31/7

Hejsan!

Sommar och sol, snart regn!

Sitter ute, äter godis och letar bra filmer.. Det är ungefär det dagen går ut på idag.

Sov länge och åt sent, men det är trevligt.

Ikväll blir det nog bara till att äta lite gott och se på film, blir säkert att springa vilse i skogås också, haha..

Trivs bra här, fast känns ändå lite segt att ha lämnat bror och inte kommer att få träffa honom på ett tag nu, man blev ju lite van vid honom i sommar..

Anton har nog väldens sötaste katt, Bamse, typ för tjock för sitt eget bästa och älskar att ligga precis innanför dörren så man håller på att trampa ihjäl honom varje gång man kmr hem.. Men han är mysig!

Har inte mkt mer att säga just nu, börja regna så fick flytta in..
Allt från mig !
Pussheejs<3

30/7

Hej och hå!

Sitter hemma hos Anton nu då, tjockar i godis och uppdaterar oss med dagens samhälle.

Vaknade ju hemma hos bror idag, efter en kväll med lite god mat och vilsekörande i Linköping.
Så blev det att äta lite frukost och titta på en film, hann dock inte se klart den eftersom mamma och pappa ringde och ville att vi skulle komma. Så blev det IKEA idag med och Mio och sen att köra mig till stationen för att jag skulle hinna undersöka den lite innan tåget skulle gå mot sthlm!

Sen blev det tågresa, gick fint, var dock väldigt tråkigt! Värre än att åka Gbg Sthlm faktiskt, fast får säga tack till Söte Simon som underhöll mig det mesta av vägen (a)..

Sen väl framme såg man Anton springa fram bakom någon tant, såg rätt kul ut, sen blev det "hej på dej kram". Sen ville han gå till pressbyrån och köpa dricka, men när vi kom dit och stått och tittat på drickorna ett tag så bestämde han sig för att dricka när vi kom hem ist, så då blev det att ta sig till pendeln och åka hem..
Väl hemma, haha jaa lägg märke till att jag enbart varit här i typ 5 timmar och kallar det redan hemma, så blev det att äta lite, sen promenad vid sjön och sedan handla godis.. Och det är ungefär där vi är nu..

Ska kolla lite film nu tänkte vi och så,
Så godnatt och sånt!
Pussheejs<3

29/7.

HallåHallå! Då sitter man hemma hos bror i Linköping nu då, sitter och väntar på att klockan ska bli dax att gå ut och äta.. Dagen idag har bestått av att åka bil, äta på max, åka lite mer bil, springa runt på IKEA, handla massa mat till bror, åka ännu mer bil, leta efter posten så Marcus kunde hämta ut sitt körkort och att lämna mamma och pappa på hotellet för att sen åka hem till Marcus, där jag sitter nu. Sen blir det som sagt att gå ut och äta någonstans här i Linköping, blir nog mys! I morron är det sthlm som gäller, saknar och längtar! Dax att dra nu, ha de bra! Pussheejs<3

29/7

God morron! 

Snart dax för mig att ge mig iväg mot Linköping, brorsan håller på att packa för fullt och pappa springer efter och försöker "hjälpa" till.. Ser rätt roligt ut faktiskt. 
Blir nog lite IKEA och andra sånna "roliga" grejer idag. Sen i morron blir det till att åka tåg halva dagen. 
Så Anton, läser du detta så är jag i sthlm vid kvart i fem, tror jag råkade säga kvart i sex till dig! 

Skulle också säga att ifall ni försöker nå min mobil och det inte fungerar så är det inget ovanligt, den lägger sig i "endast nödsamtal" typ hela tiden, så då är det bara att prova lite senare så går det kanske bättre.. 

Nu hinner jag inte skriva mer, dax att åka! 

Ha det fint!
Pussheejs<3

Jag och bror! <3

28/7

God kväll!

Idag har jag och mamma hämtat ut Winnerbäcksbiljetterna, så nu jefflar! 
Sen hämta vi tågbiljetter också, och handlade lite. Då såg jag Emmas sommarragg, lika söt som alltid. Helt klart ett godkänt ragg, hahah..
Iaf, efter det blev det hem och lägga över de fem säsongerna av desperate housewives som jag fått låna av Stina, så nu ligger de på datorn då, får la se om de är något bra, hahah.. 

Efter det blev det promenad med Stina, alltid lika mysigt!

Sen hem, då tittade jag på Winnerbäcks konsert, haha känner att det blivit mkt Winnerbäcks snack senaste tiden, men det är trevligt! 
Somnade nog dock en stund i mitten, men iaf.. Man fatta ju ändå grejen.

Ikväll blev det grillning med familjen, sista kvällen innan brorsan åker hem till Linköping ju.. Menmen, han kmr kanske snart hem igen ju, annars ses vi i november, inte så länge dit..

Och nu är det msn som gäller, pratar med Simon bland annat, helt sjukt egentligen hur lika man kan tänka och tycka om saker, och hur lika man kan vara men ändå så olika.. Allt man säger känns så starkt, för han sitter och tänker på samma sak och tänkte precis säga det själv.. 
Och då sitter jag och tänker, kan han vara precis likadan om jag träffar honom? Är han typ som min andra halva? Hur starkt är det egentligen möjligt att känna för någon man aldrig träffat? 
Och nej till alla som tror att jag gått och blivit kär, jag är inte kär, jag har inte ens träffat honom! Han känns bara väldigt speciell, sticker ut från mängden på ett bra sätt.. 
Och gillar du nu inte det jag skriver, så synd för dig, för detta är min blogg, alltså mina tankar och just nu sitter jag och tänker på detta så därför skriver jag det.. 

I morron blir det Linöping, sen på torsdag blir det sthlm och Anton! kmr hem nästa torsdag, får se hur det kmr gå med bloggen under den tiden där emellan.. Men sjukt kul ska det iaf bli! Anton är saknad! 

Har också kommit fram till att jag har kommit in i en fas i mitt liv där jag har väldigt svårt för att kontrolera mina känslor.. Händer det något så jag vill gråta så gråter jag utan att jag kan hindra det, samma ifall jag iriterar mig på något, jag har tappat min förmåga att hålla känslor inom mig.. Det är jobbigt, för jag känner mig så mesig när jag börjar gråta för ingenting.. Dock går det ju över lika fort som det kom, typ om jag får en kram så mår jag mkt bättre på bara någon sekund.. Men om jag iriterar mig på något folk gör så märker de det och förstår inte vad det är med mig eftersom jag inte brukar vara sådan.. Tror det är stress över att skolan snart börjar som spökar i mig.. Vill verkligen inte tillbaka till hur det var i våras.. 

Men iaf, får nog bli att sova nu. Ska upp "tidigt" i morron.. 
Godnatt och Puss<3

27/7

Tjenixen!

Ojojoj vad seg min dator är idag, tog minst fem minuter att logga in på denna sidan, jag skojar inte! Men iaf, jag är ju inne nu så det är lugnt..

Idag har jag först nästan blivit medtvingad att simma från Stina, men tackade nej.. Sen efter någon timma frågade hon ifall jag inte ville se film ist, så det gjorde vi.. Efter filmen fick hon någon städmani och började plocka i alla sina saker i sitt rum, hon räknade sina glasfigurer också, tror hon kom fram till att hon hade 79 stycken eller något..

Helt plötsligt när man sitter där och tittar på henne så ringer Frida och säger "kom ner till stan, jag lämnar inte stan fören jag har fått fika, och du ska fika med mig!" Så då blev det bara till att cykla ner till stan och möta henne där..
Så satt vi på Falkmanska och tog en riktig långfika och bara snackade och sånt, redigt mysigt var det!

Efter det träffade jag Johan, så drog vi hem till honom för han skulle byta från inlines till skor.. Sen ner till stan igen för att hyra film..

Sen cyklade jag hem för att äta, blev tacos.. 

Efter det kom Johan hit så kollade vi på film, minns dock inte vad den hette, men den var bra faktiskt.
Efter filmen blev det att titta lite på tv och så, sen stack han hem. så ringde Tööönt lite, så snackade vi en stund..
Och sen msn och nu bloggen och msn då..

Blir nog till att sova snart, känns inte jättegivande att sitta kvar länge till, eller iaf inte sen när folket börjar dra sig..

Imorron ska jag hämta Winnerbäcksbiljetter!! Wihooo!!

Allt från mig,
Godnatt och Puss!<3


26/7 - kväll

God kväll! 

Ikväll har jag sett på film med mamma och pappa, filmen hette "efter bröllopet" och är någon dansk/svensk drama typ.. 
Den va bra faktiskt, dock ingen sån jag tror jag kmr att se på fler gånger, men helt klart en bra film.. 
Kändes givande och den sa en hel del, man fick lite tankar osv. 
Ska dock inte börja berätta vad den handlade om, för eftersom jag känner mig själv rätt bra, och om även du gör det, så vet vi båda att i sånna fall om jag väl börjar berätta om vad den handlar om så kommer jag berätta från början till slut in i minsta detalaj exakt vad som händer, och i sånna fall kommer jag få sitta här och skriva i flera timmar och även du kommer att få sitta och läsa i flera timmar, så då kan du lika gärna se filmen själv.. Det underlättar ju för oss båda, hahah..

Försökte fixa Winnerbäck filmen "solen i ögonen" från brorsan ikväll med, men eftersom min dator har allvarliga problem gick det inte som planerat så får fixa det i morron ist.. 
Så får nöja mig med att lyssna på hans musik ist, men det funkar ju det med!

Snart blir det Linköping, och sedan sthlm för min del! wihoo! 

Tänkte tanken innan att kolla ifall jag kan lämna in min dator och mobil på lagning nu innan skolan börjar igen kanske.. 
Skulle ju kännas rätt skönt att ha någon fungerande sak för en gångs skull.. 
Men får se i morron om jag orkar då, hahah lite lat sådär.. 

Nu blir det nog att droga lite Winnerbäck och sen sova.. Känner mig konstigt trött för att ha sovit så mkt inatt och även somna lite ikväll.. menmen, blir nog bra i morron.

Sov gott!
Pussheejs<3

26/7

Jaay!

Gick inte att logga in igår kväll av någon anledning som jag inte förstår, därför blev det lite segt med uppdatering då.. men de kmr nu ist! 

Det blev grillning med lite familjen och lite släkt och sånt igår, mysigt, men ett himla tjatande om rödbetor, rädisor och lök.. Folket kunde inte räkna på fingrarna heller utan visade tex fem fingrar men sa "fyra barn".. Men iaf, det var trevligt.. Fick förklara för moster hur man åker pendeln i sthlm också, hahah.. 
Sen blev det att ta följe med broder hem.. sen försökte jag skriva här men misslyckades eftersom det inte gick att logga in, så jag snackade med lite folk på msn ist, sen nanade jag. 

Idag sov jag länge, till 11 faktiskt.. och jaa, jag vet, det är inte så länge, men att jämföra med 7 som jag gått upp nästan varje dag hela veckan så är det länge.. Så log jag kvar i sängen till halv 12 nått, så åt jag lite.. Sen följde jag med mamma och pappa till långasand och promenixade.. Fick köra dit med, det gick finfint faktiskt.. 

Så nu kom jag nästan precis hem från det, så då blev det att äta lite, och nu datorn.. 
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men de märker vi väl.. 

Tänkte på det med, undra om fiskmåsar tänkter så som vi människor gör.. som tex när jag är på stranden och en fiskmås kommer, då tänker jag ju "neej inte en fiskmås, tänk om den bajsar på mig".. undra om fiskmåsen då samtidigt tänker "ooh neej, en människa, den bajsar vi på så lämnar den oss ifred".. För egentligen, tänker djur nått? och ifall de då gör det, vad tänker de då på? 
hahah jag tror jag fått för mkt fritid nu, för mkt tankar igen.. 

Men iad, allt från mig då! 
Pussheejs<3

25/7 -morron

God morron!

Drömde så konstigt inatt, de va en såndär dröm som man nu efteråt funderar på varför man inte vaknade mitt i den som man gör på andra mardrömmar, men samtidigt tycker man inte den var så hemsk.. 

Den gick iaf ut på att jag var i stan med Emma, Thea och lite annat folk, som jag inte minns vilka de va nu, så satt Thea och hällde hallonläsk på borde, så blev den först blå när den kom på bordet och sedan röd, så satt vi och diskuterade hur det kunde vara så, helt plötsligt kom någon fram och ställde sig bakom mig och sa 
- Jag är från polisen, skulle du vilja ställa dig upp ¨
så ställer jag mig upp och då säger hon 
- Det där ser ut som Hans jacka, du får följa med mig.. 
Och helt plötsligt så var jag anklagad för mord på Hasse..

Asså Hasse i min klass, liksom var tusan kom han in i min dröm helt plötsligt för, och som mördad, de är sjukt! 

Men iaf, så jag fick springa efter den där polisen ett tag och de anklagade mig bara mer och mer, de sa att jag hade hans jacka, rätt storlek på mina fötter osv. så de tyckte jag stämde in på mördaren.. 
Så släppte de mig ett tag, med bestämmelsen att jag inte fick lämna Falkenberg, så jag gick till nått ställe som tydligen skulle vara mitt hem, för där satt Emma och vänta, så satt vi och snacka lite, sen såg jag min kudde och började gråta

varför förstår jag dock inte riktigt.. 

Sen satte jag mig vid msn och då började Simon snacka med mig och ville att jag skulle komma till honom, så sa jag att jag inte kunde, eftersom jag inte fick lämna Falkenberg för polisen, då blev han jättesur och besviken, och då började jag gråta igen.. 
Sen gick Emma ut, och jag blev helt själv, så kom mamma dit och pratade med mig och sa att hon skulle börja utbilda sig till polis så skulle hon lösa fallet själv så jag slapp bli anklagad. 

Inte för att jag riktigt nu i efterhand förstår hur hon tänkte hinna med det innan allt blir försent..
 
Sen kom polisen, så höll de på att förhöra mig och massa sånt ett bra tag, sen bad de mig att ta av mig jackan som de trodde var Hasses, så då gjorde jag det så sa polisen 
- Ooh vilket fint armband, vart har du köpt det? 
så sa jag 
- Jag fick det av mamma när hon och pappa vart i Grekland. 
då sa polisen, 
- Jag får se. 
så sträckte jag fram min hand och då stirra polisen på min arm och skrek 
- Meeen lilla gumman, du skär dig, varför det!!? 
så svara jag 
- Mår inte bra.. det är en fin känsla att se blodet, man slipper lida för stunden.. 
så sa polisen, 
- Då är det nog inte du som mördat Hasse, eller så är det det eftersom du skär dig, du försöker komma över smärtan 
så sa jag, 
- Det är inte jag, han är min vän, jag skulle aldrig göra något sånt mot honom! 

Sen vaknade jag, så jag vet inte om jag blev anklagad eller släppt, vet inte heller om mamma lyckades bli polis och har fortfarande inte fattat riktigt det med varför läsken blev blå.. 

---


Sen när jag satt och läste tidningen idag så läste jag serierna, och när jag kom till zits så börja jag skratta skitmkt..
Den va så sann idag! 


24/7 - kväll

För jag vet att du älskar mig, annars stämmer du inte in på min filosofi,
Du som skrattar lika mycket som jag, och du som är mild och god och generös.. 

Hihih, börjar detta inlägg med en bit ur en av Winnerbäcks låtar, faktiskt den låt som blivit sommarens låt för min del, Prinsessor.. Börjar med den bara för jag är lycklig, för jag ska till sthlm i november när Winnerbäck spelar!! Mamma fixa biljetter idag, Wiiihooo!!

Som jag nämnde tidigare idag har jag vart på körskolan idag med, mindre ovanligt nu för tiden, börjar känna mig som hemma där nu, hahah.. Iaf, jag klarade sista fasen, eller testet eller vad man nu ska säga.. så nu är A, B, C och F klara, så nu kan jag gå vidare utan att behöva känna sån stress över teorin, bara att plugga satan så man lär sig den nu.. men nu finns ju iaf möjligheten att boka uppkörning och provtid och sådant så det känns bra, känns iaf som man börjar ta sig framåt lite nu. 

Efter körskolan blev det ju som planerat att följa med till stan och titta på saker till Marcus, men hittade inget mer än en såndär som man har när man gör te, eller thé eller hur man nu stavar till det.. Men iaf, blev att handla lite mat och sådant med sen, så köpte jag jordgubbar med hos den trevliga pojken utanför ica, hahah.. 

Sen hem, så åt vi lite, sen skulle jag sätta mig där ute och läsa lite och kanske sova lite middag, men precis när jag somnat så ringer pappa och säger "nödsituation!! det är regn på g, plocka in tvätten" så då får jag göra det, sen börjar det regna och då blir det kallt att sitta ute så då går jag in, men somnar i min säng ist, där jag sover tills det nästan blir dax att äta..

Marcus och jag har kommit på det nya bästa sättet att komunicera med varandra, vi skickar sms, spelar ingen roll att vi sitter en meter ifrån varandra, det blir bara roligare då.. 
Så mitt i allt så vänder jag mobilen och skriver med den upp och ner, så skriver jag till Johan "Hej, jag skriver med mobieln upp och ner" så svarar han "Vad kul.. xD jag skriver med mobilen som vettigt folk gör" hahah då kände jag mig lite speciell.. 

Sen ringde Andreas och berättade hur mkt han och hans kompisar vunnit på Liseberg, då blev jag lite avis.. jag vill ju med ha gossedjur, men jag är inte tillräckligt bra för jag vinner aldrig nått.. Men då kom jag på den smarta idén att jag ska hitta någon som vill vinna saker till mig, men jag kom inte på någon som kunde det så det sket sig tyvärr.. 

Sen efter det blev jag anfallen av en mal, fick seriöst panik, vet inte riktigt vad som hände. Jag brukar inte bry mig typ men nu fick jag allvarlig panik, de va inte roligt.. 

hahah jaa just de, såg en jättesöt video innan, tänkte ladda upp den här men det gick tyvärr inte.. men iaf, grymt söt var den!

Dagens inspiration: självklart Winnerbäck <3

Hahah jaa de va nog det från mig för stunden.. 
Pussheejs<3

24/7

Hej alla glada och mindre glada!

Ska börja med ett litet svar till Andreas om hans kommentar om Winnerbäck, han spelar i Borås också, den 19 november i Boråshallen, där kan du se honom =D

Sen kan jag säga att idag blev det att gå upp vid halv 8, ta sig till körskolan och sitta där till halv 11 ungefär, klarade det sista provet nu med!! så nu blir det bara att gå igenom allt igen och igen tills man kan det perfekt, gött som satan! 

Sen blev det hem och äta lite, försökte lösa en sudoku med, men fastnade totalt så det gick inget bra.. inte ens Marcus kunde hjälpa mig, suck.. menmen får ta nått annat ist.

Idag har jag inte mkt planerat annars.. tänkte nog följa med brorsan och mamma för att kolla saker till honom som han vill ha till lägenheten, inte så kul kankse, men iaf.. 

Skriver mer ikväll och så, ville mest berätta för Andreas, hihi.. 

Om en vecka är jag i sthlm!! Faktiskt så ses vi, Anton, om exakt 6 dagar!! eller om typ 150 timmar (om jag va i sthlm vid 18 då, minns inte riktigt) kmr bli fint! 

Dax att borsta tänderna! 
Pussheejs<3

23/7

Hej och hå!

Detta blir ett kort inlägg för jag är trött och min dator är seg..

Har skaffat facebook och msn åt min moder idag, så får vi se hur hon utvecklar sig själv med det nu då..
Sen har jag träffat Stina lite, mysigt som vanligt.. Träffa henne faktiskt två gånger med, lika mys båda.

Har vart på körskolan som vanligt, klarade det tredje testet idag, så bara ett kvar nu, känns gött, börjar tröttna.. 
Hade körning med, som gick rätt fint sådära..

Annars har det typ inte hänt mkt idag, ätit lite med familjen osv. 
Snackat med Andreas också lite, han spelade upp alla sina pokerpengar som vanligt, hahah..
Sen snacka jag med Jessa med, hon va redigt pratglad och jag var redigt trött så blev nog ett lite skumt samtal ändå.. 

Upptäckte att Winnerbäck ska spela i sthlm i november, så blir nog att åka dit med familjen då och avguda honom ännu en kväll , blir kanske en sådan tripp med Jessa när han är i gbg med, hihi..

Men iaf, time to sova nu.. 
Så godnatt och sov gott och sådant. 
Pussheejs<3

22/7

Hejhej..

Tältning igår, det var helt okej faktiskt.. eller visst, de va kul med mkt skratt och sånt, men inte precis nått jag lever länge på.. tyvärr.. 
Andreas har åkt hem nu med.. får se vad som händer sen då, jag var ju tydligen inte tillräckligt bra för honom heller.. 

Mamma och pappa kom hem från Grekland idag med, verkar ha haft det bra och så där så det är kul. Välkomna hem!

Brorsan klarade körkortet med, wihooo!! GRATTIS MARCUS!!

Har ingen lust och ork att skriva idag.. Finns inte så mkt att berätta..
Har suttit och pluggat och gjort prov om och om igen halva dagen idag, men klarade två stycken sen så det är skönt, bara två kvar nu.. Blir mer plugg i morron, även lite körning då..

Allt från mig, time to sova..
Ses

21/7

Haj, Älg!

Idag känner jag att det är en bra dag..

Vakna vid 7, gå upp och ta sig till körskolan, där det blir lite plugg, gick rätt skit iofs, men iaf, efter lite träning så kmr det nog gå bra. Efter det blir det lite körning, gick finfint.. Fast Stefan slog mig med pappret i huuvdet en gång, hahah..
Efter körningen gick vi in och fixade lite mer körlektioner och även bokade tid för halkbana och omkörningskörning, det är inte klogt vad fort det går när man egentligen väl börjar ta allt seriöst! Dock fick vi vänta lite med halkbana och omkörningskörningen eftersom jag va tvungen att hinna med att göra lite tester och klara av teorifaserna först.. Men det fixar ju jag, för jag är ju så bra, hahah.. Självförtroende på hög nivå!

Efter körningen mötte jag Emma och hennes pappa i stan, så stanna och snacka lite..
Sen när man kom hem ser man brorsan sitta och äta lite efter att han gjort sitt teoriprov.
Och vet ni vad!!? Han klarade det!! så nu är det bara uppkörningen kvar för honom i morron, sen har han körkort! Wihoo!!

Sen satte jag mig och åt lite, tvättade och nu sitter jag här..
Ikväll blir det tältning. Kmr säkert börja regna, men det blir nog bra iaf..

Om 8 dagar åker jag till Linköping för att släppa av broder min. och om 9 dagar åker jag till sthlm och Anton!! kmr bli redig nice! Blir till att äta oss tjocka på godis, se oss blinda av film, promenera som aldrig förr och att känna hur tågtunneln vibbrerar när tåget åker.. hahah, det är sånt vi lever för!! Blir ju säkert att virra bort oss inne i sthlm med, men det är mindre viktigt att tala om..!

Nu får det bli att hoppa lite hage, hörs!
Pussheej<3

20/7

Heej!

Måndag idag och början på ny vecka.


Tältning i morron vilket har lett till att jag var och handla med Emma innan idag, så nu är nästan allt det fixat också.. förutom att jag inte vet när vi ska dit och om jag har sovsäck och andra sånna "viktiga" små detaljer..

Har haft körlektion idag med, dubbelpass, mellan 7.15 - 8.40.. Gick riktigt fint, träna parkeringar på olika sätt och sen körde falkenberg runt lite, även nere vid stranden, men det var trist.. de gick så långsamt att jag fick tanken att stanna bilen och gå bredvid ist, haha.. Men annars gick det riktigt fint, körde nån runda så sa Stefan "detta va något av de bästa jag sätt på länge". Och när vi kom tbx till trafikskolan så sa han "dax att boka halkkörning snart då?"
Har dubbelpass även i morron, dock lite senare, men planerar att åka dit redan vid 8 ändå för att plugga lite teori också.. Behövs verkligen, ligger efter med de!

Bror min kom hem igår med, verkar ha haft det bra, vilket är riktigt kul! men dock va kläderna helt fail, hahah inget snyggt alls typ.. lite förvånande faktiskt.

Har bakat med Andreas idag.. vet dock inte vad de heter, men gott blev de! Tåls att göra om. Har också varit väldigt genesör och skänkt lite pengar till honom på pokerna, eftersom han spelat bort alla sina, haha.. men nuså, nu är han rik, eller han va iaf innan jag satte mig här..

Dagens inspiration : Winnerbäck (Ingen soldat, just nu) <3

--

Jag är en av alla de som ser nått svart i dessa jämngrå vinterdagar.
Är du en av alla de som vill försvinna, när det känns som mörkret klagar,
så är vi två.
Och jag försvinner gärna just inatt..
Men ibland så är jag fast.
Kan du känna likadant?
Allt man gör är bara plast
och faktiskt föga intressant.

Och är jag ensam på en söndag blir jag dum,
och mörkrädd mitt på dan.
Måste bort från tysta rum,
och du är hyffsat likdan,
kan vi gå vilse genom stan?

--

Pussheejs<3

17/7

Hej på dej du, vilken trevlig överraskning!

Sitter nu i min säng, skriver blogg och äter godis, de kallas livet de!
Kom precis hem från ett litet äventyr i lilla Falkenberg, inte så givande dock men iaf..

Andreas är här, kom igår, fast vet inte riktigt vart han är just nu, typ där uppe å glor tv eller ute eller nått.. 

Idag har det inte hänt så mkt, solat lite, sen vart i stan för att nån kompis till Andreas var nere så skulle hälsa på honom, sen hem å grilla.. sen nu mitt lilla äventyr då.. 

Har inte mkt att skriva idag faktiskt, som ni säkert märker.. 

Inte många dagar kvar tills det blir tältning då, kmr säkert bli najs! 
Brorsan kmr snart hem också, inte träffat eller pratat med honom på ett tag nu ju.. 

Aah, men min fantasi ligger på botten idag så vet inte mer vad jag ska skriva.. 
så får skriva annan dag.. 
Pussheejs<3



15/7

HejHej!

Jag ser för första gången på ett tag nu ljuset i mitt liv, jag trivs! 
Visst, det finns saker jag vill ändra på.. men jag överlever dem, jag mår bra ändå! 
För första gången på länge letar jag inte efter ett tillfälle att få sätta ett märke för mina känslor..
Jag älskar sommaren och allt vad den har att erbjuda! Dock inte regnet, det räcker nu.. vi har blivit nerkylda och gräset brinner inte mera.. så fram med solen igen!! 

Dagen idag började med regn och åska, så blev till att slå till stort och bada lite badkar för första gången på flera år.. lika trist nu som då, hahah de med badkar är nog inte min grej.
Efter det blev det att äta lite.. Sen träna, 300 sit-ups å 150 sånadära andra benlyftsgrejor.. 

Fast nu glömde jag ju, dagen började ju egentligen inte alls med att bada, utan egentligen började den ju med att säga hejdå till mamma och pappa inatt.. 

Efter mat och träning blev det mest att ta det lugnt och inte göra någonting typ..
Sen blev det att träffa Stina, åkte ner till stranden, gick där en stund upp och ner i vattnet för att se om vi skulle bada eller inte.. men de blev inte så, hhaha bara fötterna.. 
Sen tog vi cyklarna och tog oss till Netto, där blev det lite godis, chips och ciderköpning.. 
Väl hemma blev det att laga lite mat, köttbullar med pommes såklart! 
Kollade på filmen "tretton" samtidigt som vi åt med, både jag och Stina blev helt störda av den filmen, helt sjukt hur tjejen behandlar sin familj osv., skumt slut med.. Efter filmen blev det att bada i hennes jacuzzi, myspys som bara den!
Sen blev det att gå hem och duscha, kvällen var lätt en topp tio!

När man kmr hem så blev det lite msn och musik och sådant som det brukar vara..
Dock blev det att tvätta också, hahah jaa jag är fullt normal, det är faktiskt inte konstigt att tvätta vid halv 3 på natten!  

Dagens inspiration - vet inte vad låten heter, men va en på msn som sa till mig att lyssna på den, de är till minne för hans brorsa som dog i en trafikolycka för några år sedan..   ... riktigt sorgligt..

Men nu går alla från msn för att sova.. så blir la så för mig med då typ.. 
Pussheejs<3

13-14/7

Hej, Hallå!

Detta inlägg är över både igår och idag..

Igår var det måndag vilket betydde teorilektion på trafikskolan, fast det var den sista och den var rätt chill så det gick finfint.
Innan den började så sprang jag och Stina runt i stan lite, äntligen fick man träffa henne!!
Vi fixade lite saker till henne, bla. ögonbrynsnoppning, synundersökningstid och ny maskara.. Va även inne och kollade om man kunde göra hennes ring lite mindre, men det gick tyvärr inte.. 
Innan stan med Stina hände det inte mkt, pluggade, satt vid datorn och lite sådant..

Efter lektionen så träffa jag Johan, så cykla jag med honom till Willys, sen cykla han med mig till stationen för att hämta ut min sthlmsbiljetter.. Efter det blev det hem och grilla lite.. 
Efter maten kom Sterner hit, så gick vi ut lite, sen kolla vi på film och lite tv, sen sov vi.. 
Så vaknade vi idag och då hände inte mkt.. Menmen, trevligt va de iaf! 

Efter att han åkt så blev det att övningsköra lite med pappa, blev att träna lite landsvägskörning och starter i backar.. Gick rätt fint faktiskt..Så nu kan man det tills på torsdag när man ska till körskolan och vara lite seriös..

När man kom hem från körningen blev det en liten dusch, sen glass och jordgubbsätning.. Sen slog klockan nio, mamma och pappa gick och la sig för att sova lite innan de ska upp och iväg i natt på sin lilla Greklandsresa. 
Så när de gick för att sova så gick jag för att skriva.. 

Senare ikväll blir det kanske att träffa Stina, fast man får se, hon har typ kalas, eller vad man nu säger, eftersom hon komfimerat sig i helgen.. Så får la se när den är slut och vad man gör då om man orkar träffa henne och om hon orkar träffa mig.. 
Om inte det blir av så blir det bara att sitta uppe tills klockan blir två så man kan säga hejdå till mamma och pappa.. 

Sen på torsdag kmr Andreas hit, wihoo! Kmr bli kul! På tisdag blir det tältning med Alicia, Jenny, Emma, Emelie, Andreas och sedan några av hans kompisar med. Kmr nog bli skitnice! 

Måste komma ihåg att ringa Emma i morron med! Har planerat att göra det i två dagar nu men glömt det hela tiden och när jag kommit på det har jag inte haft tiden, men i morron bannemig får jag ta mig tid och minne till det!!

Dagens inspiration: Winnerbäck (en svår och jobbigt grej, just nu) .. mkt tanke bakom den låten, därför är den kärleken själv! <3

Allt från mig! 
Pussheejs<3

7-13/7-eller nått i stil med det..

Hej å hå i stugan!

Ett tag sedan jag skrev nu, har ju vart i Göteborg hos Tööönt, kom hem därfrån i fredags.. 
Det var mys att träffa henne igen, blev lite shopping, bakning och sådant.. Hon fick nått ryck och börja städa överallt också, menmen iaf.. Det var kul iaf ! 

Sen kom man hem på fredagen och då kom Andreas hit, med dator och halva rummet.. men mitt rum blev fullt och fint iaf, haha.. 
När han vart här så har vi träffat Emma och Frida, det var trevligt må jag säga!
Igår köpte vi lite godis och chips och sånt gott så blev det att kolla film hela kvällen lång, gjorde pannkakor också, vi är bäst på det!
Sen idag har det mest blivit att kolla tv och vänta på att hans syster skulle kunna slita sig från Gekås och komma hit och hämta honom, men hon kom inte fören vid 19.. men iaf. 
Sen tog han sin dator och väska och gick, så kmr han inte tbx fören på torsdag eller nått sånt..
 
Så sen ikväll blev det att äta lite med mamma och pappa, sen inte mkt mera.. Eller jag lekte med bilar med, Ahlgrens bilar, tror jag har för mkt fritid ibland, haha.. Men iaf, leken slutade med att alla bilar exploderade, körde inte i något eller på annat sätt inte kunde medverka i leken längre och på det sättet var tvugna att gå till skroten (bli uppätna).. 

Just nu är det musik, blogg och msn som gäller.. Börjar bli trött, men ändå inte, haha, komplicerat liv man har då..

Har för övrigt kanske äntligen lyckats börja på en text som jag kan testa att tävla med.. men vet inte vad den tillhör för grupp och om den är nått bra.. Jobbigt, Hjälp!! 

Dagens inlägg blir inte så långt, va för många dagar så orkar inte vara så djup.

Dagens inspiration: Winnerbäck (kom änglar just nu) .. Han är kärlek! <3

Allt från mig för idag! Hörs mera i morron I think!
Pussheejs<3

7/7

Hejhallå alla!

Då är man i götet nu då, hos Töönt..
Vaknade i morse helt ovetande ifall det skulle bli nått eller inte, sen vid 2 tar man tåget, hade dock förträngt hur tråkigt det är att vänta på tåg som aldrig kmr..
Här uppe har vi inte gjort så mkt, åkt hem till henne, handlat lite, annars mest softat och snackat..
Käkade lite med hennes pappa också, sen ut på en liten promenix.. 
Efter promenaden gick vi och satte oss på en filt på gräsplanen mitt i solen, men solen försvann och vi gick in..
Töönt gick ut för att snacka lite allvar med Jimmy så därför tog jag tillfället i akt och skrev här..

Texten idag blir ju inte så lång, har inte så mkt att säga egentligen..

Andreas ringde innan också, berättade att han kmr bo hos mig i helgen ifall jag vill, å självklart vill man det, han är alltid välkommen!

Om jag inte har helt fel för mig så kmr nog Stina hem till helgen eller i början på nästa vecka med, det är bra, hon är saknad!

Dagens insiration: Ljudet från fåglar och folk utanför ...  väldigt givande hahah

Allt från mig för denna gång då..
Kmr hem senast på fredag, för er som undrar..
Pussheejs<3

6/7

HejHej!

Seg dag och kväll idag, därför skrivs bloggen så tidigt..
Vaknade imorse och märkte att jag inte alls var hungrig eller nått, så tog mitt täcke och satte mig framför tvn ist, men där visades inget bra så det var inget kul.. Så gick för att äta lite ändå.
Sen blev det att platta håret och sminka mig lite.. Eller innan det var det lite träning som gällde, men det var inget kul för hade träningsverk..
Sen gick jag mest runt i huset och väntade på att klockan skulle bli kvart över fyra så jag skulle kunna cykla ner till stan för att gå på teorilektion.. Så där vid två nångång tänkte jag äta lite lunch, men potatissalladen var frusen, hahah, så det blev inget sånt för mig.. Blev att äta lite kött bara.. 

Medan jag vänta på att klockan skulle slå rätt tid så pilla jag lite med bloggen med, försökte byta typsnitt och färg där uppe där det står "Johannaablom" men lyckades bara med färgen, vet inte ens om det går att byta typsnitt (?).. Men alltid lite småkul att pilla med bloggen ju, dock var detta ingen vidare kul förändring då det inte gick riktigt som planerat och att det knappt syns.. men iaf, tycker det blev helt okej.

Och klockan blev dax att dra ner till stan tid, så då gick jag ut för att välja vilken cykel jag skulle ta och märkte att den cyklen jag trodde var sönder var lagad så det blev att ta den..
På körskolan kom jag in i rummet så fanns det bara en plats kvar, bredvid en fjortistjej, så jag fick sätta mig där, men när jag närma mig henne märkte jag att hon störde sig rätt mkt på mig så jag la rätt mkt av min energi av att störa henne ännu mer genom att vara så ofjortis som det bara gick, inga större problem iofs.. 
Sen tog lektionen slut och jag cyklade hem igen, mkt trafik ute vid den tiden så är rätt jobbigt att cykla genom stan, menmen de gick ju fint ändå.. 

Väl hemma blev det att äta lite sen ringde jag Tööönt, så bestämde vi att jag skulle åka till henne i morron, men nu när jag kollat lite på tv skicka hon sms som det stod "skit samma, vill inte ses" så nu blev jag lite förvirrad, blir säkert inget.. 

Iaf, efter jag ätit så spang jag runt i huset och var jätteuttråkad, ringde till Frida men hon hade inte tid att träffa mig, ringde till Emma, men hon hade inte heller tid för mig.. så då blev jag ännu mer uttråkad, tur att Stina snart kmr hem och kan förgylla mina dagar! Fast skulle ringa till Emma när jag kom hem från gbg igen, hon ville träffa Andreas också.

Sen tog det "bra" programen slut på tv, så då försökte jag hitta nån film jag kunde glo på, men hitta ingen som jag hade lust att se, så satte mig här ist. Så nu skriver jag nu ist för att vänta som jag brukar, för tror inte det händer så mkt mer idag som är nått att berätta om.. 

Allt från mig, dax att fylla på min vattenflaska igen och sedan tvinga mig själv till att hitta en film jag kan se för att sen bädda ner mig i sängen och titta på den tills jag somnar.. 

Å hahah nej jag är inte sur, även om det kanske låter så på min text, jag är bara väldigt uttråkad och vill hitta på nått kul, så då smittar det ibland av sig på hur jag skriver. Det är iaf en sån sak Anton brukar lägga märke till, fast han känner mig ju iofs bättre än jag gör själv ibland. 

Dagens inspiration: Winnerbäck .. Ovanligt va?

Pussheejs<3

5/7

Shululuu!

Söndagen över nu då..
Börja med att vakna och äta lite. Funderade på att duscha men orkade inte riktigt, sen kom pappa och sa att gräset behövdes klippas, så då gjorde jag det, men det var så tort i marken att sanden yrde mer än om jag försökt klippa gräs mitt ute i Saharaöknen, så när jag var färdig krävdes det verkligen en dusch.

Efter det kom jag på att jag äger en pilatesboll, så jag satte mig vid datorn för att få lite tips på olika övningar man kan göra med den.. Sen prova jag dem och upptäckte att det var redigt jobbigt att göra sit-ups på bollen, värre än att göra som vanligt, så jag gjorde 200 sådanna, vet att det inte är nått vidare bra, men jobbigt var det! Efter sit-upsen gjorde jag en annan magövning som var ännu jobbigare så blev bara 50 sånna, hahah.. Sen försökte jag mig på rygglyft på bollen med, men märkte att min boll var för liten för det så fick sluta.. 
Mamma och pappa kom hem från stranden, då skulle jag ju självklart visa mamma "mina nya" övningar så då blev det la 10 till av varje eller nått.. 

Efter det blev det promenix med moder, började regna lite med när vi var ute men det var rätt skönt ändå.. 
Sen efter promenaden blev det lite dator för att sen laga lite mat.. Spagetti och köttfärssås!
Gick in och satte mig vid tvn, kollade lite på sporten, sen en film, men när det blev reklam tröttna jag och gick. 
Borstade tänderna och sånt och tänkte sätta igång en film att somna till, men när jag sätter mig vid datorn för att skriva här så frågar Emil om vi inte ska ses, så jag drar mig ner mot stranden, där han hittar mig och vi sitter och snackar i typ 3 timmar nått, sen cyklar jag hemåt för att sova. Va kul att träffa honom igen, inte gjort de sen förra sommaren.

Väl hemma är jag alldeles för trött för att orka skriva bloggen, därför den kmr nu en dag senare, så jag snackade lite med Anton ist och sen sov jag..

Det var den söndagen det.. 

Har också lagt lite tankar på hur en såndär självgående gräsklippare fungerar, farfar försökte förklara för mig förra söndagen men fattar fortfarande inte.. Hur vet den att den klipper överallt liksom? Och hur vet man att den inte rymmer hemifrån? Hahah nää, alldeles för komplicerad för mig! 

Dagens inspiration:  Neverstore - Waiting ... Mkt minnen i den låten <3

Pussheeejs<3

4/7

Hejhå Hejhå!

Lördag idag då.. Idag har det faktiskt, tro det eller ej, hänt lite saker..
Började med att vakna precis som vanligt vid 9, gick upp och tänkte äta frukost med moder min, men när jag kom upp märkte jag att jag inte var ett dugg hungrig, så satte jag mig för att se lite på "La ink" ist, dedära tatuerarprogramet med Kat Von D.. Lite fint program faktiskt. 
Sen kom mamma och sa att de skulle in till stan, så då bestämde jag mig för att äta lite frukost iaf även om jag fortfarande inte var så hungrig.. Men när man satt sig ner och bitit första tuggan på mackan så ringer telefonen och mamma frågar om jag inte kan komma ner till stan för att kolla på ett par skor hon tror jag skulle vilja ha, och visst blir man lite sugen på att ta sig ner även om man inte är klar för fem öre.. Men snabbt som satan gör man sig klar och tar cykler ner mot stan, där man träffar mamma och pappa så går man in på intersport, provar skon och den passar som fisken i vattnet, så blir att köpa den.. kmr även på att jag behöver, eller behöver och behöver det kan jag nog inte påstå att jag gör men det kmr la tillfällen när jag gör det, en broms till mina inlines så springer och hämtar en sådan också.. 

Men då förstår jag inte, det finns två olika förpackningar, med exakt samma broms i, men den ena kostar 40 medan den andra kostar 50.. det är samma märke, färg, storlek, skruvar till och allt, bara priset som skilljer.. vf ha det så?

Iaf, efter vi köpt skorna så tar vi en sväng in på jj (jack and jones) för att leta shorts till mig, men hittar inga, så fortsätter leta inne på vero moda, men hittar ännu mindre där inne.. Så blir att ta sig in på Atrium, de har ju dock slutat sälja kläder till tjejer, men tar mig en titt där ändå. Självklart hittar jag ett par shorts som jag tkr är skitsnygga, men så tittar jag priset och det står "999", men mamma säger "700", så fattar jag inte hur hon lyckas få 999 till att se ut som 700 med tanke på att det varken finns en enda 7:a eller 0:a i 999.. men sen ser jag en hyffsat stor lapp där det står "30%", så då fattar jag.. blir skitglad och provar dem, men till min stora fasa inser jag att de är för små (!!) men mamma hämtar en storlek större, och gissa vad!? jooo, de passa!! Så idag har jag blivit rikare på både ett par skor och ett par byxor.. och jaja, det är märkes på båda.. nike på skorna och g-star på byxorna, men vad spelar det för roll, de är snyggast ju, plus att de va på rea!
Efter Atrium blev det en sväng på systemet, och gissa vem man träffar när man ska ut (!!!?) joo, Kb, det kan jag inte direkt säga att jag var beredd på, men han såg glad ut iaf, dock kände jag mig sjukt skabb å ful..
Vf gör man alltid det när man träffar folk som man inte vill se skabb ut för? 

Menmen, sen blev det att handla lite på ICA, där vi studerar bananerna länge och väl.. det har blivit en viktig del i våran familj nu sen gårdagen, hahah.. 
Efter ICA, åkte vi hem, gjorde lite mackor och tog sedan en sväng på stranden, efter en stund kom även Laila och Göran dit (min moster och hennes man).. Och efter ett tag fick jag alla, jaa ni ser rätt, ALLA att bada, till och med mor min! Och vet ni vad, det var riktigt skönt i vattnet med! 
Efter det blev det att åka hem, duscha och äta lite.. Mamma och pappa åkte hemifrån och jag blev själv kvar, Marcus åkte ju till Båstad i morse..
Efter en stunds ensamhet blev jag väldigt uttråkad, så jag roade mig med att platta håret lite, prata med Anton i telefon medan han köpte godis och gick till Pappa Vinko.. Efter att vi lagt på så blev jag ännu mer uttråkad, så jag bestämde mig för att provköra mammas nya resväska.. Så självklart satte jag på lite soft musik och sen prova jag den, så nu vet jag att den funkar att dra långsamt bakom sig (så som man ska), men även långsamt framför sig.. Den fungerar också utmärkt att springa med, både bakom sig och framför.. Den fungerar bra på små gupp med, det är för tillfället plast på hjulen som saktar ner farten en del och ger väskan nått skumt ljud, så det får man tänka på att plocka bort innan man använder den.. Handtaget fungerar också precis som det ska, man måste dock först trycka på knappen, sen dra upp lite för att sen kunna fälla ner det igen.. men har man bara lärt sig det är den riktigt smidig, röd och fin är den också.

Efter att jag provat väskan så knacka det på dörren och Johan kom hit, då blev det att gå till Willys för att inhandla lite godis för kvällen, när vi kom hem blev det att se på saw 4, förstår dock inte riktigt, det är inte samma film som jag såg hos Andreas, hände inte samma saker, men ändå gjorde det de.. Förvirrande!
När filmen var slut titta vi på nån skum film som var på tv, men ingen av oss fatta nått av den och Johan bestämde sig för att åka hem, han har ont i öronen med, misstänker att han lyckats få öroninflammation, hoppas det går över snart.. Men iaf kvällen var trevlig! 

Förstår inte heller början i filmen, hans läppar är ju ihopsydda där, men vf drar han inte sönder det på en gång så han kan prata med den andra snubben som fått ögonen ihopsydda? Och nu eftersom han inte gjorde det, så vf drar han då sönder dem när han väl blivit fri? Vf inte vänta tills han kmr ut så han kan klippa upp det eller nått ist..? Så onödigt!

Har också lånat, eller jag lånar nu, brorsans nya fläkt, men fick skruva ihop hela igen då den tappa nån liten skruv i mitten av allt.. men då fick jag bara nått att göra en liten stund så det var bara kul..

Så nu sitter man och knaprar lite godis, lyssnar musik och snackar med Emil på msn.. funderar på att borsta tänderna, tvätta bort sminket och se en film tills jag somnar.. 

Det var iaf min dag..
Pussheejs<3

3/7

Hej å Hå!

Fredag, fredag och åter fredag.. 
Ännu en sånhär dag som man kunnat sova förbi utan att märka det, fast den var lite mer givande än igår ändå, som tur är.. 
Började dagen med att äta lite, efter det blev det lite träning.. först 300 sit-ups och sedan typ 7 km inlinesåkning.. Och visst, det är skönt att åka inlines men det går ju så fort, eller asså man kmr så långt på så kort tid.. jag var bara ute 33 min, det känns inget vidare duktigt ändå.. menmen iaf, det var bara soliga vägar jag körde och det var just vid den tiden 38 grader i solen och 27 i skuggan så jag förlora nog hyffsat mycket vatten under de 33 minuterna iaf.. valde att lägga en av Falkenbergs, iaf Tröingebergs, jobbigaste backar på slutet med, det var jobbigt men redig gött, höll blicken uppåt hela tiden och lotsades att det var de sista meterna innan jag var hemma, så backen gav nog mkt träning ändå, det är alltid bra!
Sen kom man hem, då blev det att snacka lite med broder, sedan duschen.. 
Sen hände det faktiskt inte mkt alls fram tills dess att jag bestämde mig för att äta lite lunch och även efter det var det rätt lite som hände, jag och Marcus åt lite kladdkaka, eller kletkaka som Marcus tyckte det var, och tittade på lite tennis.. 
Sen gick jag och tänkte se på den sista av de tre filmerna som Andreas fixa till mig som han ville jag skulle se på, men som vanligt somna jag efter enbart 10 minuter.. men sen vakna jag och börja om från början, så nu har jag faktiskt sett hela 18 minuter, haha så bra jag är då.. Tänkte faktiskt kolla mer nu efter jag skrivit klart här..

Efter mina 18 minuter med filmtittande kom mamma och pappa hem och jag hjälpte till lite med att laga mat, och det bästa av allt var ju att just när jag sitter där på en stol och mosar en avokado så hör man Astrid Lindgren på radion, hon läser ur Lotta på bråkmakargatan, det var helt otroligt, både jag och pappa blev helt till oss! Eller iaf jag, tror pappa bara lotsades för att inte göra mig ledsen, haha.. 
Det var det avsnittet när Lotta ska gå till Tant Berg och ge henne en brödlimpa, men så råkar hon slänga den när hon egentligen skulle slänga soporna, och gissa vad som fanns i brödlimpepåsen!? Joo, hennes lilla Bamsen! Det är ju förskräckligt! Tänk dig själv att du råkar slänga ditt favoritgosedjur eller grej när du egentligen ska slänga en påse med massa gamla äckliga sopor, som gäddor t ex! Hemskt är vad jag kallar det! 
Men iaf, Lotta på bråkmakargatan tog ju slut och även min avokado var färdigmosad.. så det blev till att äta lite hela familjen, jordgubbar också såklart! 

Hittade även två olika tablettaskar som jag åt upp, vilket även ledde till att jag satt i ungefär 20 minuter och funderade på varför det inte stod på den ena asken hur bananer kommer till jorden när det stod på den andra hur ofta pandorna får ungar.. Så jag satt och förklarade för mamma hur bananernas liv ser ut och att de lever i olika klaner.. 
Den gröna klanen, deras liv går ut på att ligga och vänta på att bli gula och ätbara..
Sen har vi den gula klanen, deras liv går ut på att bli uppätna..
Sen har vi ju självklart den bruna klanen, vars liv går ut på att bli mosade och inbakade i en banankaka..
Och sist, men inte mins, har vi den klanen som ligger i korgen "gratis banan till barnen" i olika mataffärer, deras liv går ju,som man förstår av namnet, ut på att ligga i en korg och vänta på att bli uppäten av ett litet barn utan att någon ens betalar för det.. 
Undra egentligen vilken klan jag skulle velat tillhöra ifall jag var banan..?

Sen tröttna de nog på mitt bananprat, för alla gick och la sig.. kan ju dock också bero på att de ska upp tidigt i morron och köra Marcus till Båstad, men de tror jag knappt..
Så nu sitter jag här, pratar med lite folk och ska se film.. 

Och nu blev Anton lite ledsen för jag sa att jag inte skrivit om honom.. Så får la göra det.. Fast har inget att skriva om honom idag, för ha knappt pratat med honom.. men kan ju alltid säga "Wiihooo Anton, snart dax att göra sthlm å skogås osäkert, inte långt kvar nu!! De kmr bli naaaajs!!" Men eftersom rätt många nog redan vet detta så känns det onödigt att nämna, så vi hoppar det och skriver mer om honom någon dag när jag har något mer intressant att säga..

Allt från mig idag.. 
Pussheejs<3

2/7-påfyllnad

Måste bara, från tööönts förfrågan, tillägga att det blev lite träning för mig idag med.. 
Först gjort 300 sit-ups och lite diverse "dansövningar" och efter det blev det att åka inlines.. 
Vet dock inte hur lång rundan blev än, men tänkte ta reda på det nångång.. 
Redigt gött och varmt va det iaf, tåls att göra om! 

Upp och iväg! 

2/7

HejHopp! 

Idag är det en såndär helt meningslös dag, ingenting händer, de är som en såndär dag som man kunde ha sovit förbi utan att ha missat någonting.. 

Vaknade och åt frukost, satte mig vid datorn lite.. Brorsan drog iväg till stan och jag blev ensam hemma, bestämde mig för att baka, satt och leta efter nått och baka men tappa lusten helt, men tvingade mig ändå till att åstadkomma en kladdkaka ala Granholm.. Och visst, den blev lika fin och god som alltid! =)
Efter att den var klar blev det att läsa lite i körkortsboken, tråkigt men ett måste ju..
Sen kom mamma och pappa hem, så åt vi lite.. Hjälpte brorsan att bygga ihop sin nya fläkt.. så nu slipper han dö av värmeutslag i sitt rum, vilken tur! Ringde Frida med, eftersom hon är sämst och aldrig svarar på sms, men hon kunde inte ses.
Och nu blev det att sätta sig här vid datorn igen, men det var mindre givande än vanligt typ så ska nog försöka få broder min att skänka mig lite filmer.. 

Allt från mig denna gång.. skriver la igen ifall de nu skulle hända nått denna kväll.. 
Pussheejs<3

typ 26/6-1/7

Hallå i stugan!

Va ju ett tag sedan jag skrev nu, har haft mkt annat för mig och när jag väl haft tiden har jag tappat lusten, men nu kmr det!

Har ju som sagt varit i Borås hos Andreas, har även kommit hem därifrån och Andreas har bott hos mig några dagar.. Vart trevligt såklart, men han skulle hem till vovvarna.. =)
Har vart på min andra teorilektion i måndags med, gick la bra.. Sen hade jag min första körlektion i tisdags, varmt som satan va det, men helt okej gick det, blev totalt jättegodkänd sa han iaf, haha.. Efter den fann jag Andreas i stan, där han stod vid min cykel och var så stolt över sina cola han köpt.. tydligen hade han hittat nått så det blev billigt eller va de nu va.. 
Idag har dagen mest bestått av Emma och stranden, åkte dit vid 11 och hem vid halv 4, mysig dag.. Väl hemma blev det att äta lite, eftersom vi "glömde" ha med oss lunch eller pengar till det och man vart hungrig sen typ 2.. 
Efter det lilla mellanmålet/lunchen blev det att duscha, läsa, halvsova och se på film, mysigt värre.
Kvällen kom och det blev att övningsköra lite med farsgubben, gick riktigt fint faktiskt, det firades med glass, jordgubbar och melon.. 
Sen blev det att titta på "så minns vi Michael Jackson" helt otrolig snubbe dedär egentligen.. 

Allt från mig, ska se film nu tror jag.. Märkte att jag nog inte hade riktigt lust och skriva idag heller.. 
Pussheejs

RSS 2.0