Söndag till min stora förvåning!

Kom precis på att det är söndag idag, och att söndagar betyder att man ska ner till Båstad igen. 
Det känns rätt segt faktiskt, men kort vecka denna veckan med och hoppas på att någon har lust att socialisera sig lite med mig under veckan med så den går framåt. 
Har varit nere hos Emma och hämtat bilen som jag ställde där igår, sen blev det att åka och slänga lite papper och sånt. Känner mig duktig!
Är väldigt trött nu med, så skulle jag få för mig att lägga mig ner så skulle det nog ta sisådär 5 sekunder och sen skulle jag vara i John blunds värld. Men jag försöker kämpa så jag inte somnar nu, utan kanske försöka sova lite tidigare ikväll sen.  
Tar tåget vid halv 9 tänkte jag, så är man framme vid halv 10 något och kan packa upp lite och sen bara gå och lägga sig typ, är så segt om man åker ner innan och måste börja med att laga mat typ. Så äter hemma ist!
När jag gick ner till Emmas innan så fick jag en konstigt synvilla framför mig, att jag helt plötsligt sprang ut på åkern och kasta ner mig i snön och låg där i en vecka typ tills någon hitta mig, och då skulle alla ha saknat mig så mycket att jag fick precis vad jag ville. Hahah ibland är man bra dum asså! Men som tur är så följer jag inte alltid det jag ser framför mig eller tänker på, för om jag gjort det hade jag nog inte levt nu! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0