Bloggar!

Godmorgon.
Nu har Tobbe börjat jobba igen och jag sitter då ensam hemma och äter frukost. Just nu sitter jag och äter saltkex med paprikasmak och dricker oboy, jag är bra på det här med frukost känner jag ;)
Senare idag ska jag träffa mamma lite, vi vet inte riktigt vad vi ska göra än. För när jag fråga henne igår så var hennes enda planer att inte gå upp kvart i fem (ja på morgongen). Så när jag sa att vi får höras i morgon (alltså så som idag) så sa hon att jag inte fick ringa för tidigt bara. Så nu vågar jag inte ringa henne, hon får helt enkelt ringa mig ist. 

Har lovat Stina att länka till lite bloggar som jag läser, så här kommer några.

http://swernersson.blogg.se/ - Självklart får jag ju börja med att länka till Stinas ;)

http://spiderchick.nu/ - Mycket underhållande inlägg, gett mig många skratt =)

http://persmark.blogg.se/ - Tobbes, en självklarhet att följa ju. Kan ju hända att han skriver om mig =)

http://keeela.blogg.se/ - Precis börjat följa, så inte så mycket åsikter ännu. Men hon pärlar iaf, alltid ett plus ;

http://kattistestad.blogg.se/ - Lite likheter med bloggen över, gillade den när hon uppdatera mycket. Nu har hon gått och blivit kär och blivit lite sämre med bloggandet. Men alltid kul att läsa iaf. 

http://emil.blogg.se/ - Egentligen har han lite för långa inlägg för att man ska orka läsa. Men när man läser så är det alltid roliga inlägg som är väldigt bra skrivna. Så gillar den iaf. Också väldigt nyligen jag börja följa. 

http://conler.se - Börja läsa för läänge sen, tycker dock de börjar bli lite mindre intressant nu än förr. Kanske för att det känns som hon bara upprepar sig eftersom jag följt den så länge. Men absolut en bra blogg i mina ögon. 

http://youngandpregnant.blogg.se/ - Av en tjej på 14 år som är gravid, hon är väldigt öppen i sin blogg vilket leder till många "hat kommentarer", tror dock att tjejen är stark i sig och kommer klara sig väldigt bra som mamma. Mer mognad kommer nog med tiden.

Det var några av dem jag har på bloglovin iaf. Hoppas någon kan passa dig. 
Nu ska jag fortsätta äta kex. Hörs!


Tobbe prövar cykelhjälm..

Kommentarer
Postat av: stina

Spännande ;)nu får jag kolla! men du, jag vet ju inte hur man hittar färger till bloggen och så men tänkte be dig hjälpa mig ändra den gråa färgen till något ljusare. så att texten syns tydligare. Vore gulligt, pusss!

2010-10-20 @ 22:01:16
URL: http://swernersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0