15/8

Hejhallå!

Internet gick att fixa, enbart på min dator för tillfället dock, men är la på tiden att det är jag som har dator och inte de andra, hahah.. 

Har kommit fram och packat upp och kommit lite till rätta nu, var och handlade med Emma för en liten stund sedan. Blev först mat, sen efterrätt och sedan lite chips för att fira lördag.. mkt mat asså, men maten kan behövas för att få tiden att gå, här är dåligt väder och inget att göra.. Allt är redan uppackat och färdigt så nu letar vi efter lite tidsfördriv.. 
Försökte få ner Frida hit, men som vanligt är den kvinnan för upptagen med sitt liv för att kunna lämna sitt kära Falkenberg..

Fick börja med att möblera om i vardagsrummet också för att kunna få tvn, dock blev det lite problem med kanalerna när den först inte kunde söka upp dem, och när den klarade det hitta den inte ettan eller tvåan, men Emma pilla lite så då löste sig allt, så nu har vi massa kanaler.

Juste, har kört idag med, från Falkenberg ner till Båstad, dock började det ösa ner massa regn lagom till Halmstad, men gick fint ändå. inte ens mamma var rädd där bak, hahah.. 

Men nee, nu blir det dax att smörja in nycklar och lås med olja så man kan hantera dörren utan att behöva slå sönder den i tio minuter innan den fattar att den ska låsas.. 

Puss och hej från mig till dig ! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0