Blåbär tex.

Igår var lille Tobbeplutt och jag ute i skogen och plockade blåbär. Blev några stycken, eller sisådär 4 siaglass burkar för att vara mer exakt. Beslöt oss sedan för att leta efter svamp och fortsätta med blåbären en annan dag då det inte öser ner massa regn.
Svampen var nog inte riktigt vår grej dock, eller så var vi helt enkelt på fel ställe för vi hittade enbart två stycken, vilka var väldigt små. Sen beslöt vi oss för att åka hem ist. 
Så på vägen hem skulle vi in på Willys, och som nämnt ovan så regnade det ju hyffsat mycket. Så man sprang in på Willys helt blöt från topp till tå. Hade inte folket där inne vetat att de regna ute skulle de nog bestämt trott att vi precis kommit ut från duschen. Bara en liten jämförelse på hur blöta vi var liksom. 
Sen hem och äta lite kräftor som blivit kvar från fredagen, gott. 

Idag har vi då utnyttjat en del av våra kära små blåbär, svampen väntar vi lite med att använda, vi bakade finfina muffins. 
Så den mesta delen av kvällen har vi ägnat åt en så kallad kvällsfika. Började väl vid nio någon gång kanske och tog slut för sisådär tjugo minuter sedan. Rätt lång kvällsfika då vill säga. Men det bjöds ju på både muffins, glass, chips, ahlgrens bilar, chokladsås och.. ja det var nog det. Så inte konstigt att det drog ut på tiden. 



Innan de besöker ugnen..


KLARA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0