Lägenhet!!

Och nu ska ni få höra! Lägenheten är nu våran!
Skrev på papperna innan idag så nu är det bara att vänta två månader typ.
Eller okej, vet att det är lite att fixa undertiden så kan ju inte bara vänta ;)
Men att fixa är ju bara roligt, eller okej, försäkringar kanske inte är jätteskoj. Men de leder ju till en bra sak så jag gör det gärna ändå! 
Så jag är glad nu, inte för att jag inte var glad innan, men nu är jag jätteglad! 
Visst, en aning fattig är jag ju också. Men det löser sig och det är lätt värt det! 
Underbara fina lägenheten är våran!
Fast okej, den är inte underbar och fin fören vi gjort om den. Men när vi fixat den är den underbar! 

Och nu vet jag att det sitter folk och tänker "varför har hon inte berättat något för mig för!?", och för att du ska slippa undra så kan jag bara försvara mig med att allt gått rätt fort, gick från att titta på lägenheten förra tisdagen, sen banken onsdag. Fick inte veta om vi fick låna fören fredag eftermiddag och sen la vi budet måndag förmiddag. Och fick veta att vi fick den igår kväll vid halv 11. Därför har jag inte berättat något, ville ju vara säker innan jag sa något ;)

Lycka!!


Inte våran, men en exakt likadan. (Bilden är från hemnet.se.)

Våfflor!?

Halloj!
Har egentligen inte så mycket att säga, eller jo, jag har massa att berätta. Men hinner inte ta det nu, så får återkomma annan gång ist.
För nu är det våffel dags! Och ja, jag vet att klockan är 10 och att det inte är jättebra att äta våfflor då. Men jag är sugen på det och därför fick det bli så. Nu måste jag rädda chipspåsen från igår innan katten äter upp allt! Han är ju mer galen i chips än jag ;)
Nu fick han nog tag på ett, för jädrar vad galen han blev. Buskatt! 

Våffeltiiime!! 
Hörs!


Bild från första gången han smakade chips ;D

Go On 2011

Hemma igen!
Eller kom egentligen hem vid typ halv 4 eller något. Men satte mig vid datorn först nu. 
Dagen och kvällen igår var jättelyckad! Vakna kvart i 4 för att kunna åka hemifrån kvar över 5. Så vid 7 gick flyget mot Stockholm. Sen var det föreläsningar hela dagen, faktiskt riktigt bra ord som blev sagda där. Sen gick vi hem för att fixa till oss lite. Och lite senare blev det middag, jättegott! Och under middagen blev det även prisutdelningar hit och dit. Dock vann inte vi något för vi är för liten station, men trevligt iaf. 
Efter middagen blev det fest och när klockan slog tolv så fyllde Lina 20, så då blev det att sjunga för henne. 

Sjungit i Globen - check.
Ätit tre rätters i Globen - check.
Haft Filip och Fredrik som värdar - check.
Sett september live i Globen - check.
Sett när Kajsa tatuerar bartendern med en statoiltatuering- check.

Det var iaf lite av det som hände där uppe. Sen idag har vi bara åkt hem typ. Lite läskig landning var det faktiskt. Skumpade en hel del. Men jag lever ändå!


Hade noll kamera med mig igår, miss i planeringen, så blev ju noll bilder. 
Så får bli sådär "favorit i repris".

Så är de!

På väg till Stockholm nu! 
Ska dit med jobbet förstår du. Typ möte och sådant hela dagen, sen middag och fest ikväll. 
Får hoppas det blir trevligt, borde ju träffa en hel del folk, eftersom alla från typ hela Sverige kan komma dit. 
Tror jag läste någonstans på jobbet senast jag jobba att det var typ 2000 personer som anmält sig till det. 
Så får hoppas det blir trevligt iaf. 
Det var nog bara det jag ville säga, hehe  ;)
Hörs!



Gammal bild, men det är ju jag ändå ;)

Pandor och katter..

HallojHalloj!
Jag vet mitt namn borde egentligen vara, jag är sämst på att uppdatera. Men nu råkar jag visst heta Johanna, så skit samma liksom. 
Sitter och tittar när Tobbe spelar, eller egentligen så har jag pärlat lite. Har vart dåligt med det på senaste tiden men idag fick jag lust. Sa igår att jag skulle spela sims medan Tobbe spela, har ju liksom köpt två nya spel till mitt hyffsat nya sims 3. Dock ändrade jag mig idag och bestämde mig för att pärla en panda. Den blev väl inte direkt jättebra precis, men vad gör det?
Såg precis ett recept på skagentoast, så nu blev jag sugen på det. Så undra hur länge jag ska gå runt och vara sugen på det. Blev ju sugen på våfflor en gång och tog mig ett halvår att äta det och slippa vara sugen på det. Seg jag är ibland ;)

Wilde, du vet katten, sitter på tvättstället och äter på vårat lakan, trevligt att bädda med det sen och sova i kattdreggel ;D
Fast skönt när han lugnat ner sig lite efter sin sockerkick. Råkade tappa en dajm som vi gjort på golvet som han blev väldigt förtjust i och bestämde sig snabbt för att den var hans. Jag trodde ju självklart han skulle tröttna efter en stund, men icke sa nicke! Han åt upp hela sen blev han helt galen. Trodde typ han skulle sprängas i luften så mycket som han snacka med mig och sprang runt. Men sen somna han i mitt knä och var lugn och fin när Tobbe kom från jobbet. Tur det typ! 
Ändrar mig, han sitter inte alls på tvättstället och äter lakan längre, han sitter just nu på mina axlar. Eller sitter är väl lite att underdriva, han går ju faktiskt runt. Så jag kan ju bara förbereda mig på att ha många snygga nya rivsår i nacke och rygg i morgon. Härligt!

Nu känner jag att jag skrivit rätt mycket och skulle kunna hålla på hur länge som helst. Men tror jag ska sluta för allas trevnad. 
Hörs!





Vet att den är på fel håll, det kan ju bli så ibland förstår du ;)


RSS 2.0