20/12-11

Hej och hallå!

Snart är det jul och idag var jag ute i våran "granskog" på jobbet medan det snöa, fick lite julkänsla och börja sjunga lite jullåtar tyst för mig själv. Dock smälter ju snön bort innan den hinner lägga sig. Men den kanske har vett att lägga sig senare eller så. 

Känner mig för tillfället rätt trött, precis hemkommen från jobbet och nu sitter jag och väntar på att Tobbe ska komma hem också så vi kan öppna vårat julkort som kommit med posten och så vi kan säga godnatt till varandra för i morgon börjar jag klockan 6. Är julfika på jobbet i morgon också, myspys! 
Sen på kvällen i morgon ska jag hem till mamma och pappa och klä deras gran, måste ju se så det går rätt till. Ska nog försöka klä våran också, om Tobbe vill/hinner alltså. 

Jaa, nää, nu ska jag se lite på tv innan Tobbe hittar hem. 

Hörs!


Pussepuss!

7/12-12

Hej och hallå!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Har jobbat idag, tiden gick rätt fort så det var trevligt. Såg även att en gammal granne svarat på "dagens fråga" i tidningen, var självklart tvungen att smsa mamma. Hon brukar alltid bli så glad för sån viktig information, hehe.
Efter jobbet har jag mest ägnat mig åt att äta melon och lakritspipor, fast om Tobbe läser detta har jag absolut inte alls ätit en endaste av dina lakritspipor, nää alltså jag mötte grannen i trappan som hade råkat köpa några för många och gav mig.. Eller inte.. Nää, men helt ärligt, jag bara smakade på några för att se så de fortfarande var färska. Och vet du det bästa? Det var färska allihopa, hela kvällen, så det var ett bra köp! ;D
Sen att det råkar fattas några när du ska smaska i dig dem i morgon eller så, det märker du säkert inte.. Och märker du det, så var det så när jag kom! ;) 
Slut pratat om lakritspipor nu Johanna!

Wilde hjälpte mig att äta melon också förresten, så lite nyttiga har vi varit med, duktiga vi är!
Tobbe är och jobbar, för dig som inte förstått att han inte är hemma än. Han kommer om 5 timmar typ. Då sover jag som en liten gris, tur jag har Wilde som kan möta honom vid dörren, hehe. 

Men nää, nu vill Wilde nana, lagt sig som en liten boll med tassarna framför ögonen så det ska bli mörkt. Bäst vi släcker ner innan han blir grinig, hehe. 

Juste, glömde nästan det viktigaste! Bakade pepparkakor igår med mamma och pappa, massa mysigt! Men hade inget att pimpa dem med så de har inga ögon och sånt fint, lite synd tycker jag. Mamma gjorde en fjäril som hon låtsas är en ängel för det ser mer ut som en ängel och jag gjorde "pappan" i kung fu panda, Marcus blev nog lite imponerad när jag mmsa honom. Tycker de blev fint iaf. 

Sova nu var det för i morgon ska jag upp "tidigt" och träffa Emma. Hon ska komma och lunchdejta mig och Tobbe. Myspys! 

Hörs!



"Pappa" i kung fu panda på fel håll, han med nudlarna snackar jag om alltså..



Trött mise som vill sova, gärna i mörker, också på fel håll..


RSS 2.0