Sommar

Säg mig, är det sommar nu?
Igår var min första dag på stranden med sol och bad för i år. Mycket härligt får jag säga och varmt i vattnet till och med (eller iaf efter man doppat sig). Sen blev det kräftor med Tobbe på kvällen, gottgott! Sen lagom till att han skulle iväg och jobba så började det åska och blixtra massa. Och ja jag tycker det är väldigt obehagligt. Så jag gick och la mig i jättesängen under jättetäcket och försökte att inte bry mig om det.
Idag blev det jobb från 6 till 11 ungefär. Vi skulle bokföra, eller vad det nu heter, allting på hela stället. Men det gick tydligen fort denna gång. Så fick ett extra pass i morgon för att hjälpa till att ta emot varor. Så jobb från 9 till 2 typ.
Så nu sitter jag och tittar på tv, kollar runt här och dricker ramlösa. Tobbe sover för han har jobbat natt inatt, så han lär väl inte komma upp fören om minst två timmar iaf. Han behöver ju sova också så bra att passa på nu när vädret inte vill sig riktigt idag.
Det var nog allt från mig för stunden, så hörs!

Jobb + Lägenhet

Nu var det lite mer än en vecka sedan jag skrev här. Livet har så mycket annat att ge än dator så har knappt suttit vid en dator på en vecka. Därför påverkas också mitt berättande om mitt liv, men mig gör det inte så mycket. Tyder bara på att jag mår bra och har annat att roa mig med och att jag inte har miljoner tankar och känslor som måste ut genom min blogg. 

Har vart massa med Tobbe under den senaste tiden. Sover ju hos honom nästan varje natt, tror jag och mamma kom fram till att jag inte sovit i min egna säng sedan i maj någon gång, och då sov även Tobbe här. Så är van vid att sova med honom vid min sida nu. Eller i alla fall att han kommer hem efter ett par timmar under de nätter han jobbar. 
Nu är han ju inne på sitt sista pass för denna perioden sen är han ledig några dagar, vilket jag tror han planerar att spendera med mig ;). 
Jag har också jobbat min första vecka på statoil och så, så på onsdag jobbar jag mitt första passa ensam. Läskigt!
Men det kommer nog gå fint, annars får jag väl helt enkelt börja jobba med någon vid min sida några gånger till. Så nu i sommar jobbar jag rätt många helger och lite på vardagarna då och då, sen till hösten blir det troligtvis var annan helg som gäller. Så då blir det väl att söka sig ett jobb man kan ha vid sidan av också. Så jag kan få ihop pengar till en lägenhet. Antingen en egen eller en med Tobbe, vem vet vad vi vill då och när det händer liksom. Vi har ju märkt att vi fungerar bra tillsammans, eftersom vi typ redan delar våra liv med varandra hela tiden utan några större problem. Så varför skulle problemen uppstå bara för att vi beslutar oss för att dela på hyran osv?

Men nu är jag hemma, hos mina föräldrar då vill säga, för att äta lite med dem ikväll och sedan ta mig tillbaka till Tobbe när han slutar jobba vid 10 typ. 
Fast nu ska jag leta glass, hörs!

Fyfan vad jag är bra!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUUUDEEEENTEEEEN!! FYYFAAAAN VAD JAG ÄR BRAA!!! 





Det som står där uppe säger allt, så nu sitter man i sängen och är lite småtröttt ;) 
För att sammanfatta dagen i ett ord så säger jag:Härlig!






Kärlek i massor!

Tobias Persmark, alt. Tobbe Persmark är kärlek! 
Det är han man vill dela sitt liv med, sina dagar och sina nätter. 
Det är då man är lycklig! 
Älskar min Tobbe, glöm aldrig det. <3



Bilden säger mer än tusen ord <3


Vet att Tobbe knappt syns, men gillar bilden iaf, för jag ser så förbaskat lycklig ut! 


Haha, även denna bild säger mer än tusen ord ;)

Hahah

Flyttstädning nästan klar, och när jag precis stått i Emmas rum och tittat på när hon packar ihop det sista så kommer jag på "oh mitt tvättmedel kan jag hämta" i ren brist på annat att göra då vill säga. Så springer jag glatt ner för trappan, eller trappen som Anton säger, och hämtar det. Men självklart tappar jag det så det flyger tvättmedel över hela golvet.
Jobbigt? Ja, lite smått! Fast man är ju lite skicklig i alla fall och lyckas missa mina skor med cirka en halv cm. Härligt! Så det får helt enkelt bli att plocka fram dammsugaren, ännu en gång, och jag som kämpade så för att den skulle stå fint under tvättstället. Suck! 
Men nu är det nog så fint det bara kan bli känns det som. Känns som att vi städat så mycket att det snart går hål i både väggar och tak. 
Och ute öser bara regnet ner, fast Lasse, min mattelärare, har lovat oss att det inte ska regna på oss i morgon. Så jag har bestämt mig för att tro på honom! 

Ikväll blir det att åka till Anna för att fixa flaket, för i morgon gäller det ju! Så nu måste jag duscha.
Hörs!




Gammal bild, men vet att du gillar ;D



Palla vara snygg när man kan vara ful ! ;)

Finns bara ett ord, och det är: Duktiga!

Dagen idag började med sovmorgon till 12, sen orientering vid malenskogen. Jag och Emma kom sist, men vi hittade i alla fall alla kontroller! Det brukar inte hända allt för ofta, eller jo att vi kommer sist brukar alltid hända men inte att vi hittar alla kontroller. Så vi är både lyckliga och stolta över oss själva! 
Sen när vi slutade idrotten så drog vi hem, käkade lite vad vi hittade i frysen och sen satte vi igång med flyttstädningen. Både sorgligt och skönt på samma gång, fast mest tråkigt tror jag.
Så höll vi på med det, med enbart en paus på kvällsmat och en runda förbi Ica, fram till klockan 10 ikväll typ. Duktiga där också känner jag.
Efter det har det inte hänt allt för mycket och nu ligger jag i sängen. Tänkte väl snart sova så jag är lite pigg inför min sista skoldag på gymnasiet någonsin. Höll på att skriva att det var sista skoldagen någonsin, men man vet ju aldrig om jag får för mig att plugga senare i livet så då kanske jag skulle ljuga. Och det vore ju förbaskat synd!
Men nu ska jag sova. Fast saknar min Tobbe jättemycket med. Och på tal om Tobbe så höll jag på att pärla en pärlplatta till honom igår. Föreställde ett rött hjärta med vårat datum skrivet i vit text inuti. Men när jag är nästan klar och bara skulle leta fram några fler röda pärlor så trillar flaskan jag har pärlorna i på plattan så den går helt sönder så det låg pärlor över hela sängen! Då blev jag ledsen i ena ögat och sur i andra och bestämde mig för att sova istället!
Så ska samla kraft och mod och sedan pärla om det någon gång, för han ska banne mig få ett sådant hjärta av mig. Det kan jag lova! 
Men nu sover vi! Godnatt!



Tror bestämt att det kallas kärlek..?

Risk för långt inlägg, men läs och njut!

Hejhej!
Nu har man vart både på bal, studentfirande och konsert. Fina dagar, dock inte så fina som jag hade hoppats.
Balen var, helt ärligt, inget vidare faktiskt. De hade glömt Tobbe, så han fick ingen plats. Maten var inte speciellt bra. Var ingen tre rätters ens och till desserten fick man inget kaffe, inte för att jag dricker kaffe men det ska ju i vilket fall som helst serveras eftersom typ alla andra gärna dricker det till dessert. Vi har lärt oss att dansa i skolan men de blev ingen dans i alla fall, så helt onödigt att lägga ner tid på det typ. Sen efterfest på peppes var väl lite trevlig, i alla fall tills det kom massa andra dit så man kände sig helt fel i sin balklänning, men brydde mig inte så mycket om det men sen blev jag trampad på foten av en snubbe så jag inte kunde gå. Då satt jag en stund och sen gick jag hem. Trist kväll!

Sen dagen efter var det studentfirande. Då var jag först i stan och hängde blommor på folket med bror min. Trevligt. Efter det gick jag på uppvaktning med smörgåstårta och andra tårtor och lite folk hos Frida. Mycket mysigt. Sen skulle jag ut på kvällen men Emma gick tydligen och la sig för att sova istället sa hennes mamma när jag ringde hem till henne. Så blev inget med det eftersom jag och Emma var de enda utan biljett till Bratt och de andra redan hade. Så jag satt hemma och tjocka i chips istället och mina planer sen två månader tillbaka typ försvann fort. Men drog och hämtade Tobbe så åkte jag hem till honom och sov där. Så blev lite glad igen. Tur jag har honom!

Sen på lördagen var det Göteborg som gällde. Var Green day konsert. Underbar kväll! 
Blev lite vilse på vägen hem dock. Men jag och Jessica är ju rätt bra så vi hittade efter en liten trevlig runda i Götet. Kan ju sammanfatta kvällen med att det var den härligaste kvällen på länge! 
Efter konserten drog jag hem till Tobbe och sov där, så de kunde blivit så mycket bättre! 

Och nu sitter jag i Jessicas säng i Båstad. Sista veckan här nu då. För på fredag tar jag studenten! 
Nu ska jag hämta laddaren, hörs!




Jag, Tobbe, Jessica och Thommy.


Tobbe och jag, med massa andra människor som inte ska vara där ;)


Jag


Finaste killen i världen, även min Tobbe!


Green Day!


Green Day igen ;)

Jobb, bal och katt

Hej och hallå, var ett tag sedan jag skrev nu ju. Har haft fullt upp och knappt suttit vid datorn alls den senaste veckan. Lite småhärligt ändå faktiskt. 
Igår var jag på anställningsintervju på Statoil i Falkenberg. Och gissa vad? Jo, Johanna har fått jobb! Härligt!
Sen på kvällen var vi i klassen hos våran lärare och åt lite, bjöds på raclette, som är smällt ost med diverse tillbehör. Var faktiskt riktigt gott. Dock blev man väldigt mätt och vissa fick ont i magen. Men inte jag! Jag åt och var glad.
Och idag har jag haft matteprov, hoppas på att det gick bra. Sen fixat och donat lite här hemma. Testat Emmas balfrisyr, duschat osv. Sen någon gång ikväll kommer Tobbe och Thommy hit. För i morgon är det ju bal! Skojsigt. 
Får väl ladda upp lite bilder på det sen någon gång kanske, för gissar att du vill se hur fina alla är?

Innan satt jag i köket och såg i ögonvrån att något rörde sig vid trappan, så tittade jag dit lite snabbt och såg att det kommit in en katt i vårat hus. Så gick jag mot den för att ta ut den, vill ju inte ha en katt här liksom. Men den stack ut när den såg mig. Då sprang jag upp till Emma som låg på sitt rum och skrek att det fanns en katt i vårt hus. Spännande eftermiddag det här ;)



Promenad med Jessa för några dagar sedan. 
(resten av bilderna har jag inte på datorn är och orkar inte nu)

RSS 2.0