Ajdå

Tror bestämt att facebook slutade fungera för en liten stund. 






Tycker faktiskt det är lite sorgligt att jag ska tvingas sova ensam inatt. 
Tobbe är ju så bra drömfångare och tar bort alla dumma drömmar och andra dumma påhitt som gör att man inte sover hela nätter. Så tycker helt enkelt att han borde flytta sin säng hit och sova här med mig varje natt!

Effektiv dag

Ensam i Båstad och tiden går rätt segt. Fast har hunnit med att göra lite saker så det är bra.
Har dammsugit mitt rum, vilket ledde till att jag dammsög köket och hallen både där uppe och nere med. 
Har pluggat lite, letat efter mina naturpapper och lagt alla på ett och samma ställe istället för på miljoner olika ställen.
Har duschat, för andra gången idag. Har tvättat och ätit mat. Just det ja, har även plockat bort all disk och tömt diskmaskinen. 
Tycker att lediga dagar såhär mitt i veckan är väldigt effektiva. Man får alltid lite ryck då och gör miljoner saker innan klockan ens hinner bli fem och man egentligen brukar komma från skolan, eller inte min klass då som brukar sluta typ 11. Men typ Jessicas klass som faktiskt har tillräckligt med lektioner för att fylla ut hela schemat. 
Men nu ska jag dricka lite oboy innan Emma får för sig att komma hem från Väla och innan Jessica får för sig att komma hem från skolan. 
Hörs!

Mobilblogg

Hejhej. Sitter just nu på tåget mot Båstad. Har vart hemma i Falkenberg över natten, anledning till detta är för att jag var på anställningsintervjuv (stavas?) på willys. Gick nog rätt fint tror jag. De skulle höra av sig inom en vecka och säga. Just nu kom det tre person och omringade mig, de luktar skog så man knappt kan andas och snackar danska så man inte förstår ett ord, illa! Skriver säkert mer senare, hörs!

Jaay!

Jag är duktig och mitt namn är Johanna.
Har gjort klart matteläxan nu, plus gjort om recepten till våran middag. Prisberäknat dem också. 
Sen har jag också gjort klart allt med Word på datakunskapen. Härligt!
Nu blir det oboy och sen lite tv. 

Hörs!

Ja så är det..

Hej och Hallå!
Kort dag i skolan idag. Hade en lektion och det var natur. Trevligt. 
Tycker natur är lite skoj faktiskt, inte för att jag tycker det vi snackar om är speciellt intressant eller så utan mer för att jag gillar vår lärare. Han är bra på att få en att förstå på ett enkelt och roligt sätt. 

Imorgon är det Falkenberg som gäller för min del och sen hemma på torsdag, är lediga då liksom och sen tillbaka tills på fredag då vi har mösspåtagardag och så i skolan. 
Tobbe och Thommy har var här igår och stannade tills idag. Så blev lite grillning och sånt trevligt då. Det gillas!
Så när jag började i skolan så åkte de hem för Tobbe skulle hem och hämta säng. Så nu blev det lite lagom tomt och så här hemma utan dem.
Fast har blivit lite datakunskapspluggande idag så det är ju bra i alla fall. Fast nu vill jag att Tobbe ska få för sig att komma hit igen. 
Fast nu ska jag hämta vatten och laddare till datorn. Sen göra sista uppgifterna i Word på datakunskap. 
Hörs!




Bara för att jag gillar de byxorna och de håller på att gå sönder!

Katjakaj och Bentebent

Anton ritar Katjakaj och Bentebent till mig. Han är duktig! Och Katjakaj och Bentebent var ett bra program tyckte jag när jag var liten. 



Riktiga Katjakaj och Bentebent.


Antons bild av Katjakaj och Bentebent. (Han glömde dock benen, men man fattar grejen)

Goooodis!

Nu är det såhär att jag är himlans sugen på mitt påskägg där hemma. 
Och i morgon ska jag direkt till Tobbe från skolan så då får jag inte något påskägg då heller.
Inte för att jag hellre skulle vilja hem först för lite godis och sen till honom. Utan menar mer..jag vet inte vad jag menar.. Är sugen på godis helt enkelt.

Ehm, ja. Har precis borstat mina tänder för tredje gången idag (börjar snart ta in i dina vanor mamma). 
Åt precis kvällsfika med och väskan är packad. Så nu återstår det bara lite plugg och sedan sängen för att sova. 
Imorgon är det prov som gäller, sen redovisning och matlagning. Sen tåget hem och då blir det Tobbe för hela slanten hela helgen. Lite IKEA och sådant på lördag. Även hem till mina föräldrar för att äta lite. 
Skriver kanske lite i helgen, får se. Brukar ju vara lite dålig på det när jag är hos honom. 
Men nu måste jag plugga och sova. Så godnatt!





Duktiga



Vi är duktiga på att rita =D

Winnerbäck!



Wihoo, dit ska jag i sommar! Det kommer bli niiice!
Winnerbäck är ju liksom kärlek! =D

Avbröt och avbröt ännu en gång..

Matkultur är inget skoj. 
Först avbröt jag mitt pluggande med att äta. Sen avbröt jag det med att duscha. Sen avbröt jag det med att titta på bikinis. Sen avbröt jag det med att titta på shorts. Sen avbröt jag det med att kolla facebook. Och nu avbröt jag det för att skriva här. När slutar alla avbrytningar att existera?
Fast känner faktiskt att jag kan det riktigt bra även om jag avbryter mitt i hela tiden. Matkulturen brukar ju vara rätt enkel.
Snart ska Emma se på tv, sen blir det nog kvällsfika. Måste hinna packa med. För i morgon åker jag till den finaste killen i världen! Längtar!

Nu måste jag återgå till Matkulturen och Japan. Hörs!





Soft vecka

HejHallå!
Hemma från skolan nu, soft vecka denna veckan. 
Måndags var vi på Skåne resa.
Tisdags var vi lediga på grund utav sjuk lärare.
Onsdags hade vi idrottslektion sen tittade vi musikal.
Torsdags (idag) hade vi först idrott och sen management i 20 minuter. Sen lunch och hem.
I morgon, fredag, blir det matkultur och sen med bussen mot tåget.

Tänkte göra lite datakunskap idag med, men orkar inte med alla tabbar och indrag osv. så väntar nog lite med det.
Måste plugga på matkulturen till i morgon med, Indien och Japan är det som gäller denna veckan. Fast det brukar gå rätt fort så det är lugnt.

Fick lite besök av Linda nu med, trevligt!
Tänkte laga mig lite mat nu, hörs sen! 





Han var ju så fin..

Hade tänkt lägga upp ett "dagens låt" inlägg nu. Men kunde inte bestämma mig för vilken låt jag skulle välja.
För låtarna som strömmar i mina hörlurar just nu är alla med Magnus Weideskog, snubben jag la upp en låt med igår.
Hans texter är hur sköna som helst att lyssna lite sådär lätt på, jättelätt att koncentrera sig på annat samtidigt som hans låtar spelas i bakgrunden. 

Just nu sitter jag och drömmer mig bort i en värld av levande ljus. Kramar och mys med min Tobbe. Även en stjärnklar himmel, en filt runt mig och en kopp te i handen. Hör hur han frågar ifall jag fryser och puttar filten lite mer mot mig och hoppar närmre. Sitter tätt, tätt ihop. Bara vi två och stjärnorna som existerar just nu. Helt underbart är det. Det är nu man känner att man lever, att man lever och verkligen mår bra. 
Det är vid dessa tillfällen man aldrig vill dö, man vill inte att livet ska ta slut. Man vill sitta där i flera år och bara suga åt sig av all livsglädje som strömmar ur mig när jag tittar på honom. 

Minns första gången han var här, jag klarade inte av att möta hans blick. Blev helt varm i kroppen av hela honom, av hans närvaro. Att få sitta i soffan bredvid honom, nästan lägga mitt huvud mot hans axel. Visste inte längre vart jag skulle ta vägen. Ville ta hans hand, lägga den i mitt knä. Klarade det inte.
Han var för fin
En del av mig bad om att han skulle stanna över natten, en annan bad om att han skulle åka hem. Ville inte säga hej då, vågade inte sova bredvid.
Han var för fin.
Minns första gången jag var hos honom efter vi blivit tillsammans. Minns att han stannade mig i dörren på väg in. Jag blev lite nervös att jag gjorde något fel.
Han var ju så fin. Inget fel fanns. Han gav mig en välkommspuss och sa att jag var tvungen att ta emot den innan jag gick in. Tog mer än gärna emot den, den och miljoner till. 
Tiden har gått. Nu kan jag möta hans blick, men jag smälter lika mycket än. Nu tvivlar jag aldrig längre på om jag vill dela min natt med honom, svaret är givet. Klart jag vill dela min natt med honom. Denna natten, natten efter det och även natten efter det. Även min natt längre fram. Vill dela alla mina nätter bredvid honom, i hans famn. Det är där jag mår som bäst.
Han är ju så fin. Nu får jag inte längre en välkommspuss, nu får jag miljoner. Blir inte längre stoppad innan jag går in. Dem finns hela tiden. 
Han är den som gör mig stark och svag på samma gång. Han är den jag vill dela mina dagar med. Han är den jag älskar.
Han är ju så fin.
Och han är den jag saknar allra mest just nu!




Borde vara emot lagen att vara så fin!

Trött och stolt!

Stolt!
Har börjat med datakunskapen. Började med den direkt efter förra inlägget (vid 17.16 typ) och har suttit fram tills nu. Bara paus med att äta och ta hand om tvätten. Så nu har jag gjort några övningar och är en liten bit på väg, kan nog hinna klart tills nästa månad. 
Dock är mitt huvud väldigt trött nu, orkar inte tänka speciellt mycket och mina ögon är sega. Men vill ändå inte gå och lägga mig redan, för då vaknar jag vid 3 inatt igen och kan inte somna om. Mindre skoj det. Så bättre att sitta vaken en stund till känns det som. 
Så vad jag ska roa mig med nu vet jag inte riktigt, får hoppas att någon är social med mig på msn och att Tobbe hinner vara lite social med mig på sms kanske. 
Imorgon är det förövrigt torsdag, det betyder packdag och på fredag åker jag hem till min Tobbe igen. Längtar!
Känns som vi vart borta från varandra jättelänge nu, har ju typ bott där fem veckor och nu vart borta flera dagar. Lite konstigt känns det. Plus att han är så jädra söt hela tiden och så, så man vill bara ännu hellre hem och krama om honom! Ska njuta av varje sekund hela helgen! 
Nu ska jag packa mig upp till mitt rum, hörs sen!






Studentkläderna här!

Goddag, goddag!
Hemma från skolan nu. 
Blev att simma i Laholm, Emma höll sin idrottslektion. Och efter det tillbaka till skolan där det blev "utvecklingssamtal" och sen titta på musikal. Sen åkte vi hem och där sitter jag nu.
Planerar att börja med datakunskapen, men känns inte lockande så går segt att hämta böckerna. 
Har fått våra studentkläder idag. Så nu är det bara mössan som fattas. 
Tröjan är riktigt gosig och en riktig myströja.
Är för övrigt väldigt trött och längtar till Tobbes säng och att få krypa nära intill honom. 
Min säng här i Båstad är ju hårdare än ett golv och mer ensamt än en vilsen gris i havet.

Fick en jättesöt bild på Tobbe i morse/inatt, började gråta när jag såg den för det var så fint och jag saknar mycket! 
Den fick helt enkelt hamna som bakgrundsbild på mobilen, så nu ser jag den hela tiden och blir lika glad och varm i kroppen varje gång. Underbart är det!

Nu ska jag tvinga mig själv att hämta datakunskapsgrejerna.
Hörs!

Snö eller är det aska?

Nu är det såhär att jag tror att det har fått för sig att snöa lite ikväll.
Allt började helt naturligt med lite moln på himlen. Emma säger "vi borde kanske gå ut nu innan det regnar". 
Gjorde vi det? Nä självklart inte!
Vi åkte istället och pantade burkar, då började det regna så smått.
Efter detta gick allt bara utför. Tiden gick och det regnade mer och mer. Helt plötsligt ringer mamma och säger att det snöar i Falkenberg. Visste inte riktig om hon talade sanning eller om hon fått för sig att det gått och blivit första april. Så att detta med snö i april skulle vara ett dåligt aprilskämt. 
Det gick en stund och sen skriker Jessica inne från köket "Det snöar!". 
Så ja, allt var inte ett dåligt, och även försenat, aprilskämt. Utan allt var helt seriöst. 
Jag och Emma gick till och med ut för att se att det var snö som kom från himlen och inte lite aska. Det var snö.
Dock tror jag att det hela har gått över nu. Inte ens vädergubben uppe i himlen ville ha mer vinter. 
"Nä nu är det dags för vår och sommar där nere", tror jag bestämt att han sa och tryckte in "sluta snöa" knappen.
Och jag håller med honom. Nu börjar man ju vänja sig vid tröja och ingen jacka. Lättare skor och en glass i hand. Det vill vi inte ta bort riktigt än. Så våren och sommaren, du är välkommen! 




Jag vet att du just nu tänker "varför en bild på hennes ben?"
Och vet du vad? Jag tänker precis detsamma. Så har noll aning.
Men den får helt enkelt förgylla detta inlägg även om det inte finns en mening till det.
Och ja, jag vet att den är upp och ner. Stör det dig så får du väl vända på datorn bara.
Eller ställa dig på huvudet och titta. För jag tycker den är fin upp och ner. ;)

(Är det möjligtvis så att någon, kanske framför allt Tobbe eller Emma, som tänker
"Herregud, nu är hon på snackhumör igen. Tur jag inte är med henne nu"..?
För i så fall tänker ni precis rätt, jag är på snackhumör, hihi)

Dagens låt

Magnus Weideskog - Somna bredvid dig



Lite småfin text typ.
Och på tal om text, nu ska jag skriva en dikt.

Ledig idag och bilder från Skåneresa.

Tjingtjong!
Ledig idag. Skulle haft natur men Fredrik var sjuk så ska jobba hemma istället.
Så idag har jag och Emma vart jätteduktiga. Vi har handlat, tvättat, städat, pluggat, planerat kvällsmat och vart en vända i skolan för att hämta böcker och lämna mobilnummer för framtida lediga dagar. 
Det kallar jag en bra extra ledig dag. Lite trist men behövligt. 

Tänkte slänga upp några bilder från gårdagens resa nu. Så se och lär, det är såhär det fungerar att gå i RM.


Lunch med öl och vegetarisk schnitzel.  

Thea och jag, med lite öl.

Klassen nere i hamnen, där vi fördrev tiden. 

Klassen på slottet med champagnen i handen.
Emma och jag fick inte vara med så vi försökte så gott vi kunde ;)

Slottet, oooh...

Upphällning av mer champagne. Adam är stolt. 

Vi känner oss som slottsherrar och slottsdamer, allihopa. 

Emma och Linda porrar i sviten. Som vanligt ;)

Vinprovning är ju ett måste på ett vinslott.

Resa genom Skåne

Dagen idag har varit rätt lång. 
Bussen gick vid halv 10 på morgonen och hemma igen vid halv 11 på kvällen. 
Mellan det har vi druckit öl och ätit lunch. Tittat på Kiviks äppelodlingar och bryggeri. Fick inte smaka någon cider där så vi kände oss lite smått besvikna och tröstade med varsin glass istället. 
Efter det blev det att titta lite på en hamn. Helt för att fördriva tiden.
Sen åkte vi vidare till ett slott där det blev lite olika champagner, vinprovning med fem olika viner, tre rätters med passande dryck och rundvandring på slottet. 
Kom fram till att jag inte skulle vilja bo på ett slott, läskigt med så stora utrymmen ju. Fast fint var det.
Sen blev det att ta bussen hem till Båstad igen, hemresan tog oss 2 och en halv timma. 
Stället vi drack öl på och åt lunch kändes lite b faktiskt. Eller kändes i alla fall inte värt att ha åkt ner till Ystad för i alla fall. Men blev bättre när vi snackade äpplen i Kivik sen så dagen blev bra i alla fall får jag säga.
Men nu är jag bamsetrött och ska nana tänkte jag. Imorgon är det natur och projektarbete som gäller för hela slanten. Önska mig lycka till. 
Godnatt!

Det ena och det andra

Kom precis hem från Tobbe. Sov där inatt med, sen gick han och jobbade och nu sitter jag hemma. Ska till Frida snart och ta med henne ut på en liten promenad och efter det kommer nog Tobbe hit för att äta lite och ikväll bär det av mot Båstad igen. Tänk vad tiden har gått fort egentligen. Har varit från Båstad i fem veckor nu men känns inte alls så länge. Fem veckor är ju typ ett halvt sommarlov. Omöjligt att tänka sig. 
Men har vart härligt att vart med Tobbe så mycket som jag kunnat, det får en verkligen att se fram emot sommaren.
Fick frågan om vart min klänning vart köpt någonstans, den är införskaffad på Gina i Halmstad. Fanns rätt mycket fina klänningar där. Hittade en till som var fin men den var lite liten över bröstet så fick inte av mig den själv och då vägrade jag ha den. Haha orka ha någon annan som får klä av sig varje gång liksom.
Köpte ju även ett par skor då, ifall jag glömt nämna det kanske. 
De är ett par svarta diesel, typ som converse.
(Bild där nere)
.
Nu får det i alla fall bli lite lunch innan promenad med Frida. 
Hörs!




Dagens låt

Lars Winnerbäck - Prinsessor


Klänningen

Här bjuds det på lite bilder på min klänning jag köpte i onsdags.
Bilderna är inte speciellt bra men man fattar poängen ;)





Morgon

Godmorgon!
Har varit vaken sel halv 10, men reagerade nog inte så värst på vad klockan var. För blev chockad nu när jag tittade på klockan och såg att den var kvart över 10, trodde den skulle vara typ 11 eller så.
Men i alla fall, sitter hemma hos Tobbe, som vanligt. Han är och jobbar och skulle nog slänga in lite träning med så tar ett tag innan han kommer hem. Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med så länge, sitter och tittar på tv nu i alla fall, kanske ska man gå ut också.
Ikväll blir det att äta hos Tobbes föräldrar, tror vi skulle grilla.
Och nu tänkte jag väl äta lite frukost kanske. Så hörs!



Halmstad idag

Hemma från Halmstad nu, blev lite inköp och så. Dock ingen studentklänning. Men en vanlig klänning blev det. 
Snart blir det nog att åka till Tobbe, tror det vankas grillning där. 
Sen blir det väl att stanna där för inatt. Och vem vet, även i morgon kanske..? Lär ju märkas i så fall.
Nu ska jag i alla fall ta en godis, kolla på mina inköp och gå ut lite innan det bär av mot Tobbe. 
Han skulle köpa grill innan han hämtar mig (för dig som vill veta).
Men ja, vi hörs ju, plingelinga i mobilen om det är något!



Gillar mina mjukis converse  =D

Nana!

Ligger nu nerbäddad i min säng. Är lite trött och så, så kände att det var lika bra att förbereda sig inför natten.
Så får nog helt enkelt bli att sova lite tidigt idag, sängen var så varm och skön.
Imorgon är det Halmstad som gäller, hoppas på att hitta en studentklänning och lite annat som behövs.
Nu blev jag tjong i huvudet, så godnatt!



Grisen är fin i alla fall ;D

Sol!

Sol, sol, sol! Vädret är bra härligt just nu!
Sitter ute i solen, lyssnar på Winnerbäck och samtalar lite med min vän Anton.
Blev inget med doktorn, jag skulle återkomma till sommaren om jag behövde då. 
Snart kommer mamma hem, då blir det promenad och efter det lite mat. Sen ikväll ska jag prova min balklänning för att se längd och sånt. 
Köpte en liten majblomma innan, så söta små barn som frågade så kunde inte med och säga nej. Så nu har jag gjort dagens stora gärning tycker jag.
Nu blir det att hämta vatten. Hörs!



Säg vad din brevlåda heter!

Då var lite Cv skivna, så bara lite frimärken som ska införskaffas och sen klart. 
Kom precis ut från duschen, tänkte äta något och sen blir det att ta sig ut i solen. Känns illa att sitta inne när det är så fint väder ute. 
Ringde till doktorn innan och skulle byta min tid, men de ville inte prata med mig så det enda de sa var "säg vad din brevlåda heter! säg vad din brevlåda heter! SÄG VAD DIN BREVLÅDA HETER OCH TRYCK FYRKAAANT!" 
Så gick inte riktigt som planerat att byta tid. Men mamma skulle kolla om hon lyckades bättre tror jag.
Mina tänder har börjat vrida sig mycket nu med, innan var det ju bara en tand men nu är det flera. Så snart kommer det se förskräckligt ut i munnen på mig och jag kommer varken kunna äta eller prata av smärta, haha visdomständer är inget skoj!
Nu får det bli lite mat. Hörs!

Dagens låt

Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig då


Livet

Intressant!

Jag har precis förklarat för Anton vad man ska göra med sitt liv. Mitt svar löd;
"Man ska leva det, ta reda på vad som gör en glad och lycklig. Vad man får energi och livsglädje av.
Sen lever man efter det! Sen ska man lära känna sig själv som person för att sen kunna visa sig själv för andra människor och kunna älska och bli älskad för den man är!"

Stämmer det lite kanske..?

Färdig

Stina, här kommer något du gillar!
Mitt Cv är nu klart och i morgon ska jag skicka ut det. 
Sen är det bara att hoppas på att det finns någon där ute som tycker om mig. 
Så nu blir det att dricka lite oboy tänkte jag. Och klaga lite till över Simon och vara lite social med Anton. 
Så hörs!

Göteborg

Hejsan!
Blev lite ändringar såhär på min första dag på påsklovet. Jag stannade inte hemma och pluggade och lät Tobbe åka till Göteborg, utan jag följde med dit. Köpte inget i och för sig, men trevligt i alla fall.
Så det är vad som hänt idag, sen när jag satt på tåget på väg hem kom jag på att jag tagit noll bilder därifrån, även om jag sagt till Stina att jag ska försöka lära mig ta mer bilder att visa med och inte bara text här på bloggen. Men får bli nästa gång, om jag minns.
Nu sitter jag och pillar med mitt Cv, har precis kämpat lite med att lägga in en bild, gick rätt fort i och för sig så kämpade kanske inte så himla mycket. Men låter fint när man säger det. 
Sen ikväll händer det nog inte mycket, blir kanske att sova tidigt, fast känns rätt tråkigt. Och i morgon vet jag inte heller vad som händer, blir väl att slappa hela dagen typ. Får väl se vad som händer och sker. 
Men nu ska jag återgå till mitt Cv, hörs! 




Tar väl en bild från förra gången jag var i Göteborg istället då.
Så blir det ju lite Göteborg i alla fall ;)

Tobbes balkong är typ som kärlek i solen!

Sitter ute på Tobbes balkong i solen. Han är och jobbar men jag tänkte stanna kvar en stund i alla fall innan jag går hemåt för lite middag med mor och far.
Sen ikväll blir det att komma tillbaka till Tobbe och sova här sista natten på några dagar. Imorgon bär det av mot Göteborg för hans del och för min del börjar mitt påsklov. Tänkte kolla lite på datakunskapen kanske, och skriva klart mitt arbete om Sydamerika så jag kan maila det till Linda sen.
På onsdag blir det Halmstad med mamma, trevligt. Annars har jag inte mycket bestämt inför mitt lov. Ska till Spiran och äta någon dag med Tobbe också ifall han vill. 
Jag hoppas på ett soligt lov så man kan vistas mycket ute i solen och kanske lyckas dra på sig lite, lite färg i alla fall. 
Nu får det bli att hämta något att luta ryggen mot. Tegelväggen är inte riktigt skön faktiskt. 
Hörs!




Skinande sol sprider lycka

Godmorgon! 
Vilken underbar dag det är idag! Solen skiner, varmt är det, sitter hos Tobbe, har flera ton godis där inne som jag bara kan hämta om jag skulle vilja. Finns det något mer man kan önska sig? 
Vaknade bredvid min Tobbe idag, gick på toa, tänkte smyga ut i solen men han vaknade när jag skulle hämta kläder. Förbaskat att han ska vara så jädra lättväckt!
Så fick då snabbt och bestämt ändra mina planer. Blev att sätta sig på kanten till sängen, pussa på honom och säga, sov nu. La honom ner och bädda in honom i täcket. Klädde på mig, tog min dator och mobil. Pussade honom en sista puss och gick ut. Härligt!
Så nu sitter jag ute, har shorts och tshirt på mig och tycker det är varmt! Nu börjar det blir vår på riktigt, det är så vi vill ha det! 
Är jätteglad idag känner jag, vädret är bra på att påverka människor har jag märkt. 
Älska solen, älska Tobbe och älska min familj. Puss på er!

Fredagsmys

Fredag nu och sista dagen på praktiken är slut, tiden har gått fort där. 
Sitter hemma hos Tobbe nu, tjockar i godis och kollar på South Park. Han är och jobbar så man får ju roa sig bäst man kan på egen hand. 
Känns som att det blir att sova lite tidigt idag, för känner mig rätt seg och så. Men man får väl se, brukar inte bli som man tänker sig alltid. 
Jag och Tobbe min åt räkor innan, gott!
Har även en ny tandborste, den är svart och fin. Haha inte så fin kanske, men svart i alla fall. Kan ju vara lite bra med en effektiv tandborste nu vid påsktiden, mycket godis och så tuggas ju. 
Känner att det går väldigt segt att skriva idag. Har precis skrivit ett arbete om Sydamerika så skyller på det. Så jag tror jag lägger ner nu och skriver mer i morgon eller senare. 
Så vi hörs! 




Roar mig med lite fula bilder med ;)

Må dåligt och skada sig..

"Varför leva när man kan dö?
- Varför dö när man kan leva?"

Det finns stunder i livet då man inte mår bra, alla har någon gång upplevt det. Vissa mer än andra.
En del människor lever i så starkt negativa tankar att de inte vet vart de ska ta vägen. 
En del förtränger det. Andra söker hjälp och någon att prata med. 
Det finns dem som försöker få ut sin smärta och sina känslor genom sig själva. 
Kanske de stoppar huvudet under vatten, håller andan tills de inte längre får luft. Då känner de sig befriade från allt det dåliga. En ny smärta har uppkommit. 
Någon skär sina armar helt röda av blod, först när man ser blodet rinna som man känner hur ont det gör. Det är först då man känner det dåliga lämna än för en sekund, den nya smärtan har tagit över. Skönt. 
En annan slutar äta, hungern lämnar en sorts smärta. Man börjar tänka på någonting annat istället för det dåliga. 
Någon börjar äta, blir mätt och spyr, äter igen. Tankarna på mat gör att man glömmer för en sekund, eller två.
Hur man än väljer att förtränga sin smärta lär man sig leva med det. Kanske man till och med gillar det. 
Jag har levt med denna känslan. Längtan efter att allt ska ta slut. 
Jag vet hur det känns och ser ut när blodet rinner ner för ens arm. Hur det känns att söka efter ensamheten för en sekund, ensamheten så du åter en gång får se ditt blod färga din arm. 
Att vänja sig vid den sortens smärta är något man får kämpa med hela livet. Aldrig kan man känna sig helt stark, är lätt att falla tillbaka.

Jag kämpar, känner mig nu starkare än någonsin!
Gilla dig själv, då gillar din omgivning dig.

Dagens låt

As I Lay Dying - The Sound Of Truth



Onödigt!

Det blev ingen träning, blev att duscha istället och sedan äta lite. Efter maten blev det en promenad i regnet. Lite trevligt, var rätt skönt ute även om det regnade faktiskt. 
Och nu sitter jag i min säng, börjar känna mig lite trött faktiskt. Ser fram emot i morgon med, för då blir det att nana hos Tobbe. Det är mysigt. Fast han jobbar, men det gör inte så mycket. Trivs i alla fall. 
Så nu sitter jag och vilar mitt huvud mot min lille vän Puh, ska springa och hämta vattenflaska. 
Hörs!

Världens upptäckt!

Hej och Hallå i stugan!
Idag är det torsdag, det betyder att jag bara har en dag kvar på min praktik. 
Och jag har ont i mitt finger, för har skalat bort en bit skin plus att jag är jättetorr. Tyck synd om mig nu!
Sen så är jag trött i min kropp, speciellt i mina ben och min kära fot. Tyck synd om mig igen!
Det var en liten söt vovve och åt på Spiran idag, den slickade på mina fingrar och ville hjälpa mig diska. Det fick den inte. Men jag klappade den lite fint och sa, fiiin vovve, fiiiin! Sen fortsatte jag jobba igen.

Har även gjort världens upptäckt idag.
Jo se här, det tar typ lika lång tid att cykla till stan som att åka bil. Och det tar typ lika lång tid att cykla ner till stan som hem från stan.
Och ja, jag har säkert vetat det i typ 15 år, eller i alla fall sen den tiden då jag började frakta mig själv till och från stan med hjälp av en cykel. Men idag kom jag på det igen, så känner mig lite stolt nu!
Höhö.

Sen hemma blev det att äta ett litet ägg från Tobbes stora påskägg och sen starta datorn för att kolla om jag fått mail från min älskade broder. Det hade jag inte. Då blev det att skriva här istället. 

Och nu blir det äta, eller träning kanske, eller en promenad. Får se vad mamma tycker. 
Hörs! 





Lite om allt och ingenting och lite till

Blir lite dålig uppdatering ibland och vet du varför det är så?
Jo du det ska jag tala om för dig, det är för att jag inte sitter vid datorn när jag är med Tobbe. 
Känns inte viktigt att sitta där då, är inte roande. Tycker det är mycket trevligare och härligare att få tillbringa min tid med honom än framför datorn.
Så just därför blir det lite dåligt med uppdatering ibland. Men det ordnar ju upp sig fint igen när jag återkommer till dator. Och snart är min praktik slut, så då blir det Båstad igen. Kanske blir det mer bloggskrivande då igen. Det märker du.

Påsken är slut nu i alla fall,  blev en trevlig lite helg får jag säga. Vad som hände orkar jag faktiskt inte skriva här så undrar du så fråga. Hehe. 

Har bara fyra dagar praktik denna veckan och har nu gjort två, så bara torsdag och fredag kvar nu. Hoppas på att det blir mer i morgon än idag, var lite segt idag. Men åt en god kaka, det klagar jag inte över. 

Ikväll blev det Stina, blev att äta spagetti och köttfärssås och sedan en lång promenad. Hon köpte bebisolja och loka på coop. Jag köpte ingenting,
känner mig lite stolt! 
Efter Stina blev det att gå hem för en dusch. Och nu ligger jag nerbäddad i sängen och samtalar med min lilla vän Anton på msn. Vi pratar rosa tröjor som han vill ha, fast verkar inte som man ska bära rosa i år, för han hittar inte många. Fast kanske är han som är dålig på att leta, vad vet jag liksom?

Nu känner jag mig klar, hörs!




Barn på gång

Godmorgon, eller ska man säga goddag?
Vaknade inte nu, utan vid halv 11 men först nu jag är vid dator.
Igår blev det middag hos min moster och efter det blev det att ta sig ner till stan med Emma, så blev det fest med lite folk. Blev uppraggad av Tobbe också, så följde med honom för att sova inatt. Så där är jag nu.
Han duschar och jag försöker få lite ordning på mitt hår men det går inget bra så jag gav upp och satte mig här istället.
Snart blir det att gå hem till mig och hämta lite kläder, smink och andra saker man kan behöva. Sen käka lite och ikväll blir det först fest hos Jessica och efter det blir det krogen.
Skulle vart jag, Emma, Alicia, Emelie och Jenny först. Men blev "inbjudna" på förfest hos Jessica, så nu har vi utökat antalet personer rätt starkt tror jag.
Trevligt får jag säga i alla fall, jag gillar påsken med så många lediga dagar.

Inatt drömde jag att jag och Tobbe fick barn och att han gick runt och bar runt på det. Sen drömde jag att en gubbes huvud sprängdes när en lastbil mosade honom mot en vägg. Och när jag vaknar och berättar det för Tobbe har han drömt exakt samma dröm med barnet. Det var lite läskigt.

Nu är Tobbe i alla fall klar, så vi hörs!

Han är underbar!

Livet är bra orättvist ibland va?
Sitter på msn och pratar lite med en snubbe. 
Han frågar om jag är singel och när jag svarar nej börjar han försöka övertala mig att lämna Tobbe för att ge honom en chans istället. 
Jag säger att jag inte alls tänker lämna Tobbe, då säger han att det är han och jag som är rätt, inte Tobbe och jag.
Då svarar jag och försöker snällt förklara att det visst är Tobbe som är rätt. Att det är Tobbe jag valt för att jag vill leva med honom, inte med någon annan. 
Då blir han lite ledsen, säger att han tycker jag är dum som aldrig ger honom en chans att visa hur bra han skulle vara för mig. Och sen slutar han prata med mig.
Lika bra det säger jag, för jag känner inget större behov av att prata med honom om han inte kan acceptera mitt val. Om han helt enkelt inte kan acceptera att jag valt Tobbe just för att det känns mest rätt med honom. Han är underbar!
Helt enkelt, jag tänker inte lämna Tobbe för någon annan, ingen annan kille i hela världen kan ta Tobbes plats i mitt hjärta från mig. 
Så Tobbe, du vet det där sandkornet jag pekade på igår på stranden. Det jag skulle sagt då som jag inte kunde få att låta bra, det var i alla fall att när du hittar just det sandkornet och kan bevisa för mig och världen att det är just det kornet. Det är först då jag tänker sluta älska dig! 





Påsk och sol!

Glad påsk!
Påskafton idag, och solen lyser. Kan det bli mer härligt typ?
Är i alla fall hemkommen från Tobbe nu, han skulle iväg på påskfika och påskmiddag med sin familj. 
Så nu har jag precis duschat, ska snart ut och sätta mig i solen igen. Ska bara låta håret torka lite först. 
Mamma blev lite smått avundsjuk när hon såg mitt jätteägg från Tobbe, förstår henne!
Ikväll blir det först middag hos min moster, sen efter det blir det att göra något med Emma var det tänkt, men vet inte riktigt vad det blir än. Hoppas det dyker upp något skoj sen. 
Nu ska jag torka håret. Hörs sen! =)

Nytt utseende

Tobbe har gjort ny header till mig och ändrat lite i designen. Finfint tycker jag allt att det blev! Tack så mycket!
Hoppas även du som läser uppskattar den.

Nu är jag trött och seg känner jag, får se vad som händer nu. Tv säkert. 
Hörs i morgon.
Godnatt! =)

Glad påsk!

Nu är det påsk, och påsk betyder påskägg med godis.
Jag har fått tre påskägg fulla med godis, ett litet, ett stort och ett jättestort!
Gott!


Mina tre påskägg. Det stor från jättestora från Tobbe, det stora från mamma och det lilla från praktiken.


Gooodis! =D (Tobbes kommentar när jag hittade ägget, "Nu behöver du inte köpa godis i alla fall inom de två närmsta månaderna hoppas jag".


Min klänning =)


Lilla jag =)


Innan idag har vi varit och ätit lite hos farmor och farfar, gott och trevligt.
Nu är jag tillbaka hos Tobbe, har precis letat efter mitt påskägg, hittade det tillslut.
Vad som händer sen idag vet jag inte än.
Men Glad Påsk!

Trött

Man börjar snabbt vänja sig vid att ligga i sängen och nästan sova vid tolv. Även om jag är ledig i morgon och då känner att jag kan vara uppe länge idag så orkar jag inte. 
Klockan blev väl sisådär kvart i tolv eller något och helt plötsligt drabbas jag av akut sovlust. Lite trist känner jag, fast alltid skönt att sova. Ingen rolig på msn heller just nu, så lite segt här vid datorn i alla fall och är inte sugen på godis längre heller, hehe. 
Nu får det helt enkelt bli att borsta tänderna och titta lite till på How I met your mother. Sen efter det blir det att bädda ner mig i Tobbes säng och sova tills han kommer hem igen.  
Eller ska man äta lite chips?
Nä, sova är bättre för hälsan. 
Godnatt!

Påskägg i mängder!

Hej och hallå!
Nu är det påsk, det betyder fyra dagar ledighet för min del. Skönt!
Sitter just nu hemma hos Tobbe, han gick in och extrajobbade inatt så försöker roa mig själv genom att äta godis, se på tv och sniffa vitlök. Anledningen till det med vitlöken är för att vi åt vitlöksbröd till middag och det blev några kvar som just nu står och luktar av sig precis bredvid mig och eftersom jag sitter så bra här jag sitter så orkar jag inte gå med dem till köket. 
Igår köpte jag en klänning, har dock ingen bild på den men det kanske kommer annan dag. 
Och idag var jag och fikade med Emma, blev varm choklad och kanelbulle på cafe "på g", gott!
Sen gick vi in på veromoda och då fann jag ett par tajta byxor som var sönder, så då provade jag dem och nu är de mina. Lite svåra att hantera iofs eftersom de är lite tajta, men det går om man bara vill! 
Fick ett påskägg från dem på praktiken idag, riktigt snällt! 
Sen fick jag ett jättestort påskägg av min moder, hon är allt bra snäll hon och hon vet precis vad jag behöver! 
Nu ska jag hämta dricka, hörs! 



Nej det är inte jag som har litet huvud, det är ägget som är stort ;)

RSS 2.0