3/7

Hej å Hå!

Fredag, fredag och åter fredag.. 
Ännu en sånhär dag som man kunnat sova förbi utan att märka det, fast den var lite mer givande än igår ändå, som tur är.. 
Började dagen med att äta lite, efter det blev det lite träning.. först 300 sit-ups och sedan typ 7 km inlinesåkning.. Och visst, det är skönt att åka inlines men det går ju så fort, eller asså man kmr så långt på så kort tid.. jag var bara ute 33 min, det känns inget vidare duktigt ändå.. menmen iaf, det var bara soliga vägar jag körde och det var just vid den tiden 38 grader i solen och 27 i skuggan så jag förlora nog hyffsat mycket vatten under de 33 minuterna iaf.. valde att lägga en av Falkenbergs, iaf Tröingebergs, jobbigaste backar på slutet med, det var jobbigt men redig gött, höll blicken uppåt hela tiden och lotsades att det var de sista meterna innan jag var hemma, så backen gav nog mkt träning ändå, det är alltid bra!
Sen kom man hem, då blev det att snacka lite med broder, sedan duschen.. 
Sen hände det faktiskt inte mkt alls fram tills dess att jag bestämde mig för att äta lite lunch och även efter det var det rätt lite som hände, jag och Marcus åt lite kladdkaka, eller kletkaka som Marcus tyckte det var, och tittade på lite tennis.. 
Sen gick jag och tänkte se på den sista av de tre filmerna som Andreas fixa till mig som han ville jag skulle se på, men som vanligt somna jag efter enbart 10 minuter.. men sen vakna jag och börja om från början, så nu har jag faktiskt sett hela 18 minuter, haha så bra jag är då.. Tänkte faktiskt kolla mer nu efter jag skrivit klart här..

Efter mina 18 minuter med filmtittande kom mamma och pappa hem och jag hjälpte till lite med att laga mat, och det bästa av allt var ju att just när jag sitter där på en stol och mosar en avokado så hör man Astrid Lindgren på radion, hon läser ur Lotta på bråkmakargatan, det var helt otroligt, både jag och pappa blev helt till oss! Eller iaf jag, tror pappa bara lotsades för att inte göra mig ledsen, haha.. 
Det var det avsnittet när Lotta ska gå till Tant Berg och ge henne en brödlimpa, men så råkar hon slänga den när hon egentligen skulle slänga soporna, och gissa vad som fanns i brödlimpepåsen!? Joo, hennes lilla Bamsen! Det är ju förskräckligt! Tänk dig själv att du råkar slänga ditt favoritgosedjur eller grej när du egentligen ska slänga en påse med massa gamla äckliga sopor, som gäddor t ex! Hemskt är vad jag kallar det! 
Men iaf, Lotta på bråkmakargatan tog ju slut och även min avokado var färdigmosad.. så det blev till att äta lite hela familjen, jordgubbar också såklart! 

Hittade även två olika tablettaskar som jag åt upp, vilket även ledde till att jag satt i ungefär 20 minuter och funderade på varför det inte stod på den ena asken hur bananer kommer till jorden när det stod på den andra hur ofta pandorna får ungar.. Så jag satt och förklarade för mamma hur bananernas liv ser ut och att de lever i olika klaner.. 
Den gröna klanen, deras liv går ut på att ligga och vänta på att bli gula och ätbara..
Sen har vi den gula klanen, deras liv går ut på att bli uppätna..
Sen har vi ju självklart den bruna klanen, vars liv går ut på att bli mosade och inbakade i en banankaka..
Och sist, men inte mins, har vi den klanen som ligger i korgen "gratis banan till barnen" i olika mataffärer, deras liv går ju,som man förstår av namnet, ut på att ligga i en korg och vänta på att bli uppäten av ett litet barn utan att någon ens betalar för det.. 
Undra egentligen vilken klan jag skulle velat tillhöra ifall jag var banan..?

Sen tröttna de nog på mitt bananprat, för alla gick och la sig.. kan ju dock också bero på att de ska upp tidigt i morron och köra Marcus till Båstad, men de tror jag knappt..
Så nu sitter jag här, pratar med lite folk och ska se film.. 

Och nu blev Anton lite ledsen för jag sa att jag inte skrivit om honom.. Så får la göra det.. Fast har inget att skriva om honom idag, för ha knappt pratat med honom.. men kan ju alltid säga "Wiihooo Anton, snart dax att göra sthlm å skogås osäkert, inte långt kvar nu!! De kmr bli naaaajs!!" Men eftersom rätt många nog redan vet detta så känns det onödigt att nämna, så vi hoppar det och skriver mer om honom någon dag när jag har något mer intressant att säga..

Allt från mig idag.. 
Pussheejs<3

Kommentarer
Postat av: Din "hemliga" beundrare XD

Hahahahahahaha jag måste säga att detta va det bästa inlägg jag läst på länge :D älskar som fan när du snackar om onödiga grejer som tex bananers klaner xD<3

o faaaaaaaaaaan va de ska bli naaaaajs när du e häääär:D Godis, promenader, dålig humor o... :D

2009-07-04 @ 00:28:24
Postat av: johan:D

väldigt coolt det med bananerna:)

har aldrig tänkt på det på det viset förut:O...xD

och jag fattar inte hur du kan skriva 8 rader om bananer när jag knappt kan skriva 8 rader om mig själv...xD

2009-07-04 @ 00:28:51
Postat av: Din "hemliga" beundrare XD

Och juste!! Astrid lindgrej.. du är fan imej ontroslig :D hahahahaha kan se dig sitta där o trycka på en papaja...en.. vad va de? AVOKADOR!!! o så stirrar du på radion o lyssnar intreesserad... o sen märker du att du inte mosar avokado längre utan sitter o mosar din hand XD

2009-07-04 @ 00:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0