland lite tankar. Det går rätt bra just nu känner jag, får lite hjälp på traven om man kan säga det så, betyder mycket! 
Det känns helt segt att det enbart är tisdag idag, skulle kunna gissa att det var iaf onsdag. Vet inte vad det är, egentligen borde man ju tyckt att måndag gick fort eftersom Tobbe var här, men känns ändå som att jag varit i Båstad mer än iaf två dagar. 
Kanske blir det så segt eftersom jag inte gjorde speciellt mycket i helgen, fast det var rätt skönt det med! 
Har ju även blivit smittad av Jessica eller något nu, så har ont i halsen och tappar rösten till och från om jag pratar för lite och min näsa rinner. Men hoppas på att det nog ska gå över snart. 
Nu måste jag iaf gå och skriva mina lappar till klasstiden i morgon, så hörs!

`

Secondhand Serenade - Your Call



En låt, inga ord

Snöstorm på väg, igen!

Hemma från skolan nu, fick sluta tidigare bara för jag är så bra och redan gjort mitt arbete i natur och för att jag och Emma var så snabba på att svara på frågorna och för att det är snöstorm på gång så vår lärare tyckte det var bättre att vi blev insnöade hemma än i skolan. 
Hur många gånger denna månaden, eller det är ju iofs ny månad nu, men detta året ska det bli snöstorm? 
Då menar jag inte när det är lite snö som kommer, utan då menar jag verkligen att de varnar för dåligt väder och att man ska stanna inne. 
Dagen i skolan var iaf väldigt seg, först kök och sedan natur, naturen varade ju iofs inte så länge, men köket var segt. Men nu är jag ju hemma och borde plugga matte, projekt, datakunskap, idrott och skriva lappar till klasstiden i morron som jag ska hålla i.
Matten kommer jag ju iofs inte förstå i vilket fall som helst, projekt kan jag ta om jag hinner, annars mer i morron, datakunskap kan jag även det ta en annan gång, idrott går nog rätt fort och skriva lappar är ett stort måste, men går nog rätt fort om jag bara kommer igång med dem. 
Men nu ska jag iaf försöka genomgå en mirakelkur, vet inte vad denna ska gå ut på men iaf, så att jag slipper ha så förbaskat ont i min mage! Så Simon, du får helt enkelt sätta dig på tåget och komma hit nu, du brukar lyckas bota det mesta konstigheter på mig, allt från typ magont, när jag är ledsen, när jag är arg, när jag drömmer eller känner mig förföljd. Du är helt enkelt väldigt bra på att ta hand om mig, är nog därför jag är din bääbis!




Trevligt igår!

Godmorron!
Då sitter man här igen och äter sina frukostmackor och dricker sin morgonoboy, trött som få är jag också men piggnar kanske till under dagen, eller iaf under stunden då jag blir tvingad att gå ut i snön och kylan. Har nog kommit ännu mer snö under natten, det höll på att snöa när jag gick upp för en stund sedan, vet dock inte om det fortfarande håller på. 
Hade ju liten gäst här igår kväll, mycket trevligt får man säga!
Så Tobbe, du är välkommen tillbaka precis när du vill! Fast nästa gång får du följa med ner till havet, för det är fint där. Så tack för sällskapet och så.

Men nu måste jag springa och borsta tänderna och klä på mig.

*'*

Hejhallå!
Då har man ätit en fin liten måltid på tacopaj och sedan fruktsallad och glass till efterrätt. Mycket gott får jag allt säga!
Och nu blev det precis en snabb liten runda ner mot havet med min lilla Emma, snö flera kilometer ut, minst!
Och nu är det lite godis som gäller. Det uppskattas starkt!

Meddelande från Emma:
Linda kommer snart ner och ska äta lite micromat, mums!

Tack för oss här!

Min dag!

HejsanHejsan!
Nu vart man hemma från första dagen i skolan för denna veckan då, har gått fint får jag säga. 
Matten var väldigt seg och jag förtog inte mycket alls, men det är ju inte så ovanligt kanske.
Sen blev det projektarbete, gick lite bättre med det, men var inte speciellt skoj, har tröttnat rätt stort på det nu!
Sen blev det uppsattsskrivning om EU, gick nog rätt bra hoppas jag på. Gick in i min egna lilla värld och bara skrev, så vad jag skrev vet jag inte riktigt just nu, men det märker jag väl när jag får det tillbaka. Trodde jag skulle skriva i en halvtimma eller något sådant men nejdå, satt nästan i två timmar och skrev, känner mig duktig! 
Rätt kallt ute idag med, så var kanske inte rätt klädsel med leggings, men det var fint iaf! 




Har även funderat lite på hur detta med mobilbloggning fungerar, skulle vara lite skoj att prova det känner jag. 
Så det får bli nästa projekt, prova hur det fungerar och hur inläggen ser ut. 
Tack för mig! 


RSS 2.0